Het Complot

Duitse U-boot gespot op Antarctica? Bekijk de beelden

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Diverse complottheorieën hebben nazi-Duitsland gelinkt aan Antarctica. Volgens sommige theorieën zijn de leiders van het Derde Rijk na de Tweede Wereldoorlog naar geheime bases op Antarctica gevlucht.

Een YouTube-gebruiker heeft nu een video geplaatst waarin hij vreemde lijnen laat zien die hij op Google Earth heeft gevonden.

De lijnen zouden een U-boot, een Duitse onderzeeboot, vormen, schrijft persbureau Sputnik.

Onderzeeër

De beelden tonen een buisvormig, grijs object onder een laag ijs en sneeuw. MrMBB333 denkt dat het om een onderzeeër zou kunnen gaan.

Op een andere plek heeft hij nog een tweede grijskleurig object gespot dat een meer ellipsachtige vorm heeft.

“Bij de bovenkant zie je een grijze kleur,” zei hij. “Je kunt rechte lijnen zien die door het midden lopen. Ze zien er niet natuurlijk, maar kunstmatig uit.”

Geheime nazi-basis

Enkele jaren geleden werd nog een geheime nazi-basis ontdekt bij de Noordpool. Er werden zo’n 500 voorwerpen gevonden, waaronder legeruniformen, munitie, meteorologische apparatuur en hakenkruizen.

Uit documenten blijkt dat het station vanaf 1942 in gebruik werd genomen door de nazi’s. Korte tijd later, in de jaren vijftig, werd het station vernietigd.

Het station werd ‘Schatgraver’ genoemd. Het is niet bekend waarom men dacht waardevolle voorwerpen te zullen vinden in het gebied.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x