CoronaBinnenland

Analyse van sterftecijfers in relatie tot vaccinatie leidt tot ‘verbijsterende conclusies’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Nieuwe CBS-cijfers tonen aan dat de toename in sterfte tijdens de vaccinatierondes in 2022 beperkt was tot mensen die gevaccineerd waren. Dat schrijven data-analist Wouter Aukema en immunoloog Theo Schetters.

Ongevaccineerden droegen amper bij aan deze toename. Ook blijkt dat de meeste COVID-overlijdens gevaccineerde mensen betreft. Ruim 82 procent van de mensen die in 2022 overleden aan COVID-19 was gevaccineerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Waar eerder nog de mogelijkheid werd opengehouden dat de toename in sterfte het gevolg was van factoren die zowel niet-gevaccineerde mensen als gevaccineerde mensen konden raken, blijkt nu overduidelijk dat de toename in sterfte bijna geheel is toe te schrijven aan overlijdens in de gevaccineerde populatie.

Verbijsterende conclusies

De meest gemelde serieuze bijwerkingen van de COVID-19-vaccins zijn: COVID-19 en doorbraakinfecties. Dit zou kunnen betekenen dat de gevoeligheid voor het ontwikkelen van COVID-19 toeneemt als gevolg van herhaalde vaccinatie, zoals eerder al bleek uit onderzoek.

Schrijver Leon de Winter spreekt van ‘verbijsterende conclusies’. “Het frustreren van nader onderzoek van de vaccins door de politiek en overheden lijkt nu door Aukema te worden verklaard.”

Grootste schandaal ooit

“Het grootste schandaal uit de Nederlandse politiek ooit!” reageert Europarlementariër Marcel de Graaff. “Dood door vaccinatie en dat volledig in de doofpot stoppen! De verantwoordelijken moeten de gevolgen ondervinden!”

Neuroloog Jan Bonte waarschuwt dat dit slechts de gevolgen op de korte termijn zijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 maand geleden

Naast het grootste schandaal uit de Nederlandse politiek is dit ook de grootste democide uit de geschiedenis van de mensheid en dat betreft dus de gehele wereldbevolking.

Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Voor de zoveelste keer. Voor de zoveelste keer is weer bewezen dat Rutte en De Jonge met de daar aan gekoppelde instituten en ambtenaren de boel hebben BELAZERD! De 2e Kamer moet verplicht worden actie te ondernemen om de verantwoordelijken op te pakken en zich te laten verantwoorden.

Moos
Moos
1 maand geleden

Ennnnnnn wat gaan we eraan doen?

Dolf van de Klundert
Dolf van de Klundert
1 maand geleden

En het was stil op straat.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x