Buitenland

Vaccinatiepaspoorten zijn er voor het gewone volk, niet voor parlementsleden

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Britse parlementsleden hebben gezegd dat het ‘schandalig’ zou zijn als zij een coronavaccinpaspoort moeten tonen om toegang te kunnen krijgen tot het Lagerhuis, de Britse Tweede Kamer. Gewone Britten moeten een dergelijk paspoort binnenkort laten zien om nachtclubs en andere ‘drukke locaties’ binnen te komen.

Aangezien het Lagerhuis 650 zetels telt, zou het technisch gesproken kunnen worden gezien als een drukke locatie. Parlementslid Mark Harper zei dat het schandalig zou zijn als leden van het parlement eerst een medische procedure moeten ondergaan om naar binnen te mogen.

Vaccinatiepaspoort geldt niet voor parlementsleden

Hij riep voorzitter Lindsay Hoyle op om zoiets niet toe te staan. Die zei geen aanwijzingen te hebben dat de overheid een vaccinatiepaspoort ook wil laten gelden voor het Lagerhuis. “Niets houdt een lid tegen om hier binnen te komen, u heeft het recht om dit Huis te betreden,” zei Hoyle.

“De overheid heeft niet van zich laten horen. Ik verwacht ook niet dat ze iets van zich zullen laten horen. Wat mij betreft geldt het [vaccinatiepaspoort] niet voor leden,” benadrukte hij.

Hellend vlak

Parlementslid Charles Walker zei tegen Sky News dat hij tegen verplichte coronapassen zou stemmen. We begeven ons hiermee op een hellend vlak omdat ze vervolgens op grotere schaal uitgerold kunnen worden, aldus Sir Walker.

4.4 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Iedereen is gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen.
George Orwell

Loire
Loire
1 jaar geleden

Dat geldt hier en overal, de “elite” hoeft geen vaccinatie, test etc. Alleen geldt het voor het bedrogen volk. Uiteraard zijn de zogenaamde elite die geprikt zijn, niet echt ingespoten met deze gentherapie. Wanneer heeft men het door?

MarcelJ
MarcelJ
1 jaar geleden

Je moet je afvragen waarom zij er tegen zijn wanneer ze wel achter het beleid staan en geloven dat het goed is voor het volk. Waarom willen zij zich hier dan van distantiëren? Omdat ze zelf bang zijn voor het vaccin?

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden

Vaccine passport?? Just call it what it is; a gene mutation certificate with which you can prove that you have become the property of the patent holder.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x