Mens en Dier

Schok: arts waarschuwt dat sommige gevaccineerden mogelijk binnen 3 jaar sterven

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese arts pleit voor meer onderzoek naar de link tussen coronavaccins en bloedstolsels nadat uit zijn onderzoek is gebleken dat de meerderheid van zijn gevaccineerde patiënten, 62 procent, stolsels had. Sommige van zijn patiënten zouden binnen drie jaar kunnen sterven.

Tijdens een zoommeeting met andere medische professionals zei dr. Charles Hoffe dat hij onderzoek doet naar patiënten die onlangs gevaccineerd zijn. Hij verricht bij hen een zogeheten D-dimeertest om te achterhalen of ze bloedstolsels hebben.

Microscopisch klein

Van de geteste patiënten bleek 62 procent verhoogde D-dimeerwaarden te hebben. “Dat betekent dat bloedproppen niet zeldzaam zijn,” lichtte Hoffe toe. Hij voegde toe dat iemand duizenden bloedproppen kan hebben zonder dat hij of zij het weet omdat ze microscopisch klein zijn.

“Alle veelvoorkomende bijwerkingen van de prik – hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, vermoeidheid – kunnen tekenen zijn van trombose,” zei de arts. “Je kunt letterlijk duizenden en duizenden piepkleine propjes in je brein hebben die niet zichtbaar zijn op een scan, maar die wel die klachten veroorzaken.”

Geschokt

Hij zei verder dat zes van zijn gevaccineerde patiënten als gevolg van bloedstolsels permanente longschade hebben opgelopen, waardoor ze heel snel buiten adem zijn. Dit leidt tot een aandoening die bekendstaat als pulmonaire arteriële hypertensie, waar patiënten doorgaans binnen drie jaar aan overlijden.

De andere artsen oogden geschokt toen dr. Hoffe het tragische nieuws meedeelde. Als zijn onderzoek klopt, kan het coronavaccin de komende tijd veel levens eisen.

[Infowars]

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Maar dit is toch precies de bedoeling van het stelletje criminelen? Alles gaat dus eigenlijk precies volgens plan. Mensen onder valse voorwendsels verleiden om toch vooral die levensreddende gentechinjectie te nemen, zogenaamd om hen te beschermen tegen dat o zo gevaarlijke griepvirus.
Het enige voordeel van het delen van deze informatie is, om zoveel mogelijk mensen, die nog NIET deze dodelijke stap hebben genomen, tegen te houden. Voor de rest is het te laat.
Een paar weken geleden liet iemand een voorbeeld zien van een vlag, die voor de eerstvolgende Fakkeltocht wordt gemaakt. De tekst was zonder meer schokkend: GEFELICITEERD MET UW VACCINATIE. U HEEFT NU NOG MAXIMAAL 3 JAAR TE LEVEN.
Deze tekst komt dus precies overeen met de inhoud van dit artikel.
Ik moet wel zeggen dat ik het zéér confronterend vind. Gelukkig merk ik, dat de meeste geprikte mensen al, zachtjes gezegd, niet meer helemaal bij de tijd zijn.
Dan komt de klap ook niet zo hard aan.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Er gaan veel makke schapen in een mortuarium.

John
John
1 jaar geleden

Geheel volgens plan.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

Dan werkt het vaccin waar het voor gemaakt is. Waarom zouden ze anders zo opdringerig zijn met de spuit?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x