Mens en Dier

Schok: arts waarschuwt dat sommige gevaccineerden mogelijk binnen 3 jaar sterven

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese arts pleit voor meer onderzoek naar de link tussen coronavaccins en bloedstolsels nadat uit zijn onderzoek is gebleken dat de meerderheid van zijn gevaccineerde patiënten, 62 procent, stolsels had. Sommige van zijn patiënten zouden binnen drie jaar kunnen sterven.

Tijdens een zoommeeting met andere medische professionals zei dr. Charles Hoffe dat hij onderzoek doet naar patiënten die onlangs gevaccineerd zijn. Hij verricht bij hen een zogeheten D-dimeertest om te achterhalen of ze bloedstolsels hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Microscopisch klein

Van de geteste patiënten bleek 62 procent verhoogde D-dimeerwaarden te hebben. “Dat betekent dat bloedproppen niet zeldzaam zijn,” lichtte Hoffe toe. Hij voegde toe dat iemand duizenden bloedproppen kan hebben zonder dat hij of zij het weet omdat ze microscopisch klein zijn.

“Alle veelvoorkomende bijwerkingen van de prik – hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, vermoeidheid – kunnen tekenen zijn van trombose,” zei de arts. “Je kunt letterlijk duizenden en duizenden piepkleine propjes in je brein hebben die niet zichtbaar zijn op een scan, maar die wel die klachten veroorzaken.”

Geschokt

Hij zei verder dat zes van zijn gevaccineerde patiënten als gevolg van bloedstolsels permanente longschade hebben opgelopen, waardoor ze heel snel buiten adem zijn. Dit leidt tot een aandoening die bekendstaat als pulmonaire arteriële hypertensie, waar patiënten doorgaans binnen drie jaar aan overlijden.

De andere artsen oogden geschokt toen dr. Hoffe het tragische nieuws meedeelde. Als zijn onderzoek klopt, kan het coronavaccin de komende tijd veel levens eisen.

[Infowars]

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Maar dit is toch precies de bedoeling van het stelletje criminelen? Alles gaat dus eigenlijk precies volgens plan. Mensen onder valse voorwendsels verleiden om toch vooral die levensreddende gentechinjectie te nemen, zogenaamd om hen te beschermen tegen dat o zo gevaarlijke griepvirus.
Het enige voordeel van het delen van deze informatie is, om zoveel mogelijk mensen, die nog NIET deze dodelijke stap hebben genomen, tegen te houden. Voor de rest is het te laat.
Een paar weken geleden liet iemand een voorbeeld zien van een vlag, die voor de eerstvolgende Fakkeltocht wordt gemaakt. De tekst was zonder meer schokkend: GEFELICITEERD MET UW VACCINATIE. U HEEFT NU NOG MAXIMAAL 3 JAAR TE LEVEN.
Deze tekst komt dus precies overeen met de inhoud van dit artikel.
Ik moet wel zeggen dat ik het zéér confronterend vind. Gelukkig merk ik, dat de meeste geprikte mensen al, zachtjes gezegd, niet meer helemaal bij de tijd zijn.
Dan komt de klap ook niet zo hard aan.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Er gaan veel makke schapen in een mortuarium.

John
John
2 jaren geleden

Geheel volgens plan.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 jaren geleden

Dan werkt het vaccin waar het voor gemaakt is. Waarom zouden ze anders zo opdringerig zijn met de spuit?

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x