Mens en DierCorona

Van Haga fakkelt coronabeleid tot grond toe af: ‘Dit is echt misdadig’

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De schade die dit kabinet heeft aangericht, is onvoorstelbaar groot. Het is een kwestie van tijd voordat deze ministers zich zullen moeten verantwoorden voor een parlementaire enquêtecommissie, zei Kamerlid Wybren van Haga tijdens het debat over de begroting van Volksgezondheid.

“Bijna zonder uitzondering was er geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor de onlogische en disproportionele coronamaatregelen. En dat allemaal voor een virus dat niet erger bleek dan een stevige griep! De anderhalvemeterregel werd ingevoerd tegen het advies van de WHO in, die slechts 1 meter adviseerde. Daardoor ging onze hele horeca op de fles,” zei Van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Mondkapjes werkten volgens minister De Jonge niet en toch werd er een vernederende mondkapjesplicht ingevoerd. De avondklok heeft in geen enkel land invloed gehad op de verspreiding van corona, maar toch moesten we allemaal ’s avonds om 21.00 uur als kleine kinderen binnenblijven,” vervolgde hij.

Het was een absolute hel

De meest schadelijke maatregel was de lockdown. Hoewel de WHO adviseerde om geen lockdowns in te stellen, omdat de schade groter is dan de opbrengst, stelde dit kabinet een keiharde lockdown in. Winkels gingen dicht. De horeca ging dicht. Festivals werden verboden. Sportscholen gingen dicht. Bedrijven gingen dicht. Scholen en universiteiten gingen dicht. Het was een absolute hel, maandenlang, benadrukte Van Haga.

“Dit kabinet berekende zelf dat een lockdown 100.000 gezonde levensjaren zou opleveren, maar 620.000 gezonde levensjaren zou kosten. Een stuitend aantal van 520.000 levensjaren werd willens en wetens vernietigd door dit kabinet! Dit is niet meer te scharen onder domheid of incompetentie. Dit is echt misdadig,” sprak het Kamerlid.

Van Haga merkte verder op dat er iets raars aan de hand is met de sterftecijfers. “In 2021 is de totale sterfte per week vanaf week 20 hoger dan in 2020. Ik vind dit lastig te verklaren, helemaal omdat 2020 het coronajaar was en er nog niemand gevaccineerd was. Nu is de sterfte per week dus hoger dan toen.”

Heel andere verhoudingen

“Het zou een effect kunnen zijn van het op grote schaal vaccineren van de bevolking waardoor er vaccinatiesterfte optreedt, overigens net als normaal gesproken bij de griepprik gebeurt. Dan zie je ook een piekje,” zei hij. “Ik weet zelf niet wat de juiste verklaring is, maar dat de sterfte significant hoger is, is een feit.”

Van Haga wees ook op de krantenberichten waarin staat dat de ziekenhuizen vol liggen met ongevaccineerden. “Vanuit het veld, vanuit de ziekenhuizen, krijgen we heel andere verhoudingen gemeld,” zei hij.

De grootste farce van dit jaar

Tot slot ging hij in op ‘de grootste farce van dit jaar’: de coronapas. “Wel geld uittrekken voor duizenden boa’s om deze medische apartheid te handhaven, maar niet dat geld besteden aan het opschalen van de ic’s is volstrekt onlogisch. Als het criterium de druk op de ic’s is, waarom is de afgelopen anderhalf jaar het aantal ic-bedden dan niet opgeschaald?”

“Een gevaccineerde kan hartstikke besmettelijk zijn, met een groen vinkje in een restaurant zitten en iedereen daar besmetten. Zeker omdat de mRNA-vaccins met het verstrijken van de tijd minder effectief blijken, wordt het groene vinkje van gevaccineerden steeds discutabeler,” aldus Van Haga.

“Tot zover het Nederlandse coronadebacle.”

4.8 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bedroefd
bedroefd
2 jaren geleden

goed punt, doen ze weer niets mee

RAPTURE READY
RAPTURE READY
2 jaren geleden

Waarom noemt hij het verbod op de werkzame en spotgoedkope medicatie niet ???
Artsen mogen hiermee hun werk niet uitvoeren…..

Alles in dienst van de Big Pharma…… ????

Perm.
Perm.
2 jaren geleden

De verantwoordelijken voor dit corona-debacle moeten verbannen worden uit onze maatschappij. Ze hebben bloed aan hun handen. De tijd van soft-zijn is voorbij !! We hebben te maken met gewetenloze schurken.
Wanneer dringt dat door ?

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Waarom meneer van Haga, bent u dan opgestapt bij FvD? Vond u zich wellicht wel-bespraakter? Een meningsverschil over de holocaust, die niet bij in goede aarde valt, bij politiek correct NL? Ik hoor dezelfde betogen, als FvD, wellicht in een ander jasje. Of is het zo, dat Ringo, eigenlijk Mc. Cartney wil zijn?

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x