CoronaBuitenland

Zorgminister Florida: je moet mensen geen vaccins geven die het risico op dood neervallen met 80 procent verhogen

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Het is gestoord om te denken dat de risico-batenanalyse positief is voor jonge mannen. Dat is gewoon krankzinnig, zei Joseph Ladapo, Surgeon General en minister van Volksgezondheid van Florida, in Bannon’s War Room over de mRNA-vaccins tegen corona.

Hij pleit voor meer veiligheidsonderzoek. “Dit is absurd,” zei Ladapo, verwijzende naar Vioxx, een ontstekingsremmer die in 2004 van de markt werd gehaald na een reeks sterfgevallen. Het middel bleek hartaanvallen te veroorzaken en die informatie werd ook achtergehouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nooit goedgekeurd

Ladapo zei dat je mensen geen medicijn, in dit geval een vaccin, moet geven dat het risico op dood neervallen met meer dan 80 procent verhoogt. “Dat is ongepast. Dat soort medicijnen geef je gewoon niet aan mensen.”

Als twee jaar geleden bekend was geweest dat dit vaccin het risico op hartdood met 84 procent verhoogt, zou het nooit zijn goedgekeurd, zei de minister tegen Tucker Carlson op Fox News.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Rammelonderzoek’

Het antwoord op de vraag of het Nederlandse journaille uitgebreid aandacht zal besteden aan de ontwikkelingen in Florida laat zich raden. Zo twittert Volkskrant-journalist Maarten Keulemans: “Gesprekje du jour in antivaxland: Florida ontraadt vaccins bij jongeren wegens hartschade. Maar zoals eigenlijk altijd blijkt het ‘bewijs’ een rammelonderzoek waaraan een luchtje van boerenbedrog zit.”

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
HenryN
HenryN
1 jaar geleden

Ik hecht meer waarde aan de woordenvan deze chirurg dan aan die van nep wetenschapper genaamd keulemans. Laat dat maar even duidelijk zijn. Ik neem ook an dat deze keulemans reeds 5x gevaccineerd is!!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

80% maar?! Die Satanische Elite-Parasieten willen een reductie van hun kudde Hersendode Goyim van 93,7%…..vandaar dat ze nu ook nog naar wat andere oplossingen zoeken zoals Honger, Armoede & Kou om die resterende 13,7% te ruimen….

jan de wit
jan de wit
1 jaar geleden

Hehe was mij 2 jaar terug toch echt wel dyidelijk dat dit het vaccin des doods zou zijn

Thoughtful
Thoughtful
1 jaar geleden

Een aanmoediging voor de niet geprikten:
https://www.bitchute.com/video/EzF7qK1T62Na/

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x