UFO

Pentagon verdoezelt informatie over UFO’s (video)

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In september 2010 spraken zes Amerikaanse oud-luchtmachtofficieren tijdens een persconferentie in de National Press Club in Washington over ufowaarnemingen rond nucleaire installaties.

Ze kregen indertijd te horen dat ze nooit over hun ervaringen mochten spreken. Tot op heden blijft het Huis van Afgevaardigden hun verklaringen negeren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Amerikaanse luchtmacht weigert de beweringen van de veteranen te weerleggen en blijft vasthouden aan een overzicht dat voor het laatst in 2005 is bijgewerkt.

Oud-luchtmachtkapitein Robert Salas was in 1967 werkzaam op vliegbasis Malstrom toen 10 kernwapens werden uitgeschakeld. Op hetzelfde moment werden UFO’s boven de basis waargenomen. Salas liet onlangs weten dat UFO’s het kernwapenarsenaal tot op de dag van vandaag in de gaten houden.

Auteur van het boek UFOs and Nukes Robert Hastings zei dat het weinig zin heeft om brieven aan de overheid te sturen. Volgens hem komen er alleen maar onthullingen als de grote corporaties weten hoe ze daar zo veel mogelijk geld aan kunnen verdienen. Zij hebben inmiddels een groot deel van de beleidsmakers omgekocht, aldus Hastings.

In de loop der jaren heeft hij meer dan 120 luchtmachtveteranen geïnterviewd over hun eigen ufowaarnemingen. Het Pentagon en het Amerikaanse leger beloven ‘transparantie’, maar houden alles tot op de dag van vandaag geheim.

Wat gebeurt er rond de nucleaire installaties? Waarom moesten de getuigen hun mond houden? En waarom blijft de Amerikaanse overheid de verklaringen van luchtmachtveteranen negeren?

Bekijk de originele beelden van de persconferentie van RT of RT America:

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biff
biff
11 jaren geleden

Dat achterhouden van informatie begint onderhand belachelijk te worden en ik zal jullie eens wat zeggen: ‘Ik ben het SCHIJTBEU!!!’

kielhalen die mafkezen!

garriet60
garriet60
11 jaren geleden

amerika het land van geloofs gekken en leugenaars die de waarheid achter gesloten deuren willen houden !alles wat zij prevereren mag gedaan worden om dan een ander de schuld te moeten geven kijk maar naar 9/11/2001

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Toen er openheid werd gevraagt omtrent UFO,S, en om deze vraag beantwoord te krijgen er 10.000 handtekeningen verzamelt moesten worden, wil het Witte Huis antwoorden, moesten dit er plots 25.000 zijn,en was het antwoord NEE!!Daar STINKT het immers al, want voor een andere vraag is het 10.000, en voor deze 25.000.Dus als het “Witte Huis”al van alles heeft geprobeerd om de vraag te ontwijken is er ook iets te verbergen.Zou het Pentagon dan anders zijn??NEE DUS.Maar laat de stakkers toch. WIJ WETEN WEL BETER!Het zijn en blijven MIETJES.

Peter
Peter
11 jaren geleden

[quote name=”biff”]Dat achterhouden van informatie begint onderhand belachelijk te worden en ik zal jullie eens wat zeggen: ‘Ik ben het SCHIJTBEU!!!’

kielhalen die mafkezen![/quote]

dat is al 200 jaar zo…… niets nieuws onder de zon…

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x