Buitenland

Vluchtelingenstroom veroorzaakt door agressieve elite: eerst bommen gooien en vervolgens grof verdienen aan migranten

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is geen toeval dat er zoveel vluchtelingen naar Europa komen. Ze komen voornamelijk uit landen die zijn ingestort nadat het Westen er regimeveranderingen heeft doorgevoerd. Dat zegt de bekende Amerikaanse politiek wetenschapper James Paul.

Afghanistan en Irak werden in 2001 en 2003 binnengevallen door de Verenigde Staten met hulp van Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje om het regime er te vervangen. Toen Frankrijk en Engeland in 2011 een no-flyzone boven Libië instelden, wilden ze ook het regime vervangen. En in Syrië steunen westerse landen al jaren rebellen die tegen president Assad strijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Paul, oud-directeur van het Global Policy Forum in New York, spreekt van ‘regimewissel-vluchtelingen’. Europeanen wijten de ellende in het Midden-Oosten meestal aan fanatisme, corruptie, dictatuur en economische malaise, maar er wordt gezwegen over militaire interventies en regimewissels. Regimewissels waar hele staten door zijn ingestort, aldus Paul.

“Het agressieve nationalistische beest in de elites van de rijke landen, is niet bereid om lessen te leren”

Ondertussen heeft de vluchtelingenstroom in Europa gezorgd voor een politieke crisis, vooral in Duitsland.

Vluchtelingenstroom veroorzaakt door agressieve elite: eerst bommen gooien en vervolgens grof verdienen aan migranten
James Paul (LinkedIn)

Paul zegt dat je de wanhopige mensenmassa’s met hekken niet kunt tegenhouden. Ook een paar miljard euro hulp voor de getroffen landen gaat het probleem niet oplossen. “Alleen een goed begrip van de oorzaken kan tot een antwoord leiden, maar dat durven de leiders niet aan,” stelt hij. “Dan moeten ze namelijk hun eigen schuld onder ogen zien.”

“Het agressieve nationalistische beest in de elites van de rijke landen, is niet bereid om lessen te leren en om uit te kijken voor de terugslag van interventies,” voegt Paul toe. “Het publiek moet leren dat deze crisis grotendeels ‘Made in Europe’ is.”

Ondernemers, politici en burgemeesters verdienen grof geld aan migranten

Terwijl in Europa wordt gediscussieerd over hoeveel Syriërs er per land moeten worden opgenomen, verdienen verschillende partijen grof geld aan bootvluchten en het uitbuiten van migranten. Geld dat bedoeld was voor de opvang van migranten kwam door corruptie in de zak van bestuurders. De structuur van de organisatie wordt vergeleken met die van de maffia.

Mensensmokkelaars bieden op Facebook reisjes aan naar Europa. Italiaanse ondernemers en corrupte politici en burgemeesters profiteren van de gevluchte en vaak wanhopige mensen. Op het platteland en in de fabrieken worden de migranten uitgebuit. Ze worden tegen extreem lage lonen en onder erbarmelijke omstandigheden aan het werk gezet. Gezien hun situatie hebben ze vrijwel geen andere keus dan te blijven.

[IPS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Max
Max
7 jaren geleden

Dat je mensen uit oorlogs gebieden moet helpen en of opvangen spreekt voor zich.Maar,volgens deskundigen is zo’n 90 tot 95% van de migranten die naar Europa willen ‘economische migrant’ en geen vluchteling.De echte vluchtelingen zitten in Turkije, Jordanie en Libanon. Ze betalen duizenden dollars voor de overtocht om hier naartoe te komen,maar, hoe komen ze aan dat geld? Ik wil dat echt weten!De bedragen die mensensmokkelaars van de migranten/vluchtelingen vragen, kunnen oplopen tot meer dan 10.000 euro per persoon,maar, hoe komen ze aan dat geld? Voor die geld kunnen zij een huis kopen in hun land. Van Saudi Arabie en de Golfstaten? Maakt dat deel uit van een strategie om Europa veroveren/islamisiring? Ondanks overvloedige rijkdom steken de Golfstaten hun kop in het zand als het om Syrische vluchtelingen gaat.Sinds het uitbreken van de oorlog in Syrië hebben Saudi-Arabië, Kuweit, Qatar en Bahrein geweigerd Syrische vluchtelingen asiel te verlenen. Ook weigeren ze mee te doen aan zogenoemde ‘resettlement-programma’s’, waarbij vluchtelingen uit opvangkampen worden verdeeld onder andere landen.De bedoeling is dat ze Europa komen overnemen,toch?De Tsjechische president Milos Zeman vindt de vluchtelingenstroom naar Europa “een georganiseerde invasie”….Europa importeert niet alleen de ‘vluchtelingen’ maar ook de culturen, ideologieën/jihadisme, antisemitisme, vrouwenhaat, homohaat en de haat jegens andersdenkende. Regeringen van Europa willen met massa immigratie eigen cultuur vernietigen. Als je de nationale identiteiten van de lidstaten wil uithollen, dan is er niks makkelijkers dan miljoenen migranten met een compleet andere cultuur binnen te laten. Zo houden landen als Nederland uiteindelijk vanzelf op te bestaan.Het weekblad Elsevier berekende onlangs dat de immigratie ons de afgelopen veertig jaar meer dan 200 miljard euro heeft gekost en alleen al dit jaar bijna 13 miljard euro zal kosten!…

Angelique
Angelique
3 jaren geleden

Max, Hoe kom je erbij dat 95 procent economisch emigrant is? En als jij bijna sterft van de honger ga je ook je geluk elders zoeken. Ik wordt zo moe van mensen die vluchtelingen gelukszoekers noemen. Iedereen is op zoek naar geluk en/of een beter leven, vooral als je honger hebt. Het blijft een feit dat Amerika alle oorlogen is begonnen daar! Dat de elite dood en verderf creëeren en ipv termen als gelukszoekers en economische vluchtelingen moeten we de mensen aanpakken die dit creëeren! Ze komen voornamelijk uit landen die zijn ingestort nadat het Westen er regimeveranderingen heeft doorgevoerd. Overigens is deze tactiek door de elite allang uitgedacht! Bombardeer landen, laat vluchtelingen hierheen komen en laat hen goedkoop werken en de positie van het volk algeheel verslechteren. Nog wat Verdeel en Heers technieken erbij en voila, de elite kan nog meer wetten en regels invoeren. Sociale wetten afbreken enzovoort.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x