Great ResetBinnenland

Gideon van Meijeren eist transparantie over de Bilderbergconferentie: ‘Wat zijn de gevolgen hiervan voor Nederland?’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Ondanks dat de media goed vertegenwoordigd waren op de Bilderbergconferentie, was er geen woord over de bijeenkomst te horen of te lezen in de media. Zo was onder meer Thomas Leysen, voorzitter van Mediahuis, aanwezig. Onder Mediahuis vallen bijvoorbeeld De Telegraaf, NRC en Metro.

“Dat is toch wel opmerkelijk,” zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) in de Tweede Kamer. “Als de meest invloedrijke personen op aarde de halve wereld overvliegen om drie dagen met elkaar te verblijven in een luxe hotel dat wordt omringd door hoge hekken en wordt bewaakt door zwaarbewapende beveiligers, dan kan toch niemand beweren dat dat oninteressant is en geen nieuwswaarde heeft?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Zijn hier soms afspraken over gemaakt?” vroeg Van Meijeren. “Zij zijn er toch om de macht te controleren en niet om de macht op haar wenken te bedienen?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

De vraag stellen is hem beantwoorden

“Hebben we hier te maken met een schaduwregering die de wereld wil beheersen? Zijn het architecten van een Nieuwe Wereldorde die de mensheid wil knechten? Of is het gewoon een onschuldige praatclub waar de aanwezigen simpelweg met elkaar van gedachten wisselen over hoe ze de wereld kunnen verbeteren?”

“En als ze echt de wereld willen verbeteren, willen ze dan de wereld verbeteren voor het gewone volk of is het wellicht aannemelijker dat ze de wereld vooral willen verbeteren voor zichzelf en hun eigen machtspositie graag willen behouden? De vraag stellen, is hem beantwoorden,” benadrukte Van Meijeren. “Maar zeker weten doen we het niet, want er wordt geen openheid van zaken gegeven over wat er besproken wordt.”

Naziverleden

Het Kamerlid wees erop dat de conferentie in 1954 werd opgericht door onder meer prins Bernhard. “Gelet op zijn naziverleden doet dat al de nodige wenkbrauwen fronsen, want wat zegt dit over de intenties en motieven van deze initiatiefnemer?”

“En wat ook aanzet tot nadenken, is dat de conferentie werd gefinancierd door de CIA,” vervolgde Van Meijeren. “De CIA is immers geen liefdadigheidsinstelling die is opgericht om onschuldige praatclubjes te faciliteren, maar een geheime dienst die is opgericht om geheime operaties uit te voeren.”

Wat zijn de gevolgen daarvan voor Nederland?

Het Kamerlid wil van het kabinet weten wat er op de Bilderbergconferentie is besproken. “Zijn er afspraken gemaakt, zijn er besluiten genomen en wat zijn de gevolgen daarvan voor Nederland?”

“Waarom is de Kamer er niet over geïnformeerd dat leden van de regering deze conferentie zouden bijwonen? Waarom zijn deze afspraken niet opgenomen in de openbare agenda’s van de bewindspersonen? En hoe kunnen leden van het parlement de regering controleren als geheim gehouden wordt wat ze aan het doen zijn?” vroeg Van Meijeren.

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yola
Yola
1 jaar geleden

Heel scherp weer van Gideon. Chapeau!

Marjolein
Marjolein
1 jaar geleden

Fijn dat er politicus bestaan zoals Gideon, die dit soort geheime vergaderingen wilt ontrafelen 💯

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Media waren daar niet voor verslaggeving, maar om mee te doen.

Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden
Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x