Homepagina » UFO » Voormalige UFO-baas Amerikaanse overheid nam ontslag vanwege cover-up rond aliens. Wat weet hij?
Voormalige UFO-baas Amerikaanse overheid nam ontslag vanwege cover-up rond aliens. Wat weet hij?

Voormalige UFO-baas Amerikaanse overheid nam ontslag vanwege cover-up rond aliens. Wat weet hij?

Een voormalige X-Files-baas heeft gezegd dat hij het Amerikaanse UFO-programma heeft verlaten omdat contact met aliens ‘in de doofpot is gestopt’.

Luis Elizondo, die jarenlang aan het hoofd stond van het geheime UFO-project van het Pentagon, stelt dat het bestaan van aliens onomstotelijk is bewezen, schrijft The Sun.

Elizondo is te zien in een nieuwe tv-serie getiteld ‘Unidentified: Inside America’s UFO Investigation’.

Niet serieus

De serie werpt een nieuw licht op onbekende vliegende objecten die in de Verenigde Staten en de rest van de wereld worden gezien.

Bronnen dicht bij het Pentagon, de FBI en de Amerikaanse overheid doen in de serie ‘schokkende onthullingen’, aldus zender History.

Elizondo nam in 2017 ontslag omdat de overheid UFO-waarnemingen door gevechtspiloten volgens hem niet serieus nam.

Wezens

In zijn ontslagbrief vroeg hij waarom er niet meer tijd werd gespendeerd aan het fenomeen.

Hij claimde verder dat verschillende landen, waaronder Groot-Brittannië, zijn bezocht door wezens in extreem geavanceerde vaartuigen.

In een interview met de Sunday Times afgelopen jaar zei hij dat er UFO’s waren die zulke gekke dingen deden dat het geen drone, raket of vliegtuig konden zijn.

Geheimhoudingsverklaring

Onlangs sloot hij zich aan bij een onderzoeksgroep onder leiding van medeoprichter van de band Blink-182 Tom DeLonge.

In de tv-serie onthullen DeLonge en Elizondo wat de Amerikaanse overheid weet over buitenaardse levensvormen op aarde en hoe dit in de doofpot is gestopt.

Elizondo wees er wel op dat hij een geheimhoudingsverklaring heeft moeten ondertekenen, wat betekent dat hij nog niet kan praten over dingen die geheim zijn.

[The Sun]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Philip schreef:

  Er worden momenteel verschillende series uitgebracht op de discovery channels (ook history channel)

  Ancient Aliens…….de serie loopt al jaren maar begint ondertussen afgezaagd te worden, ze blijven steeds het zelfde herhalen, zelfde verhalen, zelfde zgn bewijzen etc…etc..

  NASA’s unexplained files……is een topper en een must, rond vele gebeurtenissen in de ruimte als op de begane grond, blijft wel een mistige waas hangen (bepaalde instanties werken echt niet mee)

  Contact…..is een topper en een must….hier word onderzoek gedaan en vrij serieus zelfs, wat betreft vrijgegeven UFO dossiers (waarop staat TOP SECRET) (Politieke instanties en militaire instanties doen er lacherig over, maar houden tezelfdertijd wel dossiers bij van de waarnemingen)

  Nog een topper The search for the Tesla files (eigenlijk moet dat the Missing files zijn..veel is verdwenen) waarbij op zoek gegaan word naar de missende koffers (Tesla wetenschappelijke onderzoeken, patenten etc..) en word er ook het werk van Tesla gekopieerd (vrije energie is perfect mogelijk)

  Sorry als het wat veel word om te lezen, maar dit moet ik toch wel even kwijt:
  Als je 20 jaren geleden en nog langer het had over UFO’s (Ongeïdentificeerde objecten) dan werd je meteen vies en scheef bekeken en kreeg je allerhande verwijten naar je hoofd gegooid.
  Nu komt het zelfs in de mainstream media en word het eindelijk serieus genomen (Al heb je er nog steeds bij die er lacherig over doen…maar zij weten niet beter)
  Zelfs de ene show na de andere over UFO’s en buitenaards leven word nu op de mensen los gelaten en dat is goed!!!

  Maar dan is voor de mij de vraag, waarom kan het nu wel en niet 20 jaren en meer geleden?? Wat is er veranderd ten opzichte van 20 jaren geleden???

  Zelf heb ik altijd in leven buiten onze Aarde geloofd/rekening mee gehouden, die bewijzen zijn er tenslotte in overvloed en dit zelfs geheel wetenschappelijk verantwoord.
  Maar tezelfdertijd ben ik er ook wel van overtuigd, dat ruim 80-90% van de waarnemingen Niet buitenaards is maar wel Aards.

  Is het dan net niet de bedoeling van die louche instanties (die vaak onder de radar opereren/schaduw regering en multinationals) om net meer twijfel te zaaien (zaai haat en tweedracht en Heers) en zij kunnen dan lustig en rustig hun gang gaan/blijven gaan??????

  4 likes
  • Jeffrey Lucas schreef:

   Verschillende overheden zijn achter de schermen keihard aan het werk om het ufo fenomeen te begrijpen, na te maken en om er iets aan te doen. Zij hebben een lange tijd niks tegen de ufo’s kunnen doen, en dat is 1 van de redenen waarom er zo geheimzinnig over word gedaan. Als het volk weet dat er zeer geavanceerde voertuigen door ons luchtruim en in onze oceanen vliegen, en zelfs afkomen op onze nucleaire faciliteiten waar weleens atoomwapens worden uit of aangezet; dan kan er paniek ontstaan. ERgens in de jaren 60 is het ufofenomeen bespot, omdat verschillende regeringen niet willen dat wij ons daarmee bezig houden. Moet ik wel zeggen dat een groot deel van de ufo’s van mensen zijn. Maar een deel ook weer niet. Ik denk dat elke driehoekige ufo met een laag frequentie geluid, cilinder en buisvormige onderdelen aan de onderkant van de ufo heeft zitten, uitstekels zoals antennes aan de ufo’s; manmade. Hier geef ik Michael Schratt gelijk in. De echte schijfvormige vliegende schotels; dat zijn de echte ufo’s, en die worden gezien bij nucleaire faciliteiten en bij en in onze oceanen. Robert Hastings heeft 150 getuigenverslagen van werknemers van opslagplaatsen van atoomwapens in zijn boek “ufos and nukes” opgenomen. Overtuigender kan haast niet. Wie nog denkt dat ufo’s alleen door star trek gekkies worden gezien, die heeft dat helemaal mis. Mensen aan wie wij atoomwapens toevertrouwen zien ook ufo’s. En dan heb ik het dus echt over vliegende schotels die minuten lang boven hun station hangen, stalen deuren openen met elektromagnetische straling en hun atoomwapens uit of aanzetten en binnen een fractie van een seconde weg schieten zo de hemel weer in… Het ufofenomeen is echt en ik denk zelf dat het ook iets met religie te maken heeft. Ik denk dat de goden en engelen die in religieuze boeken staan beschreven, degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor de vliegende schotels, ontvoeringen en dierenverminkingen. De goden en engelen zijn mensachtigen van verre exoplaneten. Zij proberen conflicten tussen mensen te veroorzaken. Mensen zijn geprogrammeerd om elkaar te haten. Wij worden niet alleen gemonitord maar ook gemanipuleerd door een aanwezigheid hier op aarde dat mogelijk al miljoenen jaren op ons vooroplopen in hun ontwikkeling. Wij zijn hun product. Zij hebben ons genetisch aangepast, zij geven ons nieuwe technologie door zo nu en dan ufo’s neer te laten storten, zij proberen via religie of het aanzetten van kernbommen conflicten via groepen mensen te veroorzaken…

   5 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   FYI 20j geleden had je ook al van dat soort shows. Het was de reden dat ik destijds nogal eens naar discovery keek (welke toen nog weinig reclame had en lang niet zo commercieel was als nu). In hoeverre het serieus wordt genomen? Ik heb niet het idee dat dat nu zoveel anders is. Hooguit dat men het eerder voor zich houd om er op in te gaan en dan meer in de zin van daar ga ik m’n tijd niet aan besteden. Net als dat wij niet meer snel meer zullen doen wanneer er weer eens iemand over een platte aarde loopt te lullen.

   Het blijft ook allemaal erg hangen in dat de kwestie aannemelijk is maar niet bewezen zolang er niet officieel en publiekelijk contact wordt gelegd met aliens door een “autoriteit”. Helaas zijn allemaal geconditioneerd (school) om “te buigen” voor “autoriteit” dus zolang “de autoriteit” niks officieel bevestigt gaat dat ufo verhaal nergens heen. “Disclosure” laat al ruim 70j op zich wachten (en dan tel ik va Roswell), geen reden om te verwachten dat daar in de huidige tijd verandering in komt.

   Vind het zelf niet eens echt interessant meer daardoor, en als je afstapt van het nogal magische beeld dat wordt geschetst als het aan komt op aliens. Dus dat ze niet zomaar even onze wereldproblemen voor ons kunnen oplossen ed. Dan worden ufo waarnemingen ook een stuk oninteressanter een beetje alsof je vanuit een afgelegen dorp zo nu en dan een sportwagen (doorgaans) in de verte ziet langsrijden.

   3 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Mensen die werken of hebben gewerkt in de overheid neem ik met een flinke korrel zout. Nou is het begrip ‘overheid ‘ een koepelbegrip, er is tenslotte nergens een loket met het woord ‘overheid erop..
  Ze doen mij denken aan die achterbakse politici die na hun politieke carrière opeens een boek schrijven over de maffia praktijken van diezelfde politiek. Moment dat zij financiële afhankelijk hebben van die diensten hoor je ze niet.

  8 likes
  • Margie schreef:

   Da’s n goeie Bas:) geen bordje met regering ook
   Wel n bordje voor het 2e kamertje…daar kun je tenminste even lekker rustig zitten!!!

   Maak er ‘n mooie dinsdag van

   2 likes
 • Jeffrey L schreef:

  Luis Elizondo is een held. Snap wel dat mensen aan hem twijfelen, omdat hij in het verleden voor de cia heeft gewerkt en professioneel is opgeleid om leugens te vertellen. Maar hij en de rest van de TTSE hebben toch al wel wat bereikt. Ze hebben het ufo fenomeen weer onder de aandacht weten te brengen, waarvoor dank. Nu nog “the event” met keihard bewijs en ik kan met mijn buurman praten over ufo’s.

  4 likes
 • Elise schreef:

  Heel dat alien(high tech) gedoe is gewoon een onderdeel van de deepstate. Geheime oorlogsvoering om de NWO op te zetten. Meer is het niet. Vergeet dat aliengedoe buiten aarde/verweg planeten. Dat leidt af van waarmee men bezig is. Meerdere landen hebben een high tech ontwikkeling doorgemaakt. Men bespioneerd elkaar en tegelijkertijd zijn wij hun speeltjes om de high tech uit te proberen.
  Onze kinderen kunnen met speelgoeddrones spelen en de krijgsmacht speelt met dronebommen.
  Honden en katten verplicht gechipt(voorganger menselijke chip) en zo kun je via pc alles bijhouden.
  Het hetro zijn moet weg ivm geboorteplanning/controle en om DNA mens te kunnen veranderen.
  Enz enz. Die veranderingen/high tech zijn/is er echt niet, omdat er aliens zijn/komen. AL=controle via data. Die AL zit ook in (al)iens. Kunstmatig intelligentie. Hoe weet men dat aliens kunstmatig zijn als ze van verre komen?

  2 likes
  • eRRa schreef:

   “Vergeet dat aliengedoe buiten aarde/verweg planeten.” Hoezo? Er zijn talloze planeten “buiten de Aarde”. Waarom zou daar geen “leven” kunnen voorkomen? Ik kan niet beweren dat er onomstotelijk, zo je wilt ‘wetenschappelijk’ bewijs is dat er buiten ons kleine planeetje leven in het heelal voorkomt. Maar wat is “leven”? Misschien zoeken onze wetenschappers volgens menselijke criteria naar leven, maar zijn er talloze levensvormen die niet voldoen aan “onze” definitie van leven. Het zou dus zomaar kunnen dat we die levensvormen niet als zodanig herkennen. “Het hetro zijn moet weg ivm geboorteplanning/controle en om DNA mens te kunnen veranderen”. Veranderen in wat???

   0 likes
 • IFF schreef:

  Ik was in het begin erg sceptisch voor meneer Elizondo maar na de reeks “Unidentified: Inside America’s UFO Investigation” bekeken te hebben, heb ik die mening bijgesteld. Deze reeks is één van de beste, zo niet de beste, reeks ooit! Nog te bekijken bij Vimeo.

  3 likes
 • Klaassen schreef:

  Geheimhouding wat is geheimhouding: Honderden / zeg maar duizenden mensen hebben contact gehad met UFO,s of gezien ook van dichtbij.
  Daar over gaan vertellen /ook in eigen familie/of vriendenkring staat gelijk aan sociale zelfmoord/de enkeling die u niet uitlacht ,zal u hoogstens nog als een bevriende patient behandelen.
  U zal voor altijd verstoten worden.en nooit meer serieus genomen worden ,ook u naaste zal u verdoemen,( tenminste als u volhoud dat het echt is gebeurt.
  Kan ook niet anders ,de ervaring is zooo ingrijpend en alles op z’n kop zettend ,dat is met geen pen te beschrijven, dus.
  Bovendien voelt u zich zelf daarna ook heel anders dan de gemiddelde mens, u bent een ander mens geworden. in alle opzichten.
  Het gehele UFO gedoe beperkt zich tot: ik heb wat gezien in de verte ,daar vloog het. maar ervaren is een gebeurtenis die alles in je leven verandert.waar je vooral geen behoefte aan hebt daarna is dat de mensen om je heen ook nog eens raar /anders gaan doen …dus wat doe je dan ? je houd je bek ! voor altijd.

  3 likes
 • suske schreef:

  maar waarom hangen de schotels rond het witte huis ,en waar de gewone mens niet is, denk dat die verwegmannekes eens gewoon eens op de werkvloer eens moeten gaan verschijnen ,dan krijgt alles een totaal andere wending

  1 likes
 • x

  Check Also

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  >