UFO

Voormalige UFO-baas Amerikaanse overheid nam ontslag vanwege cover-up rond aliens. Wat weet hij?

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalige X-Files-baas heeft gezegd dat hij het Amerikaanse UFO-programma heeft verlaten omdat contact met aliens ‘in de doofpot is gestopt’.

Luis Elizondo, die jarenlang aan het hoofd stond van het geheime UFO-project van het Pentagon, stelt dat het bestaan van aliens onomstotelijk is bewezen, schrijft The Sun.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Elizondo is te zien in een nieuwe tv-serie getiteld ‘Unidentified: Inside America’s UFO Investigation’.

Niet serieus

De serie werpt een nieuw licht op onbekende vliegende objecten die in de Verenigde Staten en de rest van de wereld worden gezien.

Bronnen dicht bij het Pentagon, de FBI en de Amerikaanse overheid doen in de serie ‘schokkende onthullingen’, aldus zender History.

Elizondo nam in 2017 ontslag omdat de overheid UFO-waarnemingen door gevechtspiloten volgens hem niet serieus nam.

Wezens

In zijn ontslagbrief vroeg hij waarom er niet meer tijd werd gespendeerd aan het fenomeen.

Hij claimde verder dat verschillende landen, waaronder Groot-Brittannië, zijn bezocht door wezens in extreem geavanceerde vaartuigen.

In een interview met de Sunday Times afgelopen jaar zei hij dat er UFO’s waren die zulke gekke dingen deden dat het geen drone, raket of vliegtuig konden zijn.

Geheimhoudingsverklaring

Onlangs sloot hij zich aan bij een onderzoeksgroep onder leiding van medeoprichter van de band Blink-182 Tom DeLonge.

In de tv-serie onthullen DeLonge en Elizondo wat de Amerikaanse overheid weet over buitenaardse levensvormen op aarde en hoe dit in de doofpot is gestopt.

Elizondo wees er wel op dat hij een geheimhoudingsverklaring heeft moeten ondertekenen, wat betekent dat hij nog niet kan praten over dingen die geheim zijn.

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Mensen die werken of hebben gewerkt in de overheid neem ik met een flinke korrel zout. Nou is het begrip ‘overheid ‘ een koepelbegrip, er is tenslotte nergens een loket met het woord ‘overheid erop..
Ze doen mij denken aan die achterbakse politici die na hun politieke carrière opeens een boek schrijven over de maffia praktijken van diezelfde politiek. Moment dat zij financiële afhankelijk hebben van die diensten hoor je ze niet.

Jeffrey L
Jeffrey L
4 jaren geleden

Luis Elizondo is een held. Snap wel dat mensen aan hem twijfelen, omdat hij in het verleden voor de cia heeft gewerkt en professioneel is opgeleid om leugens te vertellen. Maar hij en de rest van de TTSE hebben toch al wel wat bereikt. Ze hebben het ufo fenomeen weer onder de aandacht weten te brengen, waarvoor dank. Nu nog “the event” met keihard bewijs en ik kan met mijn buurman praten over ufo’s.

Philip
Philip
4 jaren geleden

Er worden momenteel verschillende series uitgebracht op de discovery channels (ook history channel)

Ancient Aliens…….de serie loopt al jaren maar begint ondertussen afgezaagd te worden, ze blijven steeds het zelfde herhalen, zelfde verhalen, zelfde zgn bewijzen etc…etc..

NASA’s unexplained files……is een topper en een must, rond vele gebeurtenissen in de ruimte als op de begane grond, blijft wel een mistige waas hangen (bepaalde instanties werken echt niet mee)

Contact…..is een topper en een must….hier word onderzoek gedaan en vrij serieus zelfs, wat betreft vrijgegeven UFO dossiers (waarop staat TOP SECRET) (Politieke instanties en militaire instanties doen er lacherig over, maar houden tezelfdertijd wel dossiers bij van de waarnemingen)

Nog een topper The search for the Tesla files (eigenlijk moet dat the Missing files zijn..veel is verdwenen) waarbij op zoek gegaan word naar de missende koffers (Tesla wetenschappelijke onderzoeken, patenten etc..) en word er ook het werk van Tesla gekopieerd (vrije energie is perfect mogelijk)

Sorry als het wat veel word om te lezen, maar dit moet ik toch wel even kwijt:
Als je 20 jaren geleden en nog langer het had over UFO’s (Ongeïdentificeerde objecten) dan werd je meteen vies en scheef bekeken en kreeg je allerhande verwijten naar je hoofd gegooid.
Nu komt het zelfs in de mainstream media en word het eindelijk serieus genomen (Al heb je er nog steeds bij die er lacherig over doen…maar zij weten niet beter)
Zelfs de ene show na de andere over UFO’s en buitenaards leven word nu op de mensen los gelaten en dat is goed!!!

Maar dan is voor de mij de vraag, waarom kan het nu wel en niet 20 jaren en meer geleden?? Wat is er veranderd ten opzichte van 20 jaren geleden???

Zelf heb ik altijd in leven buiten onze Aarde geloofd/rekening mee gehouden, die bewijzen zijn er tenslotte in overvloed en dit zelfs geheel wetenschappelijk verantwoord.
Maar tezelfdertijd ben ik er ook wel van overtuigd, dat ruim 80-90% van de waarnemingen Niet buitenaards is maar wel Aards.

Is het dan net niet de bedoeling van die louche instanties (die vaak onder de radar opereren/schaduw regering en multinationals) om net meer twijfel te zaaien (zaai haat en tweedracht en Heers) en zij kunnen dan lustig en rustig hun gang gaan/blijven gaan??????

Elise
Elise
4 jaren geleden

Heel dat alien(high tech) gedoe is gewoon een onderdeel van de deepstate. Geheime oorlogsvoering om de NWO op te zetten. Meer is het niet. Vergeet dat aliengedoe buiten aarde/verweg planeten. Dat leidt af van waarmee men bezig is. Meerdere landen hebben een high tech ontwikkeling doorgemaakt. Men bespioneerd elkaar en tegelijkertijd zijn wij hun speeltjes om de high tech uit te proberen.
Onze kinderen kunnen met speelgoeddrones spelen en de krijgsmacht speelt met dronebommen.
Honden en katten verplicht gechipt(voorganger menselijke chip) en zo kun je via pc alles bijhouden.
Het hetro zijn moet weg ivm geboorteplanning/controle en om DNA mens te kunnen veranderen.
Enz enz. Die veranderingen/high tech zijn/is er echt niet, omdat er aliens zijn/komen. AL=controle via data. Die AL zit ook in (al)iens. Kunstmatig intelligentie. Hoe weet men dat aliens kunstmatig zijn als ze van verre komen?

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x