Buitenaards

Thaise politie doet twee keer inval bij groep die zegt te communiceren met aliens van Pluto. Dit is de reden

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politie in Thailand heeft tot twee keer toe een inval gedaan bij een meditatiecentrum dat bekend staat om UFO-waarnemingen.

De reden: de politie wil onderzoeken of het centrum zich op beschermd grondgebied bevindt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het meditatiecentrum Khao Kala werd bestormd door tientallen politieagenten en boswachters.

Allemaal

“Als iemand iets verkeerds heeft gedaan, dan dienen we een aanklacht in,” zei generaal-majoor Damrong Petpong van de politie.

“Als er een UFO neerdaalt uit de lucht en hier landt, dan pakken we ze allemaal,” voegde hij toe.

De groep trok de aandacht van de politie nadat er een evenement was georganiseerd waarbij mensen UFO’s konden spotten.

Meditatie

Lokale bewoners lieten weten dat sommige leden van de groep geloven dat ze in contact staan met aliens van Pluto.

De groep, UFO Kaokala geheten, stelt met aliens te communiceren door middel van meditatie.

Leden van de groep, waaronder een arts en legercommandant, zeggen dat de wezens hen helpen bij het voorspellen van natuurrampen.

Derde wereldoorlog

Eén groepslid voorspelde in 2017 dat de derde wereldoorlog in 2022 zal beginnen.

De groep werd in 1998 opgericht, toen zuster Somjit Reapeth aliens zei te zien op de berg Nakhon Sawan.

UFO-hotspot

Sindsdien is de berg een ware UFO-hotspot geworden in Thailand.

Ondanks de politieaanwezigheid zijn lokale bewoners massaal afgereisd naar de berg om foto’s te maken en UFO-waarnemingen uit te wisselen.

[Khaosod]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
4 jaren geleden

“Lokale bewoners lieten weten dat sommige leden van de groep geloven dat ze in contact staan met aliens van Pluto.”

Pluto is zo dood als een pier, het is een grote ijsklomp en er is amper zonlicht, dus de planeet is altijd gehuld in nacht waarbij de temperaturen een paar honderd graden onder nul uitkomen.
De kans voor micro leven (word al volop over gespeculeerd/gefantaseerd door zgn wetenschappers) is uitermate klein laat staan dat er zich heel ontwikkeld macro leven zou bestaan.

“De groep, UFO Kaokala geheten, stelt met aliens te communiceren door middel van meditatie”

Tja, zo kan je iedereen laten geloven (thans aan de goedgelovigen) dat je in contact staat met buitenaardse, niemand kan het bewijzen!!

Ik sta in contact me de Saturanen (de planeet Saturnus) ik kan dat niet bewijzen, ze spreken alleen met mij persoonlijk en dat via telepatie!!! (einde Sarcasme)

William
William
4 jaren geleden

De serie “TAKEN” van Steven Spielberg laat in 10 delen zien hoe de overheid volledig door het lint (en over lijken) gaat om de UFO waarnemingen en eventuele kontakten te bagateliseren. Het is natuurlijk een absurde uitspraak “Als er een UFO neerdaalt uit de lucht en hier landt, dan pakken we ze allemaal” hoe stelt deze man zich dat voor? Gewoon lachwekkend….

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Wow! Wat belangrijk zeg! Zo, en ze hebben zelfs een toekomst voorspelling voor de derde wereld oorlog (want dat is belangrijk natuurlijk om te hebben)! Maken ze ook pentagrammen op de grond om de “Aliens van Pluto” langs te laten komen in geestesvorm via een ritueel? Misschien vind er wat vreemd gedrag plaats bij sommigen aanwezigen tijdens dit proces?

Mensen die luisteren naar geesten die ze zelf hebben oproepen en hun wereldbeeld doorlopend aanpassen aan wat deze geesten hun vertellen lopen zeer ernstig gevaar om gestrikt te worden door de Duivel die altijd op zoek is naar een ingang van ziel bij de zwakken van geest.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
4 jaren geleden

Even wat anders, dit hoort even niet in deze ufo rubriek maar ik weet mij geen raad meer. Misschien iemand hier wel. Ik wordt alweer enige tijd behoorlijk lastig gevallen bestraald door een een of ander iets, het lijkt op laserpointers in de bekende televisie kleuren ook zie ik ze zelfs zwart en wit, je hoort ze ergens met een tik of tok op terecht komen je kunt ze zelfs voelen of er een insect op je gaat zitten soms zelfs pijnlijk. Het hele huis wordt er volgens mij statisch geladen van, ik zelf ook. Alleen ik niemand van mijn gezinsleden ziet hoort of voelt het. Ook kun je geluidsgolven ervan zien waarmee men opnames versneld of vertraagd naar 1 bepaalde persoon kan sturen dit gebeurd op allerlei voorwerpen (glansend) onder verschillende hoeken zelf van de een naar de andere en dan naar jou als er maar licht opvalt. Het lijkt wel een een of andere elektronenkanon die men ook in een straal kan bundelen in allerlei bepaalde megahz. Waarmee men mij in een bepaalde hoogte heeft gezet zodat alleen ik het hoor zie of voel. Ik heb het in het verleden een paar maal in een van mijn klas lokalen gezien, elektrokunde, natuurkunde of biology. Het lijkt groot oog, een pupil met met iris (allerlei kleine letjes erom heen). Weet niet precies welke leslokalen dat geweest moet zijn maar de leraar wilde hem niet graag aanzetten. Kan iemand mij misschien vertellen om wat voor apparaat het gaat en hoe dat heet en waar aan te schaffen zodat ik het bij die gene terug kan gaan doen want ik begin dit aardig zat te worden.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x