BuitenlandCorona

Wilde geruchten na dood coronasceptische president Tanzania: is hij vergiftigd?

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De president van Tanzania, John Magufuli, is afgelopen week onverwachts overleden aan een hartaanval. Hij stond vooral bekend om zijn kritiek op de coronamaatregelen die bijna overal ter wereld worden opgedrongen aan het volk. Hij had machtige vijanden. Een hoge overheidsfunctionaris gelooft dat Magufuli vergiftigd is.

Zijn opvolger is de zittende vicepresident, Samia Suluhu Hassan. Zij werkte voor de VN als projectmanager bij het Wereldvoedselprogramma. In 2010 werd ze minister en in 2014 vicepresident. In 2018 lanceerde ze een vaccinatiecampagne waarbij meer dan 600.000 meisjes van 14 jaar en ouder werden ingeënt tegen HPV. Vorig jaar uitte ze in een toespraak kritiek op Magufuli.

Ze presenteerde zichzelf met een mondkapje op:


Vergiftigd

Een hooggeplaatste overheidsfunctionaris die anoniem wil blijven, zei tegen KDRTV Kenya News dat Magufuli machtige vijanden heeft en is vergiftigd door de Chinezen in samenwerking met westerse landen.

Magufuli betwijfelde of het coronavirus wel zo gevaarlijk is en was fel gekant tegen lockdowns, mondkapjes en coronavaccins. Hij toonde ook aan hoe ‘betrouwbaar’ de PCR-test is. Zo liet hij monsters van een papaja, geit en kwartel testen op corona. Toen bleek dat de testuitslagen positief waren, ontsloeg hij het hoofd van het laboratorium en gooide hij het WHO-team het land uit.

Hij kreeg 27 miljoen euro van de EU om corona te bestrijden, op voorwaarde dat hij de WHO-richtlijnen zou volgen: strenge lockdowns, coronatests, een mondkapjesplicht en een vaccinatieprogramma. Hij nam het geld aan en verklaarde zijn land vervolgens coronavrij, tot woede van de Europeanen. Verwacht wordt dat zijn opvolger de maatregelen wel netjes zal volgen.

[Wochenblick]

4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tungsten
Tungsten
1 jaar geleden

Die hebben ze gewoon opgeruimd… ik las laatst dat er wapens bestaan waar je iemand geluidloos op afstand een hartaanval mee kan bezorgen.. ja of vergif, maar onopvallend/onvindbaar iemand vergiftigen gaat geloof ik veel tijd in zitten.
te toevallig allemaal die vent ziet er kerngezond uit.. dat soort types worden 90 jaar met gemak.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ja uit de wegruimen is de enige optie van de criminele zooi! Was al te verwachten,arme man!

Alex
Alex
1 jaar geleden

This is very fishy indeed.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Zover gaan ze dus

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x