Homepagina » Natuur en Milieu » Als Obama echt zo bezorgd is over de zeespiegelstijging als gevolg van global warming, waarom koopt hij dan een peperduur landgoed… aan zee?
Als Obama echt zo bezorgd is over de zeespiegelstijging als gevolg van global warming, waarom koopt hij dan een peperduur landgoed... aan zee?

Als Obama echt zo bezorgd is over de zeespiegelstijging als gevolg van global warming, waarom koopt hij dan een peperduur landgoed… aan zee?

Barack en Michelle Obama hebben hun zinnen gezet op een peperduur landgoed op het eiland Martha’s Vineyard, meldt entertainmentwebsite TMZ.

De voormalige president van de Verenigde Staten en zijn vrouw hebben het huis deze zomer gehuurd en vonden het zo leuk dat ze een bod hebben gedaan om het te kopen.

Het landgoed kost zo’n 15 miljoen dollar en ligt aan zee.

Opmerkelijk

Vooral dat laatste is opmerkelijk, aangezien Obama al vaak heeft gewaarschuwd voor de gevolgen van klimaatverandering, en in het verlengde daarvan de zeespiegelstijging.

Als hij zich echt zo druk maakt over de zeespiegelstijging, waarom koopt hij dan een peperduur landgoed aan zee?

Om nog maar te zwijgen over de enorme koolfstofvoetafdruk van het stulpje.

Als hij echt geloofde in de klimaathysterie, zou hij het huis nooit kopen omdat het binnen nu en enkele jaren onder water zou staan.

Record

Daarnaast sprak hij de Amerikanen acht jaar lang toe over het kwaad van rijkdom en de economische ongelijkheid.

Het duurde dan ook niet lang voordat de ex-president en zijn vrouw op internet volledig werden afgefakkeld.

Radiopresentator Mark Simone schreef dat de Obama’s ‘nog een megahuis hebben gekocht – dat ze maar enkele weken per jaar gebruiken – in een poging een nieuw record neer te zetten voor inkomensongelijkheid’.

Vrijheden weggeven

“Als ik echt zou geloven dat kustgebieden binnen 12 jaar onder water staan, zou ik geen huis van 15 miljoen dollar op Martha’s Vineyard kopen, aldus podcastpresentatrice Amy Curtis.

“Slechte investering. Martha’s Vineyard wordt letterlijk verzwolgen door de oceaan als we niet al ons geld en al onze vrijheden weggeven aan de overheid om global warming tegen te houden,” schreef The Red-Headed Libertarian op Twitter.

Het vermogen van de Obama’s wordt geschat op 135 miljoen dollar.

[Daily Wire]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Barry Soetero eheh ik bedoel Obama weet heus wel hoe het zit, alleen het is niet de bedoeling dat wij dat ook weten.
  Wij moeten dom blijven en vooral een schuld-complex krijgen ,als dat lukt kunnen ze alles van ons vragen, wij hebben immers overal schuld aan.
  Zelfs als het stormt buiten komt dat door jou, door die vieze dieselauto van je, we gaan nog maar eens wat meer belasting heffen,milieu -belasting bijvoorbeeld.
  En met een scootertje van (wat was het ? ) voor 2012 mag je de stad niet meer in ….inleveren dat ding en een nieuwe kopen, ondanks dat vele scooter -monteurs zeggen dat de nieuwe precies maar dan ook 100% motorisch gelijk zijn.
  En uw huisvuil gescheiden aanbieden/alles aparte betalen ! eerst voor het verpakken /daarna voor de verpakking afvoeren ,met als resultaat dat de grote vuilverwerkers in Nederland bijna allemaal in de Quote 500 staan. … ze lachen zich rot.

  15 likes
 2. Obama zit achter een huis aan van 15 miljoen dollar ,hij is 8 jaar president geweest ,kreeg daarvoor 4 ton per jaar maal 8 is =…. eehhh ff denken hoor… eehh hoe komt hij aan 15 miljoen ? ??? zeg het eens ?…Of zou hij sommige zaken hebben doorgevoerd ,die het volk niet zozeer ten goede kwamen ,maar een paar industriëlen/wel… ach nee toch, hij niet he deze welbespraakte democraat….( neeeeh nee hoor. )

  12 likes
 3. Follow the money and you get the answers!!!

  6 likes
 4. De klimaathysterie en CO2 gebral is alleen voor de armen.
  De rijken zullen altijd blijven doen wat zij leuk vinden: vliegen, veel energie verslinden, dure auto’s etc. Etc.

  5 likes
 5. Obama’s Huis aan zee is een waardeloze doos. Wat een verspilde ruimte! In dat huis zouden 2 of 3 families met vele kinderen kunnen leven, met prachtige tuinen met zelf verbouwd eten… Maar daar gaat het Obama en gevolg natuurlijk niet om; voor hun is het alleen maar status. Totaal verspilde ruimte.

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

elektrische auto

Studie: Elektrische auto verre van klimaatvriendelijk. ‘Grote misrekening’

In Duitsland is de elektrische auto ‘verre ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...