Natuur en Milieu

Als Obama echt zo bezorgd is over de zeespiegelstijging als gevolg van global warming, waarom koopt hij dan een peperduur landgoed… aan zee?

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Barack en Michelle Obama hebben hun zinnen gezet op een peperduur landgoed op het eiland Martha’s Vineyard, meldt entertainmentwebsite TMZ.

De voormalige president van de Verenigde Staten en zijn vrouw hebben het huis deze zomer gehuurd en vonden het zo leuk dat ze een bod hebben gedaan om het te kopen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het landgoed kost zo’n 15 miljoen dollar en ligt aan zee.

Opmerkelijk

Vooral dat laatste is opmerkelijk, aangezien Obama al vaak heeft gewaarschuwd voor de gevolgen van klimaatverandering, en in het verlengde daarvan de zeespiegelstijging.

Als hij zich echt zo druk maakt over de zeespiegelstijging, waarom koopt hij dan een peperduur landgoed aan zee?

Om nog maar te zwijgen over de enorme koolfstofvoetafdruk van het stulpje.

Als hij echt geloofde in de klimaathysterie, zou hij het huis nooit kopen omdat het binnen nu en enkele jaren onder water zou staan.

Record

Daarnaast sprak hij de Amerikanen acht jaar lang toe over het kwaad van rijkdom en de economische ongelijkheid.

Het duurde dan ook niet lang voordat de ex-president en zijn vrouw op internet volledig werden afgefakkeld.

Radiopresentator Mark Simone schreef dat de Obama’s ‘nog een megahuis hebben gekocht – dat ze maar enkele weken per jaar gebruiken – in een poging een nieuw record neer te zetten voor inkomensongelijkheid’.

Vrijheden weggeven

“Als ik echt zou geloven dat kustgebieden binnen 12 jaar onder water staan, zou ik geen huis van 15 miljoen dollar op Martha’s Vineyard kopen, aldus podcastpresentatrice Amy Curtis.

“Slechte investering. Martha’s Vineyard wordt letterlijk verzwolgen door de oceaan als we niet al ons geld en al onze vrijheden weggeven aan de overheid om global warming tegen te houden,” schreef The Red-Headed Libertarian op Twitter.

Het vermogen van de Obama’s wordt geschat op 135 miljoen dollar.

[Daily Wire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaassen
Klaassen
4 jaren geleden

Barry Soetero eheh ik bedoel Obama weet heus wel hoe het zit, alleen het is niet de bedoeling dat wij dat ook weten.
Wij moeten dom blijven en vooral een schuld-complex krijgen ,als dat lukt kunnen ze alles van ons vragen, wij hebben immers overal schuld aan.
Zelfs als het stormt buiten komt dat door jou, door die vieze dieselauto van je, we gaan nog maar eens wat meer belasting heffen,milieu -belasting bijvoorbeeld.
En met een scootertje van (wat was het ? ) voor 2012 mag je de stad niet meer in ….inleveren dat ding en een nieuwe kopen, ondanks dat vele scooter -monteurs zeggen dat de nieuwe precies maar dan ook 100% motorisch gelijk zijn.
En uw huisvuil gescheiden aanbieden/alles aparte betalen ! eerst voor het verpakken /daarna voor de verpakking afvoeren ,met als resultaat dat de grote vuilverwerkers in Nederland bijna allemaal in de Quote 500 staan. … ze lachen zich rot.

Klaassen
Klaassen
4 jaren geleden

Obama zit achter een huis aan van 15 miljoen dollar ,hij is 8 jaar president geweest ,kreeg daarvoor 4 ton per jaar maal 8 is =…. eehhh ff denken hoor… eehh hoe komt hij aan 15 miljoen ? ??? zeg het eens ?…Of zou hij sommige zaken hebben doorgevoerd ,die het volk niet zozeer ten goede kwamen ,maar een paar industriëlen/wel… ach nee toch, hij niet he deze welbespraakte democraat….( neeeeh nee hoor. )

Margie
Margie
4 jaren geleden

Follow the money and you get the answers!!!

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Obama’s Huis aan zee is een waardeloze doos. Wat een verspilde ruimte! In dat huis zouden 2 of 3 families met vele kinderen kunnen leven, met prachtige tuinen met zelf verbouwd eten… Maar daar gaat het Obama en gevolg natuurlijk niet om; voor hun is het alleen maar status. Totaal verspilde ruimte.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x