Het Complot

“VS verbergt waarheid over crash vlucht MH17 van Malaysia Airlines”

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse overheid ‘weet veel meer’ over de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines dan ze laat blijken en ‘verbergt waarschijnlijk de waarheid’. Dat heeft oud-congreslid Ron Paul gezegd.

Op zijn nieuwssite Voices of Liberty schrijft Paul dat het immense Amerikaanse inlichtingenapparaat inmiddels een duidelijk overzicht moet hebben van de gebeurtenissen op 17 juli, de dag waarop vlucht MH17 boven Oekraïne werd neergeschoten en alle 298 inzittenden om het leven kwamen. De meeste informatie wordt volgens Paul waarschijnlijk weggehouden bij het publiek.

“Je hoort de Amerikaanse overheid vreemd genoeg bijna niet meer over beschuldigingen aan het adres van Rusland of haar bondgenoten,” schreef de oud-presidentskandidaat. “Uit het weinige wat de inlichtingendiensten hebben vrijgegeven kunnen we opmaken dat er geen bewijs is dat Rusland erbij betrokken was. Toch is het Amerikaanse publiek er dankzij de oorlogspropaganda van overtuigd dat het de schuld was van Rusland.”

“Het is moeilijk te geloven dat de VS, met al zijn spionagesatellieten boven Oekraïne, niet precies kan aantonen wie wat heeft gedaan,” voegde hij toe. “Volgens een aantal onafhankelijke bronnen zijn kogelgaten in de wrakstukken op de rampplek mogelijk afkomstig van een straaljager. Als dat waar is zou West-Oekraïne erbij betrokken zijn geweest.”

De regering Obama heeft gezegd dat pro-Russische separatisten, getraind en bewapend door Moskou, waarschijnlijk verantwoordelijk zijn geweest voor het neerhalen van vlucht MH17. “We denken dat president Poetin en de Russische regering verantwoordelijk zijn voor de steun die ze hebben geboden aan de separatisten, de wapens die ze hebben geleverd aan de separatisten, de training die ze hebben gegeven, alsmede de instabiele situatie in het oosten van Oekraïne,” vertelde de nationale veiligheidsadviseur Ben Rhodes afgelopen maand aan CNN.

Rusland ontkent echter alle betrokkenheid en heeft de schuld van de vliegramp neergelegd bij de Oekraïense regering.

“Er zijn nog een aantal onbeantwoorde vragen over dit serieuze internationale incident,” schreef Paul over de vliegcrash. “Het is jammer dat we er niet van op aan kunnen dat de overheid ons de waarheid vertelt en het bewijs laat zien. Ik weet zeker dat de regering meer weet dan ze laat blijken.”


[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
S0M30N3
S0M30N3
9 jaren geleden

Er klopte idd heel veel niet, op de site van martinvrijland staan ook een aantal artikelen die het bewijzen dat het doorgestoken kaart is. Ik weet het niet met die Ron Paul of hij dit zegt om meer in beeld te komen of het daadwerkelijk ook echt meent..

bart
bart
9 jaren geleden

Walgelijk dat heel de wereld de media (zonder zelf enig onderzoek te doen) zo serieus neemt.

Wilfred
Wilfred
9 jaren geleden

Russische terroristen hebben dat vliegtuig met alle onschuldige mensen neergehaald.

redice
redice
9 jaren geleden

het ergste van deze ramp, buiten de doden dan, is dat bijna elke goedgelovige burger in de leugens van de media en de politiek getrapt is. DAT is pas echt teleurstellend…

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x