Homepagina » Het Complot » “VS verbergt waarheid over crash vlucht MH17 van Malaysia Airlines”
"VS verbergt waarheid over crash vlucht MH17 van Malaysia Airlines"

“VS verbergt waarheid over crash vlucht MH17 van Malaysia Airlines”

De Amerikaanse overheid ‘weet veel meer’ over de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines dan ze laat blijken en ‘verbergt waarschijnlijk de waarheid’. Dat heeft oud-congreslid Ron Paul gezegd.

Op zijn nieuwssite Voices of Liberty schrijft Paul dat het immense Amerikaanse inlichtingenapparaat inmiddels een duidelijk overzicht moet hebben van de gebeurtenissen op 17 juli, de dag waarop vlucht MH17 boven Oekraïne werd neergeschoten en alle 298 inzittenden om het leven kwamen. De meeste informatie wordt volgens Paul waarschijnlijk weggehouden bij het publiek.

“Je hoort de Amerikaanse overheid vreemd genoeg bijna niet meer over beschuldigingen aan het adres van Rusland of haar bondgenoten,” schreef de oud-presidentskandidaat. “Uit het weinige wat de inlichtingendiensten hebben vrijgegeven kunnen we opmaken dat er geen bewijs is dat Rusland erbij betrokken was. Toch is het Amerikaanse publiek er dankzij de oorlogspropaganda van overtuigd dat het de schuld was van Rusland.”

“Het is moeilijk te geloven dat de VS, met al zijn spionagesatellieten boven Oekraïne, niet precies kan aantonen wie wat heeft gedaan,” voegde hij toe. “Volgens een aantal onafhankelijke bronnen zijn kogelgaten in de wrakstukken op de rampplek mogelijk afkomstig van een straaljager. Als dat waar is zou West-Oekraïne erbij betrokken zijn geweest.”

De regering Obama heeft gezegd dat pro-Russische separatisten, getraind en bewapend door Moskou, waarschijnlijk verantwoordelijk zijn geweest voor het neerhalen van vlucht MH17. “We denken dat president Poetin en de Russische regering verantwoordelijk zijn voor de steun die ze hebben geboden aan de separatisten, de wapens die ze hebben geleverd aan de separatisten, de training die ze hebben gegeven, alsmede de instabiele situatie in het oosten van Oekraïne,” vertelde de nationale veiligheidsadviseur Ben Rhodes afgelopen maand aan CNN.

Rusland ontkent echter alle betrokkenheid en heeft de schuld van de vliegramp neergelegd bij de Oekraïense regering.

“Er zijn nog een aantal onbeantwoorde vragen over dit serieuze internationale incident,” schreef Paul over de vliegcrash. “Het is jammer dat we er niet van op aan kunnen dat de overheid ons de waarheid vertelt en het bewijs laat zien. Ik weet zeker dat de regering meer weet dan ze laat blijken.”


[Huffington Post]Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

79 reacties

 1. Russische terroristen hebben dat vliegtuig met alle onschuldige mensen neergehaald.

  17 likes
 2. Walgelijk dat heel de wereld de media (zonder zelf enig onderzoek te doen) zo serieus neemt.

  39 likes
  • Je vergeet de alternatieve media te noemen. Iedereen die klakkeloos de MSM of alternatieve media serieus neemt is even erg. Net als bij de MSM wordt bij de alternatieve media ook 90% onzin geroepen.

   19 likes
   • Ga je er nu echt vanuit dat mensen klakkeloos een theorie van een alternatieve site gaan geloven? Dan ben je voor andere mensen aan het denken.

    De media heeft in het begin echt zwaar ingezet op het beschuldigen van Rusland. Een paar dagen terug stond er in het nieuws dat lokale kranten artikelen hadden van: Wat kan u zelf doen om Rusland te boycotten? Het onderzoek is nog niet eens afgerond en de tirade gaat door. Een eerlijk proces is toch wel gewenst voor een straf. Dat zou jij toch ook willen als je ergens van beschuldigd wordt?
    Natuurlijk is er onderscheid in verslaggeving: we hebben helaas veel ‘sensatie’ media die helaas wel een groter marktaandeel heeft en we hebben nog kritische stukken- die maar weinig aandacht krijgen.
    Het grote probleem is dat bij de media de pro-Oekraïense kant verhalen makkelijker de headlines bereikten de afgelopen periode dan de pro-Separatisten kant (waar Oekraïne het gedaan zou kunnen hebben). RT werd kort daarna (wederom) afgeschilderd als staatszender waar het opeens noemenswaardig was te melden dat een presentatrice weg ging bij de zender. RT legde de schuld al immers bij Oekraïne, terwijl dat nog helemaal niet bewezen is. Stom van hun, maar sommige van onze media deed exact hetzelfde. Waarom hebben de bewijsstukken/verslaggeving etc. van de Russische kant (ook buiten RT natuurlijk) hier geen aandacht gekregen? Iemand heeft dus voor ons al besloten dat dat niet de aandacht verdient. EN daar ligt het probleem.
    En wie het in zijn hoofd haalde om daar wat over te zeggen werd afgeschilderd als Poetin-fan(?). De alternatieve media biedt zo andere verhalen. Sommigen zijn wellicht niet reëel in jouw of mijn ogen, maar er zijn er ook die wel de aandacht zouden hebben moeten krijgen- zoals die filmpjes die ik de vorige keer linkte.

    Je hebt zelf ook een interessante link gegeven, maar ook de andere kant gezien van burgers die beweren dat het Oekraïense leger hun uitmoord terwijl ze niets met de separatisten hebben. Toch bereikt dat niet het nieuws. Dat is toch vreemd. Waarom is dat niet nieuwswaardig om te vermelden? Omdat dan blijkt dat het niet zo zwart/wit is?

    Ik las gisteren dat er eindelijk kamervragen waren waarom tijdens het onderzoek bij de MH17 het Oekraïense leger het in hun hoofd haalde om daar toch te gaan vechten met de Separatisten en zo het onderzoek belemmerde. Het werd in de media gemeld van: Oeh vervelend- maar nooit werd de vraag gesteld: waarom gebeurt dit?
    Maar of dit nog een vervolg krijgt…
    En iedereen vond het blijkbaar prima dat er gevlogen werd boven een oorlogsgebied waar naar zeggen al eerder vliegtuigen waren neergehaald (!). Ook dat men melde dat 10 km hoogte veilig genoeg had moeten zijn… Als ze niet weten wat daar dus exact voor raketwapens zijn( De oorlog was niet net daar begonnen)… Geen logische keuze. En straaljagers hebben toch geen moeite met 10 km hoogte? Dus wie dat ooit heeft ‘goedgekeurd’ mag wat mij betreft zich ook nog verantwoorden, maar dit lijkt niet te gebeuren.

    De sancties (waarvan zowel geschreven is dat sommige ook zijn als gevolg van MH17 – anderen van de Krim) raken de burgers (de ondernemers die er belangen bij hebben), van zowel onze kant als Russische kant. Dus door politiek macho-gedrag moeten sommigen de broekriem aantrekken behalve de politieke spelers zelf?

    Rare beslissingen, vragen die blijven liggen en de aandacht die wegebt door Isis en Israël. Ik ben benieuwd wat de gemiddelde Nederlander heeft onthouden van Syrië. Ik denk dat de meesten zullen zeggen: Assad was toch verantwoordelijk voor die gifgas aanval?

    Mijn punt: Je kunt je maar beter druk maken over de speculatie in de reguliere media en hun (mis?)communicatie naar hun publiek dan kleine alternatieve sites die op voorhand al genegeerd worden.

    28 likes
    • “En straaljagers hebben toch geen moeite met 10 km hoogte? Dus wie dat ooit heeft ‘goedgekeurd’ mag wat mij betreft zich ook nog verantwoorden, maar dit lijkt niet te gebeuren.”

     Dit is dan weer niet waar Artist
     De SU-25 waarvan beweert wordt die bij de MH17 vloog heeft kan met volle wapenuitrusting 5 km hoogte halen, anders 7 km.

     http://www.sukhoi.org/eng/planes/military/su25k/lth/

     Ik maak me druk om speculaties in het algemeen en daarbij vind ik de alternatieve media niet onbelangrijker. Jullie vinden de MSM eenzijdig, maar wat ik je al aangaf, de alternatieve media is dit ook. Er wordt alleen maar naar het westen en de V.S. gewezen op basis van speculaties. Of zie jij echte bewijzen voorbij komen?. Om dit aan te tonen wees ik je op een andere complot theorie waarvan ik al zei dat deze met alle waarschijnlijkheid niet op de alternatieve media gedeeld zou worden, omdat in die theorie rusland als schuldige aangewezen word. En inderdaad, de alternatieve media laat het stilletjes voorbij gaan.

     Waar de alternatieve media de MSM van beschuldigd werken ze zelf net zo hard aan mee. Als je echt onafhankelijk alternatief nieuws wilt brengen, breng je dat van beide kanten en niet alleen vingerwijzend naar de V.S. en het westen.

     En gesproken over de media die zwaar inzet om te beschuldigen.
     Veel van jullie verklaren Rusland en Poetin heilig. Hieronder een knap staaltje propaganda vanuit Rusland. RT werkt er net zo hard aan mee, zoals je zal zien.

     http://www.stopfake.org/en/russia-s-top-lies-about-ukraine-part-1/

     http://www.stopfake.org/en/russia-s-top-lies-about-ukraine-part-2/

     http://www.stopfake.org/en/russia-s-top-lies-about-ukraine-part-3/

     Laten we gewoon lekker een eventueel onderzoek afwachten en kijken of er ooit nog echte bewijzen naar boven komen ipv allemaal vage theorieën.

     11 likes
     • Daarom stond het ook in een vraagstelling, maar dank voor die opheldering van de straaljagers. Maar als bekend was dat eerder vliegtuigen daar waren neergehaald en er geen duidelijkheid is over welke wapens er aanwezig zijn, blijft het raar dat hier verder geen aandacht meer voor is.

      Roy, stop eerst met ‘jullie’. Het gaat hier niet om kanten, maar om welke kijk ieder op een zaak heeft. Die kan erg verschillen per mens. Lees ook dat ik zeg dat de meeste media éénzijdig was. Niet alle.

      Ik kan niet voor hen spreken, maar wellicht heeft die keus van de alternatieve media te maken met het feit hoe de zaak in het begin is behandeld.
      De focus lag grotendeels op de uitspraken van de VS.
      Het bewijs bleef achter, het aangedragen bewijs van Oekraïne bleek vals, maar dit was ook niet belangrijk genoeg om bij stil te staan. Het bewijs van Russische zijde werd op voorhand genegeerd (Wie bepaalt dit?), die nog wel eerder met bewijzen en radarbeelden kwamen dan de VS. Zelfs Erik Mounthaan klaagde dat de VS wel op zich liet wachten.
      Sancties werden uitgebreid naar Rusland, terwijl er nog geen uitsluitsel was of zij überhaubt verantwoordelijk waren voor de wapenlevering- en als dat wel zo was: waarom worden wij dan niet gestraft voor onze wapenexport? Waarom heeft de VS dan geen gevolgen voor het leveren van hun raketten aan Israël?

      Wellicht omdat de alternatieve media meer bewijzen vindt te hebben van hun theorieën i.p.v. de theorie waar jij naar verwees? Daarnaast trekt het grootste deel van de alternatieve media ook links met voorgaande zaken. Over de rol van de Petrodollar ( waar ik niets over lees in onze media) – de onbeantwoorde vragen van de Krim annexatie (wie waren de schutters en waarom is er niet met het onderschepte telefoon gesprek gedaan?). Hoe de zaak van Syrië is afgehandeld, waarbij zonder duidelijk bewijs Assad is aangepakt. Hoe Irak werd binnen gevallen onder de suggestieve ‘weapons of massdestruction’… De rol van de NSA en hoe ze er mee wegkomen. De VS heeft nogal wat rare acties op hun naam staan, maar lijken zich ook nooit te hoeven verantwoorden.
      De reguliere media staat daar wel (soms) bij stil, maar heel kort en raast dan weer verder alsof er niets gebeurd is. In mijn optiek omdat we handelsbelangen hebben en de VS graag te vriend houden. Daarmee zeg ik niet dat Poetin, Assad , etc. lieverdjes zijn. En iemand die daar een beetje op ingelezen heeft weet dat ook. Maar je kunt je dan beter afvragen: Wie is de grotere slechterik?
      Ik zie nu de gewone burgers de dupe zijn van de sancties over en weer- die van onze kant begonnen is. Welke logica zit daar in? Logisch dat mensen vraagtekens zetten bij deze gang van zaken.
      En naar aanleiding van de situatie in Oost-Oekraïne (zoals je zag in de filmpjes van mijn link) pleit Rusland al weken (!) voor een humanitaire missie naar dat gebied- wat dus nu eindelijk lijkt te gebeuren. Wat het tegenhield: De angst van Westerse landen dat Rusland daar de boel wil overnemen. Ik schaam mij dat die angst belangrijker wordt gevonden dan die lijdende mensen.

      Maar de druk ontbrak ook omdat er amper aandacht was voor deze situatie. We worden immers ook bezig gehouden met Israël en nu weer Irak.

      7 likes
     • Ik heb al eerder een video gepost uit 1995, waar een groep SU-25s met volle bewapening boven 8,5 Km vloog.

      Vanaf die hoogte is een doel op 10 Km al te raken.

      Dacht je nou echt dat technici die dingen in de afgelopen 20 jaar niet nog verder hebben kunnen opvoeren?

      Hardware in het algemeen kan worden opgevoerd tot
      1.5 x gegarandeerde spec.

      Je kan je beter weer met je kleurboek gaan bezig houden.

      4 likes
     • artist een onderzoek zal er nooit van komen hoor de mensen hier zijn netjes thuis gehaald een pluim daarvoor ;maar zelfs onze regering werkt net zo hard mee met amerika om daar die gaswinning te verkrijgen en daar?? wil rusland !! wel een stokje voorsteken .want in kiev zullen ze daar weinig profijt van krijgen/hebben!omdat het grote geld daar is/blijfd waar het terecht komt Amerika/duitsland/nederland /enz enz

      2 likes
   • Iedereen die klakkeloos de MDN of alternatieven media volgt is even erg Roy je weet niet wat je zegt.In de media staat:Kijk het ware de Oekraïners zegt de Russen EN daar ligt het probleem

    Ook dat die kl**tzak melde op 10 kmhoogte veilig te zijn Dus wie dat heeft verteld moet zich komen verantwoorden bij de klabak of smeris

    4 likes
    • Je vergeet de media te noemen.Roy dit is niet waar je weet niet wat je zegt.Iedereen die klakkeloos de MDN of alternatieves meda noemt roept ook 90% onzin en is even erg

     In de media staat:Kijk het waren de Oekraïners zuj hebben gedaan
     Ook dat die Russische kl**tzak melde op 10 kmhoogte veilig genoeg te zijn
     EN daar ligt het probleem :bij Rusland en de separatisten uit Charkou

     2 likes
   • Je vergeet de media te noemen.iedereen die de alternatieve media of media serieus neemt is even erg.In de krant staat dat de Russen zeggen:Kijk het waren de Oekraïners…..

    Iedereen die klakkeloos deze media volgt roept ook 90% onzin

    3 likes
 3. Er klopte idd heel veel niet, op de site van martinvrijland staan ook een aantal artikelen die het bewijzen dat het doorgestoken kaart is. Ik weet het niet met die Ron Paul of hij dit zegt om meer in beeld te komen of het daadwerkelijk ook echt meent..

  19 likes
  • Sorry, maar Martin Vrijland zien als bron van informatie is op zijn zachts gezegd, euh.., discutabel.
   Het is Martin, zijnde een typisch voorbeeld van een narcist, enkel te doen om aandacht. Zijn veelal bizarre verzinsels zijn vaak ronduit respectloos en schofferend. Waren ze niet zo idioot dan zou ik er om kunnen lachen.

   Ron Paul is ook niet echt van onbesproken gedrag. Google de man eens zou ik zeggen en ontdek ook zijn vaak wat vreemde gedachtengang.

   11 likes
   • Zie hier aan een aantal reacties dat mensen nog steeds vastzitten in het ego beeld van hunzelf. (nobody cares, why should i)

    Respectloos en schofferend? Waarom omdat hij daadwerkelijk vragen stelt is hij dan gelijk narcist, grappige gedachte (o nu moet ik ook oppassen, want straks wordt ik hetzelfde genoemd). Als je gewoon al logisch nadenkt, snap je dat er veel niet klopt aan het verhaal (mh17). Dus zoals jij het beschrijft mogen we helemaal geen vragen stellen?

    Ik snap dat we moeten oppassen met veel informatie, de alternatieve en zeker de msm. Zou zeggen gebruik je eigen logica erbij en wetende dat de msm nooit, maar ook nooit een stukje van de waarheid zal vertellen.

    Kijk maar eens naar Micha Kat, dat is pas een bedrieger dat als klokkenluider staat beschreven en eigenlijk alles doet voor geld.

    Jammer, heel jammer dit.

    7 likes
    • Even denkend aan het artikel van Vrijland waarin hij beweert dat de slachtoffers dummies zijn en de nabestaanden acteren. Dit lijkt me toch wel respectloos en schofferend. Den ben je wel met me eens hoop ik.
     En zo zijn er nog wel meer idiote ideeën uit zijn koker.

     Uiteraard moeten er vragen gesteld worden wanneer zaken onduidelijk zijn. Het liefst hebben we dat overheden volledig open zijn naar het publiek en naar elkaar.
     Helaas gaat het dat niet worden. Er spelen zoveel belangen mee. Inkijk in de nieuwste technologieën is daar bijvoorbeeld een van.
     Toont de VS wat zij wellicht weten dan weet Rusland wat zij kunnen. Waarschijnlijk zijn ze daarom nogal terughoudend.

     Vragen stellen oké. Maar vul niet de gaten op met onzinnige ideeën.

     Vanwege met name het verleden van de VS inzake allerlei acties zijn mensen wantrouwend hetgeen begrijpelijk is. Bedenk dan ook dat vrijwel geen enkel land schone handen heeft. De VS is nog steeds de grootste macht op aarde en heeft, lijkt het, alles in het vizier. Maar ja hoge bomen vangen nou eenmaal veel wind.

     6 likes
     • Bedankt iig voor de reactie..

      Jammer dat de overheden van elk land nog Amerika achterna loopt, maar hoop dat Putin het westen (de leiders) flink gaat aanpakken.

      Kan het nooit met 100% vertrouwen (niets eigenlijk), maar tot nu toe doet Putin het nog goed en gaat er niet volop in zoals het westen het wilt.

      5 likes
     • SOM30N3 waarom niet inhoudelijk reageren op dat achterlijke idee dat het dummies zijn die uit het vliegtuig gevallen zijn en de nabestaande acteren. Als je dit zegt dan kan je werkelijk niks meer serieus nemen van zo’n persoon zelfs als hij ooit eens ergens gelijk in heeft.

      1 likes
 4. het ergste van deze ramp, buiten de doden dan, is dat bijna elke goedgelovige burger in de leugens van de media en de politiek getrapt is. DAT is pas echt teleurstellend…

  43 likes
 5. Waarom altijd maar weer een samenzwering theorie bedenken tegen Amerika?
  Ik vind dit soort stellingen nogal ongepast en zeer beledigend.

  Waarom niet een positief bericht over onze overheid heeft gehandeld en zich inzet?
  Het is al erg genoeg wat er gebeurd is en daarvan moet je geen sensatie verhaal maken.

  4 likes
  • Een sensatieverhaal maken? Zou je niet eerst eens naar de zaken kijken die absoluut niet kloppen met wat er officieel over de ramp wordt gezegd Jadala? Zou het voor de slachtoffers en de nabestaanden niet VEEL eerlijker zijn om nu eens echt uit te zoeken wie de dader is. Nu lijkt het er bijna onomstotelijk op dat de Amerika en de Europese landen de verkeerde dader de schuld geven omdat dat past bij hun misselijke strategie die nu juist WEL over de rug van de slachtoffers gaat! Amerika had een grote bek, maar komt met geen ander bewijs dan een Youtube filmpje waarvan duidelijk is bewezen dat het niets met het neerhalen van het toestel heeft te maken. Wanneer word je een keer wakker Jadala en lees je niet alleen de krant, maar kijk je ook eens naar andere informatie op diverse websites, zodat je blik wat breder wordt? Dat zou recht doen aan de slachtoffers!

   12 likes
  • Amerika is er altijd als de kippen bij, om wanneer het hun goed uitkomt, anderen te beschuldigen.
   Dus waarom niet eens andersom ?
   Gelijke monniken, gelijke kappen zou is zeggen.
   Enne, zo heilig is Amerika niet hoor. Ken wat fijne feitjes van de mensen die daar wonen, volgens mij is het niet de heilstaat die iedereen hier voor ogen heeft.
   Land of oportunities ? Me zolen, die lui zijn control freaks en heel fanatiek op het gebied van religie.
   Maar als u zich geroepen voelt om daar te gaan wonen; feel free. Ik hoef niet, seen it, done it ,been there!

   5 likes
   • Kom dan met feiten? ik zie alleen maar een houding van “Amerika houd wat verborgen wat het klopt volgens mij niet” , totaal geen onderbouwing en het komt altijd vanuit dezelfde hoek die constant lopen te zeuren op Amerika. Zoiets kunnen we ook zien als verwarring zaaien, te stom en doelloos voor woorden.

    2 likes
    • Dat zei ik in het vorige berichtje al, maar kennelijk is dat niet aangekomen.
     Amerika beschuldigde direct Rusland zonder bewijs naar voren te brengen.
     Als dit nu andersom gedaan wordt staat u ineens op de achterste benen.
     Vraag ik mij nu af, waarom?
     Gelijke behandeling is hier aan de orde, toch ? Of bent u toch niet helemaal zeker van uw zaak ?

     1 likes
     • Alleen is het niet waar wat je zegt, want Ameika beschuldigde de separatisten en niet Rusland, groot verschil. Sterker nog, Amerika zei dat Rusland “niet” de schuldige was. Wel dat ze er “indirect” ook schuld aan hebben, aangezien zij de separatisten bevoorraden en daar hebben ze een goed punt.

      2 likes
  • Tsja jadala,

   De VS hebben een naam wanneer het over acties over de wereld gaat. Vaak gaat er wat mis en zijn ze niet helemaal open over hun acties. Dit leidt tot begrijpelijk wantrouwen.
   Er is, ook in de VS, vrijheid van meningsuiting en iedereen stort zich er dus op. Onbeantwoorde vragen worden door mensen zelf ingevuld en verhaaltjes omheen gesmeed.
   Gebeurt er dus weer eens wat dan zal de VS vaak de gebeten hond zijn. Doen ze iets slechts, terecht. Doen ze iets goed dan zit er volgens velen meestal meer achter. Het is nooit goed.

   Maar je weet hoe het gaat met complotten. Net als met creationistische onzin trouwens.
   Men heeft de conclusie al klaar. Nu moeten alleen de onderzoeken en bevindingen in dit plaatje passen.
   Vaak gaat dit tot in het absurde.

   5 likes
 6. Dit – https://www.security.nl/posting/396253/Rechtbank%3A+Nederland+mag+data+met+NSA+blijven+uitwisselen – is op de nationale dag van rouw gedaan.

  Dat is geen toeval.

  Wat een respect!

  6 likes
 7. Iedereen die zich verdiept heeft in dat hele Oekraïne gebeuren weet toch dat USA, EU en zeer zeker Nederland schuldig zijn in het hele Oekraïne gebeuren inclusief die vliegramp dat is vast een shock als je dat niet wist maarja dan moet je ook maar op onderzoek uit gaan alle antwoorden zijn op het wereldwijde web te vinden maar daar zijn de meeste te lui voor.

  19 likes
  • En in welk opzichte is Nederland schuldig dat een groep extremisten een vliegtuig uit de lucht knallen?
   Wat een bekrompen houding ….

   De meeste mensen nemen al die onzin fabeltjes van internet niet serieus en steken hun tijd in hun werk, gezien, contacten ….

   0 likes
   • Ik baseer dat op de belangen van Nederland in Oekraïne. Nederland is mede schuldig omdat het de Oekraïne blijft steunen dat zijn de ware extremisten onderleiding van Porosjenko zij zijn de daders van het dwingen het toestel boven oorlogs gebied en het vervolgens uit de lucht geschoten en Nederland weet dit en daarom is Nederland schuldig maar ook dat zal volgens jou niet waar zijn. Kom zelf nou eens met goede argumenten inclusief links die dit alles tegen spreken ik zou het graag willen lezen om een compleet plaatje te verkrijgen maar voorlopig is in mijn ogen Nederland, USA en de EU schuldig. Verder zie ik dat jou reacties meer gericht zijn tegen de man met een agressieve houding dat verbaasd me en ik kan je op deze manier ook niet serieus nemen want dit komt bij mij over als het gedrag van een Troll http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet)

    2 likes
   • Ook Nederland heeft een wapen industrie. En heeft daarmee dus boter op het hoofd.
    Hang de beledigde onschuld uit, dat schiet een eind op.
    De meeste mensen denken niet verder dan hun kennissenkring groot is.
    En onttrekken zich daarmee aan hun verantwoordelijkheden. Men noemt dat Struisvogelpolitiek ! Feiten zijn anders dan fabels. Maar ook in fabels zit meestal toch een kern van waarheid. Beledigend en denigrerend om te spreken van een bekrompen houding. En uitlokking van reacties met dit soort opmerkingen is op zich ook n soort terreur. Dus kijk eens wat vaker in de spiegel zou ik zeggen, want wie de schoen past, trekt hem aan.

    0 likes
 8. Verbaas me er zeer over hoe het mogelijk is dat men klakkeloos achter het nieuws aanloopt van de mainstream, waar, voor degene die scherp is, genoeg leugens zo uitgepikt kunnen worden, men liet nota bene gefabriceerde/gemonteerde beelden zien van een raket die ergens door CNN zou zijn gespot tussen de wrakstukken, later nooit meer iets van gehoord of gezien van deze leugen!!??. zie op ongeveer 1.07 minuut.

  Het nieuws van 17/6 en daarna door CNN/CNBC enz. tonen in totale hysterie en zonder concrete bewijzen dat Rusland en Putin de schuldigen zijn. Men wil te graag zien dat Rusland schuldig is, maar kijkt weg voor wat er werkelijk is gebeurd. M.i. is de Oekraïne met of zonder medeweten van de VS/EU degene die hier hebben geprobeerd een conflict of zelfs een WOIII open te breken door iet te doen wat ze beter niet hadden kunnen doen.

  Verder blijft het onbegrijpelijk dat men een burgertoestel (lager) heeft laten vliegen boven oorlogsgebied. Dit was een moorddadige handeling en van van ongekende stupiditeit. Als, zoals ik ergens las, men het toestel moest omleiden vanwege slecht weer, dan nog had men deze beslissing niet mogen nemen en het toestel moeten verzoeken om te keren. Zoveel feiten wijzen in een andere richting dan de gevestigde mainstream en macht, maar al deze feiten zijn slechts complotten, dus is daarmee de zaak afgedaan, klaar, horen, zien en zwijgen.

  5 likes
  • Dat beeld van die raket heeft “RUSLAND” zelf aangeleverd aan de CNN, omdat de CNN nog geen verslaggevers te plaatse had. Dat beeld van die raket waren beelden van een andere crashsite die tussen de beelden van de crashsite van de MH17 waren gemonteerd.

   Je kan je dus ook aanvragen, waarom Rusland beelden aanleverd waar een andere crashsite tussen gemonteerd zat. Wilden ze misschien een suggestie wekken?

   Het is dus ook niet gek dat je dat verder niet meer terugziet..

   5 likes
   • Toch helemaal niet vreemd dat de Russen laten zien met welk projectiel ze het vliegtuig hebben neergehaald, klinkt ergens toch allemaal heel logisch. En volgens mij staat er bij iedere Rus op het voorhoofd getatoeëerd; Монголоидная раса (mongoloïde ras)

    En dan CNN, die hebben natuurlijk altijd zoiets van; we nemen klakkeloos beelden van de Russen over en schreeuwen op een heerlijke drammerige manier de hele dag maar door dat de Russen het vliegtuig uit de lucht hebben geschoten met een raket….Dan kwamen de beelden natuurlijk heel goed uit. Amerikanen hebben zeker op een bepaald lichaamsdeel allen getatoeëerd: Fuck u all!

    2 likes
    • Wat begrijp je niet aan “Het is een andere crashsite”.
     En de dat je er later niets meer van gezien hebt is “omdat het een andere crashsite is”..

     Misschien is het er tussen gemonteerd om mensen te laten denken dat het geen BUK raket was en verwarring te zaaien (goed gelukt blijkbaar), wie zal het zeggen. Een feit is dat het door Rusland aangeleverde beelden waren, omdat CNN nog geen beeldmateriaal had. Het logo van de russische zender staat notabene nog in het beeld.

     Heb je die links gezien die ik gepost heb over de russische propaganda en gemanipuleerd nieuws? Vast niet, of je gelooft het niet.. Maar ja, gelukkig zijn wij degene die slapen.

     Er is overigens niet geroepen dat de russen een vliegtuig uit de lucht hebben geschoten, maar de separatisten. Klein verschil.

     3 likes
     • Oh oh oh, dat is appels met peren vergelijken. Een bom in het bagageruim tegenover een aanslag met een BUK raket. Er zijn genoeg sporen te zien van een raket aanslag, maar ja, als je er naar kijkt zoals een 4 jarige er naar zou kijken zal je dat inderdaad nooit zien.

      1 likes
     • Wat begrijpt u niet aan deze “Ramp”. Pak er eens de foto’s bij van Lockerbie en kijk naar het verschil.
      Daar kloppen de beelden wel hoor.
      Dit hele gebeuren slaat nergens op , raketten laten ook sporen achter. En als het zo netjes OP de grond ligt kan ik er niks anders van maken, dan dat het gewoon NEP is.
      Dat kan een 4-jarige ook zien en daar hoeft je zo nodig een complot theorie op los te laten.

      0 likes
  • @IIS. Waar maak jij uit op dat dit een deel van een raket is? ook op 1:57 is dit zelfde onderdeel te zien, maar in het commentaar wordt helemaal niet gesproken over dat dit een raket zou zijn, dus dit vul jij zelf in? Een buis met 2 vinnen hoeft geen raket te zijn hoor, kan ook gewoon een onderdeel van het vliegtuig zijn. Het is niet zo dat het vliegtuig lager moest gaan vliegen, het vloog op de juiste hoogte die daar voor staat. Ze hadden wel gevraagd of ze naar een hogere positie mochten, maar die paar honderd meter had echt het verschil niet gemaakt. Dus niet met het vingertje gaan wijzen als je zelf al niet zorgvuldig bent in je onderzoek.

   4 likes
  • @IIS

   CNN op http://tinyurl.com/l84cfmo zie op ongeveer 1.07 minuut

   1 likes
 9. Er is een wezenlijk verschil tussen “separatisten” en “terroristen” Wilfred.
  Separatisten willen niets anders dan aansluiting bij de door hun gekozen zijde, terroristen zijn de IS en Boko Harem die alleen maar zoveel mogelijk doden, of dat nu vrouwen, kinderen of ouderen zijn, doen vallen.
  en als U dat zo zeker weet, waarom geeft de US die informatie dan niet, dan zijn alle ideeën de wereld uit en kan er en dader aangewezen worden. De Oekraïne zelf is tot nu toe ook nog steeds verdacht met alle leugens die het tot nu toe heeft geleverd.
  Ben geen fan van Poetin of Obama maar wel iemand met een realistische kijk op bepaalde dingen en loop geen media hype of ongefundeerde uitroepen na.
  Laat iedereen eens de bewijzen zien die zowel de US als de Oekraïne in de eerste dagen na de ramp zeiden te hebben.
  Tot nu toe : nog niets gezien, en dat is een feit.

  16 likes
 10. Het zou kunnen dat de Zionisten/Jezuieten middels een straaljager de MH17 van Malaysia Airlines naar beneden hebben gehaald.

  14 likes
 11. Deze MH17 aanslag is een drama wat ongelofelijk veel inpact heeft in de Nederlandse samenleving. Ik hoor elke dag nog hartbrekende verhalen van mensen die iemand hebben verloren en het immense verdriet wat deze mensen hebben. Laten we vooral onze focus op deze mensen blijven houden en ze blijven steunen in hun verlies.

  Diegene die dit op hun geweten hebben, hebben een grote fout gemaakt door te denken dat ze er mee wegkomen, veel mensen zien dat er een stiekem spelletje wordt gespeeld (zoals ze altijd al doen) en normaal gesproken zou het daar bij blijven, maar nu is het anders. Dit keer pikken wij het niet meer, wij het volk, de gewone mensen pikken het niet meer !!!

  Ga vooral door met het wroeten naar de juiste toedracht, maar laten we elkaar alsjeblieft niet aanvallen want dat is precies wat ze willen. Laten we nu eindelijk eens collectief met elkaar denken en werken en niet alleen in eigen kring met met mensen onder elkaar, alle mensen over de hele wereld. Wij zijn van binnen allemaal het zelfde, wij zijn allemaal familie !

  En niet alleen dit drama maar ALLE drama’s waar dan ook over de wereld waar een spelletje wordt gespeeld met de mensheid.

  GENOEG = GENOEG

  9 likes
  • Beste Mimi, de mensen die elkaar aanvallen zijn de mensen die, of ingehuurd zijn door overheden om de opinie te sturen en te beïnvloeden op het internet of mensen die pro deo individuele kruistochtjes voeren omdat anders hun beeld van de gevestigde (nazi) orde totaal in duigen valt en het voor hen niet is te verkroppen dat ze hun hele slaafse leven hebben vergooid aan het domweg geloven wat men ons voor heeft gehouden. Het is kort gezegd voor een hoop mensen niet te verteren dat ze er met open ogen zijn ingetuind. Ook die waarheid is maar moeilijk te verkroppen.

   3 likes
   • Beste IIS
    Ik heb een tijdje geprobeerd om ook wakker te worden. Gelukkig is het niet gelukt. Het lijkt me vreselijk om zo naar mijn medemensen te kijken.
    Laat mij maar lekker slapen dan en vol goede moed en vertrouwen blijven. Vooral als ik zie hoe de meeste mensen juist knoertehard hun best doen om de wereld alleen maar mooier te maken. En dat kunnen we alleen maar samen. Niet door omlaag of omhoog te schoppen.
    Hartelijke groet.

    1 likes
 12. Jadala, alweer een verwijzing naar Zeitgeist. De US of A heeft er alle baat bij dit te doen. Alles wat er ook maar gebeurd qua ramp (behalve natuurrampen (deze misschien ook wel, maar dat geloof ik nog niet zo)), waar terroristen (seperatisten = de nieuwe terrorist anno 2014?) de hoofdverdachten zijn (in de westerse wereld) staan zoveel vraagtekens bij. Als je de mainstreammedia van tegenwoordig volgt, kranten, nieuwe, internet, dan ben je veel te naief. Dit zijn velen onder ons, we moeten wakker worden en weten dat er maar 1 partij beter wordt van oorlog, de US of A. De VS heeft in alle oorlogen een hoofdrol gespeeld, alle oorlogen…. ze leverde geld en wapens aan beide partijen zodat ze er zelf rijker van worden. Dit gebeurd niet door de Amerikaanse overheid alleen, want deze staan ook onder de macht van de machtigste en rijkste families op de aarde. Je kunt er een hele mooie piramide van maken:

  Machtigste mensen op aarde (5% wereldbevolking)
  Wereldleiders/politiek/dictaturen/overheden
  de mensheid

  Wij komen onderaan de ladder, zoals de meesten van ons. Wij leggen verantwoording af aan de overheid, de overheid doet wat de machtigste mensen op aarde willen, om zo nog rijker (machtiger te worden) Deze machtigste mensen willen ons allemaal controleren, zodat we geen bedreiging meer kunnen vormen voor ze. Denk er maar is over na, we zijn slaven/schapen (mooi verwoord door IIS).

  6 likes
  • ACTIE, mensen. Protesten van de miljoenen.
   Geen zonen of dochters meer in legers. Geen gehoor geven aan ophitsende taal.
   Laten WIJ hier in Nederland nu eens het voorbeeld zijn, waar andere volkeren met ontzag naar kunnen kijken.
   Protesten tegen de JSF ..geen wapentuig meer, waar belastingbetalers krom voor moeten liggen.
   Dit zijn Toys 4 Rich Boys. 1-2 weg ermee. Geen missies meer naar andere landen.. Geen steun voor oorlogshandelingen etc. etc. etc.

   7 likes
 13. Er wordt hier zoveel geroepen, terwijl ze niet weten (blijkbaar) waar het over gaat. In een eerder artikel over de MH17 werd door diverse personen geroepen dat er meer dan 100 aids onderzoekers in het vliegtuig zaten, blijken er nu 5 te zijn. (is natuurlijk ook een groot verlies) Het fluisterspelletje doet ook hier zijn intrede. (er worden veel fouten gemaakt als je het niet goed hebt verstaan) Ze horen de klokken wel, maar weten nog steeds niet waar de klepel hangt. Wat is de zin van een discussie voeren als je zelf absoluut niet weet waar je over praat, en alleen maar nablaat (als een schaap) en aandikt. De eerste zegt 5, de tweede maakt er 10 van, dan 20, enz. Het valt nog mee dat er niet met zekerheid werd gezegt dat het een charter toestel was met alleen aids onderzoekers. En de agressie die vervolgens vrij komt als je hier een opmerking over maak. Lees je Eigen commentaren nog eens terug, en nu met een open blik, en….. heb je niks zinvols te melden,laat het dan, het voegt niks toe. Het zijn volgens mij merendeel mensen die aandacht zoeken, of zich presenteren als Goeroe met alle zweverigheid die daar dan bij hoort, en natuurlijk de meelopers die zich achter deze Goeroes scharen. Maar soms verbaasd het me dan ook wel weer als iemand met een helder, duidelijk en goed onderbouwd verhaal komt. Maar ja… de commentaren daarna…… jammer.

  9 likes
  • Nee dat commentaar van jou is altijd lekker subtiel haha.
   Kritiek op een ander is kritiek op jezelf !

   0 likes
   • Tja Mimi, (zelfbenoemde) Goeroes, en meelopers zijn niet te overtuigen, die leven in hun Eigen wereldje en vinden hun levensdoel in complottheorieen. Maar…. gelukkig zijn er nog steeds weldenkende mensen die een beetje tegenwicht kunnen bieden, en dat is inderdaad niet altijd subtiel.

    2 likes
 14. Zo zijn er ook vast mensen die geloven dat de stoffelijke resten en brokstukken er niet echt liggen en dat MH117 en MH370 door aliens naar de 5d realiteit overgeheveld zijn om op een later tijdstip terug te worden gebeamd enkel om aan te tonen dat er meer is tussen hemel en aarde.

  5 likes
  • Dat zou toch spectaculair zijn als dat echt zo is ;))
   Er is zo ongelofelijk veel waar wij mensen ons niet bewust van zijn.
   Sommige dingen zijn onzin en sommige zeker niet, het verruimd in ieder geval heerlijk het bewustzijn.
   Het is net zoals je een goed SCIFI boek leest, je gaat de auteur ook niet aanvallen op haar rijke fantasie toch. Fantasie is iets heel moois en allicht blijkt het achteraf veel meer realiteit dan we beseffen.

   2 likes
 15. Hello,
  we discuss the same things in Germany. Many people also in Germany, are afraid of a war in Europe.
  you can read it for example here:
  http://www.mmnews.de/index.php/politik/19397-mh17-ron-paul
  I think the people in Europe have to stay together and don`t follow stuiped politican.
  also people in France do not like what is happening now:
  http://www.les-crises.fr/enorme-bhl-a-la-tele-ukrainienne/

  6 likes
 16. Ron Paul: USA’s laatste hoop en de enige rechtschapen kandidaat .

  Er is voor mij persoonlijk(maar vind vooral wat je zelf denkt te vinden) duidelijk dat we worden opgelicht.

  Wij zijn als NL de gedupeerden, en gedragen zich als lamgeslagen gijzelaars met Stockholm syndroom.

  4 likes
 17. kukumatz & Vandattum &John
  hartelijk dank!

  3 likes
 18. ”I think the people in Europe have to stay together and don`t follow stuiped politican.”

  I don’t think we have much of a choise german buddy.
  And ofcourse people in France think the same, hell Europe things the same!
  But aslong as the USA controls everything all we can do is sit back (work) and watch WW3
  coming slowly upon us. There is really no use to fight it like the occupy people do, just try
  to life your live and always keep this ”NWO stuff” in mind, but don’t let it control your live 😉

  3 likes
 19. Wat een gezanik hier zeg sjeee.
  Heeft er iemand bewijzen hoe het wel gegaan is dan??????

  2 likes
  • zie de fotos van Lockerbie en trek zelf je conclusies.

   1 likes
   • This is a global conspiracy against Russia! The big lies of the VS government, the European Union and the illegal Ukrainian government! These Ukrainian government are Jews. Innocent people have to die in order to create a New World Trade so, Israel is busy with genocide!!! Think about this!!!

    0 likes
 20. Soms moet ik lachen omdat mensen echt geloven wat media en hun vriendjes (politici) ons voorkauwen.
  Ja er was in beginsel sprake van een straaljager die mogelijk betrokken zou zijn bij de crash van MH 17
  MAAR die straaljager zou een toestel zijn van de Amerikaanse luchtmacht.
  Als dat zo is dan is het duidelijk waarom de Amerikaanse politici steeds meer in hun schulp kruipen aangaande het drama in de Oekraine. Natuurlijk is het net zo dat Europa zich probeert buiten beeld te houden maar volgens mij is het duidelijk dat ook het EU PARLEMENT een grotere eol speelt dan wij als Nederlanders of Europeers mogen weten.

  0 likes
 21. Jullie snappen toch wel dat Obama zorgt er voor dat jullie nieks krijgen te weten.

  Russen ? Jullie zijn gek.

  Bedoeling was. Russland schuld geven dats it,
  Daroem zijn all die mensen dood.
  Obama mag Russland niet daroem heeft Oekraine het mh17 neer hehaalt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...

ollongren

Ollongren: Rusland stookt in Nederland over corona. Zo reageert Twitter

Er is sprake van ‘voortdurende (online) Russische ...