Paranormaal

VIDEO: Groep legt geest vast in huis uit 16e eeuw

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep paranormale onderzoekers heeft in Stanley Palace, een 16e-eeuws huis in het Engelse Chester, een bijzondere ontdekking gedaan. De onderzoekers hebben naar eigen zeggen een geest vastgelegd op video.

De groep, Sefton Paranormal Investigations genaamd, was in het huis om vast te stellen of er een geest rondwaarde. De onderzoekers konden niets ontdekken, maar toen ze eenmaal thuis de beelden terugkeken, werd op de trap van het oude gebouw volgens hen een geest zichtbaar. In het filmpje zijn twee onderzoekers te zien. Zij zaten vlak naast de trap en hadden niets door.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
VIDEO: Groep legt geest vast in huis uit 16e eeuw
Het bewuste spookhuis (Dennis Turner)

“De curator vertelde ons dat er een trap was met een deur eronder, waar ooit een man zou zijn gestorven,” zei paranormaal onderzoeker Aaron Robinette tegenover de Chester Chronicle. Op de plek riepen Robinette en zijn collega Joanne May geesten op, maar er gebeurde niets.

“Toen ik de video thuis bekeek, zag ik het gelijk,” aldus Robinette. “Je ziet iets verschijnen en weer weggaan. We kunnen er geen natuurlijke verklaring voor vinden. Het zijn geen schaduwen of reflecties.”

Voor de onderzoekers is het duidelijk dat er een verschijning van een mens op de trap staat. Die zou eerst naar de camera kijken en vervolgens de trap oplopen. Het oorspronkelijke filmpje is al meer dan 110.000 keer bekeken op YouTube.

[Chester Chronicle]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
9 jaren geleden

zie hier niets bovennatuurlijk, en al zeker geen menselijke gedaante.
kan volgens mij verklaard worden als stofdeeltje of orb die in beeld verschijnt

Buddy
Buddy
9 jaren geleden

Duidelijk een geest, het bewijs is dus eindelijk geleverd….. 😉

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Wat een ophef over een geestje hier, terwijl de Universele Geest en die op de Aarde werkzaam is, hier geen enkele vorm van aandacht krijgt.

Ghost
Ghost
9 jaren geleden

Gaan we weer… Stofdeeltjes.. Deze verklaring is zelfs voor de wetenschap inmiddels achterhaald.
Er zijn orbs te zien en orbs zijn geen stofdeeltjes. Nee, je ziet niet overduidelijk een entiteit op de trap staan, maar er is voldoende te zien dat er wel degelijk iets is daar. Niet alleen orbs dus.

Sinds ik heel veel te weten ben gekomen over The Scole Experiment, zal het mij niets verbazen dat er inderdaad een geest daar op de trap staat. The Scole Experiment valt op geen enkele manier te debunken en dit is tot op heden ook nog niet gelukt. Wetenschappers denken, met de nadruk op DENKEN dat er allerlei trucs zijn uitgehaald. Laat ze lekker denken dan… The Scole Experiment is eigenlijk al het bewijs voor het bovennatuurlijke en leven na de dood.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x