Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Groep legt geest vast in huis uit 16e eeuw
VIDEO: Groep legt geest vast in huis uit 16e eeuw

VIDEO: Groep legt geest vast in huis uit 16e eeuw

Een groep paranormale onderzoekers heeft in Stanley Palace, een 16e-eeuws huis in het Engelse Chester, een bijzondere ontdekking gedaan. De onderzoekers hebben naar eigen zeggen een geest vastgelegd op video.

De groep, Sefton Paranormal Investigations genaamd, was in het huis om vast te stellen of er een geest rondwaarde. De onderzoekers konden niets ontdekken, maar toen ze eenmaal thuis de beelden terugkeken, werd op de trap van het oude gebouw volgens hen een geest zichtbaar. In het filmpje zijn twee onderzoekers te zien. Zij zaten vlak naast de trap en hadden niets door.

VIDEO: Groep legt geest vast in huis uit 16e eeuw

Het bewuste spookhuis (Dennis Turner)

“De curator vertelde ons dat er een trap was met een deur eronder, waar ooit een man zou zijn gestorven,” zei paranormaal onderzoeker Aaron Robinette tegenover de Chester Chronicle. Op de plek riepen Robinette en zijn collega Joanne May geesten op, maar er gebeurde niets.

“Toen ik de video thuis bekeek, zag ik het gelijk,” aldus Robinette. “Je ziet iets verschijnen en weer weggaan. We kunnen er geen natuurlijke verklaring voor vinden. Het zijn geen schaduwen of reflecties.”

Voor de onderzoekers is het duidelijk dat er een verschijning van een mens op de trap staat. Die zou eerst naar de camera kijken en vervolgens de trap oplopen. Het oorspronkelijke filmpje is al meer dan 110.000 keer bekeken op YouTube.

[Chester Chronicle]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
6 jaren geleden

zie hier niets bovennatuurlijk, en al zeker geen menselijke gedaante.
kan volgens mij verklaard worden als stofdeeltje of orb die in beeld verschijnt

aad
aad
Reactie op  redice
6 jaren geleden

Met de eerste zin kan ik met je meegaan. Alleen het licht en de schaduw van de trap op muur kan niet verklaard worden als stofdeeltjes of orb.

M. Brandenburg
M. Brandenburg
Reactie op  aad
6 jaren geleden

Zegt wie?? je het kan van overal komen, hebben ze alles gecontroleerd of er misschien boven iets van licht was, en meer van dat soort zaken? Nee want ze vonden het pas achteraf. ik geloof in veel maar hier kan ik niets uit halen dat mij overtuigd.

Buddy
Buddy
6 jaren geleden

Duidelijk een geest, het bewijs is dus eindelijk geleverd….. 😉

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Wat een ophef over een geestje hier, terwijl de Universele Geest en die op de Aarde werkzaam is, hier geen enkele vorm van aandacht krijgt.

Woppaaa
Woppaaa
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Mijn vader zei altijd… ‘ Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert ‘
Best wel een nadenkert 🙂

Ghost
Ghost
6 jaren geleden

Gaan we weer… Stofdeeltjes.. Deze verklaring is zelfs voor de wetenschap inmiddels achterhaald.
Er zijn orbs te zien en orbs zijn geen stofdeeltjes. Nee, je ziet niet overduidelijk een entiteit op de trap staan, maar er is voldoende te zien dat er wel degelijk iets is daar. Niet alleen orbs dus.

Sinds ik heel veel te weten ben gekomen over The Scole Experiment, zal het mij niets verbazen dat er inderdaad een geest daar op de trap staat. The Scole Experiment valt op geen enkele manier te debunken en dit is tot op heden ook nog niet gelukt. Wetenschappers denken, met de nadruk op DENKEN dat er allerlei trucs zijn uitgehaald. Laat ze lekker denken dan… The Scole Experiment is eigenlijk al het bewijs voor het bovennatuurlijke en leven na de dood.

Peter II
Peter II
6 jaren geleden

Geesten, zijn eigenlijk energie, las ik ergens. (Vraag me niet meer waar, maar ik las het)
Als een geest daadwerkelijk puur en alleen energie is, dan is het toch een wonder, dat deze energie zich uberhaubt KAN manifesteren? De meesten denken bij een geest aan een volledige persoon, maar een geest kan iedere vorm aannemen, die zich op dat moment maar voordoet. Een beetje als een mist.
O ja… voordat de geest zich manifesteert op het filmpje, zie je rechts-bovenin ook nog iets aankomen, zo lijkt het wel. Ik heb zelf ooit iets gezien wat er uit zag als een groene bol van energie. Dit was vlak nadat mijn vader was overleden. En nee… ik was niet stoned of dronken, maar helemaal bij de tijd, om het zo maar eens te zeggen. Dus… ik geloof er zeker in, dat geesten bestaan.

mika2002
mika2002
6 jaren geleden

Heb te veel gelezen en gezien om het te negeren, veel zeer oude boeken gelezen over de seances uit die tijd.
En natuurlijk mag en moet iedereen zelf een beeld maken van hoe en wat na de dood, maar het is zo verrekte lang dus heb me er toch maar in verdiept en gelukkig veel wijzer geworden.

Amsterdammer
Amsterdammer
6 jaren geleden

Dit doet me denken aan een aflevering van South Park xD What a BS!

x

Check Also

vrouw

Vrouw gearresteerd wegens filmen in leeg ziekenhuis

Een Britse vrouw is opgepakt door de ...

journaliste

Journaliste: ‘Slechts 377 gezonde mensen onder de 60 gestorven aan corona’

Een Britse journaliste heeft gezegd dat er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x