Homepagina » Het Complot » RFID-chips worden eerder geïmplanteerd bij gezonde mensen dan je denkt
RFID-chips worden eerder geïmplanteerd bij gezonde mensen dan je denkt

RFID-chips worden eerder geïmplanteerd bij gezonde mensen dan je denkt

In maart 2009 kreeg de Britse onderzoeker Mark Gasson een zogeheten microchip-implantaat. Door met zijn arm te zwaaien kon Gasson beveiligde deuren van de Universiteit van Reading openen en zijn telefoon ontgrendelen.

Een jaar later infecteerde Gasson zijn implantaat met een computervirus. In een mum van tijd verspreidde het virus zich naar computersystemen van de universiteit en werden delen van het gebouw afgesloten.

Duizenden mensen hebben al medische implantaten, waaronder pacemakers of cochleaire implantaten. Maar in de toekomst, zo zegt Gasson, zal men zich richten op microchip-implantaten gebaseerd op radio frequency identification (RFID) voor gezonde mensen. Eén van de redenen hiervoor is dat we steeds op zoek zijn naar manieren om ons leven gemakkelijker te maken, aldus Gasson. RFID-chips worden al in veel alledaagse dingen gebruikt, zoals bijvoorbeeld creditcards. Met de MagicBand kunnen bezoekers van Disney World op de voet worden gevolgd.

In 2002 ontving de VeriChip Corporation toestemming van de Amerikaanse voedselautoriteit FDA om hun apparaat op de markt te brengen in de Verenigde Staten. Sinds de volledige goedkeuring in 2004 hebben ongeveer 80 ziekenhuizen en 232 artsen ervoor gekozen het systeem te gebruiken. In 2010 werd het project gestaakt in verband met privacyschending.

Door een RFID-chip, gekoppeld aan een database met medische gegevens van de patiënt te implanteren, kunnen ziekenhuizen en hulpverleners direct toegang krijgen tot de medische gegevens van een ziek of gewond iemand.

Volgens de FDA kan de plaatsing van de chip gezondheidsrisico’s opleveren. Een patiënt zou afstotingsreacties kunnen krijgen in de vorm van een infectie of allergische reactie. De chip kan verkeerd worden ingebracht, hij zou los kunnen raken en door het lichaam gaan ‘zwerven’. Een onbeveiligde chip zou zeer kwetsbaar zijn voor hacking en onderschepping door scanners.

Veterinair en toxicologisch onderzoek dat tussen 1996 en 2006 werd uitgevoerd heeft aangetoond dat zich bij laboratoriumratten die geïmplanteerd werden met microchips soms onderhuidse gezwellen vormden.

Sinds 2009 zijn er in negen verschillende Amerikaanse staten wetten aangenomen of wetsvoorstellen ingediend tegen verplichte implantatie van microchips. In Wisconsin, North Dakota en Californië zijn wetten aangenomen die werkgevers verbieden om iemand te dwingen een RFID-chip onder de huid aan te laten brengen.

De implantatie van microchips bij mensen heeft de nodige ethische discussies teweeggebracht. In 2007 publiceerde de American Medical Association een rapport waarin gesteld wordt dat geïmplanteerde chips een bedreiging vormen voor de privacy van mensen, omdat er geen zekerheid is dat de informatie op de chip op een degelijke manier beschermd wordt, en omdat er gezondheidsrisico’s zijn.

Een chip met gps, om mensen via satelliet te volgen, is nog niet uitgevonden. Dit heeft vooral te maken met problemen met het energieverbruik en antennebereik.

[Business Insider]


Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Waarom geen chip in het lijf? We zijn toch allen schapen en die kun je toch niet vrij en ongecontroleerd laten rondlopen. De schapen zelf vinden dat ook, want die blèren allen het door de baas opgelegde verhaal dat ze niet zelf kunnen nadenken en dat de baas het altijd goed met ze voor heeft. De schapen hebben de baas lief, want de baas is ook lief voor hen en zorgt goed voor zijn schaapjes, zelfs tot op de laatste dag als de schapen over de kling worden gejaagd in het slachthuis.

  De schapen zijn overigens niet te spreken over degene die het niet eens zijn met de baas die hem uitmaken voor judas en moordenaar, maar gelukkig neemt de kudde van dit soort uitspraken van zwarte schapen afstand, want uiteindelijk is de baas degene die voor een stal, vreten en drinken zorgt en zijn die andere zwarte schapen heel vervelende onruststokers en niet buigzame oproerkraaiers en zien de schapen deze ongecontroleerde zwarte schapen liever verdwijnen naar een plek waar men ze geestelijk beter kan maken, een plek waar ze leren net zo te denken als de rest. En anders moeten ze maar dood worden gemaakt, in bijv. een slachthuis.

  18 likes
  • Ik zie totaal geen verband tussen de RFID Chip en het slachthuis. Waarom zou je iemand chippen, om diegene daarna af te slachten?

   Typisch weer “geblaat” van iemand die weer een ander napraat

   6 likes
   • Volgens mij ben jíj degene die hier aan het blaten is.

    4 likes
   • Eerst chippen en dan slachten als het beestje rijp is of misschien ooit zelfs als het noodzakelijk wordt geacht, bijv. als je expiratiedatum is verstreken. Het zou kunnen dat mensen in de toekomst een bepaalde tijd krijgen en is je tijd om dan ga je kassiewijle! Klinkt sciencefiction-achtig maar alles is een kwestie van tijd en gewenning. Vandaag maakt men ons duidelijk dat we mogen kiezen voor een vroegtijdig einde, waarvan ik vind dat het heel normaal is dat een mens het recht heeft over zijn eigen leven te beschikken en deze ook mag beëindigen als hij dat wil, maar zodra we gewend zijn aan het feit dat we kunnen kiezen voor een vroegtijdig einde we een tijd zullen beleven dat een ander, de machtshebbers, gaan beslissen wie (gelukkig) leeft en wie (vroegtijdig) sterft.

    Alles in deze verknipte tijd is mogelijk, wie weet hoe verknipt de tijd in de toekomst zal zijn.

    Ergens heb je natuurlijk gelijk, tenminste in de huidige tijd, want het (af)slachten gebeurt her en der op deze vreemde planeet en op dit moment zonder dat mensen gechipt zijn.
    Tja, waarom zou men iemand chippen die vervolgens wordt afgeslacht, klinkt niet logisch.

    3 likes
   • @Wilfred

    Het is een metafoor… Zoek dat is ff op, overdenk de gelijkenissen, laat het bezinken, heroverweeg het nog eens en poog dan een gefundamenteerde mening te poneren.

    Alvast bedankt voor de moeite.

    2 likes
  • Waarom geen Oormerk ? Of een Halsband voorzien van een bewakingssysteem, zodat je niet uit je regio kunt gaan, zonder eerst een aanvraag te hebben ingediend.
   Waarom niet boven ieder huis een speciale drone, die vastlegt met wie je praat en waarover?
   Waar we onze boodschappen halen en hoeveel we uitgeven is toch ook al lang bekend.
   Nu is het alleen nog zaak om te weten te komen, hoe vaak we naar de WC gaan, i.v.m. waterbesparing en milieu eisen. Eigenlijk is het makkelijker om gewoon dood te gaan en laat dat nou precies het gene zijn waar op aan gestuurd wordt.
   HOERA, HET ANTWOORD IS GEVONDEN !

   5 likes
 2. Afschaffen dat implanteren van RFID-chips bij mensen, het is geen ethiek en levensgevaarlijk, druist in tegen de privacy van mensen. Verhoogt het de kans op zelfdoding omdat het je depressief maakt nav. de ervaring van mindcontrol: We zouden hier met ons allen resoluut op moeten tegen zijn.

  24 likes
  • Niemand houd u tegen om een chip af te slaan.
   Maar dan moet ik u eraan herrineren dat u dan WEL uit het systeem ligt.

   De keus is aan u.

   1 likes
   • Geachte Wilfred,
    Waarschijnlijk overziet u nu nog niet welke verstrekkende gevolgen het implanteren van de chip uiteindelijk zal hebben. U zult zeer zeker op een punt komen dat u niet meer in ‘het systeem’ wilt zitten. Uitgebreid, onafhankelijk informatie inwinnen is cruciaal, en niet klakkeloos alles ‘voor zoete koek’ slikken wat wordt ‘voorgekauwd’.
    Maar ook deze keuze is aan u…… Mvgr.

    1 likes
 3. Wilfred, Ben vaak hier te vinden en heb nooit willen geloven dat er figuren zijn die in opdracht van deze of gene hier commentaar plaatsen om onenigheid te creëren.
  Nu ik uw commentaar lees kan ik maar 1 ding vaststellen, ben altijd fout geweest om het NIET te geloven.
  Trollen bestaan en volgens mij heb ik er 1 gevonden.
  Als u zo graag gechipt wilt worden is dat uw keus en laat ons in onze waarde om het niet te willen of………… bent u zo iemand die graag met dwang iedereen van een chip wilt voorzien?

  4 likes
  • @kukumats. volgens mij ben jij de troll, het valt mij op (ik ben ook dagelijks bezoeker van deze site) dat jij veel mensen hun mening wilt ontnemen, en ze dan maar voor troll uitmaakt. Aan al de mensen die tegen deze chipping zijn, jullie hebben zeker ook geen smartphone? Er zijn al veel discotheeks waar mensen zich vrijwillig laten chippen om het betalen van de drankjes makkelijker te maken. Ook je betaalpasje heeft zo’n chip, dus ontkom je er uiteindelijk toch niet aan. Door de eeuwen heen heb je altijd mensen gehad die vooruitgang wilden tegenhouden, kijk eens om je heen? zou het gelukt zijn?

   5 likes
   • Beste Nobel, ik ben echt geen trol, als dat zo zou zijn probeer ik elk verhaal wel de grond in te boren.
    Ik ben gewoon een persoon die verhalen goed leest en kan best begrijpen dat er mensen zijn die leven voor de nieuwste gadgets, mijn zwager is zo iemand, en hij heeft heel wat mooie dingen staan.
    Wat ik aangeef is dat volgens Wilfred:

    Niemand houd u tegen om een chip af te slaan.
    Maar dan moet ik u eraan herrineren dat u dan WEL uit het systeem ligt

    ik min of meer verplicht word om een chip te nemen anders val ik buiten de boot.
    Tevens geeft u aan dat mensen zich vrijwillig laten chippen om drank te kunnen betalen.
    Ik hoef geen chip om mijn drankjes te betalen, betaal wel cash.
    En, nee ik heb geen smartphone en geen twitter of facebook, ik ben wie ik ben en heb wel een pc.
    Ik heb geen tatoeages of iets dergelijks, ik ben realistisch en doe gewoon.
    En als U hier elke dag komt kunt u mij natuurlijk vrijwel zeker aangeven wie ik allemaal een trol genoemd heb.
    Ben erg benieuwd en lees graag meer van u.

    groet kukumatz ( met een z)

    0 likes
    • Beste Kukumatz (met een z)

     Je hoeft je niet te laten chippen om straks vast te zitten in het systeem. Zoals je weet gebruiken mensen maar een heel klein deel van de hersenen, en uit onderzoek (wat al in een vergevorderd stadium is) hebben ze een klein gebied in de hersenen gevonden (dit noemen ze PiP, staat voor Personal information Puls) dit kan worden geactiveerd, en als dit eenmaal aan staat ben je overal te volgen, Deze Puls in bij ieder mens verschillend, zelfde als met vingerafdrukken en ogen, en… iMei. Ze doen nu al testen om mensen met een OV kaart, die zich iedere keer melden bij een in en uit check punt, te activeren met een signaal. Dit zal steeds grootschaliger worden opgezet. Deze Pip van een mens heeft meer vermogen dan een smartphone. Personen die geactiveerd zijn kunnen soms wat vreemde dingen gaan merken, zoals lichte disorientatie (direct na activatie), stemmen denken te horen (dit kunnen de gedachten zijn van iemand die ook geactiveerd is) zeurende hoofdpijn (deze zou na een paar dagen moeten verdwijnen) Het zou zelfs al mogenlijk moeten zijn om dit activatie signaal via de GPS satellieten te verzenden, dus ontkomt niemand er meer aan. Zo zie je dat er uiteindelijk geen ontkomen aan is. Misschien een alluminiun hoedje dragen, hoewel ik niet weet of dat zal helpen. Ik maak mij hierover in ieder geval niet druk.

     5 likes
     • @Kukumatz. Deze informatie komt niet van internet af, zoals de meeste onderwerpen hier via internet doorgegeven worden, maar heb ik uit eerste hand van iemand die aan dit project werkt. Meer als wat hij mij heeft verteld weet ik ook niet, alleen is dit al in een vergevorderd stadium, en worden er al proeven mee gedaan. Ik maak mij hier niet druk om omdat dit geen zin heeft, je kan dit toch niet tegenhouden al zou je dat willen. Wat ik begreep van het OV verhaal is, ze kunnen de in en uit checkpunten aanpassen. Zodra iemand met een OV kaart gebruik maakt, kan er een signaal gezonden worden waardoor de Pip geactiveerd wordt. Eenmaal geactiveerd kan deze niet meer worden uitgezet. De OV gebruikers zijn natuurlijk een makkelijke doelgroep om uitgebreid mee te testen. U leeft in een Utopie als U denkt dat voor alles eerst toestemming gegeven moet worden. Kijk naar de toetreding in de EU, in een referendum zegt de burger nee, maar we zitten er toch in, dit zal hiermee niet anders zijn. iMeinummer is een uniek identificatienummer van een smartphone. Nogmaals, ik ben niet de persoon die dit ontwikkeld, zelfs niet aan werkt, maar deze informatie heb ik wel uit eerste hand verkregen van iemand die er wel aan werkt, en dit is (voor mij) altijd een zeer betrouwbaar persoon gebleken.

      @Edwin. Met al onze kennis hebben we nog steeds de hersenen niet volledig kunnen doorgronden, en weten we b.v. ook niet waarom we maar zo’n klein deel gebruiken. Je hebt mensen die gebruik kunnen maken van Telikinese en Telepatie, ook hier zijn geen eenduidige verklaringen voor. Als een geactiveerde PiP gemeten wordt, heeft deze meer vermogen dan een modern Cell-Phone, dus blijkbaar is jouw veronderstelling niet juist. Maar nogmaals, het zijn niet mijn bevindingen, niet mijn onderzoek, alleen wel informatie uit eerste hand van een voor mij betrouwbaar persoon.

      5 likes
     • Iedereen die in de telecommunicatie heeft gewerkt, ziet al meteen dat het hele pip-verhaal een hoax is.
      Heb je er wel eens bij stil gestaan dat al zou het zo zijn (wat me heel aannemelijk lijkt) dat er in de hersenen een elektromagnetische puls opgewekt wordt, dit nooit op een technische manier te verwezenlijken is om al die pip-signalen bij te houden de hele dag?
      Al zou het technisch mogelijk zijn (met hooggevoelige ontvangers ZOU zo’n puls inderdaad misschien te traceren zijn) om dit te doen, heb je wel eens stilgestaan bij de onhaalbaarheid van dit gegeven in de praktijk?

      Het schijnt trouwens dat dat hele artikel dat mensen destijds trachtte te waarschuwen voor deze vorm van “mindcontroll” een knap opgezette hoax bleek te zijn

      Kijk maar hier: http://ouchtoo.org/index.php?topic=7859.0

      1 likes
     • Nobel, ik heb uw antwoord gelezen en verbaas mij er over dat u zoveel over het onderwerp “mindcontrole” weet, want daar heeft u het over.
      Verder geeft u aan dat deze “mindcontrole” op dit moment al bezig is. Vreemd dat het dan overal ter wereld door de meeste regeringen en “wetenschap” ontkent word.
      Zelf maakt u zich hier niet druk over, komt dat door uw wetenschap dat u aan de juiste kant van het gebruik van het gebeuren zit of bent u zo iemand die zich gewillig laat gebruiken door “mindcontrole”?
      Komen we toch weer uit op de eerder geopperde schapen en de slachtbank.
      Maar ik vind uw uitleg uiterst interessant dus zou graag iets meer van u weten omtrent dit onderwerp.
      En graag ook uitleg aan alle gebruikers van een OV-chip dat zij gebruikt kunnen worden, zonder hun kennis dus eigenlijk “misbruikt”, voor deze doeleinden.
      Kunt u mij uitleggen wat iMei is, is dat iets voor onderweg of hoe moet ik dat plaatsen?
      Dan nog 1 vraag:
      vind u het zelf normaal dat alles wat u opgeschreven hebt zonder medeweten van welk slachtoffer, dat zijn wij tenslotte dan, hiervan op de hoogte is of wordt gebracht?

      0 likes
   • “…dus ontkom je er uiteindelijk toch niet aan…”

    Hier zeg je dus eigenlijk dat wij geen vrije keus hebben, beste Nobel?

    En “vooruitgang”, beste Nobel, moet iedereen die ook maar zien zoals jij die kennelijk ziet: als willekeurig welke technische ontwikkeling?

    Snap je niet dat die betaalpasjes en dat betalen van drankjes gecreëerd zijn om de chip acceptabel te maken bij het publiek? En waarom wil men het kennelijk zo verschrikkelijk graag, dat mensen een chip in hun lijf krijgen? Denk daar maar eens over na….

    1 likes
  • Wilfred hoeft geen internet troll te zijn, ik ken in mijn omgeving genoeg mensen die kennelijk alleen leven voor de nieuwste technische gadget. Daar gaat het hele leven om, en wie daarin niet meegaat vinden ze ouderwets. Mij zullen ze straks trots hun met een RFID-chip geïmplanteerde arm laten zien, maar kunnen bezwaren hiertegen nog niet eens bevatten.

   Kijk eens rond, bijna iedereen is bezig met zijn Samsung, propjes in de oren, dat duimpje over het scherm, volledig in en op zichzelf, alleen omringd door virtuele vrienden. Wat is een volstrekt natuurlijke en logische vervolgstap voor deze gezombificeerde mensen? Juist ja: de electronica die ingebouwd zit in je eigen lijf. Ik denk dat mensen straks massaal in de rij gaan staan voor die chip. Zeker als het je voordelen gaat bieden in de komende chaos.

   3 likes
 4. Geweldig initiatief!
  Zo snel mogelijk invoeren, gezien we allemaal veilig willen blijven van gevaren van buitenaf.

  Ik vind het een beetje zonde dat er zo negatief over gedaan word.
  We zullen nu éénmaal ons aan moeten passen. Je leeft je eigen leven!

  2 likes
  • Je leeft niet je eigen leven, maar wordt je slachtoffer en slaaf gemaakt van hun mindcontrol-programma’s.

   10 likes
  • Beste Wilfred,

   Laat je gerust chippen, neem alle inentingen die je wilt, gebruik enkel betaalpasjes en credit cards en denk gerust wanneer je je saldo ziet dat er nooit iets mee kan gebeuren. Sla je persoonsgegevens op in iedere denkbare databank en geef toestemming deze gegevens te koppelen wanneer je dat belieft en wees vooral ‘onderdeel’ van het systeem.

   Doe wat jij denkt dat goed is of waar je in gelooft, maar laat anderen $#¥ in hun waarde om andere keuzes te maken dan jij wellicht zal doen!

   Jay

   4 likes
  • Geweldig initiatief zeg , je verspeelt alleen maar je ziel , maar ach dat zien we dan wel weer

   1 likes
  • “Geweldig initiatief!
   Zo snel mogelijk invoeren, gezien we allemaal veilig willen blijven van gevaren van buitenaf.”

   Je chargeert, neem ik aan?

   “We zullen nu éénmaal ons aan moeten passen. Je leeft je eigen leven!”

   Of je leeft je eigen leven en dan zeg je dus nee tegen een RFID chip of je past je aan en dan steek je je arm uit en je laat je met een chip brandmerken.

   1 likes
 5. Weg met de chippies, hier komen ze niet!

  7 likes
  • Je maakt, om deze comment te plaatsen, toch ook gebruik van chips?

   Het koffiezetautomaat,
   De koelkast,
   De wasmachine,
   Je CV ketel.

   Oh nee, natuurlijk word dat nog ouderwets gedaan! 🙂

   2 likes
 6. Lees het Bijbelboek Openbaring 13 vers 16 en 17. En ook in dat verband Openbaring 14 vers 11.

  2 likes
  • Heb je voor andersdenkenden ook iets uit de Koran? of uit de Tora? Als alle Isis terroristen gechipt zouden zijn, was er geen probleem, die kunnen dan met een Drone netjes worden uitgeschakeld. Ook een goed idee om met de Chiptang eens door de Schilderswijk te gaan.

   6 likes
  • Hoi Pcp, kun je een korte samenvatting geven van die versen? Dank!

   0 likes
   • Hallo Rob, in de volgende Bijbelverzen in het Boek Openbaring (Statenvertaling) wordt het woord “merkteken” gebruikt:

    Openbaring 13:16
    En het maakt dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geeft aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden,

    Openbaring 13:17
    En dat niemand mag kopen of verkopen dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.

    Openbaring 14:9
    En een derde engel is hen gevolgd, zeggende met een grote stem: Indien iemand het beest aanbidt en zijn beeld, en ontvangt het merkteken aan zijn voorhoofd of aan zijn hand,

    Openbaring 14:11
    En de rook van hun pijniging gaat op in alle eeuwigheid, en zij hebben geen rust dag en nacht, die het beest aanbidden en zijn beeld, en zo iemand het merkteken zijns naams ontvangt.

    Openbaring 15:2
    En ik zag als een glazen zee met vuur gemengd, en die de overwinning hadden van het beest en van zijn beeld, en van zijn merkteken en van het getal zijns naams, welke stonden aan de glazen zee, hebbende de citers Gods.

    Openbaring 16:2
    En de eerste ging heen en goot zijn fiool uit op de aarde; en er werd een kwaad en boos gezweer aan de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.

    Openbaring 19:20
    En het beest werd gegrepen, en met hetzelve de valse profeet, die de tekenen in de tegenwoordigheid van hetzelve gedaan had, door welke hij verleid had die het merkteken van het beest ontvangen hadden, en die deszelfs beeld aanbaden. Deze twee zijn levend geworpen in den poel des vuurs, die met sulfer brandt.

    Openbaring 20:4
    En ik zag tronen, en zij zaten op dezelve; en het oordeel werd hun gegeven; en ik zag de zielen dergenen die onthoofd waren om de getuigenis van Jezus, en om het Woord Gods, en die het beest en deszelfs beeld niet aangebeden hadden, en die het merkteken niet ontvangen hadden aan hun voorhoofd en aan hun hand; en zij leefden en heersten als koningen met Christus, de duizend jaren

    1 likes
 7. Heel mooi verwoord IIS. Wilfred, mocht je denken dat de chip een systeem voor een beter en veiliger leven geeft, dan zit je mis. Dit zal tegen de mensheid worden gebruikt door de allerrijkste families, degene die het meeste geld bezitten, dus ook het meeste macht uitoefenen op deze aarde. Mits het economische systeem onderuit gaat, of wij met zijn allen wakker worden en dit systeem bevechten, zal er nooit wat veranderen en gaan we deze kant op om de RFID-chip dan wel niet vrijwillig, geforceerd/onbewust worden geimplanteert.
  Hierdoor ontstaat er volledige controle over de mensheid van de machtigste der aarden. Ze zien wat je doet, waar je bent, wat je koopt en dat alles in een simpele druk op een knopje. Nu kan dit al getraceerd worden, maar moet er meer moeite voor worden gedaan, in de toekomst is het dus in een oogwenk gedaan.

  Ik raad u, Wilfred, aan (en allen) om Zeitgeist op te zoeken op youtube en deze (vooral de eerste) is te bekijken, dan snapt u wat wij allen hier op ninefornews bedoelen.

  Voor degene die denken dat wij een vrij bestaan leven, dit is onzin. We zijn allemaal slaven van het systeem, tot dit systeem kapot gaat. Hiervoor kunnen wij zelf zorgen, hoe? Had ik het antwoord maar….

  2 likes
  • Het antwoord weten wij ALLEMAAL.
   Niet meer praten, maar HANDELEN.
   Maar we zijn bang voor verlies en dus doen we lekker niks, dan alleen maar praten, praten, praten en vooral mopperen.
   Informeren we onze kinderen ? Informeren we onze omgeving ? Zorgen we voor protest petities ?
   Staan we met zijn allen te protesteren tegen deze rotzooi op bv DE DAM ??
   Neen………. 3 x neen. We weten wat we moeten doen. Bv. Rusland steunen tegen de Illuminatie.
   Zorgen dat NIEMAND MEER in WELK leger dan ook gaat.
   Een KONING of BILJARDAIR zonder leger is HELEMAAL NIKS.
   Maar we durven niet………… nog lange niet.
   MOEDERS zorg dat je kind niet gaat vechten. Zorg dat er een hele generatie is die een afkeer krijgt van geweld. Veel info, hoe meer hoe beter……. DOE IETS……….ik doe dit al jaren……..maja, ik ben van een oudere generatie en heb mijn deel van dit fantastische systeem reeds ondervonden.

   3 likes
 8. Deze ontwikkeling is de eerste stap op weg naar volledig Transhumanisme.
  In de toekomst worden we allemaal als de Borg….
  Seven of Nine assimilate me !!!!

  4 likes
 9. Beste Wilfred,

  Kan en wil je eens specifiek aangeven wat je zo geweldig vindt aan dit initiatief?
  Wil je ook aangeven over welke gevaren van “buitenaf” je het hebt en hoe een geimplanteerde chip deze gevaren dan kan pareren? Heb je jezelf al als vrijwilliger aangemeld en wat zijn je bevindingen totnu?

  Mvg

  3 likes
 10. Ja wilfred wat een geweldig initiatief zeg , je verspeelt alleen maar je ziel voor eeuwig maar ach : “who cares” . Jij zal wel denken : wat een ouderwets geouwehoer. Nou laat mij dan maar lekker ouderwets naar de hemel gaan en wil jij dan lekker modern in de hel gekieperd worden? Met rfid chips en al. Lijkt me gezellig met al die moderne mensen zo rond het hellevuur te zitten chillen

  2 likes
 11. Dit zijn hele primitieve chips, de echte van de ### zijn ongeveer 1 millimeter groot. De payload bestaat uit antizwangerschap hormonen waarvan slecht enkele miljoenste van een gram per dag nodig is om een vrouw onvruchtbaar te houden, en optioneel 1 zesde van een miljoenste gram NEUROTOXINE. Deze chip van de ### houdt een vrouw zo’n 16 jaar onvruchtbaar. De neurotoxine is optioneel, u zult een zeer pijnlijke tragische langdurige dood sterven omdat het om prionen gaat, de doodstrijd duurt ongeveer 3 weken, incubatietijd is minder dan een dag.

  Opgelet, gebruik van electromagnetische puls EMP zal de gehele payload van de chip ontwikkeld door de Bill en Melinda Foundation in 1 keer in de bloedstroom vrijgeven.

  Doel is overpopulatie op humane wijze tegengaan. IK WIL DEZE CHIP NIET!

  2 likes
 12. Hey wilfred je leeft hier niet je eigen leven, je word geleefd.

  1 likes
 13. Altijd al een wantrouwen gehad richting de Chippendales….. 😉

  0 likes
 14. Zonder mijn toelating heeft men mij chips ingesoten.
  De zwellingen zijn inderdaad voelbaar onderhuids.
  Regelmatig geven die een intens brandend gevoel.
  Gewoon een magneet op plakken.
  Oppassen dat er geen opperhuidverbranding optreed.

  0 likes
 15. Chippen van mensen, weer een manier om CONTROLE te hebben en de mensen te onderdrukken ?
  Er komt een tijd dat bij de geboorte een ieder verplicht een chip krijgt met hierop je (slaafnummer )
  Dit nummer is je Email adres, je telefoon nummer, je bank nummer, Iban nummer, je auto sleutel, je huissleutel enz.
  Alles wat ze van je weten zal opgeslagen zijn ergens in een Datacentrum !!!
  GEEN VRIJHEID meer en GEEN PRIVACY meer !!!

  0 likes
 16. CC&O
  Iedereen draagt toch al “vrijwillig” zo een chip bij zich?
  We hebben toch allemaal een mobieltje of een smart Phone of een OV chipcard o bankpas of wat voor pas dan ook.
  Alleen in je lichaam weten ze bijna honderd procent zeker dat jij hem draagt en niet iemand anders.

  Kan je nagaan hoe erg het al gesteld is.

  Privacy is een woord dat over niet zo lange tijd uit de woorden boeken geschrapt zal worden.
  De volgende generatie weet niet meer wat het woord betekend.

  Wij hebben de basis gelegd voor hun totale weerloosheid tegen CC&O.
  Elektronische reclameborden zullen zich aan hun chip aanpassen . Winkels zullen hun smaak muziek draaien, toegang tot gebouwen zullen hun geweigerd worden of juist niet, enzovoort enzovoort.

  ( Conditionering ,controle en onderdrukking. )

  0 likes
 17. Voor wie er gelooft in illuminatie.. is eigelijk al op de helft.
  Lees als je tijd hebt: Openbaringen 13:16 in de Bijbel!
  interessant? Lees dat oude boek dan meteen helemaal en geef je leven aan Jezus! Hij zet je wereld op ze kop! we leven in de laatste dagen voor Zijn terug komst!

  Want welk jaar was het ook al weer?

  2015.. NA CHRISTUS

  Hij gaf Zijn leven voor jou en mij!

  0 likes
 18. heel men middelbaar depressief geweest dood trauma ervaring thuis.van 14j.tem27 net als een robot rondgelopen. dan ben ik eens geopereerd aan mijn sinussen na een botsing op een voetbalveld -+25j.
  dan hebben ze ‘titanium plaatjes’ ingestoken. ben dan aan anti d begonnen en therapie en was weer de oude. relatie gehad met iemand die ongeveer zelfde dingen meemaakte. (die borderline had).
  stop met medicatie en alles is weer terug. is precies of er een chip in men hoofd zit die met mijn gedachten knoeit. nu ben ik opeens zwaar allergies aan iets wat ik nog niet weet. neem niks van medicatie maar ben constant moe. iedereen vraagt constant waar ga je naartoe ,wat doe je alsof iedereen wil weten wat ik doe… werd gevolgd op een bepaalde moment omdat ik op men werk opkwam voor de mensen.een bedrijf dat trouwens 3.2b omzet heeft per jaar maar nooit opslag in nog geen 10 j.
  iedereen word daar ofwel depressief of krijgt op een onverklaarbare manier kanker (denk via vaccin tegen griep), accident als ze niet binnen de lijnen lopen.
  mk ultra zal nog niet echt zijn zeker…hedendaagse slaverny is wel realiteit. En dan nog eens die rfid chip straks zijn we allemaal robots….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkende cijfers: al bijna 100.000 doden door medische implantaten. Zo verbergt de overheid de incidenten

Schokkende cijfers: al bijna 100.000 doden door medische implantaten. Zo verbergt de overheid de incidenten

De controle op medische hulpmiddelen en implantaten ...

Ik voel mijn benen niet meer. Deze man belandde op spoedeisende hulp na de griepprik

Ik voel mijn benen niet meer. Deze man belandde op spoedeisende hulp na de griepprik

Een man uit Las Vegas is vanwege ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+