Homepagina » Buitenland » WHO doet belangrijke mededeling over coronatest, 1 uur ná inauguratie Biden
who
Foto: CC0

WHO doet belangrijke mededeling over coronatest, 1 uur ná inauguratie Biden

Zorgprofessional Stacey Lennox zegt al maanden dat het narratief rond corona zal veranderen zodra Joe Biden president is geworden. Gisteren kreeg ze gelijk. In augustus vorig jaar publiceerde de New York Times een artikel waarin valt te lezen dat mogelijk tot wel 90 procent van de uitslagen van coronatests in 3 verschillende Amerikaanse staten fout-positief was. De oorzaak? Het aantal cycli dat gehanteerd werd, ook wel Ct-waarde genoemd, lag te hoog.

Laboratoria draaiden 37-40 cycli terwijl epidemiologen destijds al aangaven dat je beter kunt stoppen bij 30. Uit gegevens van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC bleek dat de PCR-test geen levend virus meer detecteert bij meer dan 33 cycli. Toch adviseerde de CDC op 1 december vorig jaar nog steeds om 40 cycli te draaien.

Kort voordat de New York Times het artikel publiceerde, paste de CDC de richtlijnen aan. Volgens de dienst zouden alleen mensen met klachten zich moeten laten testen. De media gingen door het lint en dr. Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, verscheen overal op tv om te vertellen dat hij niet verantwoordelijk was voor de aanpassing. Het gevolg was dat ook mensen zonder klachten weer werden getest, met een overgevoelige test.

Een uur

Gisteren, minder dan een uur na de inauguratie van Joe Biden, stuurde de WHO een bericht naar alle laboratoria die gebruikmaken van de PCR-test. De WHO schreef:

WHO guidance Diagnostic testing for SARS-CoV-2 states that careful interpretation of weak positive results is needed (1). The cycle threshold (Ct) needed to detect virus is inversely proportional to the patient’s viral load. Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.

In gewonemensentaal zei de WHO: als je geen klachten hebt, betekent een hoge Ct-waarde dat je hoogstwaarschijnlijk niet ziek zult worden of anderen ziek zult maken tenzij je zeer recentelijk bent blootgesteld aan een besmet persoon. Dr. Fauci wist dit in juli vorig jaar al toen hij zei dat je bij een Ct-waarde hoger dan 35 waarschijnlijk geen levend virus oppikt.

Held

De WHO zei verder:

Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.

Een positieve PCR-test betekent dus niets als je geen klachten hebt en het lab meer dan 30 cycli draait, aldus Lennox. Als het percentage fout-positieven waar de New York Times op uitkwam klopt en overal hetzelfde is, dan zijn er tot nu toe geen 927.110 coronabesmettingen geweest in Nederland, maar slechts 92.711. En in de Verenigde Staten zijn er dan geen 24,3 miljoen gevallen, maar 2,43 miljoen.

En zo kan deze ‘plandemie’ op magische wijze worden verholpen en wordt Joe Biden gezien als een held, schrijft Lennox. “En daarvoor hoeft hij helemaal niets te doen. Iedere ondernemer die failliet is vanwege lockdowns zou woest moeten zijn. En datzelfde geldt voor ouders van kinderen met een leerachterstand.”

[PJ Media]
4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
1 maand geleden

Het gekke is……ik kijk er niet eens meer van op 😕

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Linda
1 maand geleden

Ja, en deze vorm van collectief inzicht zouden we met z,n allen moeten benutten om iets te doorbreken! De gewenning nl. heeft tot gevolg dat we het veel te gewoon gaan vinden. De “macht van het getal” zal het moeten doen, op termijn. Die werkt meestal het beste .Als klein groepje bereik je niets, kun je vergeten!

Jansen
Jansen
1 maand geleden

Tja we blijven bevinden en gezamenlijk melden over van alles en nog
en nog wat. Maar daar gaan we er niet mee komen. We zijn met alles in de minderheid. Enige actie is wel vereist anders gebeurt er niks. ( zegt een al 25 jaar bestempelde
de complotgekkie) Neem actie in wat voor zin dan ook, naast alleen bevestigen. Wees niet bang, bang is de slechtste raadgever waar de schapenmassa aan lijd. Vanzelf komt het niet goed. Ga b.v. de confrontatie aan. Ga zelfgemaakte flyers verspreiden. Deel digitale berichten, wat dan ook. Doe het heimelijk gezien veel naasten niet te vertrouwen zijn, gezien ze liever de bekende~ onbekende script lezer geloven dan hun naaste. Succes. Groet.

Chello
Chello
Reactie op  Jansen
1 maand geleden

Hi Jansen, hoe kunnen we dit het beste gaan doen? Hoe kunnen we ons organseren?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  Chello
1 maand geleden

Ik heb mijn (grote) bus met industriëel plakband voorzien van de text: stop de dictatuur

johan den haag
johan den haag
1 maand geleden

Ik heb eerder gesteld:

Als FvD en PVV niet voor ontmantelen media zijn, zijn het fake partijen.

Ik hoop dat er een partij komt die dat wel als hoofdpunt heeft.

Pas dan kan de andere kant weer op gedacht worden

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  johan den haag
1 maand geleden

Voorlopig zijn ze de minst slechtste.
Zij echter geloven nog steeds in het killervirus, dat is hun zwakke punt.
Maar zelfs mijn held Trump, kon de media de mond niet snoeren

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  Akkafietje
1 maand geleden

PVV gelooft daar wel in, FVD niet.

Simon
Simon
Reactie op  johan den haag
1 maand geleden

PVV vond ik gisteren wel door de mand vallen bij het avondklok debat. Wilders had het over te weinig vaccins. Hij neemt dus aan dat die vaccins werken en geen gevaar vormen door de bijwerkingen. Busted. Wilders is controlled oppositie. Alleen FvD niet, daarom moest Thierry weg (wat gelukkig niet gelukt is).

Jan
Jan
Reactie op  Simon
1 maand geleden

Wilders is niet voor verplichte vaccinaties, en tegen een vaccinactie pas. Als hij net zo zou reageren als FVD, dan wordt hij afgebrand door de MSM.

Strijder
Strijder
Reactie op  johan den haag
1 maand geleden

de LP is zo’n partij (waar ik me momenteel voor inzet), o.a tégen corona-gekte, en tegen de MSM-propaganda.

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

Gelezen “demissionair kabinet” ?
Iedereen met meer dan 2 hersencellen wist dit al maanden.

Dubito
Dubito
1 maand geleden

Ik zei het bij het vorige item ook al: dit wordt ook het scenario van Rutte in de aanloop naar de verkiezingen in maart. Eerst de ‘maatregelen’ tot in het absurde opvoeren zodat iedereen sidderend thuis zit – dus de avondklok zal worden verlengd tot begin maart en misschien nog wel even een verbiedsverbod van 15 km vanaf je huis – daarna worden de ‘coronatests’ volgens de nieuwe WHO-aanwijzingen geïnterpreteerd (stiekum) en volgt er uiteraard een spectaculaire daling van het aantal ‘besmettingen’. Op de laatste persco voor de verkiezingen zullen een glunderende De Jonge, Rutte en Van Dissel, samen met de uitbundig armenwapperende doventolk bekendmaken dat vrijwel alle beperkingen kunnen worden opgeheven vanwege de prachtige statistieken. Dankzij de strenge maatregelen! Het heeft gewerkt! Pluim voor het volk! Applaus voor allemaal en jezelf. Zo gaaf! Wat hebben we toch een prachtig land!
En schaterende Rutte wint de verkiezingen met grote voorsprong op die mopperende, zure oppositie.
En dan, opeens, net als de formatie rond is en de bordes scène voorbij……duikt er een nieuwe, dodelijke mutant op. Helaas lieve mensen, we moeten toch weer in lockdown. Neem die spuit! Great reset zet door. Aan het werk.
Ik kan het fout hebben natuurlijk, paranoïde wappie die ik daar ben..

Nina
Nina
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Ik denk ook dat je gelijk hebt.

Master of disaster
Master of disaster
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Jij hebt 100% gelijk, dit is precies wat er gaat gebeuren.

Simon
Simon
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Jij hebt het door, ik ook, maar hoe krijgen we de rest van Nederland op dit kennis niveau?

Een bezorgde burger
Een bezorgde burger
Reactie op  Simon
1 maand geleden

Niet….diegene die het nu nog niet zien zullen het nooit meer zien ,of pas zien als de NWO al lang en breed is geïnstalleerd. En dan is het al game over.

Een bezorgde burger
Een bezorgde burger
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Dat is idd het draaiboek…… en de grote massa zal het slikken als zoete koek.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Helaas, denk dat je gelijk hebt, zij die nadenken en pessimisten hebben dat bijna altijd. Al zou ik graag anders willen, kan het me nauwelijks voorstellen. Dit scenario is té aantrekkelijk voor de “heersende klasse”!

Jerrel
Jerrel
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Hopelijk dat de avondklok de schapen wakker maakt.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Best mogelijk, ik acht rutte en co daar zeer goed toe in staat

Stephan
Stephan
1 maand geleden

Het is één groot smerig spel over de rug van bedrijven en personen van jong tot oud. Ik ben zó kwaad, velen met mij.

En de politie? Die doen er vrolijk aan mee door dit vreselijke beleid te beschermen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

Het volk liep (loopt) ook als makke schapen achter Pinokkio en malle Hugo aan.

dolf
dolf
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

De vraag of er goede of slechte agente(n/s) bestaan kan gevoegelijk naar de vuilnisbak.
We hoeven ons alleen maar het volgende af te vragen:

1: Iedere agent heeft gezworen, als onderdeel van zijn werk, om de wet te handhaven, allemaal.

2: Veel wetten zijn feitelijk onjuist, of zelfs slecht en wreed.

3. Daarom, elke agent is akkoord gegaan als wetsbeschermer van wetten die feitelijk onjuist slecht en wreed zijn.

Daarom, er zijn geen goede agenten.

My2cts

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  dolf
1 maand geleden

Het museumplein bewijst dat

Ikke
Ikke
1 maand geleden

Wat ik lees is dat de WHO er nu voor zorgt dat de bedrijven NOG meer geld kunnen gaan verdienen aan testen: een protocol om dubbel te testen!

Sander
Sander
1 maand geleden

En zo maken ze ons gek en eigenlijk ook kapot. En voor wat? Meer geld en meer macht. Wat een ontzettend zielige trieste mensen zijn dat toch. Hoe kun je zo verrot zijn en dat onschuldige hardwerkende mensen aan doen…..

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Sander
1 maand geleden

Ik heb meer medelijden met het onnozele volk , dan de multimijarnairs

Linda
Linda
1 maand geleden

Nu deze info nog even bij de MSM/RIVM en politiek zien te krijgen

dolf
dolf
Reactie op  Linda
1 maand geleden

Veel mail adressen van ministers zijn openbaar. kunnen zen in elk geval niet zeggen dat ze het niet wisten.

Chello
Chello
Reactie op  Linda
1 maand geleden

Hoe doen we dat?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  Linda
1 maand geleden

Geloof me, ze wisten het eerder dan wij

Alex
Alex
1 maand geleden

We worden gewoon Zombies

JoeRi
JoeRi
Reactie op  Alex
1 maand geleden

Alleen als je je laat prikken !
En dat nooit …!
Dus komt goed Alex , alleen jammer dat we hiermee buitenstaanders zullen worden , maar goed , het is altijd de minderheid die het opneemt voor de rest, en we zullen overwinnen, moet gewoon !

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Alex
1 maand geleden

Dat zijn de meesten al : )

x

Check Also

de jonge

De Jonge: Rutte ‘heeft zeker niet bedoeld te zeggen’ dat testen zonder klachten geen zin heeft

Op vrijdag 5 februari zei demissionair premier ...

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

71
0
We lezen graag je reactie!x