BuitenlandCorona

WHO doet belangrijke mededeling over coronatest, 1 uur ná inauguratie Biden

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgprofessional Stacey Lennox zegt al maanden dat het narratief rond corona zal veranderen zodra Joe Biden president is geworden. Gisteren kreeg ze gelijk. In augustus vorig jaar publiceerde de New York Times een artikel waarin valt te lezen dat mogelijk tot wel 90 procent van de uitslagen van coronatests in 3 verschillende Amerikaanse staten fout-positief was. De oorzaak? Het aantal cycli dat gehanteerd werd, ook wel Ct-waarde genoemd, lag te hoog.

Laboratoria draaiden 37-40 cycli terwijl epidemiologen destijds al aangaven dat je beter kunt stoppen bij 30. Uit gegevens van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC bleek dat de PCR-test geen levend virus meer detecteert bij meer dan 33 cycli. Toch adviseerde de CDC op 1 december vorig jaar nog steeds om 40 cycli te draaien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kort voordat de New York Times het artikel publiceerde, paste de CDC de richtlijnen aan. Volgens de dienst zouden alleen mensen met klachten zich moeten laten testen. De media gingen door het lint en dr. Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, verscheen overal op tv om te vertellen dat hij niet verantwoordelijk was voor de aanpassing. Het gevolg was dat ook mensen zonder klachten weer werden getest, met een overgevoelige test.

Een uur

Gisteren, minder dan een uur na de inauguratie van Joe Biden, stuurde de WHO een bericht naar alle laboratoria die gebruikmaken van de PCR-test. De WHO schreef:

WHO guidance Diagnostic testing for SARS-CoV-2 states that careful interpretation of weak positive results is needed (1). The cycle threshold (Ct) needed to detect virus is inversely proportional to the patient’s viral load. Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.

In gewonemensentaal zei de WHO: als je geen klachten hebt, betekent een hoge Ct-waarde dat je hoogstwaarschijnlijk niet ziek zult worden of anderen ziek zult maken tenzij je zeer recentelijk bent blootgesteld aan een besmet persoon. Dr. Fauci wist dit in juli vorig jaar al toen hij zei dat je bij een Ct-waarde hoger dan 35 waarschijnlijk geen levend virus oppikt.

Held

De WHO zei verder:

Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.

Een positieve PCR-test betekent dus niets als je geen klachten hebt en het lab meer dan 30 cycli draait, aldus Lennox. Als het percentage fout-positieven waar de New York Times op uitkwam klopt en overal hetzelfde is, dan zijn er tot nu toe geen 927.110 coronabesmettingen geweest in Nederland, maar slechts 92.711. En in de Verenigde Staten zijn er dan geen 24,3 miljoen gevallen, maar 2,43 miljoen.

En zo kan deze ‘plandemie’ op magische wijze worden verholpen en wordt Joe Biden gezien als een held, schrijft Lennox. “En daarvoor hoeft hij helemaal niets te doen. Iedere ondernemer die failliet is vanwege lockdowns zou woest moeten zijn. En datzelfde geldt voor ouders van kinderen met een leerachterstand.”

[PJ Media]

4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
3 jaren geleden

Het gekke is……ik kijk er niet eens meer van op ?

Jansen
Jansen
3 jaren geleden

Tja we blijven bevinden en gezamenlijk melden over van alles en nog
en nog wat. Maar daar gaan we er niet mee komen. We zijn met alles in de minderheid. Enige actie is wel vereist anders gebeurt er niks. ( zegt een al 25 jaar bestempelde
de complotgekkie) Neem actie in wat voor zin dan ook, naast alleen bevestigen. Wees niet bang, bang is de slechtste raadgever waar de schapenmassa aan lijd. Vanzelf komt het niet goed. Ga b.v. de confrontatie aan. Ga zelfgemaakte flyers verspreiden. Deel digitale berichten, wat dan ook. Doe het heimelijk gezien veel naasten niet te vertrouwen zijn, gezien ze liever de bekende~ onbekende script lezer geloven dan hun naaste. Succes. Groet.

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Ik heb eerder gesteld:

Als FvD en PVV niet voor ontmantelen media zijn, zijn het fake partijen.

Ik hoop dat er een partij komt die dat wel als hoofdpunt heeft.

Pas dan kan de andere kant weer op gedacht worden

Thoughtful
Thoughtful
3 jaren geleden

Gelezen “demissionair kabinet” ?
Iedereen met meer dan 2 hersencellen wist dit al maanden.

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x