Mens en Dier

Gewetenloze kinderverkrachter van harte welkom in Buckingham Palace voor koninklijke onderscheiding. Zo reageert één van zijn slachtoffers

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een kinderverkrachter mocht een bezoek brengen aan Buckingham Palace, waar zijn vrouw een koninklijke onderscheiding kreeg.

Ian Knight, een voormalige soldaat, is veroordeeld wegens het verkrachten van vier kinderen. Eén van de kinderen, een meisje van acht, verkrachtte hij meerdere keren.

Het 55-jarige beest was te gast in het paleis op dezelfde dag dat Ed Sheeran en JK Rowling een hoge Britse koninklijke onderscheiding kregen.

Bloed stolde

Knight zag hoe zijn vrouw, Pauline Murray-Knight, uit handen van prins William, de hertog van Cambridge haar MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) kreeg.

Eén van Knights slachtoffers zei tegen de Sunday People: “Hij is een verschrikkelijke man die mijn leven heeft geruïneerd.”

“Ik kan niet geloven dat hij in het paleis was terwijl de politie wist dat hij van zulke misdaden werd beschuldigd,” klonk het. “Het bloed stolde me in de aderen.”

Ontlopen

Na het paleisbezoek werd Knight veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf. De rechtbank kreeg tijdens het proces te horen dat hij een 8-jarig meisje meerdere keren heeft verkracht.

Veertig jaar lang wist hij justitie te ontlopen. Pas recentelijk besloot één van zijn slachtoffers naar buiten te treden.

Geen commentaar

“Dat de man die verantwoordelijk is voor mijn trauma bij zoiets aanwezig is geweest maakt me woedend,” zei het slachtoffer. “Zijn slachtoffers verdienen juist erkenning.”

Het paleis wilde geen commentaar geven.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
D3bb
D3bb
4 jaren geleden

Ranzige paleis! De plek waar kinderverkrachters en kindermoordenaars wonen… Geen wonder dat ze geen commentaar hebben. En het lijkt vandaag de dag alsof dit soort mensen in grote getallen rondlopen op deze aardkloot… Maar goed zodra je bij de feiten blijft als mens ontdek je dat zulke monster maar weinig voorkomen. (de hogere kringen bestaat alleen maar uit dat soort monsters)

Vanuit (lang) onderzoek en bepaald soort levenservaring kan ik feitelijk zeggen dat dit soort gedrag niet van nature voortkomt bij de mens. Het is puur dat deze mensen vanuit hun ego zulke dingen doen.
En het gebrek aan empathie natuurlijk.

Ik weet niet precies de naam van deze docu. Maar het gaat om het britse koningshuis en dat hun kinderen van school haalde met de excuus dat ze iets leuks gingen doen. Die kinderen zijn nooit meer terug gevonden…
Een schandaal wat nog steeds leeft in Engeland. Ze hebben meerdere keren geprobeerd om dit schandaal weg te halen. Maar de mens is van nature niet dom! (hun arrogantie zal hun ondergang zijn)

Alles lijkt erop alsof er geen vooruitgang is. Let maar eens goed op!
Er zijn prachtige dingen gaande zolang je weet waar je moet kijken…

Wees er ook van bewust dat bewustzijn moet groeien. Zodra jij je bewustzijn niet meer laat groeien zul je ongemakken voelen. Ik zou zeggen verhoog vooral je eigen bewustzijn! (zelfinzicht)
Heel goed om afscheid te gaan nemen van je kinderlijke grote mensen zelf. 😉 Gas erop! 🙂

Wim
Wim
4 jaren geleden

Gewoon zijn pik afsnijden, gaat hij voelen hoe het is om een poesje te hebben.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Zolang de mens niet beseft dat de zogenaamde Royals en Bastard Royals (Oranjes) directe afstammelingen zijn van Satan zal er niets veranderen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x