UFO

Witte Huis speelt met cijfers petitie erkenning buitenaards contact

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inmiddels hebben meer dan 8.300 mensen de petitie ondertekend die het Witte Huis vraagt het buitenaardse contact met de mensheid te erkennen en alle geheime documenten te openbaren.

De petitie zou in behandeling worden genomen wanneer meer dan 5.000 handtekeningen waren verzameld. Dit aantal is plotseling opgeschroefd naar 25.000.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wanneer de petitie voor 22 oktober nog eens 16.000 keer wordt ondertekend zal het Witte Huis reageren, zo beloofde een woordvoerder. Het ligt echter in de lijn der verwachting dat het aantal nog eens wordt verhoogd wanneer ook dat aantal voor de genoemde datum zal worden bereikt.

Het initiatief ‘We the People’ zal werknemers van het Witte Huis inzetten om onderzoek te doen naar alle onderwerpen die meer dan 25.000 keer worden ondertekend. Mogelijk wordt vervolgens ook actie ondernomen.

Binnen vier dagen waren de 5.000 handtekeningen binnen waarop het Witte Huis besloot het benodigde aantal op maandag te verhogen.

De petitie is het idee van Stephen Bassett die al meer dan 15 jaar probeert het fenomeen in Washington onder de aandacht te brengen. Hij zei dat de paar duizend handtekeningen die hij tot dusver heeft verzameld niet veel zullen uithalen.

“Ik wist dat we tenminste 5.000 [handtekeningen] zouden krijgen. Dat is eenvoudig. De vraag is of we het aantal explosief kunnen laten toenemen,” zei hij tegenover de Sarasota Herald-Tribune.

De petitie stelt dat honderden functionarissen openlijk hebben bevestigd dat er contact is tussen mensen en buitenaardsen. Bovendien gelooft de helft van de Amerikanen in onbekende vliegende objecten en buitenaardsen.

De petitie met de meeste handtekeningen (51.000) is een petitie die oproept cannabis te legaliseren en te reguleren zoals alcohol.

Teken hier de petitie.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd: Erken buitenaardse aanwezigheid – Disclosure

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x