Great ResetCorona

Aartsbisschop Vigano: ‘Coronapandemie’ was proefballon voor Nieuwe Wereldorde

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Op de G20-top op Bali informeerde Klaus Schwab wereldleiders over de stappen die in de toekomst gezet moeten worden om een wereldregering te installeren. Dat zei aartsbisschop Carlo Maria Vigano tijdens een bijeenkomst van Doctors for Covid Ethics.

Schwab deed op Bali een opmerkelijke uitspraak. Hij zei: “Tijdens de vierde industriële revolutie krijgen de winnaars alles. Dus als u een World Economic Forum-pionier bent, behoort u tot de winnaars.”

Wereldwijde staatsgreep

Hij zegt daarmee dus eigenlijk dat diegenen die niet meegaan in zijn ‘vierde industriële revolutie’ buiten de boot vallen en alles zullen verliezen, inclusief hun vrijheid, aldus Vigano. Klaus Schwab bedreigt de leiders van de G20-landen: voer de programmapunten van de Great Reset in jullie landen uit, anders zwaait er wat.

Dit gaat nog veel verder dan de pandemie, het is een wereldwijde staatsgreep. Het is van groot belang dat mensen hiertegen opstaan, benadrukte de aartsbisschop.

Het World Economic Forum vormt een ernstige bedreiging. Deze internationale maffia heeft de wereldleiders tot slaaf gemaakt of gechanteerd, zei Vigano.

Volgende stappen

De uitspraken van Schwab en zijn adviseur Yuval Noah Harari maken duidelijk dat de pandemie een proefballon was voor het invoeren van dwangmaatregelen en het inperken van individuele vrijheden.

Wat zijn de volgende stappen? Door middel van economische en energiecrises wil de elite een wereldregering realiseren, zei Vigano.

4.8 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransdo
Fransdo
2 maanden geleden

Tja, vertel eens wat nieuws.

Tom Poes
Tom Poes
2 maanden geleden

Kardinaal Vigano heeft volkomen gelijk in deze. Een wereldregering, met de antichrist op de troon, samen met satan!

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
2 maanden geleden

Niet alleen economisch,natuur, energie en gezondheid ,water wordt het volgende doel!Het is een algehele aanval van hat kwaad op de mensheid

Walther M.
Walther M.
2 maanden geleden

Helaas al oud nieuws voor sommige onder ons.
Maar wat nu de ene helft slaapt een ander deel vindt het allemaal wel best en wij als laatste deel zijn dus genomen en er maar mooi klaar mee🤔
🤡🌏2,5

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x