Great ResetCorona

Aartsbisschop Vigano: ‘Coronapandemie’ was proefballon voor Nieuwe Wereldorde

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Op de G20-top op Bali informeerde Klaus Schwab wereldleiders over de stappen die in de toekomst gezet moeten worden om een wereldregering te installeren. Dat zei aartsbisschop Carlo Maria Vigano tijdens een bijeenkomst van Doctors for Covid Ethics.

Schwab deed op Bali een opmerkelijke uitspraak. Hij zei: “Tijdens de vierde industriële revolutie krijgen de winnaars alles. Dus als u een World Economic Forum-pionier bent, behoort u tot de winnaars.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wereldwijde staatsgreep

Hij zegt daarmee dus eigenlijk dat diegenen die niet meegaan in zijn ‘vierde industriële revolutie’ buiten de boot vallen en alles zullen verliezen, inclusief hun vrijheid, aldus Vigano. Klaus Schwab bedreigt de leiders van de G20-landen: voer de programmapunten van de Great Reset in jullie landen uit, anders zwaait er wat.

Dit gaat nog veel verder dan de pandemie, het is een wereldwijde staatsgreep. Het is van groot belang dat mensen hiertegen opstaan, benadrukte de aartsbisschop.

Het World Economic Forum vormt een ernstige bedreiging. Deze internationale maffia heeft de wereldleiders tot slaaf gemaakt of gechanteerd, zei Vigano.

Volgende stappen

De uitspraken van Schwab en zijn adviseur Yuval Noah Harari maken duidelijk dat de pandemie een proefballon was voor het invoeren van dwangmaatregelen en het inperken van individuele vrijheden.

Wat zijn de volgende stappen? Door middel van economische en energiecrises wil de elite een wereldregering realiseren, zei Vigano.

4.8 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Tja, vertel eens wat nieuws.

Tom Poes
Tom Poes
1 jaar geleden

Kardinaal Vigano heeft volkomen gelijk in deze. Een wereldregering, met de antichrist op de troon, samen met satan!

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
1 jaar geleden

Niet alleen economisch,natuur, energie en gezondheid ,water wordt het volgende doel!Het is een algehele aanval van hat kwaad op de mensheid

Walther M.
Walther M.
1 jaar geleden

Helaas al oud nieuws voor sommige onder ons.
Maar wat nu de ene helft slaapt een ander deel vindt het allemaal wel best en wij als laatste deel zijn dus genomen en er maar mooi klaar mee🤔
🤡🌏2,5

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x