CoronaBuitenland

Legerveteraan somt alarmerende cijfers op over gevolgen coronaprik: 2800% meer gevallen van myocarditis

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Tijdens de Friday Roundtable van Children’s Health Defense somde de Amerikaanse legerveteraan Pam Long alarmerende cijfers op over de gevolgen van de coronaprikken. Ze baseerde zich daarbij op gegevens uit de DMED, oftewel de Defense Medical Epidemiology Database.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sinds de uitrol van het vaccin zijn er 2800 procent meer gevallen van myocarditis, 300 tot 900 procent meer kankergevallen, 500 procent meer gevallen van onvruchtbaarheid, 300 procent meer miskramen, 1000 procent meer gevallen van neurologische aandoeningen, 500 procent meer gevallen van demyeliniserende aandoeningen, 600 procent meer gevallen van MS, 500 procent meer gevallen van het Guillain-Barré-syndroom, 500 procent meer gevallen van hiv en 400 procent meer gevallen van longembolieën gemeld, zei Long, die onder andere als inlichtingenofficier werkte voor de stabilisatiemacht van de NAVO.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier. Een demyeliniserende ziekte is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarbij de beschermlaag van myeline rondom de zenuwcellen wordt beschadigd. Als gevolg hiervan kunnen allerlei functies worden aangetast, waaronder gevoel, beweging en cognitie.

De legerveteraan benadrukte dat dit alleen de meest alarmerende cijfers zijn en dat de volledige lijst nog een stuk langer is.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Alwéér komen er schokkende cijfers boven water!

En dan te bedenken, dat OOK in dit geval het wel weer het topje van de ijsberg zal zijn.

Het gaat hier ook nog eens om een specifieke groep: militairen. Je kunt dus verwachten dat deze groep bestaat uit mensen van, pak hem beet, tussen de 17, 18 jaar en ergens eind 40 jaar?

Ik weet niet precies tot welke leeftijd je je functie mag uitvoeren, maar als ik kijk naar deze, ZEKER in mijn ogen, jonge vrouw, Pam Long, en zij behoort tot de veteranen, dan lijkt mijn conclusie dus wel juist te wezen.

Het LIJKT er op, dat, in tegenstelling tot wat ik in eerste instantie dacht, de pijlen vooral gericht zijn op de jongeren.

Waarschijnlijk is dat, omdat de ouderen toch de langste tijd op deze aardbol hebben doorgebracht. Dáár zijn ZE dus toch binnenkort vanzelf vanaf.

Daarbij komt, dat wanneer er weer nieuwe maatregelen komen: lockdowns, afstand houden, mondkapjes, mensen zó psychisch worden aangepakt, dat “gelukkig” leven er niet meer in zit.

Even off topic:

Gisteren zag ik op Telegram een filmpje over een vergadering in het Europees Parlement, waarbij de woordvoerster van Gezondheidszaken (sorry, ben even haar moeilijke naam kwijt) zei, dat er nog té veel mensen in Europa niet “gevaccineerd” zijn.

Zij sprak over iets van 100 miljoen mensen, maar onofficiële cijfers praten zelfs over 150 miljoen mensen.

IK maakte in ieder geval in gedachten een vreugdesprongetje. WIJ staan zeker weten niet alleen.

Deze “dame” wil ook, dat de verschillende regeringen veel meer moeite gaan doen om deze ONTKENNERS harder aan te pakken.

Het commentaar was uiteraard niet van de lucht.

Eén ding is voor MIJ duidelijk: het zal nog een harde strijd worden.

Terwijl de meeste schapen druk bezig zijn met vakantievoorbereidingen en uiteraard ouwehoeren over dat vreselijke satanische gebeuren, genaamd Songfestival, hangt het Zwaard van Damocles bijna letterlijk boven AL onze hoofden.

Peter
Peter
2 jaren geleden

Een vakantie vinkje voor je gifprikkie

Peter
Peter
2 jaren geleden

Zoveel schapen nemen nog steeds de gifprik omdat de overheid en de msm ze blijft voorliegen.

Ernst Gluipers.
Ernst Gluipers.
2 jaren geleden

” Een demyeliniserende ziekte is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarbij de beschermlaag van myeline rondom de zenuwcellen wordt beschadigd. Als gevolg hiervan kunnen allerlei functies worden aangetast, waaronder gevoel, beweging en cognitie.”

Dit zou eventueel het cognitieve inconsequente gedrag kunnen verklaren bij veel mensen in het verkeer tegenwoordig, dat dan mijn inziens in een langzaam voortschrijdende soort van alzheimer overgaat.
We zitten hier echt tegen een sociaal-menselijke ramp van epische proporties aan te kijken.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x