Het Complot

9/11 was alleen mogelijk door actieve betrokkenheid van de Amerikanen zelf. Waarom er een nieuw en onafhankelijk onderzoek moet komen

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is inmiddels duidelijk dat 9/11 alleen mogelijk was door actieve betrokkenheid van de Amerikanen zelf, schrijft Magchiel Matthijsen in een ingezonden stuk voor Novini.

Het is bovendien zeer waarschijnlijk dat daarbij in ieder geval Saoedi-Arabië en Israël, via de Amerikaanse zionisten, een rol hebben gespeeld, zegt hij.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Matthijsen reageert op een eerder artikel waarin kritisch wordt gereageerd op een tweet van emeritus hoogleraar Kees van der Pijl, die stelde dat Israël de Twin Towers heeft opgeblazen.

Hij benadrukt dat vragen over betrokkenheid pas zin hebben als vragen over 9/11 zelf zijn beantwoord. Spreekt de officiële versie de waarheid?

Waarschijnlijk explosieven

De US attorney of the Southern District of New York (openbaar aanklager) verklaarde zich ontvankelijk voor een petitie van advocaten met daarin 57 bewijsstukken die duidelijk maken dat de drie WTC-torens onmogelijk alleen door brand in konden storten.

Bij de instorting moet volgens de bewijsstukken gebruikgemaakt zijn van externe, niet-natuurlijke factoren, dus door mensen aangebrachte hulpmiddelen (waarschijnlijk explosieven).

De advocaten beargumenteren dat 9/11 onmogelijk uitsluitend door Arabische terroristen kan zijn uitgevoerd en dat er mensen (Amerikanen) bij betrokken zijn geweest die de instorting met behulp van (bijvoorbeeld) explosieven in alle drie de torens mogelijk hebben gemaakt.

Nieuw en onafhankelijk onderzoek

De openbaar aanklager heeft een Special Grand Jury, een onderzoeksjury, opdracht gegeven zich te buigen over het materiaal.

Als hij gedacht had te maken te hebben met een sullige ‘complottheorie’, zou hij de petitie gelijk hebben teruggestuurd, aldus Matthijsen.

Hij benadrukt dat er een nieuw en onafhankelijk onderzoek moet komen.

[Novini]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

Dat zal niet moeilijk zijn aangezien er letterlijk op elk gebied vragen en tegenstrijdige gepresteerde feiten zijn en bewijzen die een compleet andere richting op gaan of belangrijk bewijs vernietigd.Het waren religieuze fundamentalisten van drie godsdiensten die met de hierdoor vergaarde wetgeving nu ongekende wereld macht hebben ze hadden het geld al alleen de macht en bijbehorende ongekende bevoegd heden niet zoals b.v mensen zonder aanklacht desnoods hun hele leven vast zitten zonder rechter of rechtzaak zonder dat er melding van gemaakt moet worden,iedereen op de hele wereld kunnen afluisteren ook handig voor industriële spionage of oppositie uitschakelen en detecteren en dan infiltreren,ongekende financiële fondsen voor de legers en al dan niet geheime orde diensten zonder controlle daar op.Stand rechtelijke millitaire executies met drone’s,Grondstoffen stelen bevolkingen uitmoorden zonder verantwoording tegen over wie dan ook ,Grote delen van landen ongeschikt maken met radioactive munitie die misvormingen aanricht bij hele generatie ’s nu en in de toekomst,de normale burgers van de u.s. en nog veel meer landen medeplichtig maken aan onbeschrijfelijke misdaden tegen mensen die in veel gevallen niet eens wisten dat 9-11 gebeurt was omdat zij in een achtergebleven derde wereld land leven.Kortom psychopathische religieuze godsdienst waanzinnigen die vinden dat zij een rechtvaardiging hebben om zich volkomen uit te leven op alle anderen .Precies hierom mogen er bij een staat geen godsdienstwaanzinnigen en psychopaten worden aangenomen en omdat dat niet zo is wordt er bij geen een overheids dienst daar op gecontroleerd ,zij maken namelijk de dienst uit bij de leiding! en dat zou einde oefening voor hun zijn .Vandaar dus.Wij alle normale vrij denkende burgers van deze wereld zijn de l..l voorlopig nog wel.
Mvrg,Marcel

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Het motief voor Amerika en ISR om deze aanslagen in scène te zetten en zelf uit te voeren was overduidelijk, waarbij een zeer breed aantal mensen, groepen van mensen en ondernemingen sterk hebben geprofiteerd van de voordelen van een dergelijke aanslag.

Het is een overduidelijke actie geweest: een aanslag veroorzaken en anderen daarvan de schuld geven. Anderen die je vervolgens ook nog eens als constante vijand (war on terror) kunt gebruiken over decennia tegen de eigen bevolking, waarbij er wetten kunnen worden ingevoerd die daarvoor onmogelijk waren en duizenden miljarden dolllars)euro’s uit het niets kon/kan worden gecreëerd door de zionistisch geleide centrale banken tot het volk scheel ziet van betalen, omdat het geld daardoor waardeloos wordt en overheden openlijk hun rooftochten moeten prolongeren. Zio FED en ECB geven gas en het Zio IMF speelt daarbij weer het alziende kritische oog-spel.

Er zaten voor Amerika en ISR bijna onbeschrijfelijk veel voordelen aan deze aanslagen dat op z’n minst, veronderstel dat men onschuldig zou zijn, uitlokking van een aanslag omwille van het voordeel zeker voor de hand ligt. Wat ik mij niet kan voorstellen, want Amerika en ISR willen te allen tijde controle houden op het uitvoeren van praktisch alle zaken die stinken en vies zijn in de wereld is. Alleen is controle en macht over de wereld misschien net een hele, dikke, vette brug te ver.

Wat al evenzo vreemd is dat nooit naar buiten is gekomen of er ook andere betrokkenen zijn geweest die eventueel deze aanslagen zouden kunnen hebben gepleegd. Eenzijdig en heel simpel heeft iedereen onmiddellijk aangenomen dat terroristen de aanslagplegers waren.

En wat was er mis met gebouw 7? En wat vloog er in het Pentagon en waarom stonden beveiliginscamera’s daar uit? Waar is het vliegtuig gebleven in Pennsylvania dat in de grond lijkt te zijn opgelost? En waarom moest Sadam Hoessein betrokken worden bij deze aanslagen waar hij niets mee te maken had en de VS en bondgenoten (ook Nederland) Irak zijn binnengevallen met leugens over massavernietigingswapens? Waarom lopen de VS en bondgenoten, de (politieke) misdadigers van deze nep aanslagen nog steeds vrij rond? Waarom heeft Trump een oud misdadiger en pro zionist, John Bolton, nog niet achter slot en grendel geplaatst en maakt hem i.p.v. dat tot z’n buitenland adviseur? Grote schande voor Trump! Bush, Obama, en dus ookTrump pissen bloed in dezelfde Zionistische nazi pot.

Ondezoeken naar 9/11 lijken eerder overbodig, het opsluiten van de betrokken misdadigers een veel grotere prioriteit. Zelfs Balkenende en Rutte (m.b.t. steunen van oorlog in Syrië) en de hele stinkende Nederlandse politieke aanhang behoren achter slot en grendel. En dan te bedenken dat Nederlanders ook nog op de gevestigde partijen blijven stemmen. Met de kennis van nu gaat men dooddroog op mensen stemmen die misdaden hebben begaan door deel te nemen aan illegale oorlogen en het eigen volk voorliegen en beroven? Oorlogen tegen landen waar men totaal niets heeft te zoeken en je daar druk maken om éne zogenaamde dictator? Ga godverdomme je eigen volk beschermen en sluit de grenzen en schop de buitenlandse oplichters, verkrachters en moordenaars het land uit en stop met je volk af te maken en te beroven en ga doen waar je voor bent gekozen en dat is niet je eigen volk in de smoel uitlachen en beroven of zelfs op de NL straten in gevaar brengen.

En dan die brave ‘belangrijke’ Nederlanders met hun hoofddoeken op om hun respect te tonen in het buitenland bij de olie en oorlog sjeiks, maar laten op hetzelfde tijdstip bommen los op onschuldige mensen. Onvoorstelbaar.

Sceptic
Sceptic
5 jaren geleden

Het eerste onderzoek was al niet geloofwaardig omdat het uit onwaarheden on onmogelijkheden bestaat.
De machthebbers staan het nooit toe dat er nog een onderzoek komt, dat mag de meeste toch wel duidelijk zijn dat dit gewoon nooit gaat gebeuren.
Het is een droom want alle aandacht is er dan op gevestigd en ze gaan dan gegarandeerd voor de bijl als de onmogelijkheden verklaard moeten gaan worden.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x