Homepagina » Gezondheid » Erin haalde het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker… en kreeg baarmoederhalskanker. Hier vertelt ze haar aangrijpende verhaal
Erin haalde het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker... en kreeg baarmoederhalskanker. Hier vertelt ze haar aangrijpende verhaal
Foto: メルビル Wikimedia Commons

Erin haalde het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker… en kreeg baarmoederhalskanker. Hier vertelt ze haar aangrijpende verhaal

Erin Crawford uit het Amerikaanse Nashville was een kerngezonde studente, tot haar op een dag werd gevraagd om Gardasil, het vaccin tegen baarmoederhalskanker, te nemen als onderdeel van een klinisch onderzoek.

Binnen 24 uur werd ze heel erg ziek, begon ze over te geven en binnen enkele maanden kreeg ze baarmoederhalskanker, precies datgene waar het vaccin tegen zou moeten beschermen.

“Ik haalde de prik en ging verder met mijn dag,” zegt ze in onderstaand filmpje. “Ik ging ’s avonds naar mijn kamer om te slapen, maar werd midden in de nacht wakker omdat ik moest overgeven.”

Geen adem

“Ik voelde me zo zwak en kon me niet bewegen,” zegt Crawford. “Het voelde alsof mijn armen en benen elk een miljoen kilo wogen.”

Na enkele dagen waren haar klieren opgezet. Binnen een week waren haar keelamandelen dusdanig opgezwollen dat ze geen adem meer kon krijgen.

Baarmoederhalskanker

Ze belandde op de spoedeisende hulp. Daarna kreeg ze ongeveer iedere maand tonsillitis, waarna haar amandelen verwijderd moesten worden.

Toen haar menstruatie ineens wegbleef besloot ze onderzoek te laten doen. Daaruit bleek dat ze stadium III baarmoederhalskanker had.

Overigens heeft een Mexicaanse wetenschapper nu een manier ontdekt om het HPV-virus helemaal uit te roeien met behulp van fotodynamische therapie.

In onderstaand filmpje vertelt Erin haar aangrijpende verhaal:

[CE]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Het gaat echt lekker met de vaccins. Hoog tijd om het te gaan verplichten neem ik aan.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

@eksegese

Precies, het doel van gespeelde onmacht en tamtam maken rond dit zogenaamde grote volksprobleem is de aanloop naar verplicht vaccineren. Idem, met het aanleggen van een DNA database waarmee de overheid zogenaamd beter z’n best kan doen om overleden mensen te identificeren en wat natuurlijk grote bullshit is en niet meer is dan een database aanleggen voor veel meer zaken dan alleen dat. De nazi’s hadden het niet beter kunnen doen.

Jammer, want ooit was vaccineren een broodnodige zaak en zal het juist door deze ziekmakende processen zich tegen het gezond maken van de mens keren en ziek maken zal dan het credo zijn, want ziek is business!

Louise
Louise
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Soms weet ik het ook even niet meer ,de logica dan”..
Er staat een grafiek van sterfgevallen baarmoederhals kanker….
In 2017. 206 vrouwen overleden , hoogste aantallen na 95 jaar, ja echt, vanaf 80 j gaat t omhoog…(?!,!) Natuurlijk komen er ook jongere vrouwen te overlijden maar gezien de getallen zijn dat er weinig….. totaal 2.4 vrouw per 100.000.
Waar komt die hysterische drang dan vandaan om kinderen te vaccineren en jawel tot hun dood anders helpt t nog niet… Wat een waanzin allemaal …………en dat wereldwijd …
Bron( CBS) http://www.volksgezonheidenzorg.info

Dommelectueel
Dommelectueel
2 jaren geleden

De kleine lettertjes bij vaccinaties “garantie tot aan de voordeur”.
De vaccinaties zijn dus waardeloos, mensen leven gewoon nog een maandje door of ietsje langer Kortom, subsidietje erbij voor onderzoek ter verbetering van vaccinaties.

Dolex
Dolex
Reactie op  Dommelectueel
2 jaren geleden

Ik zou ze niet allemaal over 1 kam scheren. Die HPV-toestand is indersaad twijfelachtig. Maar er zijn ook een aantal nare ziektes teruggedrongen dankzij vaccinaties.

Helaas heeft de commercialisering van het medisch-farmaceutisch complex de wetenschap geen goed gedaan. Er spelen nu naast gezondheidsbelangen ook financiele belangen, waardoor onderzoek niet altijd in het belang van de mensheid is, maar ook regelmatig in het belang van de aandeelhouders.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Dolex
2 jaren geleden

@Dolex

Ooit had de (medusche) mens de roeping te helpen en onderzocht de mogelijkheden om de medemens gezond te blijven en te worden.

De hedendaagse wereld heeft ook in die richting een U-bocht gemaakt en is het honderden miljarden verdienen aan niet bestaande, verzonnen of gemaakte ziektes. Grote aantallen medici zijn niet meer, zoals vroeger, bezig de mens beter te maken, maar zijn zichzelf en de farmaceutische industrie met een constante drain aan het verrijken op de akkers van het menszieke lichaam.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Medusche mens? Haha, Medusa, zou het esculaap kunnen vervangen, past beter in de huidige corrupte meficische wereld. Net zoals vrouwe Justitia een blinddoek met kijkgat nodig heeft.

brg
brg
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

bedoel je niet khadus?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@brg

Medusa zou (by mistake) het nieuwe symbool van deze geweldige tijdperk der krankzinnige overheid en medische wereld kunnen worden. De tijden lijkenbij de dag krankzinniger te worden. Men bespreekt op dit moment dat farmaceutische lobbyisten vinden dat er op niet inspuiten van kinderen met onbekende vloeistoffen een sanctie moet komen. De links, extreem fascistische partijen VVD, PvdA, GL en zelfs de SP dringen aan op maatregelen in de richting van dwang. Vreemd dat de extremisten van de orgaan rovers er niet bijstaan of de schijnheilige religieuzen met hun judaspraktijken.

brg
brg
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

ik bedoel Caduceus

Louise
Louise
2 jaren geleden

Tja je wordt er cynisch van, zolang dit soort verhalen niet na het journaal op de TV wordt uitgezonden voor de grote massa vrees ik toch dat het gewoon een treurig verhaal blijft..
Misschien laat die Mexicaanse wetenschapper nog wat horen van z’n onderzoek ……..
Iedereen is echt alleen nog maar met zichzelf bezig, lijkt ‘t………geweldig want iedereen heeft een ander probleem……

Ad de Pree
Ad de Pree
2 jaren geleden

HPV wordt voornamelijk veroorzaakt door het niet wassen van het geslachtsorgaan van de man. Het is belangrijk dat de jongens hun geslacht goed wassen voordat zij bij hun meisje binnen komen. Dus meiden zorg dat jouw vent zich goed wast.
Wat ik erg jammer vindt, is dat de video weer eens ontbreekt.

brg
brg
Reactie op  Ad de Pree
2 jaren geleden

Wat ik raar vind is dat die virus alleen de hals wilt treffen en in mijn tijd werd ik niet gevaccineerd terwijl ik de afgelopen 25 jaren in de thuiszorg niks hoor bij de hulpbehoevende op hogere leeftijd vrouwen over kanker in de vrouwelijke organen alsof er niks te vertellen valt erover of was bij andere tijdgenoot vrouwen deze serieuze zaken niet bekend.

Louise
Louise
2 jaren geleden

Er zijn ongeveer 100 soorten HPV virussen waarvan de HP 16 en 18 de gevaarlijkste zijn vermoedt men, is nog niet helemaal zeker, men is nog aan t zoeken…
Het feit dat je gevaccineerd wordt hiervoor is nog lang geen garantie dat je nooit baarmoederhals kanker kunt krijgen”..
Er zijn te veel andere virussen die dat ook kunnen veroorzaken …
Een vaccinatie beschermd hoogstens 6 jaar HPV…..
Men stelt dat vrouwen het meeste risico lopen tussen de 30 en 55 jaar……Ik ken 1 vrouw die overleden is aan baarmoederhals kanker op de leeftijd van 77/78 jaar en al 35 jaar weduwe was, geen partner daarna…..
De afgelopen 10 jaar zijn in mijn omgeving 6 vrouwen overleden aan uiteenlopende vormen van kanker…..
We moeten ons realiseren dat er altijd kankercellen in het lichaam zitten waar we niets van merken omdat het lichaam dat keurig opruimt… Daar hebben we een immuunsysteem voor, dat perfect werkt, mits het lichaam in balans is, hygiëne , goede voeding, niet roken, geen stress….Helaas voldoet haast niemand aan dit plaatje het lichaam raakt uit balans en het immuunsysteem raakt uit balans……. De laatste jaren heeft het lichaam er een probleem bij, er zitten teveel vervuilde stoffen in onze lucht we ademen van alles in en we hebben teveel oneigenlijke stoffen in het voesdsel, hormoonachtige en pesticide , daar komen alle vaccinatie’s nog bij…. en we slikken allerlei soorten drugs..kortom we helpen onszelf om zeep… Dan heb ik het nog niet over stralingen…… We zijn nog steeds biologische wezens waarvan men verwacht dat het alles maar aan kan…..Het is het geheel…..

freddy
freddy
2 jaren geleden

goed stuk, louise.
mijn gedachte was ook: je weet niet of er zich al kanker had ontwikkeld in haar lichaam voordat de vaccinatie had plaatsgevonden. het is onmogelijk aan te tonen wannneer zich dat ontwikkelt, natuurlijk.

x

Check Also

vaccin

Overal in Amerika blijven massa-vaccinatiecentra leeg: ‘Geweldig om te zien’

In Amerika is bijna 36 procent van ...

arts

Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona

Spoedarts Richard Bartlett legde afgelopen week een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x