Mens en Dier

Minister Hoekstra op de foto met Bill Gates: ‘Het gezicht van corruptie, leugens, bedrog en landverraad’

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!

Op dit moment wordt de veiligheidsconferentie van München gehouden. Zeker 40 staatshoofden en regeringsleiders hebben toegezegd te komen. Ook worden er zo’n 90 ministers verwacht.

De internationale conferentie wordt al 60 jaar gehouden in het Hotel Bayerischer Hof. Rusland is dit jaar niet uitgenodigd, Oekraïne wel. Op de conferentie drong Oekraïne vrijdag aan op de levering van onder meer cluster- en fosformunitie. Het gebruik daarvan is zeer omstreden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Nauw samenwerken

De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Koeleba zei de munitie alleen te zullen inzetten tegen het Russische leger. Fosfor kan doorbranden tot op het bot en een deel van de clustermunitie gaat niet meteen af en kan jaren later nog mensen verwonden en doden.

Namens Nederland is minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken afgereisd naar München. Hij ontmoette daar onder meer miljardair Bill Gates. Hoekstra plaatste op Twitter een foto van zichzelf met Gates. Hij schreef erbij dat Nederland en de Gates Foundation ‘nauw samenwerken’ en dat hij met de Microsoft-oprichter heeft gesproken over ‘prangende humanitaire kwesties’.

Ik krijg hier de kriebels van

De foto maakt veel reacties los. “Waarom dit? Computer vastgelopen? Te veel updates (booster van je computer)? En het functioneert nog steeds naar behoren? Vaccine says no?” vraagt neuroloog Jan Bonte.

Bioloog Richard Steenvoorden reageert: “Ik krijg hier de kriebels van.” Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols schrijft: “Het gezicht van corruptie, leugens, bedrog en verraad.”

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Zum kotzen, die twee!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Humanitaire kwesties bespreken met Bill Gates?

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

De benaming farizeeër is voor deze Hoekstra een 100% score.
Schijnheilig ofwel huichelaar.
In de haven spreekt men over een matennaaier een judas.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Christen (CDA) Wipke Hoekstra samen op de foto met top crimineel Kill Gates. Twee zielige figuren bij elkaar, 15 MAART stem ze weg die landverraders Wipke, Mark, Sigrid, van Huffelen, en de rest van die regerings criminelen.

Back to top button
179
0
We lezen graag je reactie!x