Homepagina » Het Complot » Chemtrails zijn onderdeel van complot en overheid verdoezelt gevaren vaccins. Gele hesjes keren zich massaal tegen schimmige elite
Chemtrails zijn onderdeel van complot en overheid verdoezelt gevaren vaccins. Gele hesjes keren zich massaal tegen schimmige elite
Foto: Guillaume70 Wikimedia Commons

Chemtrails zijn onderdeel van complot en overheid verdoezelt gevaren vaccins. Gele hesjes keren zich massaal tegen schimmige elite

Zo’n zes op de 10 Franse gele hesjes geloven dat prinses Diana is vermoord, zo blijkt uit een nieuwe studie waar de Britse Daily Telegraph over schrijft.

Tijdens het onderzoek is gekeken naar 10 complottheorieën die sinds het ontstaan van de beweging veelvuldig worden verspreid op social media.

Veertig procent van de gele hesjes geloof in tenminste de helft van deze theorieën.

Fel tegen

De peiling onthult verder dat een kwart van de gele hesjes ervan overtuigd is dat de terreuraanslag op een kerstmarkt in Straatsburg is uitgevoerd door de overheid om de aandacht van de protesten af te leiden.

Bijna twee derde van de gele hesjes (59 procent) zegt het nieuws van social media te halen, in plaats van ‘officiële’ kanalen.

Veel betogers zijn fel tegen de mainstream media en er zijn al diverse journalisten aangevallen.

“Deze kanalen (social media) worden massaal gebruikt door de jongere generaties,” zei onderzoeker Jerome Fourquet.

Chemtrails

Ongeveer de helft van de gele hesjes (46 procent) is van mening dat immigratie doelbewust wordt georkestreerd door de politieke, intellectuele en media-elite om de Europese bevolking te vervangen door een immigrantenbevolking.

Daarnaast is bijna een derde van de gele hesjes (29 procent) ervan overtuigd dat lijnvliegtuigen chemtrails achterlaten in de lucht als onderdeel van een complot om de bevolking in toom te houden.

Jacline Mouraud, één van de belangrijkste gezichten van de gele hesjes, heeft op Facebook berichten geschreven over chemtrails.

Vaccins

Ruim 62 procent van de gele hesjes gelooft ook dat het ministerie van Volksgezondheid samenspant met de farmaceutische industrie om de gevaren van vaccins te verdoezelen.

Bijna de helft van de gele hesjes (44 procent) zei te geloven in een zionistisch complot om over de wereld te heersen.

De studie is uitgevoerd in opdracht van de Jean-Jaures Foundation, een denktank, en Conspiracy Watch.

[Telegraph]


Vond je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Via een uit een socialistische politieke partij voortkomende denktank de boze burgers wegzetten als volslagen idioten met abjecte onzin ideeën waar je niet mee gezien wil worden ,infiltreren met geweldadige agent provocateurs door orde diensten om het aanbrengen van uiters zware verwondingen en zelfs doden van burgers die niet meer rond kunnen komen of hun land afgepakt zien te verantwoorden. Worden door het internationale groot kapitaal ver oorzaak die elk land naar de afgrond brengen samen met hun politieke vazallen en de toekomst van hun kinderen in duigen zien vallen door wanbeleid op elk front gepleegd door mensen die naar alle waarschijnlijkheid in een gesloten inrichting thuishoren van wegen hun psychopathische natuur als dat grondig onderzocht wordt met hersenen scans e.d..Europa houd zijn mond net als met het geweld van de Spanjaarden tegen over de Catalanen [oude bejaarden rammen?] blijft het ijzig stil bij de wereldwijde voorvechters voor mensen rechten volgens eigen zeggen van het ondemocratische in elkaar gezette Europese bestuur.U weet wel de mannen die je alleen op de barricade ‘s voor mensen rechten in een ander land ziet als ze er politiek of financieel voordeel van hebben of slaafs in opdracht van hun economische meesters daar aanwezig moeten zijn.Het valt op dat het internationale groot kapitaal wereld wijd de grote steden van waar uit de meeste oppositie te verwachten is massaal onschadelijk maken door import van hele grote groepen uit de meest achtergebleven gebieden op aarde om een verdeel en heers politiek in elkaar te zetten van niet bij elkaar en soms zelfs elkaar hatende mensen.Ondertussen alle arbeiders verworven heden onder uit halend daarmee.Zoals rechten,rechts bescherming,huizing, scholing cultuur en sociale structuur een fatsoenlijk salaris en nog veel meer.Dat alles ten voordele van de heersende economische klasse en de kruimelaars die een graantje meepikken in ruil voor hand en span diensten uit politiek en bedrijfs leven.
  Mvrg,Marcel

  26 likes
  • Volledig eens @ Marcel Koningen met je beschouwingen. Het bestaan van complotten te allen tijden ontkennen is op zich al totaal van de zotten beseffende dat de geschiedenis bol staat van de complotten en alle daar uit voortvloeiende oorlogen en doffe ellende.

   20 likes
   • Een goed doordacht en voor zo vermogelijk onderzochte valse vlag complot akte is nooit weg alleen er wordt zoveel onzin door gemengd dat het ongeloofwaardig wordt wat waarschijnlijk zelfs de bedoeling is zie b.v cemtrail’s met het weer kloten lukt redelijk op kleine schaal on wolken te maken of te breken op een gewenste plaats dat bestaat gewoon punt uit wetenschappelijk bewezen.Zie b.v de zomerspelen die soms gered worden met chemie,maar dat elk lijn vliegtuig behalve het klimaat belastende uitlaatgassen een spoor van chemie achterlaat is niet helemaal doordacht omdat het coördineren van alle op verschillende plaatsen toepasbare juiste chemicaliën een wat andere structuur vergt dan een lijn of vracht vliegtuig wil je niet grote voorraden chemicaliën op burgerlucht havens e.d.
    Wat voor denkvermogen heeft die denktent eigelijk alleen pathologisch liegen om angst en agressie te recht vaardigen.Waar hebben we dat meer gehoort oja de onderzoeken van Robert D.Hare de Cannadese prof die er achter kwam dat er vier keer meer kenmerken van psychopathologie waren in de onderzochte directie annex bestuurs kamers in onze sameleving dan op de doden afdelingen ,ja echt 4x van Americaanse staf gevangenissen.En dat is een heel griezelig en verontrustend gegeven,Met pathologisch liegen en ongekend gewelddadig gedrag angst aanjagen om de eigen functie te beschermen tegen over de slachtoffers van dat gedrag en de corruptie die dat met zich mee brengt.

    11 likes
 2. Coen Vermeeren Chemtrails
  https://www.youtube.com/watch?v=MakqpEFgMlE&t=32s

  We worden op zovele fronten vergiftigd en hoe kun je niet spreken van een complot als het vergif overal te vinden is onze leefomgeving?

  Wat ons beschermd is het immuun systeem en wat kan ons lichaam moeilijk tot bijna niet kwijtraken zijn de zware metalen.
  We worden we dus bewust vergiftigt door zware metalen zoals Fluoride, Aluminium en ander vergif in vaccinaties en Chemtrails .
  Dan heb je nog MSG wat een neurotoxin is, een letterlijk vergif dus. Een ander vergif is aspartaam.
  Suiker is ook al uit de meeste frisdranken verwijderd en vervangen door corn syrup wat afkomstig is van genetisch gemanipuleerde Mais.
  Gmo heeft ervoor gezorgd dat de insecten dood gaan doordat het van binnenuit de insecten schade aanbrengt. De bacteriën kunnen nu door de celwand van de ingewanden wat de dood veroorzaakt van de insecten. Monsanto is hier 20 jaar geleden mee begonnen en wat is een van de grootste nieuwe ziektes voor de mens sinds die tijd ?

  Het Leaky Gut Syndroom, ofwel ‘Lekkende Darm Syndroom’ is een spijsverteringsaandoening waarbij bacteriën en toxines door de darmwand kunnen ‘lekken’ omdat de darmdoorlaatbaarheid is verhoogd. Hierdoor komen er allerlei schadelijke stoffen in je bloedsomloop terecht.

  https://www.glutenfreesociety.org/leaky-gut-syndrome-and-gmo-foods/

  Nit zo vreemd dat nu 1 op de 3 mensen kanker krijgt.
  Hoe bescherm je jezelf het beste tegen deze aanslagen op onze gezondheid ?
  Eet een plantaardig dieet en zoveel mogelijk organisch voedsel, dat is de beste manier om gezond te blijven in een vergiftigde wereld.

  18 likes
 3. Links Nederland is zo open minded als een open deur met een touwtje uit de brievenbus. Alleen zorgen zij er wel voor dat het touwtje altijd uit andermans brievenbus hangt.
  Het linkse Nederland staat ook open voor de open bekken van ‘superdemocraten’ zoals Tusk en Verhofstadt, die iets roepen over de hel en de guillotine voor mensen die niet in het gelukkige bezit zijn van zo’n geweldig open mind als genoemde voortreffelijken.

  10 likes
  • Superdemocraten in de EU, demo van het echte volk wordt niet afgespeeld er wordt over het volk gelopen

   4 likes
  • @ ruud steunassen: grappig. we kunnen hem trouwens nog vaak horen op de radio, die druiloor met zijn touwtje uit de brievenbus. indertijd was die neppartij de bijwagen van de pvda. tijden veranderen. de slaven van de msm zijn altijd weer onverdeeld enthousiast over zijn vage beschouwingen

   1 likes
 4. Het was wachten op strategie van geheime diensten om de ‘Gele hesjes’ weg te zetten als gekkies. Ja want met gekkies wil je je toch niet identificeren. Het is allemaal zo ontzettend voorspelbaar wat geheime diensten doen.
  Wordt trouwens tijd dat de media-elite eens keihard aangepakt gaat worden om hun leugens en propaganda.

  14 likes
 5. de mensheid reduceren tot 500 miljoen, wat een onzin. Het zou het ineenstorten van de wereldeconomie betekenen en degenen die grote belangen hebben in deze wereld, zijn veel te veel gebaat bij het consumentisme en het systeem zoals dat nu is.

  3 likes
  • @freddy

   500 miljoen mensen niet nu, maar voor latere, andere tijden als de elite zonder miljarden mensen & centjes kan, dan is het tijd voor het terugdringen van de menselijke populatie. Gaar gebeuren, daar kun je zeker van zijn. Alles heeft een tijd en plaats.

   6 likes
   • Langzaam en zeker maar vooral geniepig wordt de zwakste schakel geëlimineerd dat was de eigenlijke ‘origins of species’ Darwinisme theorie en niet de survival of the fittest. Er worden zwakkere schakels gecreëerd die door geërgerde beschaafdelingen het leven zuur worden gemaakt. Lees maar infowars.com artikelen waarin staat dat in de USA bepaalde groepen mensen zich niet eens meer kunnen voortplanten door sociaal-economische discriminatie en de ambitieuze groepen die het willen maken om aan de opruiming van de bezoedelde fruitmand willen werken worden positief gediscrimineerd.

    1 likes
 6. Vandaag een heldere en dag een beetje chemtrails op het middaguur?

  2 likes
  • klopt, zag het ook ( randstad ) zo tegen 17.30 / 17.50 uur tegen een prachtige, glasheldere lucht zag ik 4 of 5 kruisstrepen.. dus viel niet alleen mij op ( gelukkig )

   fijne avond

   2 likes
 7. Chemtrails,

  De strepen in de lucht ontnemen ons geruime tijd het zicht,
  maar niet voor lang meer, want lieve mensen; het wordt licht,
  de duisteren smeden nu hun snode plannen nog,
  maar binnenkort komen zij niet langer weg list en bedrog,

  Want ondanks hun slinkse methodes breekt de zon door,
  het licht is niet meer te stuiten en dus zingen wij in koor,
  “Let the sunshine in” want wij zijn klaar voor de nieuwe tijd,
  die afrekent met het oude en ons naar een betere wereld leidt.

  Wat geweldig dat wij, de huidige bewoners, op deze planeet,
  zich kunnen gaan baden in het licht en dat verdrijft onrecht en leed.
  dat werd veroorzaakt door de duisteren en hun kompanen.
  zodra de strepen zijn verdreven, zal het licht een geheel nieuwe weg banen.

  Laat de blik niet afdwalen en kijk regelmatig naar de lucht,
  blijf vasthouden aan vooruitgang en slaak een heel diepe zucht,
  wij en moeder aarde hebben gewonnen en gaan samen naar het licht,
  de strepen in de lucht maken plaats voor een helder vooruitzicht.

  3 likes
 8. Chemstrails, verdoezelen gevaren van vaccins, kernwapens etc. etc. zijn allemaal programma’s van de elite/satanisten/kali-yuga-demonen om agenda 2030 door te drukken en de mensheid te elimineren; kom daarom in tegen actie en als volgt: If the nucleairwaeponprogram stops, the money which is left can be invested in refugees, warvictoms and 3th world for their food, shelter and education etc.; so sick mother earth can come in balance again and been healed.

  On http://www.Raelcanada.org you can sign the petition against nucleairwaepons/atombombs on topic ‘Safe humanity’.; do this! They also have addresses where you can sent short letters to and for the same request. If mankind is going to be destroyed(by destructive nucleair power), the light-emptyness of humanity can go than to an other planet in the univers and starting again a new suffering evolution, all over again; we must not do this at all.

  3 likes
 9. Kalki.We krijgen eerst nog agenda 21 (2021).

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

'Black ops'-divisie van Monsanto blootgelegd. Hier werden in het diepste geheim zwarte lijsten met tegenstanders opgesteld

‘Black ops’-divisie van Monsanto blootgelegd. Hier werden in het diepste geheim zwarte lijsten met tegenstanders opgesteld

Het schandaal rond chemiereus Monsanto breidt zich ...

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Vorige week is er heel belangrijk nieuws ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.