Het Complot

Chemtrails zijn onderdeel van complot en overheid verdoezelt gevaren vaccins. Gele hesjes keren zich massaal tegen schimmige elite

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo’n zes op de 10 Franse gele hesjes geloven dat prinses Diana is vermoord, zo blijkt uit een nieuwe studie waar de Britse Daily Telegraph over schrijft.

Tijdens het onderzoek is gekeken naar 10 complottheorieën die sinds het ontstaan van de beweging veelvuldig worden verspreid op social media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Veertig procent van de gele hesjes geloof in tenminste de helft van deze theorieën.

Fel tegen

De peiling onthult verder dat een kwart van de gele hesjes ervan overtuigd is dat de terreuraanslag op een kerstmarkt in Straatsburg is uitgevoerd door de overheid om de aandacht van de protesten af te leiden.

Bijna twee derde van de gele hesjes (59 procent) zegt het nieuws van social media te halen, in plaats van ‘officiële’ kanalen.

Veel betogers zijn fel tegen de mainstream media en er zijn al diverse journalisten aangevallen.

“Deze kanalen (social media) worden massaal gebruikt door de jongere generaties,” zei onderzoeker Jerome Fourquet.

Chemtrails

Ongeveer de helft van de gele hesjes (46 procent) is van mening dat immigratie doelbewust wordt georkestreerd door de politieke, intellectuele en media-elite om de Europese bevolking te vervangen door een immigrantenbevolking.

Daarnaast is bijna een derde van de gele hesjes (29 procent) ervan overtuigd dat lijnvliegtuigen chemtrails achterlaten in de lucht als onderdeel van een complot om de bevolking in toom te houden.

Jacline Mouraud, één van de belangrijkste gezichten van de gele hesjes, heeft op Facebook berichten geschreven over chemtrails.

Vaccins

Ruim 62 procent van de gele hesjes gelooft ook dat het ministerie van Volksgezondheid samenspant met de farmaceutische industrie om de gevaren van vaccins te verdoezelen.

Bijna de helft van de gele hesjes (44 procent) zei te geloven in een zionistisch complot om over de wereld te heersen.

De studie is uitgevoerd in opdracht van de Jean-Jaures Foundation, een denktank, en Conspiracy Watch.

[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

Via een uit een socialistische politieke partij voortkomende denktank de boze burgers wegzetten als volslagen idioten met abjecte onzin ideeën waar je niet mee gezien wil worden ,infiltreren met geweldadige agent provocateurs door orde diensten om het aanbrengen van uiters zware verwondingen en zelfs doden van burgers die niet meer rond kunnen komen of hun land afgepakt zien te verantwoorden. Worden door het internationale groot kapitaal ver oorzaak die elk land naar de afgrond brengen samen met hun politieke vazallen en de toekomst van hun kinderen in duigen zien vallen door wanbeleid op elk front gepleegd door mensen die naar alle waarschijnlijkheid in een gesloten inrichting thuishoren van wegen hun psychopathische natuur als dat grondig onderzocht wordt met hersenen scans e.d..Europa houd zijn mond net als met het geweld van de Spanjaarden tegen over de Catalanen [oude bejaarden rammen?] blijft het ijzig stil bij de wereldwijde voorvechters voor mensen rechten volgens eigen zeggen van het ondemocratische in elkaar gezette Europese bestuur.U weet wel de mannen die je alleen op de barricade ’s voor mensen rechten in een ander land ziet als ze er politiek of financieel voordeel van hebben of slaafs in opdracht van hun economische meesters daar aanwezig moeten zijn.Het valt op dat het internationale groot kapitaal wereld wijd de grote steden van waar uit de meeste oppositie te verwachten is massaal onschadelijk maken door import van hele grote groepen uit de meest achtergebleven gebieden op aarde om een verdeel en heers politiek in elkaar te zetten van niet bij elkaar en soms zelfs elkaar hatende mensen.Ondertussen alle arbeiders verworven heden onder uit halend daarmee.Zoals rechten,rechts bescherming,huizing, scholing cultuur en sociale structuur een fatsoenlijk salaris en nog veel meer.Dat alles ten voordele van de heersende economische klasse en de kruimelaars die een graantje meepikken in ruil voor hand en span diensten uit politiek en bedrijfs leven.
Mvrg,Marcel

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
5 jaren geleden

Links Nederland is zo open minded als een open deur met een touwtje uit de brievenbus. Alleen zorgen zij er wel voor dat het touwtje altijd uit andermans brievenbus hangt.
Het linkse Nederland staat ook open voor de open bekken van ‘superdemocraten’ zoals Tusk en Verhofstadt, die iets roepen over de hel en de guillotine voor mensen die niet in het gelukkige bezit zijn van zo’n geweldig open mind als genoemde voortreffelijken.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Chemstrails, verdoezelen gevaren van vaccins, kernwapens etc. etc. zijn allemaal programma’s van de elite/satanisten/kali-yuga-demonen om agenda 2030 door te drukken en de mensheid te elimineren; kom daarom in tegen actie en als volgt: If the nucleairwaeponprogram stops, the money which is left can be invested in refugees, warvictoms and 3th world for their food, shelter and education etc.; so sick mother earth can come in balance again and been healed.

On http://www.Raelcanada.org you can sign the petition against nucleairwaepons/atombombs on topic ‘Safe humanity’.; do this! They also have addresses where you can sent short letters to and for the same request. If mankind is going to be destroyed(by destructive nucleair power), the light-emptyness of humanity can go than to an other planet in the univers and starting again a new suffering evolution, all over again; we must not do this at all.

freddy
freddy
5 jaren geleden

de mensheid reduceren tot 500 miljoen, wat een onzin. Het zou het ineenstorten van de wereldeconomie betekenen en degenen die grote belangen hebben in deze wereld, zijn veel te veel gebaat bij het consumentisme en het systeem zoals dat nu is.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x