Homepagina » Het Complot » Aanslag op Charlie Hebdo in Parijs uitgevoerd door de CIA?
Aanslag op Charlie Hebdo in Parijs uitgevoerd door de CIA?

Aanslag op Charlie Hebdo in Parijs uitgevoerd door de CIA?

Een Amerikaanse oud-onderminister heeft gezegd dat de terroristische aanslag in Parijs afgelopen woensdag een false flag-aanval was om de status van Frankrijk als vazalstaat van Washington te versterken.

Dr. Paul Craig Roberts, onderminister van Financiën onder president Ronald Reagan en oud-redacteur van de Wall Street Journal, deed deze uitspraak in een artikel dat op zijn website is gepubliceerd.

“Alle terroristische samenzweringen die zijn opgezet door de FBI, hebben als doel gehad de Amerikanen te confronteren met het gevaar van terrorisme,” schreef hij. Roberts zei dat de Franse economie lijdt onder de Amerikaanse sancties tegen Rusland. “Havens zijn niet in staat te leveren aan Rusland omdat Frankrijk een vazalstaat van Washington is. De Franse economie wordt negatief beïnvloed door de sancties die de marionettenstaten van de NAVO moesten opleggen aan Rusland.”

Aanslag op Charlie Hebdo in Parijs uitgevoerd door de CIA?

Paul Craig Roberts

Dr. Roberts voegde toe dat de Franse president François Hollande onlangs heeft gezegd dat de sancties tegen Rusland moeten worden opgeheven. De rest van Europa voelt niets voor het opheffen van de sancties.

Hij wees erop dat de CIA na de Tweede Wereldoorlog communistische groepen inhuurde om aanvallen uit te voeren tegen Europese landen. Volgens Roberts heeft de Amerikaanse spionagedienst dit programma nieuw leven ingeblazen.

De Amerikaanse inlichtingendiensten plannen false flag-operaties in Europa zodat mensen haat zaaien tegen moslims en Europese landen onder de invloedssfeer van Washington kunnen worden gebracht, aldus de veelgelezen columnist.

“De aanval op Charlie Hebdo was een inside job,” zei hij. “Op deze manier wil Washington Frankrijk stevig onder de duim houden.”

De politiecommissaris die werd belast met het onderzoek naar de aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo heeft op donderdagavond zelfmoord gepleegd met zijn dienstwapen. Helric Fredou (45) sprak met de nabestaanden van een slachtoffer en pleegde vervolgens zelfmoord toen hij aan het rapport over de aanslag werkte.

[Paul Craig Roberts]


Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

130 reacties

 1. Een partij ellende heeft zich afgelopen week over Frankrijk gestort. Deze acties hebben wellicht grotere gevolgen dan wij nu kunnen voorzien. Mensen zijn vermoord en getraumatiseerd voor het leven.. Maaar…!

  Een streep op de weg bewijst dat dit alles nep is. Mensen zijn niet dood, die doen alsof. Die liggen nu waarschijnlijk op een eiland de rest van hun dagen te slijten. Waarschijnlijk met tupac, elvis, jfk, Steve jobs etc. Kans is overigens groot dat dit eiland Diego Garcia heet. Een eiland waar ze met vlucht mh370 heen zijn gevlogen. “Hallo dit is mr. Rotschildt, uw gezagvoerder van vlucht mh370. Warme doekjes en een glaasje cola worden u na het opstijgen uitgedeeld door de CIA, die regelen immers alles! Bedankt voor het vliegen met malaysia airlines.”

  57 likes
 2. Waar zijn de reacties van de nabestaanden van de “vermoorde” employee’s ?
  Waarom zien wij geen woedende reacties van familieleden ?
  Of…….. zijn die er helemaal niet…

  22 likes
  • ??? Heb je de vrouw van de hoofdredacteur niet gezien die op de avond van de moord te gast was op de franse tv? Hartverscheurend om te zien.

   14 likes
   • Henk, er worden alleen dingen bekeken die complot waarde hebben, de rest wordt genegeerd…

    30 likes
    • @Roy, complotwaarde? Welk complot heb je ‘t over. Er was toch geen complot, het is toch allemaal echt gebeurd, het is zo echt dat niemand er omheen kan en het stond in de krant en was op tv, dus is het toch waar!!!….Dat kan ook jij niet ontkennen.

     Begrijp niet waarom lui zoals jij zo nodig anderen moeten overtuigen van hun ongelijk, jij en vele hardcore mainstream goedgelovigen weten toch allemaal beter. Of ben jij ook van het soort dat probeert in een gekkenhuis iedereen te overtuigen dat jij de enige bent die niet gek is, is dan niet een beetje weggegooide tijd en ben je dan zelf niet nog gekker? Jij en zovelen hebben gelijk en daar moeten de complotters het maar mee doen, meer is er niet en dat is voldoende.

     En wat maakt het voor jou en anderen die gelijk hebben ook uit, de waarheid is er en daar doen ze het maar mee. Ongelooflijk dat jij en al die anderen zich pro deo zo druk maken om een paar idioten. Wie is dan uiteindelijk de grootste idioot, jij/jullie of zei?

     16 likes
     • Wat ik me oprecht afvraag beste Off Course.. Laten we zeggen dat zoiets ook nog in Nederland staat te gebeuren. Ik denk ook niet dat het een kwestie is van ‘of’ het gebeurt, maar vooral wanneer het gebeurt.

      Stel dat iemand uit jouw gezin dan toevallig op de bewuste plek is en dood wordt geschoten, geloof je dan ook nog steeds dat het allemaal Fake is. Je weet namelijk al wat er hier op het forum allemaal geroepen gaat worden.. De eerste de beste aanslag in Nederland is volgens jou en je mede complotters net zo fake als alle andere aanslagen door extremisten. Ik ben geen Nostradamus, maar weet 99% zeker dat mn voorspelling klopt..

      Wel een fijn idee hoor dat al die aanslagen nep zijn, hoef je je in ieder geval nooit zorgen te maken als er gasten met machine geweren om je heen beginnen te schieten.. kan je gewoon relaxed je broodje blijven eten..

      14 likes
     • @Roy, een gezin bestaat in mijn ogen niet, net als familie en vrienden niet als geheel werkelijk bestaan, ze zijn er, maar niet meer dan dat. Een mens is een individu en daaruit bestaan familie en vrienden ook. Ieder mens is een individu en is geen entiteit, wel als geheel of groep maar zijn altijd los van elkaar staande wezens (wil je stemming maken en een beroep doen op emotie en angstgevoelens rond een aangeprate niet werkelijk bestaande entiteit of vorm?).

      Al die losstaande mensen of individuen hebben te dealen met het lot of noodlot die ook kan bestaan uit allerlei opzettelijke geregisseerde smerigheden die de wereld ‘rijk’ is.

      Zou een dergelijk lot toeslaan dan zou ik op z’n minst willen weten “was het willekeurig” of “was het een gerichte en geregisseerde actie” en zou dan willen weten wat of wie er achter de schermen werkelijk verantwoordelijk zijn en wat er gebeurt of is gebeurd. Ik zou geen genoegen nemen met wat men vertelt of voorhoudt en zou verder willen of zelfs moeten kijken dan de façade. De buitenkant is niet de binnenkant, dus er is meer!

      En men mag ons dan voorhouden dat het ‘dit of dat’ is, maar ik zou dieper in zaken willen duiken en dat is precies wat elke keer niet gebeurt, tenminste niet binnen de gevestigde orde. Wat wel gebeurt is dat de burgers in de EU en ook in de VS steeds meer en dat sinds 9/11 rechten en macht verliezen en meer en meer in een totaal gecontroleerde fascistoïde staat belanden. Wel eens over nagedacht dat wij in een dictatoriale staat leven, niet anders dan de dictatoriale staten waar de gevestigde orde andere landen mee om de oren slaan?

      Mensen zoals jij en velen meer verzetten zich tegen de waarheid of de eventuele waarheid of willen gewoon niet zien dat de wereld steeds verder onder een totale regiem komt te staan en nemen graag voetstoots het nieuws aan wat via de mainstream en door overheden wordt gebracht en trappen tot overmaat van ramp ook nog eens onuitputtelijk mensen onderuit die proberen zaken helder of van allerlei kanten te belichten. Een verhaal is nooit zwart/wit en is het dom om alles wat op de meer en meer gecontroleerde tv of krant wordt aangeboden.

      …..”geloof niets van wat je hoort en de helft van wat je ziet is een leugen”

      Het is een keus die jij en velen maken, maar het probleem is en dit gebeurt m.i. opzettelijk, maar met één doel en dat is namelijk de waarheid buiten de deur houden. Zelden zijn er mensen die anderen in hun waarde laten of de ruimte geven en laten al helemaal geen opening voor wat het eventueel ook zou kunnen zijn, hoe onvoorstelbaar ‘complotten’ ook mogen zijn. Als er geen plaats is voor de verschillende bevindingen en theorieën of er zijn geen platforms meer voor kritisch kijken en denken, dan zegt mij dit dat de waarheid met alle waarschijnlijkheid niet dat is wat men ons voorhoudt. Juist dan moet men in verzet komen en gaan onderzoeken en zullen de overheden en media niet langer kunnen zwijgen of ons dwingen weg te kijken of menen dat zei het alleenrecht hebben op (hun) waarheden en wat er wekelijk in de wereld gaande is.

      Waarom doen mensen zoals jij anderen zoveel geweld aan als ze toch ongelijk hebben of toch maar complotgekken zijn, waarom maken mensen zoals jij en vele anderen zich dan zo druk, keer op keer? Waarom willen mensen zoals jij en velen meer anderen niet begrijpen die zich verdiepen? Schadelijk kan het niet zijn, want het zijn toch maar gekken en die hebben toch geen gefundeerde bodem en bewijzen of toch wel? Vandaar de onophoudelijke aanvallen en het belachelijk maken?

      Laten jij en velen het eens begrijpen vanuit de combotheorie en ook hoe moeilijk het ook is door de leugens van de mainstream media, die een verlengstuk van de macht zijn (geworden), heen te prikken, misschien lukt het dan om verder te komen. Of blijf jij en velen met je anderen torpederen en wijsmaken dat de mainstream, overheden, regeringen en de macht altijd gelijk heeft, nooit liegt, altijd oprecht is en geen dubbelspel spelen??…..

      8 likes
     • Tja, voor mensen als jij is het altijd weer een tegenvaller dat niet iedereen met jou mee loopt te blaten. Leer er maar mee leven, we zijn een land met vrije meningsuiting. En mensen die het niet met jouw eens zijn mogen hier net zo goed hun stem laten horen als jij…

      (Nu zullen de reacties wel weer komen van de AM adepten die niet het concept vrijheid van meningsuiting begrijpen. Maar goed dat zij dan zo, niet iedereen heeft de nodige cognitieve vaardigheden)

      7 likes
     • @ Marije
      In de reacties wordt dit wel degelijk beweerd. Alles is 1 grote filmset met slechte acteurs..

      Maar je hebt gelijk, in het artikel wordt dit niet beweerd..
      Het probleem is een beetje dat volgens verschillende bronnen alle aanslagen tegenwoordig inside jobs zijn..
      Het feit dat er ook nog wel eens extremisten zouden kunnen zijn die dit soort dingen doen in deze wereld wordt compleet genegeerd..

      Als iedereen zou analyseren zoals de gemiddelde complotter analyseert kan je van elke gebeurtenis op deze aardbol een complot maken..
      Sterker nog, dan zou je de CIA nog de schuld kunnen geven als de Winter Efteling een keer een dagje hun deuren sluit.. Er is altijd wel wat te vinden..

      4 likes
     • “Zou een dergelijk lot toeslaan dan zou ik op z’n minst willen weten “was het willekeurig” of “was het een gerichte en geregisseerde actie” en zou dan willen weten wat of wie er achter de schermen werkelijk verantwoordelijk zijn en wat er gebeurt of is gebeurd.”

      Iedereen wilt weten wie er achter zit als een geliefde vermoord wordt, dat lijkt me logisch.. Maar deze en andere aanslagen zijn toch niet echt gebeurt? Het waren toch acteurs met losse flodders, dat is in ieder geval wat je mede complotters roepen.. Het komt er dus eigenlijk op neer dat het geen bekende van jou kan overkomen.. Dus mijn vraag was, geloof jij nog dat het FAKE is als jij een geliefd individu (laten we het zo noemen) moet begraven…

      “Mensen zoals jij en velen meer verzetten zich tegen de waarheid”

      Nee hoor, zeker niet, maar we maken er geen fantasieverhaal van.. Dan was ik wel fictie schrijver geworden..

      Wordt er gelogen in de MSM? jazeker.. Wordt er gelogen en gefantaseerd in de Alernatieve Media, JAZEKER!

      “Waarom doen mensen zoals jij anderen zoveel geweld aan als ze toch ongelijk hebben of toch maar complotgekken zijn, waarom maken mensen zoals jij en vele anderen zich dan zo druk, keer op keer? Waarom willen mensen zoals jij en velen meer anderen niet begrijpen die zich verdiepen? Schadelijk kan het niet zijn, want het zijn toch maar gekken en die hebben toch geen gefundeerde bodem en bewijzen of toch wel? Vandaar de onophoudelijke aanvallen en het belachelijk maken?”

      Dit hele stuk kan je ook omdraaien..
      Complotgekken wordt dan slaven of sheeple..
      Of reageren jullie wel normaal op de mensen die er niet direct een complot in zien?
      Iets met ‘spiegel’

      “Laten jij en velen het eens begrijpen vanuit de combotheorie en ook hoe moeilijk het ook is door de leugens van de mainstream media, die een verlengstuk van de macht zijn (geworden), heen te prikken, misschien lukt het dan om verder te komen. Of blijf jij en velen met je anderen torpederen en wijsmaken dat de mainstream, overheden, regeringen en de macht altijd gelijk heeft, nooit liegt, altijd oprecht is en geen dubbelspel spelen??….. ”

      Wordt er gebruikt gemaakt van de situatie door de politiek. Daar durf ik een volmondig ja op te zeggen.. Dat is het punt ook niet..
      Is dit een toneelstukje geweest? Jullie zeggen van wel, dus dat moet ik dan maar aannemen? (ondanks de waardeloze bewijzen waar de meerderheid mee aan komt).. Blijf vooral geloven dat er geen extremisten (moslim of niet) in deze wereld zijn die dit soort dingen nu eenmaal uithalen….

      3 likes
     • @Roy: Er wordt helemaal niet beweerd dat de redactieleden niet vermoord zijn. Die zijn volgens Paul Craig Roberts wel degelijk vermoord, maar de vraag is:”Door wie?” Volgens Paul Craig Roberts is het “een inside job” zoals dat heet, van de CIA.

      2 likes
     • @Roy.
      Roy koop een wapen en bescherm je gezin.
      Geldt voor iedereen.

      0 likes
    • Het is sowieso een complot, links- of rechtsom.

     In je andere reactie ga je er vanuit dat de aanslag in Parijs is gebeurd zoals de reguliere media bericht. Dat mag, maar punt is juist dat er in deze (en op veel andere plekken) daaraan getwijfeld wordt.
     En als er iemand vermoord wordt is het nog steeds de vraag door wie. Door ‘terroristen’ die hun ID-kaarten laten liggen, of toch door anderen die de gemoederen hoog op willen laten lopen ?

     7 likes
   • JA die hebben we gezien henk , goed acteerwerk !

    1 likes
   • 1 persoon ?
    thats it ?
    Cool

    0 likes
   • Henk001 @ Hey lekker ding; beetje respect voor de meningen van anderen zou niet misplaatst zijn, je hoeft mij niet te geloven, je hoeft mij alleen maar aan te horen. Dat is alles ; meer is het echt niet. En je hoeft het ook niet met me eens te zijn.
    Alles waar ik jou en alle anderen op attent wil maken is dit ; gebruik je hersens en alle zintuigen en vorm je dan een beeld. Meer is het echt niet.

    1 likes
    • Even voor de duidelijkheid. Jij gaf geen mening Huisheks, jij stelde een vraag (twee vragen) en Henk001 gaf antwoord…

     “Waar zijn de reacties van de nabestaanden van de “vermoorde” employee’s ? Waarom zien wij geen woedende reacties van familieleden ?
     Of…….. zijn die er helemaal niet… “

     2 likes
  • Ga je diep schamen aub.
   Ooit wel eens van respect gehoord?

   3 likes
 3. Hier zit zionistisch Amerika achter.99% zeker.
  De duimschroeven aandraaien bij een twijfelachtig europa.Rusland moet geboycot blijven.Sancties en meer.Oorlog moet en zal er komen.De zionisten laten weten dat er geen uitweg is zonder meer bloedvergieten.Want zij weten dat hun acties echte acties tot gevolg kunnen hebben.Daar hopen zij op.Zo niet komen er nog meer ‘terroristische’ acties.Lijkt erg veel op Gladio in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.Nu de clash of cultures.Zo hebben ze ook de VS zelf willen destabiliseren door zwart tegen wit op te zetten.En nog natuurlijk.Zelfde laken en pak.Ook agenten die werden gepakt.Overigens is die agent niet door het hoofd geschoten.7.62/7.64 mm maakt een behoorlijk gat in je hoofd.Uitschot.En dan loopt je schedel vlug leeg.Geen bloed, helemaal niets.Geknip en geplak.Lui met kogelvrije vesten op het dak.En kijk eens hoe snel alle betogingen georganiseerd zijn.De draaiboeken lagen al klaar zeg ik jullie.
  Meer wetgeving.Nieuwe wetten die uw vrijheid verder inperken.WW III is here.Want het systeem is dood en moet als een phoenix herrijzen uit …as.De as van WW III.
  Blijf alert want ook Nederland komt aan de beurt.

  28 likes
  • Als je er sowieso al van overtuigd bent dat er een complot is, dan zie je vanzelf ‘bewijs’ opduiken dat bevestigt wat je toch al dacht. Wat mij dan weer opvalt, is dat veel mensen hier dat opgevoerde ‘bewijs’ klakkeloos voor waar blijven aannemen, ook als het gedebunked is of er plausibele verklaringen voor zijn.
   Conclusie: Discussiëren over ‘bewijs’is zinloos.
   Vraag die open blijft staan:
   Waarom vinden zoveel mensen het idee dat er een complot is, zo aantrekkelijk?

   15 likes
   • Het probleem van diegenen die alles lijken te geloven wat er in de Alternatieve Media gepost wordt is dat zie bijna alles halen uit filmpjes.

    Het nadeel van filmpjes is dat daarmee alles ‘bewezen’ kan worden een aantal gebruikte en veelvoorkomende trucjes zie je in al die filmpjes terug. Wanneer je dan mensen hebt met gebrekkige cognitieve vaardigheden zijn ze al snel overtuigd.

    Tel daarbij nog een op dat YouTube filmmakers betaald worden voor iedere keer dat een filmpje bekeken wordt is het zeker voorstelbaar dat ze geen belang hebben bij de ‘waarheid’, zolang de filmpjes maar bekeken worden. En op sites als deze verwijzen ze graag naar YouTube wat goed is voor hun inkomsten…

    9 likes
    • Even voor de duidelijkheid: wij verdienen niets aan de verwijzingen naar YouTube-filmpjes van wie dan ook. Dat geldt alleen als je video’s op een eigen YouTube-account vertoont.

     9 likes
    • en jammer genoeg zien hele volksstammen hier dat dan ook direct als enig ‘waarheid’ aan. als je deze dan op hun neus drukt dat die rommel misschien ook wel een klein beetje nep kan zijn is het hek van de dam. dan ben je een dude die wtf moet ophoepelen… etc.
     vreemd

     8 likes
   • @ Henk
    Waarom gelooft men ondanks alles (ook de complotten) nog steeds in de massa media en wat zij als waarheid publiceert?Kan je jezelf beter afvragen.Welke journalistieke waarde heeft de massa media nu eigenlijk.-100.Niets meer dan propaganda en smerig vertier.
    Vergeet niet dat vele vele complotten waar zijn gebleken.Ook zo aangaande operatie gladio.Echter vergeet men slechte dingen liefst zo snel mogelijk.Een complot is niet iets raars of zweverigs.Ook al weet die massa media dat wel zo over te brengen op de mensen/het publiek.Maak het belachelijk en zet het buiten spel.Zo’n aanval/het belachelijk maken van, zegt alleen al genoeg.De realiteit is vreemder dan fictie.Als je je er een beetje in verdiept zal je veel vergelijkingen zien met sandy hook en met Aurora, Boston etc. zelfs Madrid en Londen en ja, 9-11.En ondanks dat alles op tafel ligt gelooft men nog steeds het voorgehouden sprookje.Dat mag en is ieders keuze.Mensen zijn bang.Worden cintinu bang gemaakt/gehouden.En zij willen gestuurd worden, beschermd worden als een kind door een ouder.Lees de overheid.Zij creëren een probleem en bieden de oplossing.De naïviteit in je reactie spreekt boekdelen.Jammer.Door de geschiedenis heen hebben verscheidene geheime/occulte genootschappen hun spellen gespeeld en dat geldt heden ten dage nog steeds.Er is niets veranderd.De middelen om de mensen te hersenspoelen des te meer.Het is oorlog op alle fronten.Geloof er in of niet.Het is echt een kwestie van de rode of de blauwe pil.

    4 likes
    • @Bataaf Je stelt hier nogal wat. De media is een propagandakanaal. Geheime genootschappen spelen hun spellen. Vele aanslagen zijn complotten. Mensen worden hierdoor bang gehouden. De media maakt andersdenkenden belachelijk. Ik ben naief.

     Je hebt groot gelijk dat je geen bewijzen opvoert om je stellingen te ondersteunen, dat heeft toch geen zin.
     Stel nu dat je gelijk hebt over de media, dan betekent dit dat heel veel mensen die werkzaam zijn in de media in het complot zitten en willens en wetens ons, de massa, sprookjes vertellen. Wat je hier stelt, komt er dus concreet op neer dat mensen als: Matthijs van Nieuwkerk, Peter van der Meersch, Philippe Remarque, Sylvia Witteman, Pieter Broertjes, Jeroen Pauw, Mark Koster, Gert-Jaap Hoekman, Jules Parsdijs, Hans Laroes, Rob Weinberg en nog vele anderen in dit complot zitten en ons bewust aan het manipuleren zijn.
     Noem me naïef, maar daar geloof ik dus helemaal niets van. (op Jules Paradijs na dan, die man acht ik tot alles in staat 🙂 )

     3 likes
     • Naief ja.Je laat het temeer zien in deze reactie.Die zgn. journalisten weten heus het fijne niet maar zij werken mee in het systeem dat mensen bang houdt etc.Velen van hen weten wel dat het systeem corrupt is, sommigen nietNee, ze hebben heus niet geweten dat deze aanslag een false flag was. moet ik het echt zo voorkauwen heb je nu zelf echt geen capaciteit tot kritisch denken.De wereld is gemaakt op complotten.Nogmaals men heeft jou doen denken dat complotten niet bestaan en iets zweverigs zijn, voor de aluhoedjes.De geschiedenis leert ons wel anders.Henk , fijn dat je mening hebt maar het voegt weinig toe.Het artikel bespreekt de rol van mogelijk CIA en FBI bij deze ‘terroristische’ aanslag.

      2 likes
     • @Dirk. Ik vind je vergelijking met de schoonmaker niet sterk. De namen die ik opvoerde zijn op één na (oud) hoofdredacteuren van grote media.
      En verder ben ik erg benieuwd naar dat onomstotelijke bewijs.

      2 likes
     • @Bataaf Drie Jij-bakken in één reactie, dat is op zichzelf al een hele prestatie. Bedankt voor het inkijkje in je denkwereld.

      2 likes
     • Graag gedaan Henk.Uiteindelijk leven wij in dezelfde wereld echter bekijken wij het verschillend en dat geeft ook niet.
      Ik vind het jammer dat je zo rechtlijnig denkt en niet af wil/durft/kan wijken van de mainstream.Dat is echt zonde.Maar nogmaals, jouw keuze.

      Gaat je goed.

      2 likes
     • Je denkt zelfs in televisielingo, beste gewone Henk.

      Gna gna

      1 likes
     • De schoonmaakster bij het ABN Amro weet de kwartaalcijfers ook niet en al helemaal niet welke strategische stappen daaruit volgen.

      Begrijp me niet verkeerd, ik ben voorstander van mainstream media noch alternatieve media, maar beiden hebben naar mijn idee een even grote nieuwswaarde als het gaat om verslag van politieke gebeurtenissen. Dat de himalaya elk jaar hoger wordt of dat water kookt bij 100 graden is met onderzoek aangetoond.

      Het probleem is het volgende: 10 miljard mensen in 2050. Over 6 jaar is chroom uitgeput over 40 jaar olie en zo verder. Mensen met veel geld en veel macht denken na over eventuele oplossingen voor dit probleem en en komen samen om hier over te praten: de bilderberg groep. Wat de zij vinden en nog belangrijker de punten die zij opstellen is in belang van het conserveren van de aarde. Het enige probleem daarbij is en waar ik van overtuigd ben is dat dit willens en wetens doorgevoerd moet worden zonder enige vorm van humanisme. Je mag mij een complotdenker vinden, want dat ben ik ook, maar er is zoveel onomstotelijk bewijs voor de manipulatieve manier waarop deze groepering handelt, met de verenigde staten en de grote bankiersfamilies als bakermat van de ontwikkelde plannen. Deze worden in een piramide structuur doorgevoerd en dan komen we terug bij de schoonmaakster of in jouw geval de witteman of matthijs van nieuwkerk. Mensen die oprecht hun vak uitvoeren maar gevoerd worden met een input die corrupt is.

      Dat is hoe ik erover denk, en ik weet niet hoeveel jij leest en wat jou bezig houdt in het dagelijks leven. Ik ben student technische natuurkunde en kritisch blijven is essentieel in wat ik doe en dat probeer ik ook te zijn, maar al die compotten hebben vaak een ding gemeen met de normale media en dat is de bron. De interpretatie is waar het verschilt.

      0 likes
   • om aandacht vragen… 😉

    4 likes
   • Niemand vind dat aantrekkelijk. Katjes en konijntjes zijn aantrekkelijk.
    Moet zijn:

    Waarom vinden jullie een valse vlag WAARSCHIJNLIJK.

    2 likes
  • hm… lag het draaiboek met nutteloze youtroep filmpjes die ‘echt bewijzen’ dat het nep is zeker ook al klaar. klaar gelegd door de complotdenkers…… zucht

   5 likes
   • @ Ronny

    He Ronny probeer eens als volgt te zien.
    Ik kom niet aanzetten met filmpjes of wat ook.Dat allereerst.
    Vanuit mijn achtergrond weet ik dat wanneer iemand met een dusdanig kaliber van dichtbij beschoten wordt zaken er HEEL anders uitzien dan wat er op de beelden te zien is.
    Voor mij staat het buiten kijf dat in ieder geval DAT gedeelte niet klopt.Hoe zit het dan met de rest vraag ik mij logischer wijs af.Of moeten we ons helemaal niet bezighouden met dit soort zaken.Moeten we maar gewoon geloven hoe het gepresenteerd wordt.Is dat het.Moeten we ons dan maar niets afvragen ook als we zeker weten dat een deel of delen van het gepresenteerde niet blijkt te kloppen.
    Ik ben geen schaap.

    7 likes
    • En Bataaf, niet om je af te vallen, maar jij zegt dit..

     “Vanuit mijn achtergrond weet ik dat wanneer iemand met een dusdanig kaliber van dichtbij beschoten wordt zaken er HEEL anders uitzien dan wat er op de beelden te zien is.
     Voor mij staat het buiten kijf dat in ieder geval DAT gedeelte niet klopt”

     Hier zeg je al bij voorbaat dat het niet klopt. En dat is niet waar. Jij zegt dat je er ervaring mee hebt, maar dan zou je ook weten dat het per geval verschilt..

     Als je echte executie beelden met een AK-47 ziet (niet heel gezellig om naar te kijken, maar ze zijn er nu eenmaal) zie je ook dat het er ook zo uit kan zien als op het bewuste filmpje..

     Daar komt nog eens bij dat de hoek van de camera niet ideaal is om het uberhaubt goed te kunnen zien en nog eens het feit dat het in lage resolutie is en van ver weg. Er zijn geen details zichtbaar en al zeker niet van het hoofd van het slachtoffer..

     Er is simpelweg niet te oordelen of het nep is..

     1 likes
     • He Roy het is wel goed hoor.
      Je weet het allemaal beter.
      Raar karakter trekje.
      Succes ermee.

      2 likes
     • “He Roy het is wel goed hoor.
      Je weet het allemaal beter.”

      Wat ik weet is dat jullie bewijs dat het nep zou zijn niet als bewijs gebruikt kan worden, als jij vindt van wel zegt dat meer over jou dan over mij..

      2 likes
     • Een oplettende lezer kan zien dat ik iets getikt heb wat me in mn kont kan bijten, dus laat ik het nu maar vast aanpassen..

      ik zei..
      “Als je echte executie beelden met een AK-47 ziet”

      Dit moet natuurlijk zijn..
      “Als je executie beelden met een AK-47 ziet”

      1 likes
     • Ja Roy, natuurlijk is iedere siyuatie anders, elke ‘treffer’ anders.In het geval iemand wordt geraakt met dusdanig kaliber en in het bijzonder het hoofd (zoals hier wordt geschetst) dan moet je dat vrijwel meteen zien.Ik weet dat er een uitschot ontstaat van ongeveer een vuist grote (afhankelijk van de hoek bij inslag).7.62/7.64 mm (Kalashnikov) gaat door het materiaal heen en/of breekt botten/bot delen.Anders dan bijv. .22 of 5.56 mm wat gaat ‘zwerven’ en een uitweg ‘zoekt’.Omdat de hersenen veel bloed bevatten en het hart nog pompt komt er binnen seconden een hoeveelheid bloed uit de wond die dusdanig is dat je dit op een (reeds vochtig ogend) trottoir wel degelijk meteen moet zien.Daarbij zouden bepaalde hersen delen spoedig volgen.Dat zeg ik inderdaad en ik beroep me niet op filmpjes.Al zou de hoek van het wapen, want dat is interessanter, verkeerd zijn zou het ricochet hem alsnog tot grote waarschijnlijkheid raken met residu tot gevolg die eveneens ontbreken op de beelden.Nogmaals ik beroep mij niet op filmpjes maar op de werkelijkheid.

      1 likes
     • “Nogmaals ik beroep mij niet op filmpjes maar op de werkelijkheid.”

      Zijn alle filmpjes (van executies) dan bij voorbaat nep als een filmpje wat anders laat zien dan geschetst wordt? De camerahoek en kwaliteit van het filmpje is niet ideaal om te zien wat er gebeurt. Ook is het hoofd (al helemaal niet waar de uitgangswond zou moeten zitten) niet meer zichtbaar op het moment dat deze de stoep raakt (weer door dezelfde camerahoek).. En dan heb je nog de vraag waar is hij in zn hoofd geraakt?

      Zonder ‘duidelijkere’ beelden of crime scene foto’s vindt ik de conclusie dat het nep is veels te makkelijk genomen.. Er zijn veels te veel factoren die een rol spelen..

      1 likes
    • veste bataaf. ik beschuldig niemand van het zijn van een schaap. maar erger mij kapot aan het volk dat z’n gelijk probeert te halen met het plaatsen van joetroep filmpjes die nog waziger en nep zijn dan de beelden die ik op ALLE nieuws sites te zien krijg. die figuren wijzen ieder beeld af wat er wereldwijd op het nieuws te zien is en komen vervolgens aan met die joetroep onzin alsof dat dan wel de enige waarheid is.
     nogal hypocriet……. of niet?
     enerzijds alles afkraken wat niet binnen jouw denkbeelden past omdat het zogenaamd ‘bewerkte’ filmpjes zijn en anderzijds met een zootje onzin aankomen en niet het besef (willen) hebben dat met dat filmpje misschien ook wel gerotzooid is?
     als je daar iets van zegt, en te horen krijgt “wtf doe je hier dan” en als slaaf van de US wordt vergeleken dan heb ik ernstige twijfels over het denkvermogen en ruimdenkendheid van deze figuren. oogklepje te veel .

     2 likes
     • Ik begrijp je wel.En ik beschuldig je niet van het roepen dat ik een schaap zou zijn.Dat voeg ik zelf toe omdat ik veel mensen wel zo aanschouw.Ik stel dat het beschreven deel van die zgn executie niet KAN kloppen gezien wat ik weet van vuurwapens en hun uitwerking op mensen.Daarom twijfel ik ook over de rest wat ons is gepresenteerd.Een ieder kan hier iets posten en met het volste recht ongeacht je mening.Mensen die roepen dat je hier niets te zoeken hebt zijn triest.En ja youtube is verre van ideaal om zaken vast te stellen.Men moet zelf filteren en kijken wat zij als mogelijkheid aannemen ongeacht de site of diverse filmpjes.
      Feit is dat er weer een schokgolf over de wereld is gegaan met gevolgen die we nu nog niet zien.Van daar uit gezien maakt het niet uit wie ‘gelijk’ heeft of niet.

      Grts

      2 likes
 4. De man heeft zelfmoord gepleegd? Persoonlijk denk ik dat hij dondersgoed wist dat het allemaal NIET klopt en NIET mee wilde werken en dus opgeruimd moest worden, ik bedoel “zelfmoord”.

  18 likes
  • Ja of de agent heeft aan kinderen moeten uitleggen dat pap of mam niet meer thuis komt. En trekt het niet meer.. Wie weet wat hij heeft moeten aanschouwen en hoe zijn prive leven ervoor staat. Gebeurd in dat vak wel vaker.. Maar een cia moordcommando is natuurlijk veel spannender. En mr roberts krijgt meer hits op zijn site.. lol

   6 likes
   • U geloofd dat zelfmoord verhaal? Werkt U voor de overheid/politie/etc.? Dus omdat hij zogenaamd iets ernstigs heeft moeten aanschouwen/uitleggen/vertellen aan kinderen, pleegt hij zelfmoord???? En dat gebeurd vaker in hun vak? Whaha, dus artsen/chirurgen etc in ziekenhuizen plegen ook dagelijks zelfmoord, tja hun zien dagelijks doden, en moeten dagelijks slecht nieuws vertellen aan familieleden.. voor het geval U het nog niet door hebt, het is 1 en al FAKE..

    15 likes
    • ~En dat gebeurd vaker in hun vak? Whaha,~

     Ja, gebeurt inderdaad vaker, schijnt nogal een dingetje (lees probleem) te zijn in Frankrijk.. In 2014 al meer dan 50 zelfmoorden binnen de politie..
     Bijna een gemiddelde van 1 zelfmoord per week dus..

     Kan je een beetje engels?

     http://m.thelocal.com/20141128/french-police-in-crisis-as-suicide-rate

     Wat zei je ook alweer, 1+1 toch?

     Occam’s razor…

     15 likes
    • Ja als je een moordpartij moet gaan inventariseren kan dat de druppel zijn. Ik heb net op youtube het zogenaamde bewijs gezien en ik ben niet overtuigt . Word een crisis als deze uitgebuit door veiligheidsdiensten dat vast en zeker.. Maar om nu al te stellen dat het een en al fake is is mij een brug te ver. Ik houd het voorlopig bij de meest voor de hand liggende verklaring. Ik bedoel de lijken zijn nog niet koud en de gebruikelijke conspiracy schreeuwers hebben de feiten al. Als je overtuigend bewijs hebt deel het maar..

     10 likes
 5. Hoe kan iemand doodgeschoten worden en niet bloeden en sinds wanneer gaan we bloed neerleggen op de plaats van het delict ?

  De you tube link is aangepast hoe je kon zien dat het schot geen inpakt en bloed veroorzaakt heeft ,waarom zou men dat doen als het om de waarheid gaat ?

  Hoe in Hemelsnaam kan ik geloven dat dit de normale gang van zaken is ?

  De reporter zegt dat het bloed daar neergelegd is , we leven in een zwaar zieke Wereld .

  https://www.youtube.com/watch?v=I7vscOA78RU

  14 likes
  • Nog meer Youtube ‘bewijs’.

   10 likes
  • Weet niet of jullie deze film weleens hebben gezien “Body of Lies” van Ridley Scott. Zijn broer Tony had in de jaren negentig al de gehele NSA spionage rel voorspeld!

   In Body of Lies zet de CIA een neppe terroristische organisatie op, inclusief false flag aanslag!

   De film die hij daarna maakte was Prometheus, over die Ancient Aliens theorie van Erich von Daniken!

   Hij weet natuurlijk precies wat er speelt.

   8 likes
 6. De laatste tijd begint het er steeds meer op te lijken dat deze site duidelijk Anti-Amerika is.
  Nationaliteit boeit me niet, voel me een wereldburger, ben dus ook niet Pro-of-Anti welke nationaliteit dan ook. Nu zitten mensen hier te klagen over mainstream media en hoe die de zaak (volgens velen hiero) “manipuleert”….
  Met dat eenzijdige anti-amerika gedoe, door OVERAL het werk van de CIA of wat dan ook achter te zien vind ik de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van deze site sterk achteruit hollen.

  Kijk, zolang dat de mensheid bestaat, bestaan er samenzweringen/complotten, da’s duidelijk….maar om OVERAL complotten te zien is irreëel en ongezond , of niet soms?

  En waarom moet ik alles wat mainstream media zegt meteen zien als mindcontrol ?
  Weet je wat zo kinderachtig is aan de meeste mensen hier? Dat ze niet eerlijk zijn en durven te erkennen dat hun eigen alternatieve bronnen (zoals deze site) NET ZO GOED inspeelt op angsten en zich schuldig zou kunnen maken aan mindcontrol. Maar nee, daar hoor je al die complotdenkertjes niet over.

  Nogmaals complotten bestaan, maar om overal complotten/spoken te zien gaat volgens mij toch een beetje te ver

  4 likes
  • Als je nog steeds niet door hebt dat de zionisten, ( dus niet het Amerikaanse volk want die zijn net zo hard de dupe als wij, je moet eens weten wat een armoe er in de U.S. geleden wordt en waarom? Er is geld genoeg, ook al zo onverklaarbaar raar) die zionisten dus duidelijk op WW3 aansturen, ben je wel erg naief. Heb je nog steeds niet door dat alle wars Bankers Wars zijn? Snap je nog steeds niet dat die zionisten momenteel heel hard een oorlog nodig hebben? MH17 is mislukt, Parijs gaat ze ook de oorlog niet geven waar ze zo intens naar verlangen en er zullen best nog wat aanslagen gepleegd gaan worden, maar helaas, die felbegeerde WW3 gaat er niet komen. Eerder nog de uitbarsting van de Yellowstone en/of Bardabunga. Dan zal het kaf van het koren gescheiden worden, hoewel jij van mening bent dat elk mens even goed/slecht is. Daarna pas komt er weer rust op aarde.

   4 likes
 7. netanyahu had in november frankrijk bedrijgd dat als zij voor een palestijnse staat zouden stemmen bij de v.n er nare dingen zouden gebeuren. toeval?…

  12 likes
 8. Ik denk dat Helric Fredou niet zelfmoord gepleegd heeft maar wel hij is vermoord!!

  9 likes
 9. zit te kijken naar al de mensen die op het plein in Parijs lopen .en denk waarom aldie plaatjes over Mohamed ,,stel je voor dat het zo over JEZUS zou gaan ,,,staan de christen dan ook klaar om gemene dingen te doen ,, , wat een rare mensheid is het toch ,kan wel janken om alles

  13 likes
 10. Ja Bob ben het helemaal met je eens ! Dit is onze wereld ! Ja die zgn. vermoorde mensen leven nu in luxe op een of ander afgelegen eiland ! Ja als je een keuze moet maken tussen de dood en een leven zonder zorgen wat doe je dan ?
  Moeilijk ! Maar ben het met je eens alles is opgezet niets is meer echt ! We leven in een vreemde wereld ! Overheerst door kwade mensen de 13 bloed families maar…. daar gaat een eind aan komen ! De leugen kan niet eeuwig regeren ! Dit gaat stoppen!

  8 likes
 11. Bijzondere gebeurtenissen daar in Frankrijk.
  Het zal er voor zorgen dat nog meer mensen na gaan denken.
  Meer mensen zullen inzien dat de Staat ze hopeloos bedriegt, en nooit de beschermer voor ze kan zijn die ze wordt voorgehouden.
  Dat neemt voor nog meer de hindernis weg die het zicht op de werkelijkheid ontneemt.
  Nog meer zullen inzien dat onze Westerse wereld gebouwd is op indoctrinatie en manipulatie van macht.

  4 likes
  • Ik vond het ook indrukwekkend om te zien.
   Ben ook blij dat het allemaal vreedzaam verlopen is.
   Maar dat de mensen nu in gaan zien, dat de Staat ze niet kan beschermen, daar ben ik het niet mee eens.
   Ik denk dat het tegendeel, eerder het geval zal zijn.
   Opstelten heeft nu al extra terreur-wetten aangekondigd.
   De meeste mensen zullen dat logisch vinden, en gewoon accepteren dat we nog meer vrijheid verliezen.
   Angst is een slecht raadgever, en zulke schietpartijen, maken dat mensen zich onveilig voelen.
   En Hopla…het doel is bereikt.
   Ironisch natuurlijk, want iedereen schreeuwde daar ‘Vrijheid’.
   Daarom geloof ik ook dat het een valse vlag was.
   Zat er al een tijdje op te wachten, eerlijk gezegd.

   8 likes
 12. Ik mag in kamp NL niet meer zonder id kaartje de deur uit sinds er aan de andere kant van de wereld een gebouw is gesloopt.

  2 likes
  • Ben jij een verdachte van terrorisme dan?

   1 likes
   • Krijg jij geen bekeuring als jij je id kaartje niet kan laten zien?
    Mag de Politie jou dan niet mee naar het buro nemen?

    Ben jij een visser of gewoon iemand die niet kan of wil lezen?

    2 likes
    • Sinds 1994 is er al identificatieplicht (de oorlog niet meegerekend dan), dus niet vanaf 2001.. De regeltjes zijn in verloop van tijd aangepast (lijkt me logisch)…Ze mogen echter nog steeds niet zonder gegronde rede om je identificatie vragen…

     5 likes
 13. kke
  11 januari 2015 21:41 at 21:41
  Daarom hebben ze het schot niet laten zien.
  fake

  https://www.youtube.com/watch?v=yJEvlKKm6og

  Klopt en dan ook nog naar de hoek kijken van het geweer en het lichaam van mr Bivak , hij houd het geweer recht voor zich uit in loop richting en hij loopt achter de man langs .

  Er is gewoon niet gebeurt wat ons verteld wordt .

  Het enge is dat sommige mensen die zeggen beweren dat dit wel zo is dat ook dondersgoed weten .

  Dat is nog veel enger !

  4 likes
 14. Ik vind heel veel mensen hier best wel ENG met hun commentaren, en al die wakkere figuurtjes met hun ziekelijke verwrongen complottheorieën en al hun slaapverwekkende wakkerheid (gaaaaap) vind ik NET ZO WALGELIJK als de figuren waartegen zij zo menen te moeten ageren.
  Als je de hele tijd naar filmpjes gaat zitten staren om te kijken of iemand nu echt of niet echt wordt vermoord, maakt je per definitie al iemand die geestesziek is….
  De meeste stakkers hier zijn zo te zien aan hun reacties alleen nog maar gefocussed op moord, verkrachting, manipulatie, onderdrukking enzovoorts. De smoes die ze hebben is: “We willen de medemensen wakker maken en daarom moet de medemens ervan bewust maken dat ze worden gemanipuleerd, en DAAROM onderzoeken we al deze zaken”…………

  Waarom toch altijd gefocussed op ellende van een ander??
  Wat zegt dat toch in godsnaam over jezelf dan?
  Ben jij zo zuiver? Whahahahahaaaaa…wat een tekort aan Zelf-Kennis.
  Iedereen is net zo zuiver en verrot als de ander, de een is echt geen haar beter dan de ander: de enige verschillen die we denken(of willen) te zien bestaan alleen maar in onze gedachten, en voor de rest zijn het allemaal illusies die verder nergens op gebaseerd zijn, we schoppen graag naar anderen, zodat ons Ego onszelf kan overtuigen dat we beter zijn dan een ander…….

  De allergrootste slapers hier zijn JUIST degenen die zichzelf WAKKER wanen…

  Life is just a dream we are ALL dreaming: GET OVER IT!

  8 likes
 15. Franse president noemt ILLUMINATI in toespraak als schuldige voor de aanslag.

  https://www.youtube.com/watch?v=6z9y-FtskzY

  1 likes
 16. Pff wat word het opgeblazen zeg.

  Er gebeuren iedere dag dit soort dingen in de wereld.
  Maar nu is het blijkbaar erger dan in die andere dagelijkse moordpartijen.

  Laat je niet gek of bang maken.
  De pers verspreid maar al te graag het angstvirus!

  6 likes
 17. Nou heb ik een tijdje NPO2 aanstaan, gewoon om het kuddegedrag een goed te bekijken…

  – Er lopen geen (of zeeeeeeeeer weinig) Moslims mee (Dus weer geen respect medemens)
  – Schijnbaar zijn de blanke mensen niet “goed genoeg” om in beeld te komen, want er wordt
  continue “gezocht” naar “getinte” mensen die voor de camera mogen vertellen hoe erg ze
  wel niet vinden.
  – Moslims zijn WEER volledig segregaat zoals al 40 jaar lang het geval is en zullen NOOIT meedoen
  met de europeese cultuur. Ze komen alleen voor het gratis geld en kotsen het blanke volk gewoon
  uit.

  Ik ben helemaal klaar met mijn “eigen volk”….

  5 likes
 18. Fijn om te zien dat ninefornews eindelijk Paul Craig Roberts heeft ontdekt.
  Ik beschouw hem als 1 van de beste libertaire politieke journalistische schrijvers van deze periode.
  Hij heeft heel veel kennis en overzicht, vanuit eerlijke internationale perspectief.

  Ook ben ik erg fan van Gerald Celenté. Hij en Paul Craig Roberts werken veel samen in the Trends Journal magazine.

  5 likes
 19. Daarom hebben ze het schot niet laten zien.
  fake

  https://www.youtube.com/watch?v=yJEvlKKm6og

  3 likes
 20. Wereld zit bizar in elkaar als deze man gelijk heeft, anders ook wel eigenlijk 🙂

  3 likes
 21. Welles-nietes-repeat. Daaaaaaaag.

  3 likes
 22. Vandaag tijdens het naar huis rijden van de dagelijkse job was er een programma op Radio 1.
  Ik luister daar altijd naar om de duiding bij het nieuws die wordt gegeven en de interviews…
  Nu heeft Boko Haram in Nigeria een heel dorp en aangrenzende dorpen werkelijk afgeslacht.
  Mensen op gruwelijke manier in stukken gesneden , doodgeschoten enz enz ;
  Men gebruikte een meisje van 10 jaar met een bomgordel om op een markt een aanslag te plegen.
  Waar zit de wereldpers nu????? Waar is hier de verontwaardiging??? Wie zegt nu Je suis (makoeta) om maar een voorbeeld te geven??
  Waar zijn de duizenden soldaten en regeringsleiders en betogers en what the f*ck weet ik allemaal???

  Het zijn toch ook mensen die in naam van Allah worden afgemaakt…
  de wereld is om zeep vrees ik …ik vond het heel erg om deze verhalen te horen en bijna geen haan die er om kraait…
  Wat is het verschil tussen de brave Nigeriaan die wordt afgemaakt en een Frans persoon stel ik mij dan de vraag…

  3 likes
 23. Niemand minder dan de Mossad zit achter Charli aanslagen Parijs.9/11 Zat Bush zelf achter de aanslagen samen met Mossad.
  Die aanslagen in parijs is gewoon door Avigador gepleegd die geheime dienst Mossad .
  Mossad zit eeuwen achter aanslagen overal en vervolgens schuift het in schoenen van islam om islamofobie in westen en wereld te aanwakkeren.Hierin zijn ze geslaagd.
  Rothschild is, is een kleine toelichting wellicht wenselijk. Deze oud Ashkenazi joodse bankiersfamilie staat er om bekend wereld oorlogen te hebben gefinancierd via allerlei schimmige constructies. Ze financierden naar verluidt beide kanten van deze oorlogen, waaruit op te maken zou zijn dat deze oorlogen an sich volledig georkestreerd zijn. Het is de familie die in feite wereldwijd de macht over de geldstromen heeft. Nu nog steeds, want centrale banken zijn nog steeds privé eigendom. Het vergt wat graafwerk om dat goed in beeld te krijgen en de officiële geschiedschrijving zal dat zeker niet voor u ophelderen, net zo min als dat financiële experts zullen toegeven dat deze familie de machtigste ter wereld is, omdat zij het wereldwijde monetaire systeem in hun greep hebben.
  Achter de schermen zijn het echter wel Ashkenazi joodse zionistische machthebbers die bepalen wat er op het wereldwijde schaakbord gebeurt. Zij orkestreren oorlogen en organiseren ‘false flags’ om te bereiken wat ze voor ogen hebben. Dit gaat via de eeuwenoude stelregel ‘Problem, Reaction, Solution’. Men creëert een probleem; wacht op de reactie (chaos) en biedt de oplossing aan. Zo kan weer menig politiestaat maatregel doorgevoerd worden na de aanslagen in Parijs.
  Wat is er nu gevaarlijker voor deze machthebbers, dan dat er mensen opstaan die deze valse vlag aanslagen ontmaskeren? Is het dan niet uitermate slim als je zelf een complottheorie lanceert (vanuit eigen gelederen), die misschien wel volledig waar is, maar die absurd overkomt en belachelijk gemaakt wordt door het idee dat deze uitgesproken wordt door een vermeende afvallige uit de familie? Is het niet slim om iemand die zogenaamd uit de gratie gevallen is een verhaal te laten vertellen, waardoor iedereen denkt: “Ach, dat is lariekoek. Dat is gewoon een gestoord mens dat om aandacht verlegen zit! Waarschijnlijk bestaat ze niet eens.” En zo wordt een verhaal dat misschien wel volledig accuraat ‘bulls eye’ in de roos schiet, tot een ridicuul fantasieverhaal gedegradeerd. Wie zal het zeggen? In ieder geval is het interessant om te onthouden dat ook het blad Charlie Hebdo van de familie Rothschild is !
  Dit hele evenement werd georganiseerd in Brussel. Zelfs Ahmed Merabet, de eerste Franse politieman die naar verluidt werd doodgeschoten, is eigenlijk geen moslim: zijn echte naam is Avigdor, en de naam van zijn broer is Maloch, onlangs gewijzigd in Melek. Het zijn allemaal crypto-Joden in dienst van de Israëlische inlichtingendienst, dat wil zeggen: Mossad agenten.!Avigdor is op dit moment in Buenos Aires en zal daar zes jaar blijven, een standaard procedure voor diegenen die diep in dergelijke Israëlische psyops zitten. Daarna zal hij weer de kop opsteken met een nieuwe identiteit, tegen die tijd zal de bevolking natuurlijk alles over de aanslagen van Parijs vergeten zijn. Ken je Gladio nog?Dus Avigdor, de “held” van de Parijse operatie en de rest van zijn ‘partners in crime’, zullen elders een nieuw leven beginnen: met een nieuwe identiteit, nieuwe papieren en een nieuw paspoort. Zelfs in een mooi nieuw huis wordt voorzien. Alles wat nodig is om hen in staat te stellen een nieuwe start in het leven te maken, zal aan deze agenten worden gegeven, waaronder een vrouw of partner die ook een undercoveragent is. Niets, helemaal niets, wordt aan het toeval overgelaten.

  3 likes
 24. Ik hoor op Het Journaal dat een verdachte van terrorisme in alle lichaamsopeningen wordt gevisiteerd.

  Een VERDACHTE!

  Wat is dit voor kamp, NL?

  2 likes
 25. Ik dacht jij niet van de filmpjes was.
  Het eerste filmpje toont niet die bewuste agent.Valt niet te gebruiken in deze.De tweede is praktisch hetzelfde.Niet de betrokken agent in beeld.Ja ik zie ook kogelgaten Roy.Tuurlijk.Ik geloof dat je beter moet leren lezen.Begrijpend leren lezen.Ik draag hier het tactisch gedeelte aan.En het feit dat betrokken agent een HEEl grove fout maakt.
  Tactisch gezien klopt er gewoon geen zak van.Zeker niet wat je wel ziet in het door mij aangedragen filmpje in vergelijking met die van jou.
  Het is een prutzooi!En blijft vragen oproepen.Een enkele agent stormt naar binnen.De rest blijft vrolijk lood in de ruimte stoppen.Geen treintje, geen explosieven.Dit is niet wat het moet zijn.Dit kunnen geen getrainde mensen zijn of HEEL slecht.Te raar zeg ik.Maar kom gerust weer met je tegen ‘argumenten’ en filmpjes.
  Ik zie ze graag tegemoet.

  0 likes
 26. Waar of niet waar ? op het toneel van de wereld, laten beelden zien dat er genoeg wrijvingen zijn tussen volken en groepen , allemaal uit de naam van geloof worden daden begaan tegen de menselijkheid, het een neemt de ander mee in de golf van geweld, hangen een bepaalt beeld aan en vechten om het beeld waaruit het zich mee identificeert , ieder mens hangt een beeld aan waarin het zich mee identificeert, het spreekt erover en het bepaald zijn gedrag tegenover de ander, zo doet met onderling, zo doet dat men in groepen, hele volken kunnen een gedrag vertonen die men aanhangt als waarheid, geen een volk of groep heeft deze nog niet gevonden, ze vertonen allemaal een tekortkoming wat betreft wat is Waar en niet Waar, ze bevechten elkaar om de ideologie die zij aanhangen en identificeren zich ermee, met alle gevolgen van het wereld toneel en op zijn kop zet…men kan het zien in demonstraties waar verschillende groepen mensen elkaar tegen spreken ,zo heeft ieder zijn eigen waarheid die berust op het gebruik maken van geweld tegen zijn eigen soort notabene nog wel het is een krankzinnige gebeuren die uit religie en geloof is ontstaan, en waardoor men nu een heel groot probleem heeft om deze recht te zetten..we leven in een tijd die compleet is door geschoten en allerlei groepen ontstaan die allerlei trucs uithalen om de ene volk over de ander volk te overheersen, dat heeft de mens met geloof en religie gedaan wat nu is verweven tot CIA FBI en nog meer van deze zooitje groepen om de mens of volken ermee te onderwerpen wat zij als een groot goed zien… of het nu waar is of niet wat betreft de gebeurtenissen in Frankrijk , wat deze man verteld is het onderzoeken waart om groepen die macht uit willen oefenen over anderen aan het licht te brengen… Er zullen zeker meer van deze acties volgen met daarop bloemen voor de slachtoffers die weer gouw vergeten worden, door acties van deze hersenloze personen of groepen , het ene gebeuren zal de ander gebeuren steeds weer overtreffen…waardoor de samenleving zich verhard of kan verbroederden . de gebeurtenissen van geweld met daarop vrede en door demonstaties van afschuw zullen steeds grotere vormen aannemen tot het word begrepen..

  1 likes
 27. Hoe harder het sneeuwt , hoe minder je de werkelijkheid kunt zien!

  1 likes
 28. Beste Bataaf

  Bedankt voor je filmpje.Fijn dat je bevestigd wat ik de hele tijd al roep. Je kan niet uitgaan van een slecht filmpje van afstand vanaf een beroerde camerahoek..

  Gelukkig is het gene wat jij nu post ook vanuit andere hoeken gefilmd en dan ziet het er opeens heel anders uit..

  http://www.liveleak.com/view?i=869_1420833044

  https://www.youtube.com/watch?v=8xv0z01GFEA

  1 likes
 29. wat een gek joh die Paul Craig Roberts ze zoude zo die moslims het hand boven de hoofd houden waar gaat het heen dan denken ze zou echt dan de mensen niks zien en horen ze snijden de mensen zo de kop af zomaar

  1 likes
 30. Er zijn dingen die inderdaad niet klopt. Anderzijds als het allemaal fake is.. waar zijn dan die redacteuren op dit moment bv Stéphane Charbonnier. Zit hij nu op een eiland met Elvis?

  Oww wacht! Hij werkte natuurlijk voor de mossad al die tijd 😀

  0 likes
 31. Het laatste wat ik op dit topic plaats.

  de issue van de geexecuteerde agent laat ik maar aan de ‘kenners’ over.

  Dit spreekt alleen al boekdelen.
  En mensen bekijk dit you ‘troep’ filmpje nou maar gewoon.
  Ben benieuwd naar de tactische kennis van vele critici alhier en wat zij hier weer voor moois over te melden hebben.

  https://www.youtube.com/watch?v=wAk5G9x9Jdw&feature=youtu.be

  0 likes
  • Heb je de reacties onder het filmpje ook gelezen Bataaf?

   0 likes
   • Nee, ik zag de link en begrijp dat dit live beelden zijn van de bestorming.
    Kan je meer vertellen over dit filmpje.

    0 likes
   • De hoek van de camera en er was een degelijk ‘gat’ waardoor de betrokken agent schoot.Die dus.

    0 likes
   • Dan nog is dit geen cqb of tunnelen.Dit is een statische actie met in front een hele groep die binnen treed (zonder explosief.erg knullig).de betrokken agent zou puur en alleen als taak kunnen/moeten hebben het beveiligen van de 1e verdieping of de zijkant van het gebouw.Echter is zijn lijn van vuur gericht op de begane grond en ook niet zijwaarts gericht maar eerder recht vooruit met een aardig aantal collega’s die staan te hannesen om binnen te komen.En dat doe je simpelweg niet!Daarbij valt een flashbang in het MIDDEN van die betreffende groep.Een zooitje is het.Puur gepruts!Klopt niets van!

    0 likes
    • Bataaf, als je mijn geplaatste linkjes bekijkt zie je dat hij een vrij schot op de gijzelnemer heeft die naar buiten komt op het moment dat hij schiet (dan gaan collega’s niet naar binnen).. Als je verder de HD versie kijkt, vanuit die andere hoek, zie je ook papieren die geraakt worden, een jasje die over de stoel hangt en verder in de winkel zie je meerdere dingen vallen. Ik neem aan dat dat niet gebeurt bij losse flodders?? Of komt er zo veel luchtdruk vanaf dat alles om lazert??

     Verder is de flashbang binnen in de winkel en niet midden in de groep..

     Dat zeg ik, camerahoeken zijn een biaaatch.. Precies het zelfde met het executie filmpje en dat is dan nog eens slechte kwaliteit en van ver af ook..

     0 likes
 32. Ook zijn de Rothschilds eigenaren van De Beers Group, Bloomberg Tv,Quote 500,Royal Dutch,M.Maurel Bank,Rothschild bank AG’Zurich, Rothschild &Cie bank,Group Casino, Royal Dutch Shell and the Government of the Netherlands.Koningin Beatrix en Lord Victor Rothschild zijn de twee grootste aandeelhouders van RoyalDutch/Shell.
  Hitler-Fuhrer een buitenechtelijk familielid zou zijn van de Weense Rothschild, dus van joodse afkomst was. Hitler’s oma was namelijk huishoudelijke hulp van de Weense bankiers. In die periode verwekte haar werkgever bij haar een kind, de latere vader van Hitler dus. Omdat de Rothschilds hem nooit als een van hun hebben geaccepteerd, zou hij de joden zo intens zijn gaan haten.Dat Hitler in zijn redevoeringen regelmatig de Rothschilds als voorbeelden van de ‘eeuwige jood’ verketterde en daardoor alle joden uitgeroeid dienden te worden,.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...