Het Complot

Aanslag op Charlie Hebdo in Parijs uitgevoerd door de CIA?

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse oud-onderminister heeft gezegd dat de terroristische aanslag in Parijs afgelopen woensdag een false flag-aanval was om de status van Frankrijk als vazalstaat van Washington te versterken.

Dr. Paul Craig Roberts, onderminister van Financiën onder president Ronald Reagan en oud-redacteur van de Wall Street Journal, deed deze uitspraak in een artikel dat op zijn website is gepubliceerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Alle terroristische samenzweringen die zijn opgezet door de FBI, hebben als doel gehad de Amerikanen te confronteren met het gevaar van terrorisme,” schreef hij. Roberts zei dat de Franse economie lijdt onder de Amerikaanse sancties tegen Rusland. “Havens zijn niet in staat te leveren aan Rusland omdat Frankrijk een vazalstaat van Washington is. De Franse economie wordt negatief beïnvloed door de sancties die de marionettenstaten van de NAVO moesten opleggen aan Rusland.”

Aanslag op Charlie Hebdo in Parijs uitgevoerd door de CIA?
Paul Craig Roberts

Dr. Roberts voegde toe dat de Franse president François Hollande onlangs heeft gezegd dat de sancties tegen Rusland moeten worden opgeheven. De rest van Europa voelt niets voor het opheffen van de sancties.

Hij wees erop dat de CIA na de Tweede Wereldoorlog communistische groepen inhuurde om aanvallen uit te voeren tegen Europese landen. Volgens Roberts heeft de Amerikaanse spionagedienst dit programma nieuw leven ingeblazen.

De Amerikaanse inlichtingendiensten plannen false flag-operaties in Europa zodat mensen haat zaaien tegen moslims en Europese landen onder de invloedssfeer van Washington kunnen worden gebracht, aldus de veelgelezen columnist.

“De aanval op Charlie Hebdo was een inside job,” zei hij. “Op deze manier wil Washington Frankrijk stevig onder de duim houden.”

De politiecommissaris die werd belast met het onderzoek naar de aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo heeft op donderdagavond zelfmoord gepleegd met zijn dienstwapen. Helric Fredou (45) sprak met de nabestaanden van een slachtoffer en pleegde vervolgens zelfmoord toen hij aan het rapport over de aanslag werkte.

[Paul Craig Roberts]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

130 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob
Bob
9 jaren geleden

Een partij ellende heeft zich afgelopen week over Frankrijk gestort. Deze acties hebben wellicht grotere gevolgen dan wij nu kunnen voorzien. Mensen zijn vermoord en getraumatiseerd voor het leven.. Maaar…!

Een streep op de weg bewijst dat dit alles nep is. Mensen zijn niet dood, die doen alsof. Die liggen nu waarschijnlijk op een eiland de rest van hun dagen te slijten. Waarschijnlijk met tupac, elvis, jfk, Steve jobs etc. Kans is overigens groot dat dit eiland Diego Garcia heet. Een eiland waar ze met vlucht mh370 heen zijn gevlogen. “Hallo dit is mr. Rotschildt, uw gezagvoerder van vlucht mh370. Warme doekjes en een glaasje cola worden u na het opstijgen uitgedeeld door de CIA, die regelen immers alles! Bedankt voor het vliegen met malaysia airlines.”

Tinus
Tinus
9 jaren geleden

Wereld zit bizar in elkaar als deze man gelijk heeft, anders ook wel eigenlijk 🙂

Rob
Rob
9 jaren geleden

De man heeft zelfmoord gepleegd? Persoonlijk denk ik dat hij dondersgoed wist dat het allemaal NIET klopt en NIET mee wilde werken en dus opgeruimd moest worden, ik bedoel “zelfmoord”.

Back to top button
130
0
We lezen graag je reactie!x