Homepagina » Vrije Energie » Canadese oud-minister: “Wereld moet vrije energie uit de kosmos benutten”
Canadese oud-minister: "Wereld moet vrije energie uit de kosmos benutten"

Canadese oud-minister: “Wereld moet vrije energie uit de kosmos benutten”

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zegt dat er een einde kan komen aan de problemen op aarde door de grote banken hun macht te ontnemen en vrije energie uit het universum te benutten.

De oud-politicus zorgde voor ophef door te zeggen dat hij in UFO’s gelooft. “Ze zijn net zo echt als de vliegtuigen die boven je hoofd vliegen,” vertelde hij aan de krant Ottawa Sun.

In zijn nieuwe boek The Money Mafia schrijft hij dat de wereldwijde economische onzekerheid is te wijten aan een ‘handvol’ grote banken die 95 procent incasseren van iedere dollar die ze uit het niets maken.

Canadese oud-minister: "Wereld moet vrije energie uit de kosmos benutten"“We hanteren een systeem dat krankzinniger dan krankzinnig is,” zei Hellyer. “Dit systeem stelt banken in staat om dezelfde hoeveelheid geld 20 keer uit te lenen.”

De Canadese overheid mag wat hem betreft meer geld drukken, maar moet banken verplichten om meer geld in kas te hebben.

We kunnen volgens Hellyer een einde maken aan onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen door ‘de energie die overal in de kosmos aanwezig is’ te benutten. Mensen kunnen de motor van hun auto en hun cv-ketel vervangen door een klein apparaat dat de ‘exotische energie’ uit het universum benut, aldus Hellyer. Hij zei dat er een complot is van de banken om deze technologie weg te houden bij het volk.

In 2005 zei Hellyer openlijk dat hij samen met zijn vrouw een UFO had gezien en openstaat voor theorieën over intelligent leven op andere planeten.

Boek: The Money Mafia

[Ottawa Sun]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sunshine
Sunshine
6 jaren geleden

Ik kan me niet voorstellen dat er nog mensen zijn die denken dat wij de enige bewoonbare planeet hebben. Hemellief er worden 2 aard-achtige planeten per week ontdekt! Er zijn miljarden sterrenstelsel!
Als je een beetje nuchter nadenkt kun je toch niet serieus denken dat er verder nergens leven is.

Vermoedelijk heeft het ontkennen van leven op andere planeten meer te maken met angst. Anders kan ik het niet verklaren.

Kalki
Kalki
Reactie op  Sunshine
6 jaren geleden

Wat zouden we moeten doen met al die mensen die daar allemaal niet in geloven?

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

We zouden moeten beginnen met een Buitenaardse Ambassade op te starten en waarvan uit wij de vrije energie uit de kosmos benutten en verder de wereld in distribueren.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Stichtingen die al meer dan 40 jaar bezig zijn vrije energie te ontwikkelen zijn regelmatig bewust om zeep geholpen door de gevestigde orde’s.

Pedro
Pedro
Reactie op  Sunshine
6 jaren geleden

Voorstellen dat er leven bestaat op andere planeten is zeker makkelijk, zeker na al die Hollywood films die ze de wereld in hebben gestuurd. Helemaal omdat steeds meer mensen afstappen van hun religie en dus meer voor open staan.

Maar zoals wetenschappers zeggen je kan pas iets zeker weten wanneer het tastbaar is bewezen. Tot die tijd is het alleen nog theorie.

Het feit dat mensen geloven dat er 100% buitenaardse wezens bestaan terwijl het nog niet bewezen is plaatst het in het gebied van geloof. Niet veel anders dan religie. De zekerheid in de hoop dat ze bestaan. Zie jij een verschil met religie? “Ja het bestaan van GOD kan niet bewezen worden in wetenschap” .. ja nog niet. Leven op buitenaardse levens kan nog niet bewezen worden ja nog niet.

Sterker nog religie spreekt over het bestaan van buitendimensionale wezens (o.a. GOD die zich in een hogere dementie bevind). Als je het over aliens heb heb je het over buitenaardse wezens. Quantum mechanica spreekt steeds meer over buitendimensione zaken maar we zijn er nog niet ver mee. Het is maar hoever je scope kan zetten en dromen. Want ook wetenschap is een kunst gebaseerd op hoop.

Als je kijkt hoe ingewikkeld de simpelste cel is schik je. Alleen al de taal dat de RNA en DNA nodig hebben te kunnen “Communiceren”. En laat staan al die apparaatjes die het een en ander moeten regelen. Veel van die systemen moeten in combinatie met de taal ineens ontwikkeld zijn door kans om leven te krijgen plus het moet zich in leven houden vanaf het moment van leven. Te vinden op andere planeten? Misschien…

Maar hoewel er miljarden planeten bestaan acht je als wetenschapper de kan klein tot nihil tot niets. Dan komt de vraag kan een bibliotheek (dna) ontstaan zonder wijsheid om het te kunnen lezen en vervolgens door kans gelijkertijd de wijsheid ontstaat met nodige apparaten om het te kunnen uitlezen. Dan zou je bijna gaan denken dat het waarschijnlijker is dat leven buiten onze dimensie komt waar de regels anders kunnen zijn.

Sky is the limit, the mind is limitless.

keesoe
keesoe
Reactie op  Pedro
6 jaren geleden

U heeft natuurlijk gelijk, maaaar

Feit is wel dat als de kans op leven 1 op duizenden miljarden is…
Dus duizenden x 1.000.000.000 dan nog zijn er miljoenen planeten met leven. Laat nou de algemene opvatting onder wetenschappers zijn dan de kans groter is op leven dan wat ik hier net als voorbeeld gaf.

Dus bewezen? nee.. Maar uberhaupt de mogelijkheid achten dat wij de enige levenden van het universum zijn, is gewoon niet slim of heel erg egoistisch.. Het zal vast een beetje van beide zijn.

Bokito
Bokito
Reactie op  Pedro
6 jaren geleden

Dimensie…hopelijk lijdt god of de aliens niet aan dementie. 😉

Natuurlijk is het beide nog niet bewezen, echter ”buitenaards” leven al gedeeltelijk bewezen. Er bestaat leven op aarde op de raarste plekken, dit is dan echter geen intelligent leven. En als we naar onszelf kijkend, wij zijn ”buitenaards” leven. Voor andere levende organismen op andere planeten.
Leven past zich overal aan, alleen wanneer word leven intelligent?
Dit is een vraagstuk die nog niet beantwoord is. Men zegt dat het is geevolueerd vanuit apen, of is het gegeven door iets of iemand aan de apen? (”god”/buitenaardsen)

Het feit is; er is leven op aarde en op de meest bizarre plekken op de wereld (niet intelligent, maar organismen zijn levend). Dat maakt het verhaal dat er (intelligent) buitenaards leven is, een stuk groter dan dat er een God is die alles zou hebben geschapen. Feit blijft, dit is niet bewezen, al is het geloof in iemand die alles gemaakt heeft een stuk onrealistischer dan evolutie van organismen/dimensies. Dat hoeft niet te betekenen dat er leven is na de dood (reincarnatie) of een andere dimensie is voor verloren zielen. Dat hoeft ook niks met god te maken te hebben.

Het allerkleinste bestaat uit hetzelfde, atomen, quarks, neutronen/protronen, zelfs nog kleiner. Zuurstof bestaat uit dezelfde kleinste deeltjes als bv een dier. Alleen is de samenstelling anders wat er voor zorgt dat zuurstof zuurstof is en een dier uit vlees & bloed bestaat. Dat iemand dit allemaal verzonnen/gemaakt zou hebben zou erg raar zijn, want wie heeft hem/haar dan gemaakt?

Dit geeft misschien een ander licht op buitenaards leven.

Arnout
Arnout
Reactie op  Sunshine
6 jaren geleden

Zorg jij anders dat we er komen?

Het ligt nou eenmaal niet naast de deur…..

Henk001
Henk001
Reactie op  Sunshine
6 jaren geleden

Vrijwel alle astronomen achten het zeer waarschijnlijk dat er elders in het heelal aardachtige planeten zijn waar leven voorkomt. En tegelijkertijd achten zij het zeer onwaarschijnlijk dat wij vanuit die planeten door e.o.a. intelligente levensvorm worden bezocht. Beide inschattingen zijn gebaseerd op statistiek en de ons op dit moment bekende natuurwetten.
1e. De meeste sterren hebben planeten. Een fractie van die sterren zal een of meer aardachtige planeten hebben. Zelfs als die fractie extreem klein is (1 op de miljoen bijv., erg lastig in te schatten op dit moment) dan nog blijven er van de ca. 150.000.000.000 sterren in ons melkwegstelsel 150.000 of meer aardachtige planeten over. Hoeveel van die aardachtige planeten hebben dan vervolgens intelligent leven met een technologie die ruimtereizen mogelijk maakt? In elk geval nog weer een stuk minder. Op onze aarde was het leven er al heel snel (na een paar honderd miljoen jaar) maar intelligent leven heeft er 4,5 miljard jaar over gedaan om zich te ontwikkelen, ongeveer op de helft van de leeftijd van de Zon. (Over een paar miljard jaar zal de aarde onleefbaar zijn geworden door de steeds feller wordende zon.)
Misschien was het dus een enorme toevalstreffer, die de kans nog kleiner maakt.
2e. De onderlinge afstand tussen de sterren is zo gigantisch, dat de gemiddelde afstand tussen twee sterren met aardachtige planeten op basis van die 1 op de miljoen zo’n 400 lichtjaar is. Als je de kans op het vormen van intelligent leven op 1 op 1000 schat (en dat is zeer optimistisch) dan wordt dit al 4000 lichtjaar. De huidige kennis van de natuurkunde maakt reizen sneller dan het licht onmogelijk en al zou je de lichtsnelheid kunnen benaderen, dan nog zou je er enorm lang over doen. Onze technologie laat in elk geval nog niet het begin zien van iets wat in de richting komt. Om die reden is het uiterst onwaarschijnlijk dat — als er al intelligent leven is — dat dat dan de aarde zou (kunnen) bezoeken.

Tim
Tim
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Eindelijk eens commentaar van iemand die er iets van kent! 🙂 Daarbij komen nog vele andere factoren, factoren die de wetenschappers niet gebruiken in hun berekeningen.
Rode dwergsterren maken ong. 75% van alle sterren in de melkweg. Er word ook gedacht dat die meerderheid in alle sterrenstelsels het geval moet zijn, en dit percentage zal met verloop van tijd blijven groeien omdat deze sterren een verwachte levensduur van 1-10 TRILJOEN(1,000,000,000,000) jaar hebben. Deze sterren ontwikkelen zich dus heel erg traag, hiertegen is het universum nog piepjong. Ter vergelijking, het universum is zo’n 13.7 miljard jaar oud. Als deze sterren leven mogelijk maken, is de kans weeral veel groter. Maar anderzijds word ook gedacht dat het niet kan omdat de ster dan te dicht bij de planeet moet blijven, wat o.a zou betekenen dat de planeet te veel gammastraling zou ontvangen. Deze stralen zijn zeer effectief voor vernietigen van alle leven, zelfs micro organismen, en word daarom succesvol gebruikt voor sterilisatie.

Mijn punt hier is, dat ons type zon vele minder voorkomt in de kosmos, en toch is het gebeurd, we zijn hier. Veel geluk zou je zeggen maar eigenlijk hebben we ook geen enkel besef van deze grote nummers, daar bijkomend is er ook de multiverse theorie.

Henk001
Henk001
Reactie op  Tim
6 jaren geleden

Klopt dat rode dwergsterren veel langer leven. Helaas zijn het ook erg onrustige sterren met veel zware uitbarstingen, die — althans voor Aards leven — erg ongezond zijn. Temeer daar de planeet, zoals je al zei, een stuk dichter bij zijn ster moet staan.
Natuurlijk is het allemaal een beetje natte-vinger-werk, maar het probleem van de enorme afstanden blijft. Ik beperk me ook tot ons eigen melkwegstelsel, want zou je bijv het dichtstbijzijnde stelsel erbij pakken dan praat je al over 2.000.000 lichtjaar.

Tim
Tim
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

God ja, daar vergis ik me nogal eens mee. miljoen= million, miljard= billion. Doordat wij er jard achter zetten kan je geen letterlijke vertaling nemen. Over die afstand, al gehoord van warpdrive? Als dit mogelijk word moet je je niet eens meer verplaatsen en je gaat vele malen sneller dan het licht.

Henk001
Henk001
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

@Tim. Warp drive. Een bedenksel van de makers van Star Trek. Daarna zijn sommige natuurkundigen eens aan het idee gaan rekenen. De voorgestelde benodigde warp (ruimtekromming) wordt door een ruimteschip ervaren als een extreem sterk zwaartekrachtveld te vergelijken met de nabijheid van een zwart gat. Geen materiaal is daartegen bestand. Hetzelfde geldt min of meer voor een wormhole. Nog afgezien van de idioot grote hoeveelheid energie die voor het tot stand brengen van die kromming nodig zou zijn.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Zo far fledged is dat nu ook weer niet zoals wel blijkt uit artikelen zoals deze waarin ook door NASA wetenschappers wordt aangegeven dat het best mogelijk moet zijn.
http://www.omaha.com/news/metro/working-toward-a-warp-drive-in-his-garage-lab-omahan/article_b6489acf-5622-5419-ac18-0c44474da9c9.html

Henk001
Henk001
Reactie op  Tim
6 jaren geleden

Nog iets: 1.000.000.000.000 noemen wij biljoen, niet triljoen. Waarschijnlijk heb je dit van een engelstalige website, waar ze hier trillion tegen zeggen. Rode dwergen leven inderdaad biljoenen jaren.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Je maakt zo wel veel aannames die helemaal niet het geval hoeven zijn.

1. Leven is alleen mogelijk in de vorm zoals wij die hier op aarde kennen.
2. Zodra wij (officieel) FTL capabel zijn wat gaan we dan doen, juist zoeken naar ander intelligent leven. Het is dus niet enkel en kwestie van kans.
3. Intelligent leven heeft er 4,5 miljard jaar over gedaan. Het is eigenlijk helemaal niet aannemelijk dat dit de eerste keer is dat intelligent leven zich ontwikkeld heeft op onze planeet. Tekenen van beschaving verdwijnen ontzettend snel zonder onderhoud.

Je mag je trouwens wel eens verdiepen in wat er zoal is ontwikkeld in het geheim met de zogenaamde black budgets. Er is sowieso al veel meer mogelijk dan waar jij klaarblijkelijk van op de hoogte bent.
Om een idee te geven bekijk dit interview met Michael Schratt.
https://www.youtube.com/watch?v=LN7NmTQH40c
https://www.youtube.com/watch?v=JvUSVnkGpw8

Henk001
Henk001
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

1. Dat weet je inderdaad niet zeker. Aan de andere kant is het aardse leven gebaseerd op de meest voorkomende atomen in het heelal, H, C en O. Dat is waarschijnlijk niet helemaal toevallig
2. Zoeken is nog niet BEzoeken
3. Waarom is dat niet aannemelijk? We zien een evolutie van eencelligen, via vissen, reptielen, zoogdieren, naar aap, mensaap mens. Tekenen van beschaving die zijn verdwenen kennen we per definitie niet. Tekenen van beschaving die we kennen zijn niet verdwenen en wijzen op een zich ontwikkelende beschaving sinds en door de start van landbouw pakweg 10.000 jaar geleden.
Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik een beetje door die twee uur interview heen geskipped heb. Ik vindt het een boeiend kijkje in de keuken van amerikaanse experimentele vliegtuigen, die het allemaal kennelijk niet geworden zijn. Het tweede deel wordt al snel zeer speculatief, en veel objecten komen niet verder dan de tekentafel en zelfs maar het schetsboek. Van in elk geval één voortstuwingsprincipe weet ik dat het niet werkt. Het gaat niet zozeer over wat er allemaal mogelijk is, maar over waar men over nadacht.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Als je het over meest voorkomende elementen hebt mag helium natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast blijf je wel heel aards denken. Helium-based, silicon-based, electromagnetic-based, flourine-based life forms om een paar mogelijkheden te noemen zou zomaar kunnen.

Als je FTL capabel bent zoek je natuurlijk door te bezoeken.

Naar de ruimste schattingen is het menselijk ras zo’n 300.000j oud. Deel dat over een paar miljard jaar en ga na hoe vaak een ras naar intelligentie heeft kunnen evolueren. In de alternatieve media staat de teller trouwens op zo’n 4 voorgaande mensachtige rassen. Die deze wereld bewandeld hebben.

Als je door dat interview heen skipt mis je toch zeker zaken aangezien het een interview is die echt bomvol informatie zit. Zo blijkt bv dat er een methode is die de luchtweerstand met 60% vermindert door een bepaald elektromagnetisch veld rond het vliegtuig te genereren. Zie je dat terug in de hedendaagse luchtvaart nee.
Maar waar je vooral stil bij moet staan is dat dit enkel druppels zijn uit een emmer aan technologische ontwikkelingen die zo nu en dan eens over de rand klotsen.

Ik weet ook niet over welk voortstuwingsprincipe je het hebt maar tenzij je zelf de nodige experimenten op dat gebied hebt uitgevoerd en zo tot die conclusie bent gekomen dat het niet werkt heb je daar ook geen zekerheid over. Zaken die de huidige gang van zaken bedreigen verdwijnen altijd in “de doofpot”.

Henk001
Henk001
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

@eNdEmiOn: Helium is chemisch inert. Reageert nergens mee. Daar kun je dus geen (zelfreplicerende) moleculen mee maken.

rik
rik
6 jaren geleden

Als die apparaten werkelijk zouden bestaan dan is er geen bank of 1% macht ter wereld die de opkomst ervan zou kunnen stoppen. Daar is de (massa) mens dan weer net te calculerend en slim voor.

Degene die zo’n apparaat in handen heeft en dit belangenloos ter beschikking wil stellen aan de mensheid, die kan dat morgen doen en er nog anoniem bij blijven ook. Hulp erbij nodig? Dan mail me maar 🙂

Rory
Rory
Reactie op  rik
6 jaren geleden

En als je dan dat ding laat testen en uitbrengt. Laat ook even je adres achter en de mededeling of je begraven en/of gecremeerd wil worden. Als je wilt zal ik voor koffie en cake zorgen en je plechtigheid bijwonen. Dan is er tenminste iemand bij de plechtigheid aanwezig omdat je familie is “geadviseerd” zo veel mogelijk afstand te houden van jou en je vrije energie claim.

rik
rik
Reactie op  Rory
6 jaren geleden

Heb je dan helemaal geen fantasie over hoe je zo’n apparaat kan testen en breed kan uitzetten zodat er geen weg terug meer is voor mensen met andere “Eigen” belangen?

De tijd van roepen dat dergelijke apparaten bestaan / werken en erbij vertellen dat het niet komt omdat het door “ze” tegengehouden wordt, is voorbij. Manifesteer of houd je mond dicht.

Henk
Henk
Reactie op  rik
6 jaren geleden
Rik
Rik
Reactie op  Henk
6 jaren geleden

@Henk
Neem jij de productie ter hand?

Rory
Rory
Reactie op  rik
6 jaren geleden

af en toe kan ik ook een beetje negatief denken. Ik wens je alle geluk van de wereld!

Ze kunnen ons niet allemaal doodmaken 🙂

Lyra
Lyra
6 jaren geleden

Lieve mensen, deze oud-minister is een bedrieger! Zijn agenda is om de mensen alvast voor te bereiden op de komst van buitenaardsen die ons nieuwe technologie komen brengen. Echter de komst van deze zogenaamde gezellige aliens is alles behalve gezellig. Ze hebben zeer slechte bedoelingen met de mensheid voor en willen de planeet voorzichzelf. Echter moeten ze eerst langs de Vrije Wil van de mensen heen en doen ze zich eerst voor als zeer vriendelijk, maar dat zijn ze niet. Het zijn dezelfde aliens die ons al duizenden jaren terroriseren door onze maatschappij te manipuleren en iedereen tegen elkaar op te zetten, oorlogen uit te lokken en onze kinderen letterlijk opeten. Ik overdrijf hierbij geen seconde. hoge posities zoals minister van defensie gaat altijd via de illuminati, vergeet dat niet. Deze man is onderdeel van een zeer duistere agenda en niet in het voordeel is van de mensheid. Vergeet ook niet dat de mensheid ALLES aan technologie al in huis heeft zoals vrije energie maar deze technologie stelselmatig is onderdrukt. Wij mensen hebben helemaal geen technologie van de buitenaardsen nodig!! TRAP ER NIET IN! Deze oud minister is een verrader!!
Onthou alsjeblieft wat ik zeg, als wij deze evil aliens (die zich vermommen als de goede) uitnodigen is het afgelopen met ons vrije levendje! De echte goede extraterrestrials komen alleen pas als de mensheid daar collectief specifiek om vraagt maar ook dan laten ze ons gewoon met rust, want wij mensen moeten het zelf doen. ze zullen zich niet direct met ons bemoeien. Elke alien die zich met ons wil bemoeien is niet te vertrouwen, ongeacht hoe vriendelijk ze uitzien! Onthou dit alsjeblieft!’

Rory
Rory
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Nee inderdaad… We moeten ons heftig gaan verzetten tegen alles wat wij niet snappen. Vooral tegen technologische geavanceerde buitenaardse samenlevingen. Zodat deze planeet sneller verlost is van de mensheid en we met een schone lei kunnen beginnen…

Ik ben het er mee eens dat niet alle buitenaardse samenlevingen ons goed gezind zijn. Maar ik ben er ook van overtuigd dat veel meer ogen dan een enkele kwaadwillende lagere densiteit alien ons in de gaten houdt. De quarantaine is voorbij en goedgezinde buitenaardse wezens mogen ook ingrijpen/helpen. Daar zijn ze feitelijk al mee bezig.

Lyra
Lyra
Reactie op  Rory
6 jaren geleden

Ja god zij dank zijn de goedgezinde buitenaardsen zeker bezig, maar zij houden zich altijd aan ons collectieve Vrije Wil. Zij helpen ons van een afstandje en laten zich amper zien. Pas als de gehele mensheid klaar is voor hun komst zullen ze zich voorzichtig laten zien. Wat ik bedoel te zeggen is dat als er ineens buitenaardsen komen zonder enige vorm van overleg en ineens met allerlei gezellige oplossingen komen zijn ze in mijn ogen niet te vertrouwen.
Het is het zelfde kliekje wat ons op een andere manier wil manipuleren en uiteindelijk al onze vrijheid willen ontnemen. Dat is hun nieuwe wereld orde.

Ik weet dat er goede buitenaardsen zijn, god zij dank, ik ben ze zeer dankbaar voor hun assistentie, toch zal de mensheid als straks hopelijk deze evil aliens weg zijn, zelf overeind moeten krabbelen. Dat hoort ook bij onze evolutie dat wij mensen het zelf doen. We hebben alles al in huis. We gaan spiritueel vooral heel erg evolueren, er we worden superwezens. Wij hebben niemand nodig!

Rory
Rory
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Maar sommige mensen moeten nog even wakker geschud worden. Of er nou goedgezinde of kwaadgezinde aliens zich kenbaar maken, de wereld komt op zijn kop te staan voor veel mensen. Geloven zullen wankelen en er zal een periode van angst en verwarring zijn.

Een tijdje AD (after disclosure) zullen mensen echter nog kritischer naar hun eigen regering kijken. De aluhoedjes en conspiracy theoristen worden de nieuwe bron van kennis voor veel mensen en de regeringen zullen worden bekritiseerd voor het ontkennen van dit alles.

Zo gauw de meeste mensen overtuigd zijn van het feit dat we niet alleen zijn en niet het middelpunt van het universum zijn, kunnen we werken aan het beteren van onszelf omdat het opeens een stuk drukker in de speeltuin geworden is. Het oudere jongetje van een paar straten verder is een stuk slimmer en sterker en zijn speelgoed zal je niet zo een twee drie kunnen afpakken.

Het is in ieder geval een stuk makkelijker straks om te verlangen naar contact met goedgezinde buitenaardsen als we ten eerste bewust zijn dat er uberhaupt buitenaardsen zijn en ten tweede als wij wat last ondervonden hebben van wat vervelende buitenaardsen.

Kalki
Kalki
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Ik vertrouw de mensheid niet en denk ik dat ze zelf nog meer rampen gaat veroorzaken, Buitenaardse technologische hulp zou daar om wel welkom heten/zijn. Wij moeten een planetair bewustzijn ontwikkelen en leren te gaan samenwerken met Buitenaardsen van goede gezindheid (en zoals de meeste zijn).

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Zo waarschuwen de goede Buitenaardsen ons specifiek voor dijkdoorbraken in Nederland en dus ook ingenieur Jan Willem Boehmer heeft gelijk en wanneer hij stelt dat het gevaar onder dijken zich bevind en veel dijken op drijfzand zijn gebouwd.
Buitenaardsen dito constateren dit gevaar momenteel en kunnen zij wel oplossingen aanreiken doormiddel van te gaan samenwerken met de mensheid voor o.a. dit dijkdoorbraak-gevaar.

Lyra
Lyra
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Je kan eigenlijk niet zeggen dat de mensheid niet te vertrouwen is omdat de mensheid al duizenden jaren wordt gemanipuleerd door deze negatieve aliens. Deze negatieve aliens zijn veel geavanceerder in technologie en mentale capaciteiten. De mensheid stond er eigenlijk machteloos tegen. Het is heel belangrijk weer vertrouwen te hebben in de mensheid, we zijn allemaal gemanipuleerd en hebben ze ons altijd tegen elkaar laten vechten. We moeten weer als echte mensen in onze eigen krachten komen. Laten we ons dan weer manipuleren door andere buitenaardsen of ze nou de goede zijn of niet? Nee, want wij mensen moeten leren om op eigen benen te staan, want wij hebben alle potentie in ons. Natuurlijk is het spannend als buitenaardsen zich laten zien, ze mogen zichzelf allemaal laten zien van mij part maar ze mogen geen enkele zeggenschap hebben over onze eigen menselijke ontwikkeling en evolutie.
Als jij jouw eigen krachten weggeeft, geef jij jouw eigen ziel weg, zo simpel is het.

Kalki
Kalki
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Er zijn theorieën die verklaren dat de negatieve Buitenaardsen door de positieve Buitenaardsen naar een uithoek van dit heelal zijn verdreven en geen invloed meer op de aarde/mensen kunnen uitoefenen.

Padja
Padja
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

@lieve Kalki.
Ik schat het zo in: als een buitenaardse beschaving in staat is om hier te komen zijn ze iig technologisch verder dan wij.
Om zo ver te komen moet een een oude, lang bestaande club zijn.
Ook zij hebben een verleden gehad om de beschaving te laten groeien. W.s. net als wij, met oorlogen e.d.
Ook de mensheid groeit en bloeit. Volkeren vergaan, volkeren komen op. Het leven an sich is ingericht om vooruit te komen. Ik zie natuurlijke principes: groei, bloei, stapje terug, stagnatie, groei, etc. in een cirkelbeweging.
Ook de mensheid zoals we nu zijn is maar tijdelijk. Maar hé, we zijn d’r..we doen mee

De levensdans, en de eeuwige zoektocht naar “de andere kant van de heuvel”
Daar bevindt zich altijd goed en slecht. Zonder slecht kan er immers geen goed bestaan.
Knuf

Faith
Faith
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Daar is lawaai papagaai Lyra weer. We gaan steeds hoger in frequentie en alles wat negatief is en doelbewust negatief blijft zal het niet gaan redden, dus ook jouw negatieve aliens niet. Waar ben je zo bang voor en waar haal je al die onzin vandaan? Jou is al eerder aangeraden je eigen persoonlijkheid eens goed onder de loep te nemen, want misschien dat je je eigen demonen aan het bevechten bent en jouw demonen kan een ander niets mee. Ik heb verschillende interviews van Paul Hellyer gezien en hij komt bij mij juist erg betrouwbaar over. Maar ik heb niet zoals jij de intentie om iedereen daar van de overtuigen.

Lyra
Lyra
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

De toekomst staat helemaal niet in steen vast, ik hoop van ganse harte dat de frequentie alles zal oplossen, het is onze enige redding. Ik probeer mensen alleen maar te informeren, als men er zich niet in kan vinden dan is het niet anders, ik heb m’n best gedaan. Ik kan ook alles lekker de boel laten en m’n kop in het zand steken maar ik kies er voor omdat niet te doen. Ik maak mij terecht zorgen. We zitten in een eindfase, het is er op of er onder.

Faith
Faith
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Het is inderdaad de tijd van er op of eronder en je zorgen maken heeft geen zin. Heb je je zaakjes op orde, daar gaat het om. En dan bedoel ik niet een koophuis, geweldige carriere, die fantastische auto, 2x p.j. op vacantie en dat gezinnetje wat je nu eenmaal hoort te hebben om ‘erbij’ te horen.

Padja
Padja
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

@Lyra..
Waar maak je je druk om?
Erop of eronder voor wie?

Het leven leeft. Het universum universt. Alles loopt z’n padje.
Je bent niet overstuur omdat de neanderthaler niet meer rondloopt toch?
Geniet van je tijdelijke bestaan is mijn boodschap. Gaia doet haar ding wel.
Knuf

Soul
Soul
6 jaren geleden

Deze man heeft naar mijn mening gelijk.

Nikola Tesla had al de oplossing alleen werd destijds verhinderd.
Ralph ring en zijn team hebben ufos kunne maken en besturen (d.m.v.bewustzijn)
ook hij werd gedwarsboomd.

Maar gelukkig zijn er tegenwoordig meerdere selfservice generatoren die vrij energie ontwikkelen.
Het patent op verkoop hierop ligt bij de energiemarkt ( vandaar dat je t niet zou kunnen kopen)

Check het volgende op YouTube en download het gelijk via keepvid.com.

“”Henderson generator manual””

Je leert je eigen generator te bouwen.
Ma ik heb hiervoor nog wel hulp nodig van iemand die kan uitleggen welke materialen er gebruikt worden.

Henderson was een wetenschapper die verder ging met Teslas ondervindingen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 jaren geleden

Elektronen draaien om de atoomkern
Dat doen ze al miljarden jaren.
De maan draait om de aarde.
Dat doet de maan al miljarden jaren.
Evenzo draait de aarde om de zon.
Dat doet de aarde al miljarden jaren.
De zon draait in een spiraalvlucht door de kosmos.
Dat doet de zon al miljarden jaren.
Waar komt die energie vandaan?
En waar blijft die energie.
Want energie is onderhevig aan transformatie.
Is er in dat proces nu werkelijk geen punt waar we energie af kunnen tappen ?

Arnout
Arnout
Reactie op  Herman de Graaf
6 jaren geleden

Simpelweg omdat het iets is wat zichzelf in balans houdt….

https://www.youtube.com/watch?v=uhS8K4gFu4s

Henk001
Henk001
Reactie op  Herman de Graaf
6 jaren geleden

Zolang er geen remmende kracht is (wrijving of zoiets) is er voor een beweging geen energietoevoer nodig. Als een satelliet bijv eenmaal in zijn baan om de aarde draait, is er geen raketmotor meer nodig. Anderzijds raken al die bewegende hemellichamen ook geen bewegingsenergie kwijt, alweer zolang er geen remmende kracht is. Het is dus een beetje vreemde vraag: “waar blijft die energie?” Er verdwijnt niets. Je kunt je natuurlijk afvragen waar de bewegingsenergie en zwaarte-energie van bijv de Aarde dan oorspronkelijk vandaan komen, dan kom je bij het ontstaan van het Heelal en dat wordt door wetenschappers nog steeds niet goed begrepen.

Bert
Bert
6 jaren geleden

Met onbeperkte vrije energie kun je ook het ultieme massavernietigingswapen maken.

frans
frans
6 jaren geleden

Er wordt keihard gewerkt aan vrije energie! En het is echt de bedoeling dat dit beschikbaar komt voor de vrije mens me een goede en vrije wil.
Deze vrije energie moet ook moet niet in een zogenaamde aansluitingscontracten verwerkt zitten.
Uiteindelijk moet ze zelf ook vrij te gebruiken zijn. Dus vrij van kosten en abonnementen en wurgcontracten. Anders zou jij met vrije energie nog onvrijer worden dan je wij al zijn.
Dus iedereen die zich er aan wil verrijken moeten we buiten houden.
Er zijn al verschillende typen van deze ,generators in de maak!
Er wordt getest en getest op kwaliteit en duurzaamheid!
Het is zelfs al mogelijk om een aan te schaffen! En het scheelt je dan al bakken aan stroomkosten!
Kun je je voorstellen dat er krachten en machten zijn die dit willen voorkomen?
Machten die ons afhankelijk willen houden, alles doen om dit te voorkomen.
Inderdaad Nicola Tesla. En dan nog verschillende andere uitvinders en onderzoekers die gewaarschuwd zijn als ze door zouden gaan met onderzoek en uitvinden van apparatuur die vrije energie produceren uit het magnetisch veld rondom ons. Laboratoria die zijn opgeruimd door machtigen.
Kan je je voorstellen dat de HEBDO-gebeurtenis er een is om alles en ieder te ontwrichten.
Waar ontwrichting is hebben anderen de macht. Die blijven vrijwel onzichtbaar.
Als wij ons verenigen in eenheid, vrede willen, en uit vrije individuele wil de ander terzijde staan kan geen negatieve macht daar tegen op! Dat komt omdat vereniging vanuit de wil tot vrede enorme positieve krachten vrij maakt, ja LICHTENERGIE, waar negatieve machten niets mee aan kunnen vangen! Want in LICHT van vereniging en vrede kan het duistere niet zijn! Achter de HEBDO-gebeurtenis zitten duistere figuren. Duistere figuren verdragen geen licht. Alleen wij kunnen LICHT werpen op deze zaak. En diegenen die aanslag uitvoeren weten niet door welke machten zij gehersenspoeld zijn. Ja en zij worden gedood. Het is een trieste situatie.
Terug naar energie die vrij is, ook vanuit je innerlijk kun je je vrije energie aanwenden tot vrede.
FreeEnergy4All.nl

Gerrit
Gerrit
6 jaren geleden

A.u.b. Teken de petitie online bij het Wittehuis in Washington: https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-congressional-hearings-governmentagencypolitical-witnesses-extraterrestrial-related-events/zYx1VkvD

Dan weten we snel genoeg of er inderdaad buitenaardsen zijn en of ze goed gezind zijn.

Zeg het voort

rop
rop
6 jaren geleden

Vrijen energie uit het niets , de menselijke [bron] gedrag bestaat ook uit vrijen energie,het gebeurt met denken, verstand, geest, een bron van vrijen energie beweging golven trillingen [onze hersens] is zo gebouwd dat men deze vanuit niets zomaar iets kan vormen met gedachten, hoe vaak zegt men wel , het kwam zomaar uit het NIETS, een gebeurtenis kan goed of niet goed zijn , [ Uit] Het Niets, kan het komen, er was iets of al iemand mee bezig om het te verwezenlijken met een gedachten die een daad van iets goed of iets slechts kan vormen, deze explosieve kracht word vanuit het brein gevormd en ook uit gebeeld in woorden of/en daden, het zijn de explosieve krachten die vorm geven en een beeld kunnen scheppen van bouwen en slopen, iets goed, iets wat niet goed is, zo vormen gedachten een vrijen energie, die mens[en] kan alle kanten op laat bewegen ,iets maken en vormen het is een vrijen energie wat beweging stroming trilling inhoud waarmee de geest, verstand, denken energie produceert om te scheppen te vormen,deze vrijen energie van beweging heeft twee kanten, een scheppende energie of een onderwerpende energie en produceert ,die Explosief is en of Scheppend is, deze komische kracht is de bestuurder van de mens. en de mens kan deze kracht zich eigen maken en gebruiken voor zijn bestaan hier op aarde. we kunnen het benutten, maar er zal eerst de heersende energie moet slopen en deze man laat misschien in zijn boek zien hoe de heersen machten [de goden van deze tijd] met de nieuwe kosmische vrijen energie deze heersende kracht omzetten in een vrijen energie waarin ieder mens een mensenrecht heeft en te benutten als vrijen energie voor zijn leven in vrijheid.. het kennen van deze energie maakt vrij…en geen slaaf van de heersende goden of machten.. die de mens onder controle willen houden en als een marionet gebruiken, hun verslaving hun geldgeloof hun macht.. weg met de alle banken die misbruik maken van hun macht en het geld de mens als een marionet gebruikt en onder hun wil plaatst als slaaf van het Geldvorm.. en als machtsmiddel gebruikt…voor allerlei doeleinden.. deze kracht deze geldvorm zal moeten veranderen , het werkt niet als een vrijen energie stroming maar onderwerpt de mens , net als het geloof werkt het als een onderwerping van wat men gelooft, waar men in gelooft schept onderwerping aan een geloof en onderwerping is geen vrijen energie maar een verslavende energie aan een middel waarin men zich aan onderwerpt..

Henk001
Henk001
6 jaren geleden

Als onder vrije energie wordt verstaan: energie die uit het niets te voorschijn komt, dan is dit in strijd met de wet van behoud van energie; die heeft zich al talloze malen waargemaakt, dus wie denkt dat ie die kan ontzenuwen moet met heel goede bewijzen komen. Als bedoeld wordt energie waar je niet voor hoeft te betalen, dan tellen al die fantasierijke generatoren ook niet mee, want daar moet je ook voor betalen (en er is nog nooit een werkend exemplaar geproduceerd). Maar je kunt natuurlijk je eigen olieboortorentje knutselen, dan heb je gratis olie (na aftrek van de bouwkosten). Onbetwiste vrije energie is natuurlijk zonne-energie (ook in afgeleide vormen als wind, stromend water e.d.). Helemaal gratis (na aftrek van de aanschafkosten van de zonnepanelen, windmolens e.d.). Of Aardwarmte.

wesley
wesley
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Via de zon kan je vitamine b12 ontvangen waardoor je actief wordt en energiek.
Als er vanaf de zon energie naar ons toe kan komen, dan kan het ook op andere maniere!

Henk001
Henk001
Reactie op  wesley
6 jaren geleden

Vitamine B12 krijgen we niet van de zon, je bedoelt waarschijnlijk dat onder invloed van zonlicht vit D wordt aangemaakt in de huid. Dat is gewoon weer de stralingsenergie die in zonlicht zit.

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

new york times

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x