Vrije Energie

Canadese oud-minister: “Wereld moet vrije energie uit de kosmos benutten”

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zegt dat er een einde kan komen aan de problemen op aarde door de grote banken hun macht te ontnemen en vrije energie uit het universum te benutten.

De oud-politicus zorgde voor ophef door te zeggen dat hij in UFO’s gelooft. “Ze zijn net zo echt als de vliegtuigen die boven je hoofd vliegen,” vertelde hij aan de krant Ottawa Sun.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In zijn nieuwe boek The Money Mafia schrijft hij dat de wereldwijde economische onzekerheid is te wijten aan een ‘handvol’ grote banken die 95 procent incasseren van iedere dollar die ze uit het niets maken.

Canadese oud-minister: "Wereld moet vrije energie uit de kosmos benutten"“We hanteren een systeem dat krankzinniger dan krankzinnig is,” zei Hellyer. “Dit systeem stelt banken in staat om dezelfde hoeveelheid geld 20 keer uit te lenen.”

De Canadese overheid mag wat hem betreft meer geld drukken, maar moet banken verplichten om meer geld in kas te hebben.

We kunnen volgens Hellyer een einde maken aan onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen door ‘de energie die overal in de kosmos aanwezig is’ te benutten. Mensen kunnen de motor van hun auto en hun cv-ketel vervangen door een klein apparaat dat de ‘exotische energie’ uit het universum benut, aldus Hellyer. Hij zei dat er een complot is van de banken om deze technologie weg te houden bij het volk.

In 2005 zei Hellyer openlijk dat hij samen met zijn vrouw een UFO had gezien en openstaat voor theorieën over intelligent leven op andere planeten.

Boek: The Money Mafia

[Ottawa Sun]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sunshine
Sunshine
9 jaren geleden

Ik kan me niet voorstellen dat er nog mensen zijn die denken dat wij de enige bewoonbare planeet hebben. Hemellief er worden 2 aard-achtige planeten per week ontdekt! Er zijn miljarden sterrenstelsel!
Als je een beetje nuchter nadenkt kun je toch niet serieus denken dat er verder nergens leven is.

Vermoedelijk heeft het ontkennen van leven op andere planeten meer te maken met angst. Anders kan ik het niet verklaren.

rik
rik
9 jaren geleden

Als die apparaten werkelijk zouden bestaan dan is er geen bank of 1% macht ter wereld die de opkomst ervan zou kunnen stoppen. Daar is de (massa) mens dan weer net te calculerend en slim voor.

Degene die zo’n apparaat in handen heeft en dit belangenloos ter beschikking wil stellen aan de mensheid, die kan dat morgen doen en er nog anoniem bij blijven ook. Hulp erbij nodig? Dan mail me maar 🙂

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Lieve mensen, deze oud-minister is een bedrieger! Zijn agenda is om de mensen alvast voor te bereiden op de komst van buitenaardsen die ons nieuwe technologie komen brengen. Echter de komst van deze zogenaamde gezellige aliens is alles behalve gezellig. Ze hebben zeer slechte bedoelingen met de mensheid voor en willen de planeet voorzichzelf. Echter moeten ze eerst langs de Vrije Wil van de mensen heen en doen ze zich eerst voor als zeer vriendelijk, maar dat zijn ze niet. Het zijn dezelfde aliens die ons al duizenden jaren terroriseren door onze maatschappij te manipuleren en iedereen tegen elkaar op te zetten, oorlogen uit te lokken en onze kinderen letterlijk opeten. Ik overdrijf hierbij geen seconde. hoge posities zoals minister van defensie gaat altijd via de illuminati, vergeet dat niet. Deze man is onderdeel van een zeer duistere agenda en niet in het voordeel is van de mensheid. Vergeet ook niet dat de mensheid ALLES aan technologie al in huis heeft zoals vrije energie maar deze technologie stelselmatig is onderdrukt. Wij mensen hebben helemaal geen technologie van de buitenaardsen nodig!! TRAP ER NIET IN! Deze oud minister is een verrader!!
Onthou alsjeblieft wat ik zeg, als wij deze evil aliens (die zich vermommen als de goede) uitnodigen is het afgelopen met ons vrije levendje! De echte goede extraterrestrials komen alleen pas als de mensheid daar collectief specifiek om vraagt maar ook dan laten ze ons gewoon met rust, want wij mensen moeten het zelf doen. ze zullen zich niet direct met ons bemoeien. Elke alien die zich met ons wil bemoeien is niet te vertrouwen, ongeacht hoe vriendelijk ze uitzien! Onthou dit alsjeblieft!’

Soul
Soul
9 jaren geleden

Deze man heeft naar mijn mening gelijk.

Nikola Tesla had al de oplossing alleen werd destijds verhinderd.
Ralph ring en zijn team hebben ufos kunne maken en besturen (d.m.v.bewustzijn)
ook hij werd gedwarsboomd.

Maar gelukkig zijn er tegenwoordig meerdere selfservice generatoren die vrij energie ontwikkelen.
Het patent op verkoop hierop ligt bij de energiemarkt ( vandaar dat je t niet zou kunnen kopen)

Check het volgende op YouTube en download het gelijk via keepvid.com.

“”Henderson generator manual””

Je leert je eigen generator te bouwen.
Ma ik heb hiervoor nog wel hulp nodig van iemand die kan uitleggen welke materialen er gebruikt worden.

Henderson was een wetenschapper die verder ging met Teslas ondervindingen.

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x