CoronaMens en Dier

Advocaat waarschuwt iedereen: ‘De coronaprik is nog maar het begin’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Wat gebeurt er als men eindelijk besluit om het coronavaccin van de markt te halen omdat te veel mensen kanker en andere ziektes krijgen? Kun je een aanklacht indienen? Nee, zei de Amerikaanse advocaat Thomas Renz in de show X22 Report. Hij wees erop dat de vaccinmakers juridische immuniteit genieten.

Hij zei dat ze niet van plan zijn om de coronaprik van de markt te halen. “Het grote geld zit niet in de coronaprik. Het grote geld zit in het mRNA, zit in de gentherapie,” benadrukte Renz.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waarom zou je dat doen?

De advocaat zei verder dat ze hebben besloten om mRNA ook toe te voegen aan het griepvaccin. “Haal dit jaar geen griepprik,” waarschuwde Renz. “Al kreeg ik een miljoen, ik zou geen injectie nemen.”

“Ik vertrouw deze mensen niet. Waarom zou ik iemand vertrouwen die steeds tegen me heeft gelogen?” vroeg hij. “Waarom zou je dat doen?”

Heilige graal

Voor hen zou het worstcasescenario zijn dat het coronavaccin van de markt wordt gehaald, maar ze blijven mRNA toch gebruiken. Ze willen zich helemaal richten op gentherapie, dat is hun heilige graal, aldus de advocaat.

En ziedaar: wetenschappers hebben nu ontdekt dat mensen kunnen ‘genezen’ van een hartaanval met behulp van de mRNA-vaccintechnologie.

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Je zo kunnen stellen dat het mrna vaccintechno;ogie juist het tegendeel veroorzaakt .Gezien het aantal hart infacten na vaccinatie

Annette
Annette
2 jaren geleden

Thomas Renz heeft gelijk met zijn mededeling, dat niemand verhaal kan halen bij wie dan ook bij “vaccinatie” schade.

Dat was ook vanaf dag 1 de bedoeling. Ieder land, iedere regering had afspraken gemaakt met de farmaceutische bedrijven, waarbij de laatste absoluut NIET juridisch konden worden aangepakt bij eventuele schade.

Je kunt dus stellen, dat de regeringen van veel landen met voorbedachten rade hun eigen bevolking overgeleverd hebben aan farmaceutische bedrijven, zonder dat de laatste daar ook maar een centje pijn aan zouden hebben.

In het recente verleden hebben diezelfde farmaceuten heel wat financiële schade opgelopen, tot zelfs in de miljoenen, en DAT hebben ze op deze manier mooi afgedekt.

Er zijn wel enkele regeringsleiders van bepaalde landen geweest, die NIET mee wilden doen. Voornamelijk in Afrika. Deze hebben dat dan ook met de dood moeten bekopen.

Met andere woorden: iedereen die “vrijwillig” (voor velen die hun baan dreigen te verliezen of anders bijvoorbeeld geen familie in verzorgingshuizen kunnen bezoeken) deze gentechinjectie neemt, is overgeleverd aan de duivel.

Wat er verteld wordt over die griepprik: mijn man en ik hebben een aantal jaren (toen wij nog in zalige onwetendheid verkeerden) deze griepprik genomen.

Het keerpunt kwam begin 2020: veel ouderen in Spanje en Italië, praktisch allemaal een paar maanden daarvoor ingeënt tegen de griep, stierven aan de nieuwe griepsoort.

Ik vond dat bijzonder verdacht. Net alsof er iets in dat vaccin gestopt was, waardoor zovelen niet alleen ernstig ziek werden, maar OOK nog een grote kans om te sterven.

Dus in 2020 hebben wij de uitnodigingen voor de jaarlijkse griepprik bij het oud papier gedaan. Hetzelfde uiteraard in 2021.

Waar dit allemaal naar toe gaat: niemand die het exact kan voorspellen. Maar het ziet er al met al behoorlijk bedreigend uit.

Dat er nu zoveel gevallen van vogelgriep zijn is héél opvallend. Alsof het allemaal georkestreerd wordt.

Wat een absolute horror voor alle pluimveebedrijven, die hiermee te maken krijgen.

Voor mij komt het allemaal heel verdacht over, aangezien wij dan zeer binnenkort te maken krijgen met een nieuw soort schaarste: kippen en niet te vergeten eieren.

Wat zullen ze daarna nog uit de grote hoed toveren?

wilbert
wilbert
2 jaren geleden

ik heb die gifprik nooit gehaald en die zal ik ook nooit gaan halen .

Sylvie
Sylvie
2 jaren geleden

Vuile bende!

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x