CoronaMens en Dier

Kijk: Kuipers stevig aan de tand gevoeld over coronapas, maar Beau verstoort moment

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Politiek commentator Wouter de Winther vroeg zorgminister Ernst Kuipers donderdagavond in talkshow Beau hoelang het coronatoegangsbewijs nog blijft bestaan als het gaat zoals het nu gaat.

“Op dit moment is de afweging: waar leggen we de prioriteit? Zoveel mogelijk mensen toelaten bij allerlei gelegenheden, niet meer de anderhalve meter, niet meer een vaste plaats, niet meer een mondkapje, maar dan nog wel een check aan de voordeur, of geen check aan de voordeur, maar dan misschien minder mensen toelaten en wel een vaste plaats,” zei Kuipers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De Winther vroeg hem of een check aan de voordeur nog wel zin heeft. Hij wees erop dat ook mensen die een groen vinkje hebben gekregen elkaar kunnen besmetten.

Hoelang nog?

De minister zei dat dit voor alle maatregelen geldt. “Kun je elkaar besmetten als je anderhalve meter afstand houdt? Ja, dat kan ook. Kun je elkaar buiten besmetten? Ja, dat kan wel degelijk,” aldus Kuipers.

“Hoelang nog?” vroeg de verslaggever. “Zolang ze proportioneel zijn,” antwoordde de minister. Terwijl De Winther Kuipers stevig aan de tand voelde, verstoorde Beau het moment. “Ik vind dit een hele rare ministerraad. We komen er niet uit op deze manier,” zei hij.

Blunder

Er gebeurde in de uitzending nog iets opmerkelijks. Toen De Winther hem de vraag stelde of de isolatieperiode nu zeven dagen duurt, blunderde Kuipers. Hij moest toegeven dat hij dat niet wist. “Eh, dat exact, eh, om en nabij,” antwoordde hij.

Of die periode verkort zou kunnen worden, kon de minister niet zeggen. “Het is de vraag: hoe veilig kan dat?” stelde hij.

Auteur en spreker Hans van Tellingen reageert: “Hij blundert al twee jaar. Altijd volledig foute voorspellingen. Geen cijfermatig inzicht. En sinds zijn aantreden het koppig persisteren in de niet-effectieve, dure en onethische coronapas.”

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Verandering
De Verandering
2 jaren geleden

Kaal stinkend stuk stront uit het minste riool van de samenleving

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

In die kale hersenpan zit zaagsel,wie gelooft die engnek nog

André Willemse
André Willemse
2 jaren geleden

Beau boycotten. Niet meer kijken

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha….dat hele COVID-1984-Totale-Controle-Social-Credit-System-Oormerk gaat helemaal nóóit meer verdwijnen als het aan die Landverraders van het Haagse Misdaad-Syndicaat de Firma List ende Bedrog ligt….2G als excuus is komen te vervallen….Cojona is inmiddels wel achterhaalt…dat is verworden tot eeuwig rondjes draaien in dezelfde Vicieuze Cirkel rondom de Rokende Puinhopen van een ingestort Kaartenhuis…Dus Führer Rüttler & Herr Doktor Ernst Mengele zullen op korte termijn wel bekendmaken dat we dat QR-Totale-Controle-Paspoort nodig hebben om ons te beschermen tegen de Russen…..

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x