Homepagina » Het Complot » Trump wéét dat 9/11 inside job was. Waarom liegt hij en geeft hij Afghanistan de schuld?
Trump wéét dat 9/11 inside job was. Waarom liegt hij en geeft hij Afghanistan de schuld?

Trump wéét dat 9/11 inside job was. Waarom liegt hij en geeft hij Afghanistan de schuld?

De terreuraanslagen op 11 september 2001 in New York zijn niet gepland en georganiseerd in Afghanistan, zoals de Amerikaanse president Donald Trump heeft beweerd.

In plaats daarvan zijn ze uitgevoerd door bepaalde elementen in Washington D.C. en Tel Aviv, stelt dr. Kevin Barrett, een Amerikaanse journalist die 9/11 al sinds 2003 bestudeert.

“De zionistische staatsgreep op 9/11 is gepleegd door Israëli’s, neoconservatieve Amerikanen, onderdelen van het Amerikaanse leger en de inlichtingengemeenschap,” zei dr. Barrett in gesprek met Press TV.

Wegwezen daar!

Trump zei maandagavond in een toespraak dat de Amerikanen in Afghanistan blijven. We mogen ons niet overhaast terugtrekken, zei hij.

Vier jaar geleden twitterde Trump nog: ‘Wegwezen daar!’ Nu zegt hij dat Amerika zich niet zomaar kan losmaken van de ’11-septemberoorlogen’.

“Tijdens de verkiezingsrace was Trump nog sceptisch over overzeese oorlogen,” zei Barrett.

Explosieven

“Hij erkende dat de oorlogen in Irak en Afghanistan ervoor hebben gezorgd dat de Amerikaanse economie en infrastructuur zijn verwoest,” voegde hij toe.

Dr. Barrett benadrukte dat Trump zelf ook een scepticus is als het gaat om 9/11. “Op die bewuste 11 september zei Trump gelijk dat er explosieven waren gebruikt,” zei hij.

“Hij zei dat een vliegtuig die gebouwen onmogelijk kon hebben neergehaald,” vervolgde hij.

Diepe staat

Nu is alle hoop vervlogen dat Trump, die eerder George W. Bush verantwoordelijk hield voor 9/11, de waarheid zal vertellen, aldus Barrett.

Hij zei dat Trump duidelijk onder de duim wordt gehouden door de diepe staat, die op 11 september 2001 duizenden Amerikanen heeft vermoord.

[PressTV]


Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Het bewijs dat hij ook niet voor geen moer deugt!

  8 likes
 2. Trump weet dondersgoed dat het een inside job was , echter dit zal die in het openbaar nooit zeggen . Dit zou anders betekenen dat het z’n laatste optreden levend en wel zou zijn en levensmoe is ie niet . Poetin weet al langer uit zijn woorden te proeven dat een president in de US feitelijk niks heeft te zeggen maar de deep state aan het roer staat . Er zouden ennorm wat zeer hoge koppen gaan rollen als 9/11 echt uit komt , en die deinzen niet terug om de President te laten vermoorden .

  22 likes
 3. Dat Trump onder de duim wordt gehouden is wel een ding wat zeker is….. Ik denk ook dat nu hij steeds meer kennis van zaken krijgt, waarschijnlijk zich rot geschrokken is van de omvang van die diepe staat……en laten we eerlijk zijn ,dat redt niemand alleen…..meestal beginnen goede veranderingen van onder af, de massa…maar kennelijk zijn ze nog niet zover, niet in de USA, niet in de EU en in t Hollandse helemaal niet, we hebben niet eens een kabinet ,simpele zielen. Ik hoop dat Trump het 4 jaar vol houdt en dan nog even van het leven geniet. Veranderingen komen er toch, staat allang vast..

  18 likes
  • Wie zegt dat Trump alleen is? Misschien weer zo’n actie die hij uit moet voeren voor de deep state, omdat de deep state hem dat oplegt, net als de 350 billion wapendeal met de Saoedies door moest gaan.
   Die ging door, maar anders dan de deep state het in het hoofd had.
   Vorige stunt was het Noord Korea waar we op ons moesten richten en…? wat gebeurde er?
   Je weet het nooit met Trump, hij is nogal onvoorspelbaar.
   Afwachten maar.

   3 likes
 4. De nieuwswaarde van dit artikel ontgaat me, welke toevoeging heeft dit artikel voor alternatieve media?
  Dat 9/11 een false flag is weten/horen we al decennia en dat Trump niet betrouwbaar is wisten we ook al.

  Enkel deze pat-stelling en onze machteloosheid daarin wordt hier nog eens benadrukt.
  Een zinloos bericht in de lijn van de ms media propoganda. Probeer beter iets toe te voegen lijkt me.

  7 likes
 5. De simpelste versie van inside job is gewoon de aanslagen door laten gaan…

  5 likes
 6. Zo, kijk eens aan. Dus Trump wordt door de diepe staat (whatever that may be) gecontroleerd, maar Obama zou volledig zelfstandig gehandeld hebben. Ongeloofelijk hoe de mensen hier hun eigen complottheoriën over Obama verloochenen. Shame on these people.

  5 likes
 7. De SS John McCain vaarde maandag jl. rakelings langs de Chinese territoriale wateren (uitdagen) en dat werd prompt met een EMP attack beantwoord.
  Niemand weet van welke kant het kwam maar vermoed wordt dat het China was, hoewel het wapen makkelijk van Russische makelij kan zijn, maar de Chinezen maakten de deep state prompt daarna voor arrogant uit wat ze natuurlijk ook zijn.
  Niet dat ze het meteen meldden op CNN en ook de andere fake news media zeiden er niets over want dat zou gelijk staan aan zeggen ”we hebben verloren”.
  Dit soort wapentuig kan de deep state niet tegenop.
  Uiteindelijk deed Foxnews schoorvoetend melden dat het waarschijnlijk China was die de SS John McCain lamgelegd heeft.

  1 likes
  • Voor wie niet weet wat de deep state is, dat zijn de nazi´s die terug willen naar de tijd van Charles Dickens.
   Omdat een handjevol simpele zielen met het IQ van een dropje graag de baas willen spelen over de rest van de mensheid……
   En dan willen ze Trump voor de 3e keer, bij gebrek aan betere smoezen, op zijn psyche laten testen omdat ze vinden dat hij nogal simpel is……
   Dan blijf je toch lachen!!!

   1 likes
 8. De president zegt en doet wat zijn adviseurs hem ‘adviseren’. Neo-cons is politiek correcte codetaal voor fascisten.

  Momenteel is er een gevecht gaande in het Witte Huis om de macht, het is oorlog ín Amerika:
  August 18-20, 2017 — Bannon’s second connection to child porn revealed
  (in: GENERAL ARCHIVES August 2017)
  Trump’s chief strategist linked to pedophile activity in two states, California and Florida.

  August 17-18, 2017 — FBI releases file on Smedley Butler & Nazi plot to overthrow government August 17-18, 2017 — Talk emerges of a diplomatic boycott of the Trump administration
  Diplomatic boycotts aren’t rare but haven’t generally been used against the United States.

  August 11-13, 2017 – White House Gorka-Miller team: a return to Nazi-Zionist cooperation of the 1930s The very peculiar neo-Nazi/Zionist cell in the Trump White House. http://www.waynemadsenreport.com/

  ‘Unite the Right’ blijkt te zijn geinfiltreerd door een ágent provocateur’ werkend voor de neo-cons:
  Jason Kessler [Charlottesville, VA] Authored Anarchist & Anti-Christian Poetry
  • SPLC—Kessler was a former Obama supporter who participated in the George Soros-supported Occupy movement.
  •InfoWars.com—In an exclusive interview, Kessler fails to explain why he played into what appeared to be an orchestrated attempt to manufacture a riot.
  •Citizen journalist Lee Stranahan—
  There are direct connections between one of the neo-Nazi groups in Charlottesville and a Soros-supported Ukrainian nationalist political party.
  http://www.trunews.com/article/jason-kessler-white-supremacist-or-soros-plant

  Mark Zuckerberg, Overlord of the Evil Facebook Empire, is running for President.
  Learn more about the real history of Facebook, and what it would mean to have a President Zuckerberg in the Oval Office in this week’s edition of The Corbett Report Subscriber.
  For free access to this editorial, please CLICK HERE.
  https://steemit.com/news/@corbettreport/zuckerberg-for-president-2020

  De politiek in de VS is volledig geprivatiseerd. De wapenfabrikanten (hun lobby) dicteren het Buitenlands beleid. Corrupt Nederland volgt dit klakkeloos. Oorlogsmisdaden geen bezwaar. Geen Kamervragen.

  De VS zit iig niet voor de mensenrechten in Afghanistan. De VS werkt dikwijls graag samen met dictators, of bij gebrek aan zulke gasten, installeren ze een dictatoriaal regime (vb. Oekraïne, Turkije).
  Belangrijk voor de VS is ook de opiumhandel.
  Sinds de nep-jacht op Bin-Laden (Tim Osman), die al in dec. 2001 kwam te overlijden (aan nierfalen) en het circus zich op Afghanistan stortte is de opiumproductie ver-veel-voudigd.

  Verder spelen mee: oliepijplijnen die (ALCOA) door het land wil leggen. En ‘strip-mining’ van de ertsrijke bergen. Tegelijk zijn er tal van legerbasis gebouwd – die dienen voor de beoogde aanvallen op Rusland en China.
  m.i. is dit de enige reden dat de VS (boekhoudkundig al vele malen failliet) voor de bankiersmaffia toch (zeer) kredietwaardig wordt geacht. De Staat blijft drijven, het volk verzuipt in de armoede en ellende (Orwelliaanse paramilitaire dictatuur), Europa haakt aan.

  4 likes
 9. Ze hebben oorlog nodig, ze willen doden, ze willen macht etcetc.

  3 likes
 10. ja hij lijdt waarschijnlijk aan het JFK-syndroom

  1 likes
 11. Kort samen gevat; Niets is wat het lijkt!

  1 likes
 12. excuus. ALCOA ziet natuurlijk in het Aluminium. Bedoeld was: Unocal Corporation. UNOCAL http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/oil.html

  1 likes
 13. makkelijk gezegt Trump deugd niet toen hij begon was hij heel anders dan nu
  ik denk dat ie eieren voor zijn geld neemt Hij wil nog niet dood denk ik
  hij is wel zichtbaar maakt alles in ongelukjes
  Beter dan een president die goed kan toneel spelen

  0 likes
 14. Ze gaan daar nooit weg.
  De hero handel is uiters winstgevend.
  De amies zijn al zo lang blut, ze kunnen niet zonder en ook niet zonder C ocaine I mport A gency.

  0 likes
 15. Voordat Trump verkozen werd , had hij een eigen visie die hij zo hard doordrukte en uiteindelijk zijn overwinning betekende. Eenmaal in het witte huis heeft hij de macht van de deep state zwaar onderschat..dus ofwel gehoorzaamd hij , ofwel zetten ze hem af of wordt hij afgemaakt.
  Geef mij maar Andrew D. Bassiago als volgende president , alhoewel ik vraag mij af hoe hij de deep state zal behandelen , als ze geen failed state zijn tegen dan..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...