Het Complot

Trump wéét dat 9/11 inside job was. Waarom liegt hij en geeft hij Afghanistan de schuld?

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De terreuraanslagen op 11 september 2001 in New York zijn niet gepland en georganiseerd in Afghanistan, zoals de Amerikaanse president Donald Trump heeft beweerd.

In plaats daarvan zijn ze uitgevoerd door bepaalde elementen in Washington D.C. en Tel Aviv, stelt dr. Kevin Barrett, een Amerikaanse journalist die 9/11 al sinds 2003 bestudeert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De zionistische staatsgreep op 9/11 is gepleegd door Israëli’s, neoconservatieve Amerikanen, onderdelen van het Amerikaanse leger en de inlichtingengemeenschap,” zei dr. Barrett in gesprek met Press TV.

Wegwezen daar!

Trump zei maandagavond in een toespraak dat de Amerikanen in Afghanistan blijven. We mogen ons niet overhaast terugtrekken, zei hij.

Vier jaar geleden twitterde Trump nog: ‘Wegwezen daar!’ Nu zegt hij dat Amerika zich niet zomaar kan losmaken van de ’11-septemberoorlogen’.

“Tijdens de verkiezingsrace was Trump nog sceptisch over overzeese oorlogen,” zei Barrett.

Explosieven

“Hij erkende dat de oorlogen in Irak en Afghanistan ervoor hebben gezorgd dat de Amerikaanse economie en infrastructuur zijn verwoest,” voegde hij toe.

Dr. Barrett benadrukte dat Trump zelf ook een scepticus is als het gaat om 9/11. “Op die bewuste 11 september zei Trump gelijk dat er explosieven waren gebruikt,” zei hij.

“Hij zei dat een vliegtuig die gebouwen onmogelijk kon hebben neergehaald,” vervolgde hij.

Diepe staat

Nu is alle hoop vervlogen dat Trump, die eerder George W. Bush verantwoordelijk hield voor 9/11, de waarheid zal vertellen, aldus Barrett.

Hij zei dat Trump duidelijk onder de duim wordt gehouden door de diepe staat, die op 11 september 2001 duizenden Amerikanen heeft vermoord.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
6 jaren geleden

Trump weet dondersgoed dat het een inside job was , echter dit zal die in het openbaar nooit zeggen . Dit zou anders betekenen dat het z’n laatste optreden levend en wel zou zijn en levensmoe is ie niet . Poetin weet al langer uit zijn woorden te proeven dat een president in de US feitelijk niks heeft te zeggen maar de deep state aan het roer staat . Er zouden ennorm wat zeer hoge koppen gaan rollen als 9/11 echt uit komt , en die deinzen niet terug om de President te laten vermoorden .

Rob ter Horst
Rob ter Horst
6 jaren geleden

De simpelste versie van inside job is gewoon de aanslagen door laten gaan…

Louise
Louise
6 jaren geleden

Dat Trump onder de duim wordt gehouden is wel een ding wat zeker is….. Ik denk ook dat nu hij steeds meer kennis van zaken krijgt, waarschijnlijk zich rot geschrokken is van de omvang van die diepe staat……en laten we eerlijk zijn ,dat redt niemand alleen…..meestal beginnen goede veranderingen van onder af, de massa…maar kennelijk zijn ze nog niet zover, niet in de USA, niet in de EU en in t Hollandse helemaal niet, we hebben niet eens een kabinet ,simpele zielen. Ik hoop dat Trump het 4 jaar vol houdt en dan nog even van het leven geniet. Veranderingen komen er toch, staat allang vast..

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

ja hij lijdt waarschijnlijk aan het JFK-syndroom

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x