Homepagina » Buitenland » Gewelddadige demonstratie Charlottesville opgezet door Obama en Soros. Beleidsmaker spreekt in dit bericht van complot
Gewelddadige demonstratie Charlottesville opgezet door Obama en Soros. Beleidsmaker spreek in dit bericht van complot

Gewelddadige demonstratie Charlottesville opgezet door Obama en Soros. Beleidsmaker spreekt in dit bericht van complot

Oud-president Obama heeft meegeholpen bij het opzetten van de gewelddadige demonstratie in Charlottesville als onderdeel van een complot om president Trump af te zetten. Dat heeft een beleidsmaker uit de staat Idaho gesuggereerd.

De Republikeinse politicus Bryan Zollinger plaatste vrijdag een verhaal op Facebook waarin hij stelde dat Obama en andere Democraten zoals miljardair George Soros en gouverneur Terry McAuliffe deel uitmaakten van het complot, schrijft de Post Register.

“Ik zeg niet dat het zo is, maar ik suggereer dat het volstrekt plausibel is,” schreef Zollinger in het Facebookbericht.

Oorlogskamer

Hij claimde verder dat Obama een speciale ‘oorlogskamer’ heeft ingericht om tegen de regering van Trump te strijden en dat Charlottesville onderdeel was van zijn plan.

De beleidsmaker vertelde aan de Idaho Statesman dat het misschien fout was om het verhaal te delen, maar dat hij bij zijn uitspraken bleef.

President Trump zei tijdens een nieuwe campagnebijeenkomst dat de media er niet in zijn geslaagd nauwkeurig te berichten over zijn uitlatingen over de onlusten in Charlottesville.

Achterbakse mediamisleiding

“Het is tijd om de achterbakse mediamisleiding te tonen,” zei Trump.

Daarnaast wil hij de rol van de media onderzoeken in het aanzetten tot geweld. “De enige mensen die deze haatgroepen een platform geven zijn de media en het fake news zelf,” aldus de president.

Het protest in Charlottesville mondde uit in geweld. Een vrouw kwam om het leven toen een auto inreed op tegendemonstranten.

De president zei in een reactie op de betoging dat ‘beide zijden schuld treffen voor het geweld’.

[The Hill]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
densie
densie
4 jaren geleden

sta nergens meer van te kijken, als het waar/niet waar is!

Ohm Namah Shivaya

namaste

Louis Gieling
Louis Gieling
4 jaren geleden

Als je van complot theorieën spreekt, heb er een paar wel een hele goede bedacht.

J. Hofmans
J. Hofmans
4 jaren geleden

Alles wat vanuit Amerika komt is NEP. Hamburgers, politici, oorlogen.. Wordt het niet tijd om dat direct recht te zetten, zo nodig met geweld?

Peter
Peter
4 jaren geleden

De oorzaak is gelegen in het feit dat er nog vele randdebielen rondlopen , dat bewijst zich iedere dag opnieuw met moord en doodslag . Bepaalde figuren zoeken altijd ruzie ook zonder aanleiding en kunnen maar moeilijk normaal leven zoals het gros van de mensheid wel doet , je leest het dagelijks . We moeten ook niet overal een complot in zien of een false flag . In charlotje lopen ook deze gekken al over the world . Er zit een bijhoorlijke steek aan je los als men hier bijvoorbeeld het standbeeld van Hugo de Groot wil weghalen en dat men daar knokpartijen voor gaat organiseren . Een normaal mens zou zeggen get à live en ga eens wat nuttigs doen met je leven . Links rechts of rechts links beiden zijn daar begonnen dus beide dragen verantwoording , Trump ziet het goed , men kan zeggen van Trump wat men wil , en hij is een beetje excentriek bij tijd en wijle maar wel recht door zee . Tja die laatste eigenschap daar kan je tot Sint juttemis op wachten bij ons kabinet . Hier zitten we opgescheept met Pinokkio .

x

Check Also

patholoog

Forensisch patholoog: ‘Ik krijg lichamen op de snijtafel die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven’

De Tweede Kamer stemde unaniem voor een ...

kamer

Kamerlid Fleur Agema is woest: ‘We zijn misleid, schandalig!’

Patiënten die in het ziekenhuis terechtkomen om ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

20
0
We lezen graag je reactie!x