Homepagina » Buitenland » Gewelddadige demonstratie Charlottesville opgezet door Obama en Soros. Beleidsmaker spreekt in dit bericht van complot
Gewelddadige demonstratie Charlottesville opgezet door Obama en Soros. Beleidsmaker spreek in dit bericht van complot

Gewelddadige demonstratie Charlottesville opgezet door Obama en Soros. Beleidsmaker spreekt in dit bericht van complot

Oud-president Obama heeft meegeholpen bij het opzetten van de gewelddadige demonstratie in Charlottesville als onderdeel van een complot om president Trump af te zetten. Dat heeft een beleidsmaker uit de staat Idaho gesuggereerd.

De Republikeinse politicus Bryan Zollinger plaatste vrijdag een verhaal op Facebook waarin hij stelde dat Obama en andere Democraten zoals miljardair George Soros en gouverneur Terry McAuliffe deel uitmaakten van het complot, schrijft de Post Register.

“Ik zeg niet dat het zo is, maar ik suggereer dat het volstrekt plausibel is,” schreef Zollinger in het Facebookbericht.

Oorlogskamer

Hij claimde verder dat Obama een speciale ‘oorlogskamer’ heeft ingericht om tegen de regering van Trump te strijden en dat Charlottesville onderdeel was van zijn plan.

De beleidsmaker vertelde aan de Idaho Statesman dat het misschien fout was om het verhaal te delen, maar dat hij bij zijn uitspraken bleef.

President Trump zei tijdens een nieuwe campagnebijeenkomst dat de media er niet in zijn geslaagd nauwkeurig te berichten over zijn uitlatingen over de onlusten in Charlottesville.

Achterbakse mediamisleiding

“Het is tijd om de achterbakse mediamisleiding te tonen,” zei Trump.

Daarnaast wil hij de rol van de media onderzoeken in het aanzetten tot geweld. “De enige mensen die deze haatgroepen een platform geven zijn de media en het fake news zelf,” aldus de president.

Het protest in Charlottesville mondde uit in geweld. Een vrouw kwam om het leven toen een auto inreed op tegendemonstranten.

De president zei in een reactie op de betoging dat ‘beide zijden schuld treffen voor het geweld’.

[The Hill]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. De oorzaak is gelegen in het feit dat er nog vele randdebielen rondlopen , dat bewijst zich iedere dag opnieuw met moord en doodslag . Bepaalde figuren zoeken altijd ruzie ook zonder aanleiding en kunnen maar moeilijk normaal leven zoals het gros van de mensheid wel doet , je leest het dagelijks . We moeten ook niet overal een complot in zien of een false flag . In charlotje lopen ook deze gekken al over the world . Er zit een bijhoorlijke steek aan je los als men hier bijvoorbeeld het standbeeld van Hugo de Groot wil weghalen en dat men daar knokpartijen voor gaat organiseren . Een normaal mens zou zeggen get à live en ga eens wat nuttigs doen met je leven . Links rechts of rechts links beiden zijn daar begonnen dus beide dragen verantwoording , Trump ziet het goed , men kan zeggen van Trump wat men wil , en hij is een beetje excentriek bij tijd en wijle maar wel recht door zee . Tja die laatste eigenschap daar kan je tot Sint juttemis op wachten bij ons kabinet . Hier zitten we opgescheept met Pinokkio .

  7 likes
  • Hier zitten we opgescheept met Pinokkio.
   denk je dat dat eerlijk is gegaan??????

   9 likes
   • Geen idee , maar ik moet die gladjakker niet . Onze oudere generatie is door hem financieelleeggevreten en de zorg naar de kl*te geholpen , en dan een dikke staart lopen voeren dat het allemaal geweldig gaat . De ouwetjes bloeden ervoor walg walg walg .

    7 likes
 2. Alles wat vanuit Amerika komt is NEP. Hamburgers, politici, oorlogen.. Wordt het niet tijd om dat direct recht te zetten, zo nodig met geweld?

  8 likes
  • Geeft het goede voorbeeld en val dan zelf Amerika aan…

   3 likes
   • Mag ik vragen wat je achtergrond is en wat je hier doet? Want het lijkt erop dat je alleen maar aan het trollen bent.

    4 likes
    • U wilt de wereld verbeteren, door anderen de mond te snoeren? Tenminste, dat maakt ik op uit uw opmerking.

     2 likes
     • @Rob ter Horst
      Nee, alleen Amerika mag aanvallen. Maakt niet uit wanneer en waarom.

      @Ino
      Je bericht is voor mij bedoeld, neem ik aan? Trollen? Ik stel een vraag (zie vraagteken). En het is hartstikke sarcastisch bedoeld, maar het mag vaak niet baten, want de knikkende hoofden doen het alleen wanneer Amerika weer eens een keer gaat aanvallen.

      Jouw vraag m.b.t. mijn achtergrond zegt al zoveel beste Ino.

      0 likes
     • @BORIS

      Ja, de wereld moet verbeterd worden. Zie vooral mijn bericht hiervoor @Rob en @Ino

      0 likes
 3. deze webside is gehakt door weet ik veel als je iets negatiefs over wat ever wilt sturen of reageren dan zetten ze de webside op hold door waarschijnlijk de BVD

  5 likes
 4. sta nergens meer van te kijken, als het waar/niet waar is!

  Ohm Namah Shivaya

  namaste

  5 likes
 5. Als je van complot theorieën spreekt, heb er een paar wel een hele goede bedacht.

  2 likes
 6. ik vind het BIZAR dat ze zo snel demonstraties kunnen organiseren, ook in Europa. uit niks loopt de straat vol, wij gewone mensen werken, en de demonstranten hebben angst om zich zelf te laten herkennen, allemaal gemaskerd met zwarte doeken ed

  2 likes
  • Die schijnen nu door ”dienstverlenend/service” bedrijf Serco georganiseerd te worden.
   Die zitten overal ter wereld, in een ander jasje dan je op het eerste oog zou denken, de gluiperds.
   Me dunkt dat daar inmiddels de boel ook goed uitgekamd is maar…….allemaal op Afghanistan blijven focussen!

   1 likes
 7. De NAZI George Soros doet wat hij wil omdat……………HIJ ONSCHENDBAAR IS!

  3 likes
 8. Ik bedoel dat de aanslagen naar alle waarschijnlijkheid georganiseerd zijn door Serco, want demonstraties zijn er amper meer.
  Mensen kijken wel uit, je weet inmiddels van te voren dat ze op mensen in gaan rijden of er anderszins bivakgemutste rellende nazi’s doorheen laten hollen/rijden.
  Ondanks dat zijn er nog steeds mensen die het heel naief maar lui vinden dat mensen niet meer massaal de straat op gaan om te demonstreren.
  Vandaar dat de lafaards nu maar drukke punten zoals o.a. de Rablas in Barcelona uitzoeken.
  Veel toeristen, veel mensen op de been, altijd prijs.
  Laf hoor.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...