Buitenland

Amerikaanse CDC publiceert cijfers over bijwerkingen na vaccinatie kinderen: ‘Dit is beangstigend’

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gouverneur Phil Murphy van New Jersey zei afgelopen weekend dat ‘99,99 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd is’. Klopt deze uitspraak? Dr. Jane Ruby noemde de bewering in de Stew Peters Show ‘schandalig en gevaarlijk’.

In de Verenigde Staten is men al enige tijd bezig met het vaccineren van kinderen van 12 tot 17 jaar tegen corona. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft enkele dagen geleden cijfers gepubliceerd over de bijwerkingen die zijn opgetreden na de vaccinatie van kinderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Schokkende aantallen

Er zijn inmiddels 863 gevallen van ernstige bijwerkingen gemeld, waaronder 14 sterfgevallen. Er zijn dus 14 kinderen van 12 tot 17 jaar overleden nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Het gaat hierbij om gevallen die zijn gemeld bij het CDC. Waarschijnlijk ligt het werkelijke aantal een stuk hoger.

Van deze kinderen had 57 procent last van pijn op de borst, 41 procent vertoonde symptomen van een hartaanval en bij 40 procent werd myocarditis geconstateerd. Twee kinderen die stierven, kregen longembolieën, twee kregen een bloeding in de binnenkant van de schedel en bij nog eens twee kinderen trad hartfalen op. Dr. Ruby sprak van schokkende aantallen. “Dit is ongelooflijk beangstigend.”

Percentage gevaccineerde coronapatiënten neemt toe

Daarnaast blijkt uit documenten van het CDC dat het percentage gevaccineerde patiënten in het ziekenhuis toeneemt. De stukken van de Amerikaanse gezondheidsdienst weerspreken dus de propaganda van gouverneur Murphy.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik h
Erik h
2 jaren geleden

Dit noemt de mainstream ,colleteral dammage…..

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Een gods geschenk dus die rotzooi wat ze in je arm spuiten he de jonge?

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Een gods geschenk dus die rotzooi wat ze in je arm spuiten he de jonge?

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

En dan noemt de jonge het vaccin een godsgeschenk ,je moet maar durven .Mag hopen dat hier na vaccinatie van jongeren en kinderen indien er de zelfde bijwerkingen optreden als in amerika de ouders een rechtzaak tegen onze coke snuivende minister van volksongezondheid .Deze psychopatische machtsgeile gestoorde durft te stellen ondanks alle berichtgeving uit de gehele wereld wat al die vaccinaties veroorzaken aan narigheden het een godsgeschenk te noemen .Schijnbaar is men bij het C D A VOLEDIG DE WEG KWIJT .Denk dat alle narigheden die zich nu openbaren beslist niet onder een godsgeschenk vallen of schaart men dit alles onder gods wil Het zal je partij en je geloofsovertuiging maar wezen . Hugo wanneer treed je zelf af of word je op een zijspoor gezet gestoorde psychopaat

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x