Homepagina » Buitenland » Amerikaanse CDC publiceert cijfers over bijwerkingen na vaccinatie kinderen: ‘Dit is beangstigend’
cdc
12-jarige jongen krijgt de Pfizer-prik (Navy Medicine CC0)

Amerikaanse CDC publiceert cijfers over bijwerkingen na vaccinatie kinderen: ‘Dit is beangstigend’

Gouverneur Phil Murphy van New Jersey zei afgelopen weekend dat ‘99,99 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd is’. Klopt deze uitspraak? Dr. Jane Ruby noemde de bewering in de Stew Peters Show ‘schandalig en gevaarlijk’.

In de Verenigde Staten is men al enige tijd bezig met het vaccineren van kinderen van 12 tot 17 jaar tegen corona. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft enkele dagen geleden cijfers gepubliceerd over de bijwerkingen die zijn opgetreden na de vaccinatie van kinderen.

Schokkende aantallen

Er zijn inmiddels 863 gevallen van ernstige bijwerkingen gemeld, waaronder 14 sterfgevallen. Er zijn dus 14 kinderen van 12 tot 17 jaar overleden nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Het gaat hierbij om gevallen die zijn gemeld bij het CDC. Waarschijnlijk ligt het werkelijke aantal een stuk hoger.

Van deze kinderen had 57 procent last van pijn op de borst, 41 procent vertoonde symptomen van een hartaanval en bij 40 procent werd myocarditis geconstateerd. Twee kinderen die stierven, kregen longembolieën, twee kregen een bloeding in de binnenkant van de schedel en bij nog eens twee kinderen trad hartfalen op. Dr. Ruby sprak van schokkende aantallen. “Dit is ongelooflijk beangstigend.”

Percentage gevaccineerde coronapatiënten neemt toe

Daarnaast blijkt uit documenten van het CDC dat het percentage gevaccineerde patiënten in het ziekenhuis toeneemt. De stukken van de Amerikaanse gezondheidsdienst weerspreken dus de propaganda van gouverneur Murphy.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik h
Erik h
1 maand geleden

Dit noemt de mainstream ,colleteral dammage…..

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Een gods geschenk dus die rotzooi wat ze in je arm spuiten he de jonge?

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Een gods geschenk dus die rotzooi wat ze in je arm spuiten he de jonge?

t de vries
t de vries
1 maand geleden

En dan noemt de jonge het vaccin een godsgeschenk ,je moet maar durven .Mag hopen dat hier na vaccinatie van jongeren en kinderen indien er de zelfde bijwerkingen optreden als in amerika de ouders een rechtzaak tegen onze coke snuivende minister van volksongezondheid .Deze psychopatische machtsgeile gestoorde durft te stellen ondanks alle berichtgeving uit de gehele wereld wat al die vaccinaties veroorzaken aan narigheden het een godsgeschenk te noemen .Schijnbaar is men bij het C D A VOLEDIG DE WEG KWIJT .Denk dat alle narigheden die zich nu openbaren beslist niet onder een godsgeschenk vallen of schaart men dit alles onder gods wil Het zal je partij en je geloofsovertuiging maar wezen . Hugo wanneer treed je zelf af of word je op een zijspoor gezet gestoorde psychopaat

x

Check Also

nieuwsuur

Vraagtekens rond Nieuwsuur-repo over 39-jarige ‘coviddode’: ‘Opeenstapeling van rariteiten en onwaarheden’

In de wijk Heilust in Kerkrade schommelt ...

verpleegster

Verpleegster luidt noodklok over vaccineren: ‘Dit is echt schokkend’

De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft heel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

81
0
We lezen graag je reactie!x