Buitenaards

Schoolkinderen getuige van spectaculaire UFO-landing. In deze nieuwe docu vertellen ze wat ze hebben gezien

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 16 september 1994 waren tientallen leerlingen van de basisschool Ariel in de hoofdstad van Zimbabwe getuige van de landing van een UFO.

Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe film over deze bijzondere gebeurtenis, Ariel Phenomenon geheten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De kinderen waren getuige van een bovennatuurlijke gebeurtenis,” zegt de Canadese acteur Dan Akroyd in een nieuwe trailer. “Ze kunnen dit niet hebben verzonnen.”

Zeer serieus

“Dit is geen nieuw fenomeen,” licht hij toe. “We kijken hier al naar vanaf het moment dat in de Bijbel wordt gesproken over het wiel van Ezechiël.”

Lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren zegt over dit incident:

“Wie dit dossier bestudeert kan geen andere conclusie trekken dan dat de kinderen een echte en één en dezelfde ervaring hadden, één die de nekharen overeind doet gaan, en één die we zeer serieus zouden moeten nemen. Maar dat doen we natuurlijk niet.”

Schotelvormige objecten

De kinderen zagen hoe drie tot vier schotelvormige objecten langs de hoogspanningsmasten vlogen en uiteindelijk landden in het hoge gras. De kinderen waren bang, maar ook nieuwsgierig.

De leerlingen vertelden aan Harvard-psychiater John E. Mack wat ze hadden gezien. Hij concludeerde na interviews met de getuigen dat ze het verhaal niet hadden verzonnen.

De kinderen beschreven de UFO die naast de school landde. Twee vreemde wezens zouden de leerlingen daarop hebben benaderd.

Wereldberoemd

BBC-correspondent Tim Leach interviewde de leerlingen gelijk na de gebeurtenis. De verhalen van de kinderen gaven hem een ‘nieuwe kijk op het leven en het universum’.

Emily Trim was één van de leerlingen. Ze was acht jaar oud toen het gebeurde. Haar school werd in één klap wereldberoemd toen de BBC over het incident berichtte.

“We hoorden een hoog geluid,” zei Emily. “We zagen een flits en een vaartuig. Twee wezens sprongen op en neer.”

Boodschappen

“Ze waren nieuwsgierig. Ze raakten de grond niet aan. Het leek alsof ze ons na probeerden te doen,” klonk het.

“Plotseling stonden ze voor ons,” ging ze verder. “We stonden aan de grond genageld. Telepathische berichten gingen door me heen, in de vorm van beelden.”

Glimmend pak

Guy, een andere leerling, zei: “Ik zag een kleine man gekleed in een zwart, glimmend pak.”

“Hij had zwart haar en zijn ogen waren groot en ovaalvormig. De mond was niet meer dan een spleet en de oren waren bijna niet te onderscheiden,” vertelde hij verder.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer:

[Ariel Phenomenon]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

We live in a…………LIE!
When we die we come back in the same……….LIE!

Pollie
Pollie
6 jaren geleden

Iemand Niburu al gezien vandaag?

Gezinsuk
Gezinsuk
6 jaren geleden

Pollie.

Het verhaal van Niburu zie ik de humor wel van in. Met het Ariel schoolincident ligt dat anders. Daar werd in eerste instantie lacherig over gedaan totdat hoofd decaan en professor in de psychiatrie van Harvard en het roemruchtige ‘Boston Psychoanalytic Society and institute’ zich er mee ging bemoeien in de naam van John E. Mack. Zijn interesse in buitenaards leven werd binnen zijn beroepsterrein met argusogen aangekeken, maar Mack trok zich er niks van aan.

Mack heeft veel tijd en energie in het Ariel incident gestopt en is van mening dat het event werkelijk heeft plaatsgevonden. Spijtig genoeg is Mack niet meer onder ons. De Nederlandse media pikte de gebeurtenis ook op. Het programma Tineke besteedde er aandacht aan. Zie link met Nederlandse ondertiteling.

https://www.youtube.com/watch?v=g41mxGQPp0k

Sommigen beweerden dat de kinderen een verhaal hadden verzonnen maar lijkt mij sterk. Twintig jaar later werden een aantal voormalige leerlingen verzocht opnieuw een verklaring af te leggen. Geen van allen week af van de verklaring die ze destijds aflegde waaronder Emily Trim. Jammer dat het geluid zeer slecht is. Dat was eerst een stuk beter.

https://www.youtube.com/watch?v=jaLvp-BkqAo&index=1&list=PLCrMI1NbbWQtUE1q3AcKeIcRe3szyXbQJ

Nobiru
Nobiru
6 jaren geleden

Dit verhaal wordt voor de duizendste keer afgestoft en gepresenteerd. Alsof het ook het duizendste bewijs is. De Alien-fobiologen zijn in een vicieuze cirkel beland, lijkt het wel.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x