Buitenland

Amerikaanse Joden zitten achter oorlogen. Ex-CIA-agente in opspraak omdat ze dit artikel deelde op Twitter

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig CIA-agente Valerie Plame Wilson deelde donderdag een artikel op Twitter waarin wordt gesteld dat Amerikaanse Joden oorlog willen voeren in het Midden-Oosten, met name tegen Iran. Dat meldt The Hill.

Het artikel, getiteld America’s Jews Are Driving America’s Wars is verschenen in The Unz Review, een online magazine dat zichzelf presenteert als een alternatief voor de mainstream media.

Al snel barstte er een discussie los op het sociale medium, waarna Wilson zei dat critici het artikel eerst maar eens moesten lezen en hun vooroordelen aan de kant moesten zetten.

Stof tot nadenken

Ze zei dat het artikel provocatief is, maar tegelijkertijd stof tot nadenken geeft. “Veel neocon-haviken ZIJN Joods,” schreef Wilson, toevoegende dat ze zelf van Joodse afkomst is.

In een aantal andere tweets liet ze weten dat ze tegen een oorlog met Iran is en voorstander is van het kernakkoord met dat land.

“Er zijn gewoon te veel mensen die graag oorlog willen voeren. Hebben we niet genoeg gehad?” schreef ze.

Excuses

Ze veroorzaakte nogal wat ophef met haar uitspraken, waarna ze besloot haar excuses aan te bieden.

In het artikel waar de ex-CIA-agente naar linkte wordt gesteld dat de neoconservatieven in Amerika het buitenlandbeleid bepalen.

De auteur van het stuk, Philip Giraldi, schreef dat Amerikaanse Joden zich niet zouden moeten kunnen bemoeien met het Midden-Oostenbeleid.

Oorlogsmachine

“Er hoeft geen oorlog met Iran te komen, alleen omdat Israël dat wil en enkele rijke en machtige Amerikaanse Joden daarbij graag helpen,” aldus Giraldi.

In het stuk schreef hij verder dat Amerikaanse Joden ‘de oorlogsmachine draaiende houden’ en de Iraanse dreiging hebben verzonnen.

“Joodse groepen hebben niet alleen de politici in hun zak, maar ook de media en entertainmentindustrie,” zei hij.


[RawStory, The Hill]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
4 jaren geleden

Steeds verdergaande Disclosure!
Mooi,
Wakker worden kan zeer doen.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Joden? Welke joden? Moordenaars en rovers voortgekomen uit vaak gevlucht Oost-Europees gangstervolk met veelal Duitse achternamen zijn geen joden, maar doen zich voor als joden (religie). Ze zijn net zoveel joods als de Italiaanse maffia die waarschijnlijk ergens goede verbindingen hebben met elkaar getuige Italiaan Draghi ecb president de voormalig Goldman Sachs gangster.

War on Error
War on Error
4 jaren geleden

Niets wat niet al lang algemeen bekend is, of kan zijn. Een CIA-agent is eigenlijk per definitie een onbetrouwbare bron. Een ex-CIA kan nog wel een iets openbaren. Deze echter niet.

Dat deze ‘hate speech’ bij Twitter door de filters is gekomen! Heeft kennelijk z’n bedoelingen.

De alg. vergadering van de VN bood duidelijk het bewijs van de leidende hand achter schoothondje Trump. Bibi, op de voorste rijen, glom van oor tot oor. Zijn schoothondje deed precies het kunstje dat het was geleerd.
Trump dreigde de hele wereld, met het enige dat de VS altijd wel exporteren kunnen. Dood en Destructie.
Genocide op N-Korea kondigde hij aan. Tevens los gaan op Iran, dus Syrie, China en Rusland erbij, en Venezuela zal ‘de dans’ ook wel niet ontlopen.

Joden wordt een slechte naam gegeven. Deze oorlogsfanatici zijn niet representatief voor het Joodse volk. Ze doen waar ze het beste in zijn. Wereldoorlogen hun specialiteit. En de VS is het gereedschap. Zat WMD om de hele wereld in 1 dag in puin te leggen.

Dit heeft meer nieuwswaarde: dat de VS nu een permanente basis bouwt in Israël:
https://www.globalresearch.ca/a-new-provocation-us-establishes-first-permanent-military-base-inside-of-israel/5609810

(onder vliegbereik: Iran, Syrië, Turkije, Golfstaten, Egypte, Griekenland)

Tedje
Tedje
4 jaren geleden

Here we go again….. America this, America that.
Nee, De islam is een religie van de vrede, hahahaha, wat een lachertjr.
Wel een lekkere dame die Valerie…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x