CoronaMens en Dier

Europarlementariërs eisen aftreden van EU-baas Ursula von der Leyen in verband met deze belangenconflicten

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Een groep Europarlementsleden rond de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes eiste in februari dit jaar tijdens een persconferentie het onmiddellijke aftreden van EU-baas Ursula von der Leyen, bericht Klagemauer TV.

De redenen zijn velerlei: coronafraude, schending van de mensenrechten, bedreiging voor de democratie en belangenconflicten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Von der Leyen heeft zeer goede connecties in de vaccinindustrie. Ze onderhoudt bijvoorbeeld nauw contact met Pfizer-baas Albert Bourla. Die sprak in een interview met The New York Times van een ‘hechte relatie’ met de voorzitter van de Europese Commissie, die tot stand was gekomen via telefoongesprekken en sms’jes. Von der Leyen weigert overigens die sms’jes openbaar te maken.

Bilderbergconferentie

De Europese Commissie sloot een megadeal met Pfizer en bestelde 1,8 miljard coronavaccins. Daar is naar schatting 35 miljard euro voor betaald. Belastinggeld.

Voordat Von der Leyen voorzitter van de Europese Commissie werd, woonde ze maar liefst vier keer de Bilderbergconferentie bij. Voorheen weinig bekende deelnemers krijgen vaak hoge functies toebedeeld nadat ze de conferentie hebben bezocht. In 2015, 2016, 2018 en 2019 werd ze uitgenodigd. Een maand na haar laatste bezoek werd ze EU-baas.

Duidelijk belangenconflict

Haar echtgenoot Heiko von der Leyen klom in 2020 op tot medisch directeur van het Amerikaanse biofarmaceutische bedrijf Orgenesis, een bedrijf dat werkte aan vaccins tegen SARS-CoV-2 op basis van celcultuur. Dit is een duidelijk belangenconflict.

Eind 2021 kwam het Janssen-vaccin negatief in het nieuws vanwege ernstige bijwerkingen en sterfgevallen. Dat was geen probleem voor de Europese Commissie. Team Europe kocht 100 miljoen doses om aan Afrika te schenken.

World Economic Forum

Haar persoonlijk adviseur voor coronazaken is Peter Piot. Hij bekleedde een leidinggevende functie bij de Bill & Melinda Gates Foundation. Daarnaast was hij directeur van de London School of Hygiene & Tropical Medicine. Die heeft de afgelopen 10 jaar 185 miljoen dollar gekregen van de stichting van Gates. Piot is ook verbonden aan farmareus Novartis.

Verder zat Von der Leyen in de raad van toezicht van het World Economic Forum en is ze voorstander van de ‘Great Reset’. De opgesomde feiten zijn slechts het topje van de ijsberg.

4.9 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Voor alle kiezers op het Rutte Kartel deze zakkenvulster krijgen jullie er gratis bij.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Niet alleen afzetten maar ook strafrechtelijk vervolgen.

La Fini
La Fini
1 jaar geleden

En wat heeft het gebracht?
Niks.

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Mooi, ik heb dat arrogante wijf nooit gemogen.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x