Homepagina » Mens en Dier » Arts onderzocht het coronavaccin en slaakt alarmkreet: ‘Ze liegen’
arts
Foto: Screenshot YouTube/Dr. Carrie Madej

Arts onderzocht het coronavaccin en slaakt alarmkreet: ‘Ze liegen’

Het coronavaccin beangstigt Carrie Madej, een arts uit de Amerikaanse staat Georgia. “Dit is een compleet nieuw vaccin. Dit is iets heel anders dan het griepvaccin,” zegt ze in een video op YouTube. “Het vaccin verandert de manier waarop wij leven, wie wij zijn en wat wij zijn. En dat gaat heel snel.”

Ze merkt op dat mensen als Elon Musk van SpaceX en Ray Kurzweil van Google een groot voorstander zijn van transhumanisme, een versmelting van de mens en kunstmatige intelligentie.

Moderna, een bedrijf dat momenteel hard werkt aan een coronavaccin, is opgericht door Derek Rossi, een bioloog die zich vooral bezighoudt met genetische manipulatie. Het bedrijf heeft nog nooit eerder een vaccin of medicijn voor mensen gemaakt, aldus Madej.

Moderna kwam recentelijk negatief in het nieuws omdat het coronavaccin bij alle proefpersonen die een hoge dosis kregen, tot bijwerkingen had geleid. Ook 80 procent van de mensen die een lage dosis kregen toegediend, kreeg last van bijwerkingen. “En we weten nog niet eens wat de bijwerkingen op lange termijn kunnen zijn. Het is niet zonder risico.”

Ze liegen

Het vaccin wordt toegediend door middel van een pleister met oplosbare micronaalden. Die pleister bestaat uit hydrogel, het enzym luciferase en het vaccin zelf. De vaccinontwikkelaars stellen dat het vaccin ons DNA, ons genoom niet zal veranderen. “Dat is niet waar. Ze liegen,” zegt dr. Madej.

“Het vaccin brengt een stuk kunstmatig DNA of RNA in ons lichaam. Omdat het kunstmatig is, kun je er patent op aanvragen. Zijn Moderna, de Bill & Melinda Gates Foundation en het ministerie van Defensie straks eigenaar van een deel van ons genoom?” vraagt ze zich af.

Het enzym luciferase – afgeleid van Lucifer – zorgt ervoor dat je met een speciale app op je smartphone het gebied rond de pleister kunt scannen, als bevestiging dat je bent gevaccineerd. “Het geeft je ook een nummer. Je bent vanaf dat moment een product.”

Verre van veilig

Tot slot hydrogel, dat ontwikkeld is door Darpa, een instituut van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van militaire technologie. “Hydrogel is gebaseerd op nanotechnologie, microscopische robots. Die kunnen worden gekoppeld aan kunstmatige intelligentie,” legt de arts uit.

Het coronavaccin is volgens haar verre van veilig en ze vindt het dan ook kwalijk dat hier geen aandacht voor is in de media. “Ga zelf op onderzoek uit. Waarom houdt het leger zich bezig met onze vaccins?”

In de video gaat de arts ook dieper in op de rol van Bill Gates:

[Dr. Carrie Madej]
4.1 88 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
5 maanden geleden

goed uitgelegd maar weer een eenling , schiet niet op.
geen leger artsen geen oplossing.

Madeloes
Madeloes
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

@Salvar

Volgens mij moet eerst de eenzijdige opgelegde berichtgeving van de media verdwijnen zodat de bewoners van deze planeet ingelicht worden met informatie zoals het zou horen, de waarheid blijkt nu een schaduw te zijn die door anderen aan het licht gebracht moeten worden. Hoe krom kan het zijn.

Willem
Willem
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

De 640 artsen die vorige maand aan de bel trokken redden het toch ook niet , zie hier de macht van de media waar deze mevrouw het over heeft !

Alle media zitten in de zak van de NWO .

Arnold
Arnold
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

De rechterlijke macht ook zo lijkt het.

Joseph Nagy
Joseph Nagy
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

zolang de mensen de onzin van de media blijven slikken moeten we geduld hebben!

Tony
Tony
5 maanden geleden

Dit is een heel heldere en duidelijke boodschap op een niveau dat voor iedereen te begrijpen is. Zij brengt het heel netjes en waarschuwt ook onwetende mensen, voor iets dat er zit aan te komen, dat met de mensheid zoals wij die kennen, niets te maken heeft.

Het maakt duidelijk dat wij als mens gebruikt worden om de belangen van kwade mensen uit te voeren. Wanneer je gechipt wordt verlies je je eigen menswaardigheid en ben je overgeleverd aan de kwade machten, die dit opgezet hebben.

Ik kan mij niet voorstellen dat mensen na het zien van deze videoclip nog vertrouwen hebben in het WHO en met name Bill en Melinda Gates persoonlijk en ook niet hun foundation. Doe je dat wel, dan ben je gebrainwashed en verdien je om met vergif ingeent te worden en voor de rest van je leven gechipt te worden en als zombie door het leven te gaan. Dan behoor je tot de pechvogels, want het leven heeft dan geen inhoud meer. Je verliest dan je eigen identiteit, maar dat is een keuze die je dan zelf hebt gemaakt. Wat een vooruitzicht voor de mensheid.

Het tij kan nog gekeerd worden. Dank je wel Carrie Madej en NineForNews voor deze heldere boodschap. Hopelijk worden er meer mensen wakker en is er bij de publieke omroep iemand die deze reportage oppakt.

Gofo
Gofo
Reactie op  Tony
4 maanden geleden

Het is overduidelijk dat de vaccinatiecijfers onder elk chip met n digit van 10 cijfers of meer,uiteindelijk jet teken van de Beest is:666.Vanochtend was op de amerikaanse website,te lezen,dat de vaccinatie onherroepelijk gedwongen geintroduceerd wordt onder alle bewoners op dit planeet! Alle religies zullen onder een gedwongen wereld- mandaat ,deze vaccin op hun leden worden ge-end.Bij Weigering,bega je een overtreding tegen de staat,en je wordt onherroepelijk uit de gehele economische en financiele systeem,gehaald!
Hieraan onderkennen we dat het teken van de Beest666 al bijna voor de deur is. Accepteer je het teken,betekent totale uisluiting van De Redding van Godsplan! Lees Revelation.

Antonio
Antonio
Reactie op  Gofo
1 maand geleden

Ik heb de indruk dat er toch veel uitkomt, ook hoe het in de bijbel staat..

Marja van Ruiten
Marja van Ruiten
Reactie op  Gofo
1 maand geleden

Niets meer aan toe te voegen

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gofo
14 dagen geleden

Gofo, je zou zelf de bijbel eens moeten bestuderen, dan zou je weten dat het beest 666, pas na de opname der gemeente in actie komt

Mark
Mark
5 maanden geleden

Mensen word eens wakker, kijk eens wat er echt aan het gebeuren is. Het Coronavirus wordt gebruikt om angst en chaos te creëren. We worden op de trein gezet! Met een paar mensen roeptoeteren en het gras plat lopen op het Malieveld gaat echt niet helpen.

Marja van Ruiten
Marja van Ruiten
Reactie op  Mark
1 maand geleden

Zo zie ik het ook maaar Wat dan wel?

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

De Jonge: totdat het vaccin er is kan en mag er helemaal niets.

De rechtelijke macht vindt dat een geweldig idee gelet op de uitspraken tot dit moment.

Tony
Tony
5 maanden geleden

Voor mensen die in de gezondheidszorg werken is er nog iets om heel goed over na te denken. Zoals Carrie nog eens duidelijk maakt, de fabrikanten van inentingen in de USA hebben een vrijbrief om mensen bewust ziek te maken of te doden. Zo simpel en duidelijk is het! Dat is wettelijk geregeld en afgebakend, begrepen!

De verantwoording voor het inenten van mensen en de gevolgen daarvan, wordt verlegd naar artsen en verpleegsters die de inentingen uitvoeren. Dat houdt in dat artsen en verpleegsters wel degelijk persoonlijk voor de gevolgen van inentingen aansprakelijk gesteld kunnen worden en de fabrikanten dus niet. Zij worden dus gebruikt om de plannen van de farmaceutische industrie uit te voeren, dus om mensen te vergiftigen en evt. te doden, maar hebben dat waarschijnlijk zelf nog niet door. Tijd om wakker te worden dus!

De taak en de macht om deze hele Corona hype een halt toe te brengen, ligt dan ook bij de uitvoerende gezondheidsinstanties, ziekenhuizen en hun personeel. Daarvoor moet het RIVM en het OMT een andere koers gaan varen, eerlijk zijn en eens ophouden met feiten te verdraaien en valse beweringen die zij doen in hun voordeel te gebruiken om mensen angst aan te jagen.

De overheidsinstellingen en gezondheidssystemen zijn een heel belangrijke schakel waar Bill Gates en het WHO zich op verlaten, om hun plannen uit te voeren. Vergeet het smeergeld dat jullie van Bill Gates hebben ontvangen en vergeet de orders van hogerhand. Wordt weer mens en denk aan de toekomst van jullie nageslacht. Neem een voorbeeld aan Carrie Madey. Jullie kunnen niet verliezen, alleen maar winnen, maar dan wel in het belang van de Nederlandse bevolking, want de Nederlandse overheid heeft andere belangen, is nalatig en verzaakt. Zij zijn op de hand van Bill Gates en het WHO.

Zeg later niet: WIR HABEN ES NICHT GEWUSST, die kreet hebben wij al vaker gehoord. Toen was het onheil al geschiedt.

MarcelJ
MarcelJ
5 maanden geleden

CORONA zijn 6 letters

C=3
O=15
R=18
O=15
N=14
A=1
totaal: 66

Samen 666

COVID 19 = Certificate Of Vaccination IDentification

1=A (artificial)
9=I (Intelligence)

Hansz Pint
Hansz Pint
Reactie op  MarcelJ
5 maanden geleden

Jaja…tjaaaa…. maar de griepsoort corona is al heel oud en covid betekend corona virus disease … `ontdekt` in 2019… zegt men…

Maar toch best interessant jouw numerologie.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  MarcelJ
4 maanden geleden

Yep, zo zit het MarcelJ. Maanden geleden heb ik deze verklaring/betekenis van CoVID-19 onder andere hier ook meerdere malen gegeven. Bill Gates de 3e is vertaald de anti christ. Voila, en schoon is ons kunstgebit.

Hansz Pint
Hansz Pint
5 maanden geleden

HOE… leg je dan die MSM…PLAT…?!?
Het is een instrument van de R.overheid & co… en je snapt mss wel dat de Leiding ervan aan dit Misdadige verhaal meedoet, maar de hele grote rest dan, die journalisten en andere medewerkers… ?!?
Allemaal bang voor hun baan wellicht…?
Dus zeg allemaal je abonnementen op en laat op die manier zien dat je ze doorhebt….
Maar ik las laatst dat alle kranten (media?) in handen zijn van een paar Belgen…. dus hws van de EU… ik gis maar wat hoor…. maar ja, je kunt bij deze blamage voor de journalistiek je je toch van Alles voorstellen….
Wie knikt er allemaal ja en amen… voor WIE…?!?

Elise
Elise
4 maanden geleden

Jaren geleden was er een Japanse natuuronderzoekster die had uitgezocht waarom mieren ieder zijn eigen functie heeft. Zij had de stofjes achterhaalt waarom een mier een verkenner, werkmier enz. is. Zou men deze kennis gebruiken in de vaccins?

Elise
Elise
4 maanden geleden

Of lees eens dit:
https://www.nationalgeographic.nl/dieren/2019/04/kijk-hoe-een-parasitaire-schimmel-mieren-zombies-verandert
Veel mensen denken bij dit: ach het gebeurt bij dieren, maar mensen moeten beseffen, dat alle kennis uit de natuur/wetenschap wordt gehaald. Men misbruikt het.(helaas) Alles wat op aarde is heeft een code gekregen en dat stoppen ze in de pc/programma. Men experiment er lustig op los. Ook hoe we denken/voelen etc. En zo komt die AI tot stand.
Willen we weer natuurlijk leven, dan moet je oa. de satellieten uit de lucht halen. Nu hebben vrijwel alle machtige landen wel een satelliet in de ether hangen. Ook daar speelt zich een macht spel af.(achter de schermen werken ook samen) Is heftig. Je kunt er niks tegen doen.

Mallehaggie
Mallehaggie
Reactie op  Elise
1 maand geleden

interessant idee, helaas!

Philippe
Philippe
4 maanden geleden

Vandaar the number of the beast… zoals voorspeld

x

Check Also

burgemeester

CDA-burgemeester: verplicht vaccineren is al mogelijk

Burgemeester Cor Lamers (CDA) van Schiedam beweert ...

californië

Inwoner Californië sterft enkele uren na coronavaccin, groot onderzoek gestart

Een inwoner van Californië is enkele uren ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x