Mens en DierCorona

Arts onderzocht het coronavaccin en slaakt alarmkreet: ‘Ze liegen’

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavaccin beangstigt Carrie Madej, een arts uit de Amerikaanse staat Georgia. “Dit is een compleet nieuw vaccin. Dit is iets heel anders dan het griepvaccin,” zegt ze in een video op YouTube. “Het vaccin verandert de manier waarop wij leven, wie wij zijn en wat wij zijn. En dat gaat heel snel.”

Ze merkt op dat mensen als Elon Musk van SpaceX en Ray Kurzweil van Google een groot voorstander zijn van transhumanisme, een versmelting van de mens en kunstmatige intelligentie.

Moderna, een bedrijf dat momenteel hard werkt aan een coronavaccin, is opgericht door Derek Rossi, een bioloog die zich vooral bezighoudt met genetische manipulatie. Het bedrijf heeft nog nooit eerder een vaccin of medicijn voor mensen gemaakt, aldus Madej.

Moderna kwam recentelijk negatief in het nieuws omdat het coronavaccin bij alle proefpersonen die een hoge dosis kregen, tot bijwerkingen had geleid. Ook 80 procent van de mensen die een lage dosis kregen toegediend, kreeg last van bijwerkingen. “En we weten nog niet eens wat de bijwerkingen op lange termijn kunnen zijn. Het is niet zonder risico.”

Ze liegen

Het vaccin wordt toegediend door middel van een pleister met oplosbare micronaalden. Die pleister bestaat uit hydrogel, het enzym luciferase en het vaccin zelf. De vaccinontwikkelaars stellen dat het vaccin ons DNA, ons genoom niet zal veranderen. “Dat is niet waar. Ze liegen,” zegt dr. Madej.

“Het vaccin brengt een stuk kunstmatig DNA of RNA in ons lichaam. Omdat het kunstmatig is, kun je er patent op aanvragen. Zijn Moderna, de Bill & Melinda Gates Foundation en het ministerie van Defensie straks eigenaar van een deel van ons genoom?” vraagt ze zich af.

Het enzym luciferase – afgeleid van Lucifer – zorgt ervoor dat je met een speciale app op je smartphone het gebied rond de pleister kunt scannen, als bevestiging dat je bent gevaccineerd. “Het geeft je ook een nummer. Je bent vanaf dat moment een product.”

Verre van veilig

Tot slot hydrogel, dat ontwikkeld is door Darpa, een instituut van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van militaire technologie. “Hydrogel is gebaseerd op nanotechnologie, microscopische robots. Die kunnen worden gekoppeld aan kunstmatige intelligentie,” legt de arts uit.

Het coronavaccin is volgens haar verre van veilig en ze vindt het dan ook kwalijk dat hier geen aandacht voor is in de media. “Ga zelf op onderzoek uit. Waarom houdt het leger zich bezig met onze vaccins?”

In de video gaat de arts ook dieper in op de rol van Bill Gates:

[Dr. Carrie Madej]

4.2 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

goed uitgelegd maar weer een eenling , schiet niet op.
geen leger artsen geen oplossing.

Tony
Tony
2 jaren geleden

Dit is een heel heldere en duidelijke boodschap op een niveau dat voor iedereen te begrijpen is. Zij brengt het heel netjes en waarschuwt ook onwetende mensen, voor iets dat er zit aan te komen, dat met de mensheid zoals wij die kennen, niets te maken heeft.

Het maakt duidelijk dat wij als mens gebruikt worden om de belangen van kwade mensen uit te voeren. Wanneer je gechipt wordt verlies je je eigen menswaardigheid en ben je overgeleverd aan de kwade machten, die dit opgezet hebben.

Ik kan mij niet voorstellen dat mensen na het zien van deze videoclip nog vertrouwen hebben in het WHO en met name Bill en Melinda Gates persoonlijk en ook niet hun foundation. Doe je dat wel, dan ben je gebrainwashed en verdien je om met vergif ingeent te worden en voor de rest van je leven gechipt te worden en als zombie door het leven te gaan. Dan behoor je tot de pechvogels, want het leven heeft dan geen inhoud meer. Je verliest dan je eigen identiteit, maar dat is een keuze die je dan zelf hebt gemaakt. Wat een vooruitzicht voor de mensheid.

Het tij kan nog gekeerd worden. Dank je wel Carrie Madej en NineForNews voor deze heldere boodschap. Hopelijk worden er meer mensen wakker en is er bij de publieke omroep iemand die deze reportage oppakt.

Mark
Mark
2 jaren geleden

Mensen word eens wakker, kijk eens wat er echt aan het gebeuren is. Het Coronavirus wordt gebruikt om angst en chaos te creëren. We worden op de trein gezet! Met een paar mensen roeptoeteren en het gras plat lopen op het Malieveld gaat echt niet helpen.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

De Jonge: totdat het vaccin er is kan en mag er helemaal niets.

De rechtelijke macht vindt dat een geweldig idee gelet op de uitspraken tot dit moment.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x