CoronaBinnenland

Artsen vragen zich af of ‘Post-Covid’ niet stiekem ‘Post-Vax’ is: ‘Daar mogen we het niet over hebben’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

De Tweede Kamer gaat deze week in gesprek over het dubieuze ‘Post-Covid’. Wat BVNL betreft is dit het volgende perverse verdienmodel in de zorg.

In het debat van het ‘postcovidsyndroom’ zal de partij van Wybren van Haga erop wijzen dat met ‘Post-Covid’ op een handige manier de aandacht wordt afgeleid van zaken die het kabinet koste wat het kost de kop in wil drukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Daar mogen we het niet over hebben

“Wat is Post-Covid? Niemand die het weet. Het is een containerbegrip voor 200 vage klachten, die het kabinet met alle geweld wil toeschrijven aan een doorgemaakte corona-infectie. Ondertussen stapelen de verontrustende berichten over bijwerkingen van de mRNA-coronavaccinaties zich op en vragen steeds meer wetenschappers en artsen zich af of ‘Post-Covid’ niet stiekem ‘Post-Vax’ is,” aldus Van Haga.

“Maar daar mogen we het niet over hebben. Net zoals het gesprek over de 200 mensen per kwartaal te veel die nog steeds ‘zomaar’ overlijden angstvallig vermeden wordt. Het oversterftedebat had al lang gevoerd moeten worden, want dat we na de coronacrisis […] nog steeds aanhoudend meersterfte zien, is een reden tot grote zorg over de publieke gezondheid,” stelt het Kamerlid.

Geen enkel voorstel gehonoreerd

Hij heeft de Kamervoorzitter daarom onlangs dringend verzocht het oversterftedebat nog voor de Tweede Kamerverkiezingen te laten plaatsvinden.

BVNL vindt het volstrekt onverantwoord om nu weer miljoenen mensen te gaan prikken met een experimenteel middel, terwijl het onderzoek naar de oversterfte nog loopt en er bovendien geen enkel voorstel is gehonoreerd dat zich echt specifiek richt op het mogelijke verband tussen deze vaccinaties, bijwerkingen, Post-Covid en de oversterfte.

4.8 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paulien
Paulien
6 maanden geleden

De volgende ronde …

Rose
Rose
6 maanden geleden

Long-covid of post-covid is het verlengstuk van die covidvaccins, vlugger meer en meer ziek door de onnatuurlijke immuuncellenafbraak……en de rest daaropvolgend in bijwerkingen…..cytokinestorm

Anthonie
Anthonie
6 maanden geleden

Post-Vax!!!!! Het moet zijn
Post-Prik(ken).
Het was niet vaccineren!
Een deel 1 op de 800 waren gifprikken met dodelijke afloop.

Frans Peeters
Frans Peeters
6 maanden geleden

Oversterfte is door het klimaat met de daar bijhorende hartaanvallen en de schapen kunnen gerest hun veilige coronaprik halen wat niet beschermt tegen corona maar wel tegen de zware gevolgen van de prik

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x