Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse artefacten op de maan?
Buitenaardse artefacten op de maan?

Buitenaardse artefacten op de maan?

We moeten rekening houden met de mogelijkheid dat buitenaardse beschavingen door ons zonnestelsel zijn gereisd en fysieke voorwerpen op de maan hebben achtergelaten. Dat zegt Paul Davies, directeur van het Beyond Center van de Arizona State University in Tempe. Een paper over dit onderwerp wordt in september gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van het UK SETI Research Network, een groep reguliere Britse academici.

Sinds 2009 heeft de Lunar Reconnaissance Orbiter bijna 90 procent van het maanoppervlak in kaart gebracht. Davies is van mening dat de foto’s van de LRO niet alleen moeten worden onderzocht op onregelmatigheden, maar dat er ook moet worden gezocht naar bewijs voor industriële activiteit van buitenaardsen op de maan.

Met behulp van satellietbeelden wil Davies internetters het maanoppervlak laten uitpluizen. Op dezelfde manier hielpen meer dan 600.000 vrijwilligers op de site Tomnod met het zoeken naar de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines. Eerder was Tomnod actief bij de ramp van orkaan Haiyan in de Filipijnen. Gebruikers konden grote schade in bepaalde regio’s aangeven zodat hulpdiensten een beter idee hadden waar ze extra hulp en voedsel naartoe moesten sturen.

Het inzetten van vrijwilligers om beelden te doorzoeken is eerder al succesvol geweest. The Andromeda Project zet bijvoorbeeld sinds 2010 vrijwilligers in om te helpen met het vinden van nieuwe sterrenclusters. Bezoekers kunnen dit doen met behulp van beelden van de Hubble-ruimtetelescoop. Een maand na de lancering waren al 2900 nieuwe sterrenclusters ontdekt. De wetenschappers zelf hadden tot dan toe met een softwareprogramma slechts 600 sterrenclusters weten te identificeren.

Davies erkent dat het moeilijk is om te zeggen hoe miljoenen jaar oude technologie eruitziet. Hij zei dat er met name moet worden gezocht naar rechte hoeken. Volgens Davies kan een zoektocht naar artefacten op de maan worden gecombineerd met een zoektocht naar ongewone geologische formaties. Hij zegt dat planeetwetenschappers oog moeten hebben voor mogelijke tekenen van buitenaardse technologie.

De Oekraïense radioastronoom Alexei Arkhipov stelde in 1995 in een paper dat alleen artefacten van één meter of groter op het maanoppervlak kunnen worden gevonden. Kleinere voorwerpen worden als gevolg van het constante bombardement van micrometeorieten bedolven onder een metersdikke laag regoliet.

Davies zegt dat artefacten op de maan veel langer bewaard blijven dan op aarde of op Mars. “Op aarde raken artefacten binnen enkele honderden jaren bedolven,” zei hij. “Op de maan duurt dat miljoenen of tientallen miljoenen jaren.”

Arkhipov beargumenteerde dat de piek van de zuidelijke wand van de krater Malapert een goede plek is om de zoektocht te beginnen, omdat onze planeet vanaf dat punt altijd kan worden gezien. Davies voegt toe dat artefacten goed bewaard blijven in lavabuizen op de maan. Dat zijn tegelijkertijd aantrekkelijke plekken om apparatuur te beschermen tegen uv-straling en meteorieten.

Bewoonbare planeten in de Melkweg kunnen op zijn vroegst acht miljard jaar geleden zijn ontstaan, aldus Davies. Het is mogelijk dat buitenaardse technologieën lang geleden ons zonnestelsel zijn gepasseerd. Je zou kunnen stellen dat ons zonnestelsel in die acht miljard jaar tenminste één keer is bezocht door hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen, zegt Davies.

“Mijns inziens is biologische intelligentie slechts een overgangsfase in de evolutie van intelligentie in het universum,” besloot hij.

[Forbes]


Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. The Galactics zijn er altijd al geweest. De aarde is een experiment vanuit het Hierbuiten. Alle Galactics zijn zich bewust van de realiteit na de ‘dood’ en dat alles een spel is en de kosmos hun virtuele speeltuin. Er zijn vooral nu heel veel Galactics aanwezig omdat de aarde naar een ander level gaat terwijl de mensheid de aarde en zichzelf bezig is te vernietigen. En dat mag niet gebeuren, de aarde is namelijk ook een sterrenpoort. Normaal zouden ze een laag frequentie planeet als de aarde (er zijn er meer) zichzelf gewoon laten vernietigen, maar moeder aarde is bijzonder.

  Er zijn nog steeds Galactics op de maan echter werd de maan eerst gebruikt door negatieve Galactics (Draco’s) die de mensheid onder controle had. Deze hebben de maan verlaten is het nu overgenomen door de Galactische Federatie van Licht, welke massaal aanwezig zijn.

  Verder denkt de wetenschap dat vroege planeten en manen niet bewoont kunnen zijn. De meeste zijn wel degelijk bewoont maar dan door Galactics in een hogere frequentie en dimensie, deze zijn niet waarneembaar voor het menselijk oog. Dus zonder dat mensen ze zien zijn heel veel planeten (en ook sterren) gewoon bewoont.

  Het experiment is namelijk de ervaring in een lage dimensie waar alles in vaste vorm is en veel negativiteit heerst, dat is voor wezens uit het Hierbuiten en enorme expansie en leerproces. Hierbuiten bestaat alles puur uit de hoge frequentie van Liefde en bestaat daar geen contrast, dualisme, separatie en limitatie.

  En het gaat niet om biologische intelligentie, alles wat biologisch is is in feite holografisch kunstmatig.
  Alles draait om de energetische intelligentie welke voortkomt uit het bewustzijn van deze energie.
  Alles is namelijk energie, ook al lijkt het niet zo. Materie is gewoon energie in een lage vibratie / frequentie.

  Het is dus de energie achter ALLES wat intelligent is.

  16 likes
  • Ook op Aarde aanwezig COl El, 8% en stijgende is menselijk buitenaards hier op Gaia.
   Neemt niet weg dat er contact is/of geweest met meer dan 67 verschillende dimensionale en interdimensionale rassen/wezens.
   En voor de gezelligheid; ze komen hier al miljoenen jaren.

   3 likes
   • Inderdaad Loki, er zijn vele Extra Terrestrials in menselijke vorm aanwezig. Deze ET’s in menselijke vorm waren zich daar kort geleden nog niet van bewust echter worden ze nu ontwaakt vanuit hun hogere energetische Zelf. De meesten daarvan zijn zich al bewust van hun ET afkomst. Zij helpen mee het aardse proces te assisteren en de nieuwe energieën in de matrix te geleiden.

    Op dit moment is er veel contact tussen extra dimensionale wezens en mensen maar ook met wezens buiten dit kosmische spel. Alleen loopt dit contact niet via de wegen die mensen normaal gewend zijn. Dit contact loopt nu nog voornamelijk met de ET’s en hogere wezens die in menselijk lichaam zijn geïncarneerd. Zie ET’s dus niet als iets afzijdig van jezelf, jullie zijn een team.

    De verschillende dimensionale rassen zijn te veel om op te noemen. De aarde staat in de belangstelling van heel het universum. Dit omdat de octaaf-verhoging vanuit de Bron begint bij de lagere dimensies. Uiteindelijk zal heel het universum een verhoging in frequentie ervaren. Daarom is de belangstelling voor moeder aarde zo groot.

    En inderdaad, de ET’s zijn er altijd al geweest. Zij hebben zelfs de mens ontwikkeld.
    Wat betekend dat ALLE mensen vanuit hun energetische kern én hun DNA Extra Terrestrials zijn. Als het aardse frequentie proces straks is afgerond wordt de mensheid een groot onderwijzer in het universum. Alles wat de mensheid heeft moeten doorstaan (het experiment) was onderdeel van een grote kosmische expansie.
    De mens wordt straks een waardevol en bijzonder Galactisch ras vol met Licht en kennis.

    Al met al, de ‘aliens’ zijn allang onder jullie.

    4 likes
    • En als ik nu 3 keer met mijn vingers klik, ontwaken jullie uit de hypnose, staan jullie weer met beide benen op de grond en is het wartaal wat jullie uitkramen weer voorbij.

     24 likes
     • @catharina….mensen in hun waarde laten tot op een zeker hoogte.

      @col el…..vertel mij eens even. Waar haal jij deze verhalen vandaan die je dan voor waarheid aanneemt?

      @obi wan…..jij? Heb jij bewijzen? Iedereen kan wel mooie verhalen gaan vertellen. Er zijn mensen die geloven alles wat er wordt geschreven en verfilmd. Tja…

      Ik wil heus wel aannemen dat er meer tussen hemel en aarde is. Het is grappig om de verhalen te lezen op deze site. Ik hou het graag wat nuchter en bekijk het met beide benen op de grond.

      8 likes
     • Wat de 1 zijn ‘wartaal’ is, kan waarheid zijn en wat de ander zijn ‘waarheid’ is kan wartaal zijn..
      Ik denk dat je 1 ieder in zijn waarde moet kunnen laten, al is het niet ‘jouw waarheid’ ( of wartaal lol ) 🙂

      5 likes
     • Een andere bewoording voor wartaal is zinloze taal. Maar een taal wat voortkomt uit een hoger bewustzijn kan je niet zien als zinloos ook al resoneert het niet met het lagere bewustzijn of een andermans bewustzijn.
      En een hoger bewustzijn is altijd in het voordeel van een gesloten bewustzijn en is het niet in de beste interesse van jezelf.
      Een hoger bewustzijn is een open bewustzijn of het nou zinloos is of niet. Eigenlijk zinloos en niet zinloos bestaat niet, in deze kosmos is alles mogelijk en valt logica daarom onder de aardse illusie.

      Daar zal wat knippen met de vingers jou zelf en je omgeving niet mee helpen.

      3 likes
     • In men belevenis is alles mogelijk zolang er door iemand of iets een overtuigende en gefundeerde feit wordt aangeleverd dat het niet zo is.
      Heb jij dan een overtuigende en gefundeerde bewijs of argument dat het niet zo is?

      2 likes
    • Col El; waarom heb je het over ‘jullie’ i.p.v. ‘ons’ in je laatste zin: ” Al met al, de ‘aliens’ zijn allang onder jullie.”

     0 likes
     • Kijk Catharina, opmerkingen als die van LoKi (alias Koekkoek) doen het m waarbij ik moeite heb deze persoon serieus te nemen. Ik wil LoKi wel in zijn/haar waarde laten echter zie het punt niet om dat wel te doen.

      Snap je? 😉

      4 likes
     • Leendert, sommigen van “ons” zijn hier niet de eerste keer, alhoewel velen van ‘jullie’ dat ook zijn maar het zich niet kunnen herinneren en velen anderen hebben gewoon een te jonge ziel en kunnen zich niets voorstellen, omdat zij geen zielservaringen hebben.
      Col El schrijft niets anders dan de waarheid en dat is wat de meesten op Gaia zich niet kunnen voorstellen. Omdat zij zich bevinden in een systeem van indoctrinatie en manipulatie middels leugens en fabels. Daarom kunnen vele van jullie geen enkele voorstelling maken van een realiteit die anders is dan scholen, media, wetenschappers en wereldleiders vertellen cq wijs maken.
      Indien wij die “ons” inzetten voor die echte realiteit en evolutie in deze dimensie dit niet zouden doen, dan hadden jullie allang een derde wereld oorlog gehad.

      Het is aan jullie de taak dit verder een HALT toe te roepen en te zeggen genoeg is genoeg. De toekomst van jullie en jullie kinderen staat op het spel.
      Maar jullie beseffen dit totaal nog niet.

      Kijk naar Gudung Padang in indonesie, waarom denk je dat ik op deze site 2 keer aangaf dat het ouder is dan wetenschappers verklaarden 2 keer is dit namelijk al bijgesteld qua ouderdom.

      Laat het “ons” dus maar even met rust en besef dat er meer is dan je denkt zoals bovengenoemden dit voor jullie nog steeds blijven verstoppen.

      Zo iets duidelijker Leendert.

      0 likes
    • Oh, dan zijn Putin en Obama zéker buitenaards en niet van de goede soort. Die strakke blik van beide belooft niet veel goeds.

     2 likes
  • Leuk verhaal maar er zijn wel een paar dingen die me storen.
   – Het is een beetje te gemakkelijk dat de aarde nu net weer speciaal zou zijn.
   – Menselijke verantwoording is nergens te bekennen, het is allemaal aan de “Galactics”.

   0 likes
  • Leuk verhaal, maar waar is dat op gebaseerd… hoe weet je dat? Wie zegt dat?

   0 likes
 2. Wisten jullie dat Andre Kuipers twee kinderboeken heeft geschreven. 1 over een reis naar de maan en 1 over een reis naar mars. Misschien het lezen waard voor diegene onder jullie die geloven in een basis op mars.
  Is zijn boek gebaseerd op fantasie of geeft hij ons een geheime boodschap? In zijn boek is er namelijk leven op Mars. De marsmannetjes moeten ondergronds leven, vanwege straling. (ik weet het niet, ik ga er verder ook niet over nadenken). Interessant voor sommigen hier.

  3 likes
 3. Ik zelf heb een aantal “documentaties” erover gezien. Steeds valt me de pixel “gedachte” wat het dan moet zijn op. Alles is zo onduidelijk dat je niet kan”vaststellen” wat het is. Tegenwoordig hebben we technologie om bij spreke nummerborden kunnen “aflezen” van de beelden. Waarom is deze technologie niet ingezet om alles helder te maken? Amerikaans complot? Kan zijn. De Chinezen zijn inmiddels in het gat gesprongen. En die zijn niet echt Amerikaans gezind. Waar zijn hun HD beelden over hun feiten…

  0 likes
  • days of our lives

   Hun kaarten zijn op voldoende plekken te downloaden, ze hebben zelfs een soort Google Moon gefabriceerd (chang’e 2). Destijds via de grote sites (allesoversterrenkunde.nl, astroblogs etc.) ruim gecommuniceerd.

   Op die afbeeldingen kun je zelfs de restanten van de Apollo missies herkenbaar terugvinden.
   Vele “gebouwen” werden door de Chinese afbeeldingen ook debunked als normale rotsformaties.

   Wel vreemd dat jij deze vragen stelt zonder überhaupt één seconde moeite te hebben gedaan om de foto’s op te zoeken. Zou toch verwachten dat men eerst gaat “onderzoeken” voordat men de retorisch klinkende vraag op een site zet.

   8 likes
   • Op welke site kan ik precies zien dat de formaties debunked zijn? Die Chineesen hebben alleen foto/video’s van de maan gemaakt, zonder enige relaties met met een documentaire zoals “The truth of the moon” De vermelding chang`e 2 is inmiddels geupgraded tot chang`e 3. Zie nog steeds geen relatie. Links please…

    0 likes
    • days of our lives

     Chang’e 2 of 3 zijn de vluchtnummers, vergelijkbaar met Apollo 11, 13 etc. Dat lijkt me toch niet ingewikkeld, of wist je dat niet?

     Het betreft de foto’s die van 2 zijn gemaakt.
     Google op chang’e 2 en foto’s, dan kom je ze vanzelf tegen. Kijk anders op de sites die ik eerder noemde (dat heb je nog steeds niet gedaan dus).

     Trouwens, waarom zou je dat debunken in een docu moeten vinden? Als je een beetje maanliefhebber bent (en dat ben jij toch, gezien de interesse), kun je de plekken zelf opzoeken op de kaart, en er achter komen dat er niets te zien is. Vergelijk ze met oudere foto’s op de NASA site, en je ziet dat schaduwen veel met foto’s kunnen doen.

     De reden dat het debunken niet in docu’s komt ligt voor de hand: complotters gaan natuurlijk hun eigen optische illusie niet ontkrachten, en voor hen die hun gezonde verstand gebruiken en geen gebouwen op de maan zien, is het natuurlijk onnozel om het tegendeel te willen bewijzen van wat complotters zien. De bewijslast ligt bij degene die iets beweert.

     3 likes
     • Nee dat 3 na 2 volgt wist ik ooit wel. Beide sites heb ik ook wel gezien, maar beide geven alleen actuele info. Je gaf aan dat die Nasa foto’s later zijn debuked door latere Chineese missies. Vervolgens moet ik maar foto’s gaan vergelijken tussen Nasa en die van de Chineesen? Enig idee wat de oppervlakte is van de maan. Laat maar.

      0 likes
 4. Stel, en er is bewijs. Er is helemaal geen maan, er is enkel een hologram geprojecteerd.
  Daarom zijn we er ook nooit meer terug geweest, omdat we er nooit hebben kunnen landen.

  0 likes
  • Hoe kom je hier op? xD
   Eb en vloed is dan ook zeker een hologram?

   Af en toe ga ik toch wel stuk om wat sommige mensen hier als een mogelijkheid zien, maar tegelijkertijd vind ik het wel erg triest.

   7 likes
 5. nu is het nog de vraag welke afkomst deze Buitenaardse artefacten hebben ik ben benieuwd

  0 likes
  • De vraag is eerder; zijn het wel artefacten? Vage foto’s en het pareidolie fenomeen zien we dingen waarvan we denken dingen te zien die er niet zijn. Als het artefacten zijn, waarom hebben we er geen High-resolutie beelden ervan? (Niet alleen de Amerikanen zijn in beeld, maar ook de Chineesen) Een missie naar de maan die met een krachtige camera over het maan oppervlak vliegt. Hoe moeilijk moet dit zijn? We sturen geavanceerde probes naar Mars, en dit lukt ons niet eens? Vrees dat al die artefacten onzin zijn. Ik heb er nog steeds geen bewijs van gevonden dat het echt is ….

   4 likes
 6. @ Magic

  “Aliens on the Moon, the truth exposed”

  Ik heb hem hier ( Amerika ) gekeken en als je al wat langer bezig bent met dit sooort zaken zal er weinig bij zitten wat je nog niet weet en/of gezien hebt maar des-al-niet-te-min wel erg interresant om te zien 🙂

  1 likes
 7. Afgelopen zondag was hierover een nieuwe docu op Syfy in de VS.
  Wie weet hoe deze docu heet?

  Er zou nieuw bewijs getoond worden.

  0 likes
 8. Met deze opmerking beledigd u de slechte zwartwitopnamen die al het een en
  ander hebben laten zien……

  0 likes
 9. Mooie link, Docu !
  Dit kwam ik tegen, een beetje krakkemikkig en af en toe zonder geluid:
  http://www.youtube.com/watch?v=PG7eYCdIfig

  0 likes
 10. Héle mooie docu! Jammer dat hij nog niet op de Nederlandse tv is.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

meier

Iconische UFO-foto’s van Billy Meier worden geveild. Volgens deze expert zijn ze authentiek

De Zwitser Billy Meier claimde in de ...

Amerikaanse overheid heeft ‘fysiek UFO-bewijs’ in handen. Tv-presentator doet opzienbarende uitspraken

De Amerikaanse tv-presentator Tucker Carlson deed tijdens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.