Buitenaards

Buitenaardse artefacten op de maan?

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We moeten rekening houden met de mogelijkheid dat buitenaardse beschavingen door ons zonnestelsel zijn gereisd en fysieke voorwerpen op de maan hebben achtergelaten. Dat zegt Paul Davies, directeur van het Beyond Center van de Arizona State University in Tempe. Een paper over dit onderwerp wordt in september gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van het UK SETI Research Network, een groep reguliere Britse academici.

Sinds 2009 heeft de Lunar Reconnaissance Orbiter bijna 90 procent van het maanoppervlak in kaart gebracht. Davies is van mening dat de foto’s van de LRO niet alleen moeten worden onderzocht op onregelmatigheden, maar dat er ook moet worden gezocht naar bewijs voor industriële activiteit van buitenaardsen op de maan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Met behulp van satellietbeelden wil Davies internetters het maanoppervlak laten uitpluizen. Op dezelfde manier hielpen meer dan 600.000 vrijwilligers op de site Tomnod met het zoeken naar de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines. Eerder was Tomnod actief bij de ramp van orkaan Haiyan in de Filipijnen. Gebruikers konden grote schade in bepaalde regio’s aangeven zodat hulpdiensten een beter idee hadden waar ze extra hulp en voedsel naartoe moesten sturen.

Het inzetten van vrijwilligers om beelden te doorzoeken is eerder al succesvol geweest. The Andromeda Project zet bijvoorbeeld sinds 2010 vrijwilligers in om te helpen met het vinden van nieuwe sterrenclusters. Bezoekers kunnen dit doen met behulp van beelden van de Hubble-ruimtetelescoop. Een maand na de lancering waren al 2900 nieuwe sterrenclusters ontdekt. De wetenschappers zelf hadden tot dan toe met een softwareprogramma slechts 600 sterrenclusters weten te identificeren.

Davies erkent dat het moeilijk is om te zeggen hoe miljoenen jaar oude technologie eruitziet. Hij zei dat er met name moet worden gezocht naar rechte hoeken. Volgens Davies kan een zoektocht naar artefacten op de maan worden gecombineerd met een zoektocht naar ongewone geologische formaties. Hij zegt dat planeetwetenschappers oog moeten hebben voor mogelijke tekenen van buitenaardse technologie.

De Oekraïense radioastronoom Alexei Arkhipov stelde in 1995 in een paper dat alleen artefacten van één meter of groter op het maanoppervlak kunnen worden gevonden. Kleinere voorwerpen worden als gevolg van het constante bombardement van micrometeorieten bedolven onder een metersdikke laag regoliet.

Davies zegt dat artefacten op de maan veel langer bewaard blijven dan op aarde of op Mars. “Op aarde raken artefacten binnen enkele honderden jaren bedolven,” zei hij. “Op de maan duurt dat miljoenen of tientallen miljoenen jaren.”

Arkhipov beargumenteerde dat de piek van de zuidelijke wand van de krater Malapert een goede plek is om de zoektocht te beginnen, omdat onze planeet vanaf dat punt altijd kan worden gezien. Davies voegt toe dat artefacten goed bewaard blijven in lavabuizen op de maan. Dat zijn tegelijkertijd aantrekkelijke plekken om apparatuur te beschermen tegen uv-straling en meteorieten.

Bewoonbare planeten in de Melkweg kunnen op zijn vroegst acht miljard jaar geleden zijn ontstaan, aldus Davies. Het is mogelijk dat buitenaardse technologieën lang geleden ons zonnestelsel zijn gepasseerd. Je zou kunnen stellen dat ons zonnestelsel in die acht miljard jaar tenminste één keer is bezocht door hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen, zegt Davies.

“Mijns inziens is biologische intelligentie slechts een overgangsfase in de evolutie van intelligentie in het universum,” besloot hij.

[Forbes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
adele
adele
9 jaren geleden

Wisten jullie dat Andre Kuipers twee kinderboeken heeft geschreven. 1 over een reis naar de maan en 1 over een reis naar mars. Misschien het lezen waard voor diegene onder jullie die geloven in een basis op mars.
Is zijn boek gebaseerd op fantasie of geeft hij ons een geheime boodschap? In zijn boek is er namelijk leven op Mars. De marsmannetjes moeten ondergronds leven, vanwege straling. (ik weet het niet, ik ga er verder ook niet over nadenken). Interessant voor sommigen hier.

Magic
Magic
9 jaren geleden

Afgelopen zondag was hierover een nieuwe docu op Syfy in de VS.
Wie weet hoe deze docu heet?

Er zou nieuw bewijs getoond worden.

Docu
Docu
9 jaren geleden
Col El
Col El
9 jaren geleden

The Galactics zijn er altijd al geweest. De aarde is een experiment vanuit het Hierbuiten. Alle Galactics zijn zich bewust van de realiteit na de ‘dood’ en dat alles een spel is en de kosmos hun virtuele speeltuin. Er zijn vooral nu heel veel Galactics aanwezig omdat de aarde naar een ander level gaat terwijl de mensheid de aarde en zichzelf bezig is te vernietigen. En dat mag niet gebeuren, de aarde is namelijk ook een sterrenpoort. Normaal zouden ze een laag frequentie planeet als de aarde (er zijn er meer) zichzelf gewoon laten vernietigen, maar moeder aarde is bijzonder.

Er zijn nog steeds Galactics op de maan echter werd de maan eerst gebruikt door negatieve Galactics (Draco’s) die de mensheid onder controle had. Deze hebben de maan verlaten is het nu overgenomen door de Galactische Federatie van Licht, welke massaal aanwezig zijn.

Verder denkt de wetenschap dat vroege planeten en manen niet bewoont kunnen zijn. De meeste zijn wel degelijk bewoont maar dan door Galactics in een hogere frequentie en dimensie, deze zijn niet waarneembaar voor het menselijk oog. Dus zonder dat mensen ze zien zijn heel veel planeten (en ook sterren) gewoon bewoont.

Het experiment is namelijk de ervaring in een lage dimensie waar alles in vaste vorm is en veel negativiteit heerst, dat is voor wezens uit het Hierbuiten en enorme expansie en leerproces. Hierbuiten bestaat alles puur uit de hoge frequentie van Liefde en bestaat daar geen contrast, dualisme, separatie en limitatie.

En het gaat niet om biologische intelligentie, alles wat biologisch is is in feite holografisch kunstmatig.
Alles draait om de energetische intelligentie welke voortkomt uit het bewustzijn van deze energie.
Alles is namelijk energie, ook al lijkt het niet zo. Materie is gewoon energie in een lage vibratie / frequentie.

Het is dus de energie achter ALLES wat intelligent is.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x