Buitenland

Beelden: enorme protesten in heel Frankrijk tegen Macrons vaccinpas

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Frankrijk hebben opnieuw vele honderdduizenden mensen gedemonstreerd tegen de Franse coronamaatregelen. Vanaf volgende week mogen mensen alleen nog de horeca in als ze kunnen bewijzen dat ze zijn gevaccineerd of negatief zijn getest. Ook waren er protesten tegen de verplichte coronaprik voor zorgpersoneel.

Er wordt al weken ieder weekend tegen de maatregelen gedemonstreerd. Onder meer in Bordeaux, Parijs, Nice en Montpellier gingen talloze mensen de straat op. Volgens de media, die zich baseren op politiebronnen, waren er zo’n 200.000 betogers op de been. In werkelijkheid waren het er hoogstwaarschijnlijk nog veel meer.

Beelden uit de Franse hoofdstad:


Nantes:


In Toulon riepen demonstranten ‘Liberté!’:


Marseille:


Nice:


Een enorme demonstratie in Montpellier:


Ook in La Rochelle demonstreerden vele duizenden mensen:


Aix-en-Provence:


Pau:

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
1 jaar geleden

Die Goldman Sachs rat moest in eerste instantie de pensioenleeftijd gaan opkrikken. Nu tiranniseert die heel Frankrijk. Devolutie over heel Europa en snel.

Eric
Eric
1 jaar geleden

Goede lotgenoten.
Nu dit weer. Ik begin hoop te krijgen.
De tijd wordt rijp om eens goed te luisteren naar een lied uit 1966 van een amerikaanse zanger. Hij heet Phil Ochs en hij schreef maatschappij kritische liederen. Daardoor natuurlijk onbekend gebleven. Het lied waar het het om gaat heet Ringing of revolution. Sommige kunnen zijn stem niet verdragen en anderen bewonderen hem. Dit lied is qua melodie bij lange na niet zijn beste creatie maar de tekst….
Oordel zelf.
‘a building of gold’ uit de eerste tekstregel kan je voorstellen als het landgoed van Schwab. Langzaam groeit ons verzet en het Zwitserse bolwerk begint steeds nadrukkelijker in zijn voegen te kraken.
Luister, huiver en koester hoop op een goede afloop.
Wat mij betreft verdient Phil Ochs een wederopstanding. Hij pleegde zelfmoord mede vanwege verbittering over de maatschappelijke ontwikkelingen.

Gerrit
Gerrit
1 jaar geleden

Al die zg. Zorgmedewerkers moeten zich vanaf maandag gewoon ziek melden en thuis blijven, de rest kan dat nooit opvangen, kijken wat er dan gebeurd.

Researcher
Researcher
1 jaar geleden

lying scum sack-of-shit Macron

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x