Mens en Dier

Remy Bonjasky bij Humberto over vaccineren: ‘Ik hoef dat goedje echt niet’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-kickbokser Remy Bonjasky liet deze week in talkshow Humberto weten dat hij zich niet laat vaccineren tegen corona. “Ik heb covid gehad in december. Helemaal niks gevoeld, ik moest thuisblijven, maar ik heb 10 dagen gewoon doorgesport thuis, helemaal geen symptomen gehad,” zei hij.

Bonjasky voegde toe dat hij zijn hele leven al sport en zich gezond voelt. “Ik zou het erg vinden als ik iemand zou besmetten, maar dat ik me gedwongen moet laten inspuiten met een goedje, dat vind ik moeilijk. Ik krijg het gevoel dat de maatschappij nu zegt: ‘Laat je nou maar gauw prikken, dan kunnen we van alles gewoon weer gaan doen’,” aldus de ex-kickbokser. “Ik hoef het echt niet.”

We moeten niet denken dat het met dat goedje allemaal klaar is

“Er moet gezegd worden: ‘Ga eens sporten, ga eens wat minder troep eten’,” benadrukte hij. Advocaat Peter Schouten zei vervolgens: “Als jij niet gaat sporten, wordt een ander daar niet dikker van. Dus dat is iets heel anders.” Daar was Bonjasky het niet mee eens: “Ik denk dat we met z’n allen niet moeten denken dat het met dat goedje allemaal klaar is.”

Hij zei ook dat hij er uiteindelijk ‘wel aan moet geloven’ omdat hij op 11 september wil trouwen in Italië en de trouwerij al twee keer heeft moeten uitstellen vanwege corona. “Maar nu staat Italië op geel en komt het feest in gevaar. Ik houd mijn hart vast. Uiteindelijk wil ik ook op vakantie en dan moet ik waarschijnlijk wel dat goedje nemen.”

4.4 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Met veel enthousiasme ben ik begonnen met het lezen van dit verhaal over oud-kickbokser Remy Bonjasky. Helaas kreeg ik bij de laatste alinea een koude douche: om naar Italië te kunnen om te trouwen, zal hij waarschijnlijk toch overstag gaan. Daar begrijp ik geen sikkepit van. Waarom blijf je je principes niet trouw?
Ik heb deze Remy ook even opgezocht op Wikipedia: zijn achternaam Bonjasky was oorspronkelijk Bonjasking en komt uit de Aukaanse taal (had ik dus echt nog nooit van gehoord). De uitdrukking is “bong a siking” wat “sterke botten” betekent. Vrij vertaald: sterke botten van een sterk persoon. Remy’s overgrootvader was vrachtwagenchauffeur en moest waarschijnlijk zware spullen sjouwen. Hij kreeg dus zonder sportschool sterke spieren.
Wat betreft die Peter Schouten: hij werd natuurlijk uitgenodigd als tegenhanger om het verhaal van Remy onderuit te schoppen.
Zo gaat dat natuurlijk steeds in de talk shows. Dat zag je ook met Johan Derksen en Wesley Sneijder. Peter Schouten had het alweer er over dat je je laat inspuiten om een ander niet ziek te maken. Die leugen lijkt voor de meeste mensen nog steeds stand te houden. Iedereen die een beetje onderzoek zou doen, zou tot de conclusie komen dat dat een grote leugen is.
Wat mij absoluut niet duidelijk is, is WAAROM Remy en Renate (zij wordt zijn derde vrouw) met alle geweld in Italië moeten trouwen. Of…. waarom ze met alle geweld moeten trouwen.
Als je een bepaald principe huldigt moet je NOOIT overstag gaan. Anders ben je jezelf ontrouw.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 jaar geleden

De euthanasieprik nemen om te kunnen trouwen? Dan zou ik een andere lokatie nemen ipv russische roulette spelen met een vaccin waarvan nu al bewezen is dat het puur gif is.. trouwen is uiting van liefde, de prik nemen van misleiding met wellicht dodelijke gevolgen

krijnnl
krijnnl
1 jaar geleden

Wacht even, ik heb nu twee topsporters gezien die het niet willen, maar ook zeggen dat ze er uiteindelijk toch aan moeten geloven….. Dat geeft te denken.

Eppo
Eppo
1 jaar geleden

Je ziet het heel goed Remy het zit niet goed met het goedje .
Nog maar een prikkie erbij de3e ,4e ,5e .
Als ze van je houdt wacht Ze wel met trouwen hoor .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x