Het Complot

Masonisch ritueel bij Grote Piramide op 11-11-11

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Egyptische Hoge Raad voor Oudheden heeft gezegd dat de Grote Piramide op vrijdag gesloten zal zijn na geruchten dat geheime groeperingen er op 11-11-11 masonische ceremoniën zouden doen.

Secretaris-generaal van de Hoge Raad voor Oudheden Mustafa Amin zei in een persverklaring dat de Piramide van Cheops tot zaterdag is gesloten ‘voor onderhoud’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Lokale media meldden dat geheime joodse en masonische groepen een ceremonie zullen houden op het plateau om gebruik te maken van mysterieuze krachten die op deze dag uit de piramide komen.

Directeur van het complex Ali al-Asfar zei dat een Egyptisch bedrijf afgelopen maand toestemming vroeg om een evenement te organiseren waarbij 120 mensen de ‘piramide zouden knuffelen’.

De vrijmetselaarsloges negeren het verbod van de Egyptische Hoge Raad voor Oudheden op het houden van een ceremonie aan de voet van de Grote Piramide op 11-11-11.

Op vrijdagavond begeven diverse joodse groeperingen zich naar verluidt naar Gizeh om daar een ritueel te doen. Honderden archeologen roepen op te demonstreren tegen de ‘viering van de vrijmetselaars’.

De organisatoren van het evenement weigerden de positie van Mustafa Amin te erkennen. Essentieel onderdeel van de ceremonie vormt het leggen van een davidster in de Piramide van Cheops.

De archeologen riepen niet alleen op te demonstreren maar zijn ook een campagne gestart op de sociale netwerken. Ze eisen dat de Egyptische regering en de Opperste Raad van de Strijdkrachten van Egypte voorkomen dat de piramide op vrijdagavond wordt gebruikt voor het masonische ritueel.

Bron: Almasry-alyoum.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x