Homepagina » Buitenland » Bereiden ze opnieuw in het geheim een politieke operatie voor in Italië? Dit is de lange arm van Bilderberg
Bereiden ze opnieuw in het geheim een politieke operatie voor in Italië? Dit is de lange arm van Bilderberg
Foto: Presidenza della Repubblica Wikimedia Commons

Bereiden ze opnieuw in het geheim een politieke operatie voor in Italië? Dit is de lange arm van Bilderberg

Op de Bilderbergconferentie in Montreux in Zwitserland waren drie Italianen aanwezig. Lilli Gruber, presentator van ‘Otto e mezzo’ op La7 TV; Stefano Feltri, adjunct-hoofdredacteur van de krant Il Fatto Quotidiano; en voormalig premier Matteo Renzi (foto).

Het was dan ook niet vreemd dat Feltri zich in zijn krant een vurig pleitbezorger toonde van de Bilderberggroep.

Hij schreef dat de bijeenkomsten in het geheim worden gehouden zodat er ‘eerlijk en open’ kan worden gediscussieerd.

Verantwoordelijk

Feltri viel daarnaast ‘complottheoretici’ aan die ‘verzinsels’ verspreiden over de Bilderberggroep en Trilaterale Commissie.

Wat Feltri voor het gemak even vergeet is dat één van deze zogenaamde complottheoretici erevoorzitter van het Italiaanse Hooggerechtshof Ferdinando Imposimato was, schrijft geopolitiek analist Manlio Dinucci voor de krant Il Manifesto.

Imposimato, die in 2018 overleed, stelde dat de Bilderberggroep deels verantwoordelijk is voor de strategie van de spanning en de bloedbaden die hieruit zijn voortgevloeid.

Politieke operatie

Hij noemde als voorbeeld de bomaanslag op de Piazza Fontana in 1969, waarbij de Bilderberggroep samenwerkte met de CIA, de Italiaanse geheime diensten, neofascistische groepen, vrijmetselaarsloge P2 en Amerikaanse vrijmetselaarsloges.

Nu ook oud-premier Renzi is toegelaten tot deze prestigieuze club, moeten we ons gaan afvragen of deze machtige mannen en vrouwen misschien opnieuw in het geheim een politieke operatie in Italië voorbereiden, aldus Dinucci.

Sinds kort hebben de populistische partijen Lega en M5S (Vijfsterrenbeweging) het voor het zeggen in Italië en dat zit het establishment helemaal niet lekker.

[Voltairenet via Il Manifesto]


Vond je dit interessant? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Brussel/EU poogt dergelijke processen, kenteringen zoals in Italië en waar de bevolking achterstaat, met man en macht te frustreren. Net zoals met Groot-Brittannië. Zo wilde Brussel wel akkoord gaan om May meer tijd te gunnen voor het afhandelen van een Brexit, maar dan wel met de eis dat de Britten mee moesten doen aan de Europese verkiezingen van j.l.

  Hierbij hoopte ze dat er meer Britten tegen een Brexit zouden zijn als enkele jaren er voor, maar het tegendeel bleek waar. Nigel Farage won met dubbele cijfers. Helaas pindakaas voor de lieden met fascistische trekjes in Brussel.

  20 likes
  • Idd @Gezinusk, helaas pindakaas voor de echte fascisten, ze verliezen steeds vaker op meer plaatsen dan hen lief is. We zijn aan het winnen!

   9 likes
 2. De populistische (volks) partijen willen volgens een bericht een tijdje geleden de centrale (Rothschild) bank nationaliseren. Daar zit nu natuurlijk ook iedereen mee in zijn maag (EU, Biilderberg etc). De EU dreigde al met sancties maar dat zou nog veel meer problemen in Europa opleveren. Italië heeft al grote schulden die ze waarschijnlijk niet kunnen afbetalen. Als de EU sancties op Italië legt komt het land nog veel meer in de problemen. Maar Italië schijnt weer flinke schulden aan Frankrijk te hebben. Worden er sancties op Italië gelegd dan kan Frankrijk sowieso fluiten naar zijn geld en zou ook Frankrijk in problemen komen. Dat geeft wel een goed beeld hoe gammel het hele financiële systeem is. Er hoeft maar ergens een land failliet te gaan en de rest is een domino effect in Europa. Dan is het gebeurt met het banken systeem in Europa. Of er iets aan te veranderen is is maar de vraag. En dan de uitspraak van Feltri dat de Bilderberg conferentie geheim is omdat dan in alle openheid kan worden gediscussieerd is uiteraard ook een grote leugen. De enige reden dat het geheim is is dan het volk niet mag weten wat er bekokstoofd wordt. ‘In alle openheid’ betekent voor hen niets anders dan ‘veilig onder elkaar bepalen wat er moet gaan gebeuren zonder dat het Europese volk er weet van heeft’. In het openbaar kunnen ze niet over verborgen zaken discussiëren want dan hoort iedereen het. En dat is nou net niet de bedoeling. Daarom heet het ook ‘geheim’.

  17 likes
 3. Nee, dat zit ze helemaal niet lekker daar in Montreux.

  11 likes
 4. Geheim houden en in openheid discussiëren.
  Dat zijn 2 totaal verschillende dingen.

  10 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

Ons onderbewustzijn ‘ziet’ bepaalde gebeurtenissen één tot ...

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn (het ziet er niet goed uit)

De oligarchen van de Nieuwe Wereldorde zullen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.