Homepagina » Gezondheid » Eén van de belangrijkste medische doorbraken? Waarom dieren nooit een hartaanval krijgen (en mensen wel)
Eén van de belangrijkste medische doorbraken? Waarom dieren nooit een hartaanval krijgen (en mensen wel)

Eén van de belangrijkste medische doorbraken? Waarom dieren nooit een hartaanval krijgen (en mensen wel)

Jaarlijks overlijden miljoenen mensen aan de gevolgen van hartaanvallen, beroertes en soortgelijke aandoeningen.

De belangrijkste reden waarom een ziekte de mensheid op een dusdanig grote schaal kan blijven teisteren, is omdat de oorsprong niet volledig – of geheel niet – begrepen wordt.

Volgens het heersende wetenschappelijke dogma worden hart- en vaatziekten veroorzaakt door een hoog cholesterolgehalte dat de bloedvaten beschadigt.

Gebrek aan vitamine C

Er is echter iets fundamenteel mis met dit model: als een hoog cholesterolgehalte leidt tot aderverkalking, dan zouden onze bloedvaten in alle organen in gelijke mate verstopt moeten raken.

Dit is duidelijk niet het geval.

Een nieuw concept is geïntroduceerd door dr. Matthias Rath en tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.

Volgens hun theorie is aderverkalking een vroege vorm van scheurbuik, een aandoening die veroorzaakt wordt door een gebrek aan vitamine C.

Niet bewust

Dat aderen verkalken is volgens hen een poging van het lichaam om de verzwakte vaatwanden te herstellen.

Dieren krijgen nooit een hartaanval omdat ze zelf vitamine C aanmaken en daarmee hun bloedvaten beschermen.

Zolang we ons niet bewust zijn van deze feiten blijft de mensheid op epidemische schaal lijden aan hartaanvallen en beroertes.

Bevochten

Deze revolutionaire theorie werd voor het eerst gepubliceerd in 1992 en is de afgelopen decennia genegeerd en bevochten door de makers van cholesterolverlagers (lees: Big Pharma).

In de lente van 2015 presenteerde dr. Rath zijn werk tijdens een lezing op de Universiteit van Maastricht.

Status quo

Al snel kwam er een reactie van de vertegenwoordigers van de status quo. Zo eiste de Vereniging tegen de Kwakzalverij excuses van de rector.

Inmiddels is de lezing van dr. Rath meer dan 250.000 keer bekeken op YouTube. Dat maakt het één van de meest bekeken medische lezingen in Europa.

Bekijk de video hieronder:

[Dr. Rath Health Foundation]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Vergeet daar dan ook niet bij te vermelden, dat een dier geen inkomstenbelasting betaald, geen btw heffing heeft over zijn/haar voedsel en niet rookt … ok behalve die ene chimpansee dan. Bovendien is er niet zo met hun eten geknoeid. Wat niet wil zeggen, dat dieren geen problemen kennen. Echter van andere aard.
Maar naar verluidt zou de cavia weer wel gevoelig zijn voor hartritmestoring …. maar goed, dat heb ik wel is gehoord van een bezitter daarvan.

Ivo
Ivo
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Dat over de cavia zou dit bericht bevestigen dan. Een cavia maakt ook geen vitamine C aan en dient dat via zijn voer binnen te krijgen. Wij gaven onze cavia regelmatig sinaasappel.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

De cavia is een van de heel weinige dieren die ook zelf geen vitamine C kan aanmaken. Dus veel verse vitamine C rijke voeding eten (verse groentes), het teveel aan vit C plas je gewoon uit.

Lisa Grondhoud
Lisa Grondhoud
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Dat komt omdat de cavia en de mens als enige zelf geen vitamine c aanmaakt.

wysiwygman
wysiwygman
1 jaar geleden

euh Dr Klenner in de jaren 60-70 en anderen voor hem hebben dit “nieuws” al gepubliceerd hoor, lees hier maar eens waarvoor hoge dosissen vitamine C allemaal kan gebruikt worden, je valt ervan omver als je dit leest en dan weet hoe ze met brandwonden, slangenbeten, “onvruchtbaarheid” etc wordt omgesprongen in onze ziekenhuizen

http://www.doctoryourself.com/klennerpaper.html

(ps. mijn vriendin & ik konden “onmogelijk” opnieuw zwanger worden wegens allerlei issues bij zowel haar als mij, 3 weken later en 10gr vitamine C poeder elke dag (zowel zij als ik) en hoppa ze was zwanger. De behandelende arts in de vruchtbaarheidskliniek geloofde het niet en wou haar helemaal onderzoeken, hij was er zeker van dat het een buitenbaarmoederlijke zwangerschap was .. niet dus ;))

Hoop
Hoop
Reactie op  wysiwygman
1 jaar geleden

Bedankt voor de tip! Zal de pot vitamine C opbergen waar mijn vriendin steeds van mee snoept.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Hoop
1 jaar geleden

Top, Hoop! Door GEEN kind te nemen doe je meer voor het behoud van onze mooie planeet dan het energieneutraal maken van je woning.

Jantje
Jantje
1 jaar geleden

De meeste dieren zijn tegen die tijd al opgegeten door andere dieren, inclusief mensen.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Als je dieren blootstelt aan constante bedreiging, schrik en paniek, REKEN MAAR dat deze een hartaanval kunnen krijgen en eraan overlijden!

Hoop
Hoop
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Klopt, heb een hond verloren na een gevecht met een pit bull, niet aan de bijtwonden maar zijn hart kon het niet meer aan. Maar denk dat dieren geen hartaanval krijgen door dichtgeslipte aderen zoals bij de mens vaak de oorzaak is.

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Nu kijken of de m.s.m. dit item ook oppikt en openbaar maakt zoals Radar dat deed met de leugens over cholesterol. Dit is big pharma zeer onwelgevallig kan ik u melden. Dit zou ze geld gaan kosten, niet te weinig ook

arthur
arthur
1 jaar geleden

Ik had een parkiet die overleden is aan een hartaanval. Misschien een uitzondering.

arthur
arthur
Reactie op  arthur
1 jaar geleden

Ik had dat beestje al 3 jaar. Ze zat altijd bij me (geen kooi). Ik was een maand op vakantie en had het beestje bij iemand gebracht die er voor zou zorgen. Na die maand kwam ik terug en ging het beestje halen. Toen ze me zag was ze door het dolle heen. Ze vloog kris kras de kamer door en viel dood neer.

x

Check Also

kroatische

Kroatische vrouw overlijdt dag na coronavaccin

Een oudere vrouw uit de Kroatische stad ...

hertzberger

Rosanne Hertzberger beweert dat Van Haga liegt over lockdowns: kijk en oordeel zelf

Microbioloog en NRC-columnist Rosanne Hertzberger pleitte in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x