Gezondheid

Eén van de belangrijkste medische doorbraken? Waarom dieren nooit een hartaanval krijgen (en mensen wel)

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jaarlijks overlijden miljoenen mensen aan de gevolgen van hartaanvallen, beroertes en soortgelijke aandoeningen.

De belangrijkste reden waarom een ziekte de mensheid op een dusdanig grote schaal kan blijven teisteren, is omdat de oorsprong niet volledig – of geheel niet – begrepen wordt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens het heersende wetenschappelijke dogma worden hart- en vaatziekten veroorzaakt door een hoog cholesterolgehalte dat de bloedvaten beschadigt.

Gebrek aan vitamine C

Er is echter iets fundamenteel mis met dit model: als een hoog cholesterolgehalte leidt tot aderverkalking, dan zouden onze bloedvaten in alle organen in gelijke mate verstopt moeten raken.

Dit is duidelijk niet het geval.

Een nieuw concept is geïntroduceerd door dr. Matthias Rath en tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.

Volgens hun theorie is aderverkalking een vroege vorm van scheurbuik, een aandoening die veroorzaakt wordt door een gebrek aan vitamine C.

Niet bewust

Dat aderen verkalken is volgens hen een poging van het lichaam om de verzwakte vaatwanden te herstellen.

Dieren krijgen nooit een hartaanval omdat ze zelf vitamine C aanmaken en daarmee hun bloedvaten beschermen.

Zolang we ons niet bewust zijn van deze feiten blijft de mensheid op epidemische schaal lijden aan hartaanvallen en beroertes.

Bevochten

Deze revolutionaire theorie werd voor het eerst gepubliceerd in 1992 en is de afgelopen decennia genegeerd en bevochten door de makers van cholesterolverlagers (lees: Big Pharma).

In de lente van 2015 presenteerde dr. Rath zijn werk tijdens een lezing op de Universiteit van Maastricht.

Status quo

Al snel kwam er een reactie van de vertegenwoordigers van de status quo. Zo eiste de Vereniging tegen de Kwakzalverij excuses van de rector.

Inmiddels is de lezing van dr. Rath meer dan 250.000 keer bekeken op YouTube. Dat maakt het één van de meest bekeken medische lezingen in Europa.

Bekijk de video hieronder:

[Dr. Rath Health Foundation]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Vergeet daar dan ook niet bij te vermelden, dat een dier geen inkomstenbelasting betaald, geen btw heffing heeft over zijn/haar voedsel en niet rookt … ok behalve die ene chimpansee dan. Bovendien is er niet zo met hun eten geknoeid. Wat niet wil zeggen, dat dieren geen problemen kennen. Echter van andere aard.
Maar naar verluidt zou de cavia weer wel gevoelig zijn voor hartritmestoring …. maar goed, dat heb ik wel is gehoord van een bezitter daarvan.

wysiwygman
wysiwygman
4 jaren geleden

euh Dr Klenner in de jaren 60-70 en anderen voor hem hebben dit “nieuws” al gepubliceerd hoor, lees hier maar eens waarvoor hoge dosissen vitamine C allemaal kan gebruikt worden, je valt ervan omver als je dit leest en dan weet hoe ze met brandwonden, slangenbeten, “onvruchtbaarheid” etc wordt omgesprongen in onze ziekenhuizen

http://www.doctoryourself.com/klennerpaper.html

(ps. mijn vriendin & ik konden “onmogelijk” opnieuw zwanger worden wegens allerlei issues bij zowel haar als mij, 3 weken later en 10gr vitamine C poeder elke dag (zowel zij als ik) en hoppa ze was zwanger. De behandelende arts in de vruchtbaarheidskliniek geloofde het niet en wou haar helemaal onderzoeken, hij was er zeker van dat het een buitenbaarmoederlijke zwangerschap was .. niet dus ;))

Jantje
Jantje
4 jaren geleden

De meeste dieren zijn tegen die tijd al opgegeten door andere dieren, inclusief mensen.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Als je dieren blootstelt aan constante bedreiging, schrik en paniek, REKEN MAAR dat deze een hartaanval kunnen krijgen en eraan overlijden!

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x