Mens en Dier

Baudet stelt VVD-Kamerlid vraag over onlogische covidregels, krijgt tot 5 keer toe geen antwoord

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Thierry Baudet (FVD) vroeg Kamerlid Aukje de Vries (VVD) tijdens het coronadebat wat zij vindt van de serologische tests. “Misschien mag ik een toelichting vragen op de vraag, voordat ik de heer Baudet een antwoord geef,” antwoordde ze. “Wat bedoelt u precies met ‘wat vindt u daarvan’?”

Baudet zei dat je met de serologische test in het bloed van mensen kunt zien of zij antistoffen hebben en immuun zijn. “Gek genoeg staan we die serologische tests niet toe. Dus het is niet mogelijk om te zeggen: jongens, ik ben al immuun; kijk maar in mijn bloed, je kunt het zien, dus ik hoef geen vaccin te nemen. Waarom is dat? Kunt u dat uitleggen?” vroeg hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het antwoord van De Vries: “Ik vind het wel mooi om te horen dat, als die serologische test er blijkbaar wel zou zijn, de heer Baudet dan blijkbaar wellicht met een QR-code zou willen gaan werken.”

Daarvoor hoeft u toch niet naar papa en mama in het kabinet te kijken?

“Nee, dat is helemaal niet waar,” reageerde de FVD-voorman.

De Vries zei de vraag graag te willen ‘doorspelen aan het kabinet’ om te kijken of daar mogelijkheden voor zijn om dat te doen. Baudet wees erop dat er vaak genoeg moties over zijn ingediend, maar dat de partij van De Vries daar elke keer tegen stemde.

Hij zei dat volgens onderzoek nu al meer dan 95 procent van de Nederlandse bevolking gewoon antistoffen heeft. “Dan is het toch onzin om te zeggen dat die groep nog gevaccineerd moet worden of zich moet testen? Dat kunt u dan toch gewoon op argumentatief niveau met mij eens zijn? Daarvoor hoeft u toch niet naar papa en mama in het kabinet te kijken?” vroeg hij.

Dat geeft toch aan dat er van dat hele verhaal niets klopt?

Het antwoord van De Vries: “Ik zou het veel verstandiger hebben gevonden als de heer Baudet zich in zijn geval bijvoorbeeld gewoon wel bij klachten had laten testen. Dat was ook beter geweest voor ons.”

“U hoort het. Ze gaat dus totaal niet in op mijn punt. Totaal niet!” riep Baudet. “Het is een schande! Het slaat nergens op om mensen te gaan vaccineren als ze al antistoffen in hun bloed hebben. Maar dat testen we dus niet. En als je dat hebt, als je een serologisch bewijs hebt, geldt dat dus niet als een bewijs dat je immuun bent. Dat is toch absurd? Dat geeft toch aan dat er van dat hele verhaal niets klopt? Die mevrouw van de VVD kan daar toch gewoon op ingaan? In plaats daarvan kreeg ik een soort jij-bak.”

De Vries: “Ik hoor niet echt een vraag, volgens mij.”

4.7 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

De Vries achterlijke debiel, geef normaal antwoord op een vraag dwaas.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Het onthouden van ivermectine en of HCQ geeft ook al aan dat er geen reet van klopt maar dat was al ruim voor 17 maart j.l. bekend, echter is genegeerd door de massa.

Neder Schwabenland
Neder Schwabenland
2 jaren geleden

Neder-Schwabenlandse poitiek = geen bestuur maar DICTATUUR

Degenen die zich van hun bestuurstaak willen kwijten wordt dit belet.

Schwab Kamer

Dirk
Dirk
2 jaren geleden

De onbeschaafdheid en onnozelheid ten top door deze vvd met kleutergedrag en de kamer vrz. zwijgt schaamteloos.

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x