Buitenaards

Sign of the Times: Buitenaardse energie (video)

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Anton vindt dat wij in een bijzondere tijd leven. Mensen gaan namelijk in deze periode ontdekken dat er meer is in het heelal dan we denken te weten.

Volgens Anton worden de nieuwste inzichten en technieken verborgen gehouden voor de ‘gewone man’ terwijl de grote bedrijven en overheden die kennis wel hebben.

Met name als het gaat om buitenaardse energieën want overheden hebben het bewijs dat er buitenaardse entiteiten bestaan, maar willen dit niet delen met het publiek.

Anton is zelf in contact gekomen met buitenaardse energieën. Voor Anton was dit een keerpunt. Hij verkreeg met dit contact nieuwe informatie en inzichten. Ook was het een moment dat Anton zich realiseerde geen angst meer te hoeven voelen voor het onbekende, het universum. En zegt hij: de tijd is gekomen dat steeds meer mensen voor deze waarheid open zullen staan.

Spirit 24 is een productie van de NCRV.

Bron: Spirit24.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Debb3
Debb3
10 jaren geleden

Een prachtig en een wijze inzicht 😉

Rosa Rugosa
Rosa Rugosa
10 jaren geleden

Ik ben het helemaal eens met Anton. Er staat wat te gebeuren en het worden spannende tijden.
Als je goed om je heen kijkt, voel je de energie, vooral in de natuur. Kijk naar het nieuws in de wereld. Er gebeuren veel dingen.
Zelf heb ik nog niets kunnen waarnemen, visueel gezien dan. Maar ik blijf positief en wacht rustig af terwijl ik de luchten af tast! Goed werk Anton, ga zo door!

Ik
Ik
10 jaren geleden

Anton vindt dat wij in een bijzondere tijd leven. Mensen gaan namelijk in deze periode ontdekken dat er meer is in het heelal dan we denken te weten.

Ok,…. dus er is meer dan ik weet!!!!
Nou dat zet echt alles op zijn kop.
Jeetje…Wie had dat gedacht.

Wat goed van jou Anton!

Na 21dec, zal de hele wereld zeggen; Anton wist het al.

Niet dat dat belangrijk voor je is natuurlijk.
Want jij wist al dat er meer in het heelal is dan jij weet.

Alleen de mensen die het nog niet weten moeten nog gaan weten dat er meer is dan zij weten.

Ik vind ook dat je met deze kennis heel goed omgaat Je bent zo gewoon gebleven.
Helemaal niet arrogant of zo.
De bescheidenheid straalt van je af.

En toch zie je; die weet dat er meer is dan hij weet.

Sipco
Sipco
10 jaren geleden

Ik ben er zo langzamerhand achter gekomen, dat bepaalde mensen zich open stellen voor het universum en buitenaards leven,of het bestrijdt het met hand en tand, en noemt de opengestelde personen aluhoedjes denkers.Wel Anthon, Jij en ik weten wel beter. De denkers die ons van een aluhoedje willen voorzien, zijn door dit lichte metaal afgesloten voor elke werkelijkheid, en vaak meelopers met de Non believers massa!!Maar hou je een onderzoek, dan is het toch zo,n 70% die gelooft in meer leven in het universum.Anthon laat een ander maar kletsen met hun egoisme, dat alleen de aarde leven bevat.Wij weten wel beter!!!En ik ben zover heen dat als iemand het niet gelooft, ik ze de rug toekeer!!Verdrietig om hun Egoïsme.De video had een mooie lokatie overigens.Waren dit de Kale duinen te Appelscha??Als je daar loopt, voel je alsof je het universum in je hand hebt!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x