Homepagina » Buitenaards » Beroemdheden delen buitenaardse ervaringen
Fran Drescher

Beroemdheden delen buitenaardse ervaringen

Actrice Fran Drescher zei onlangs in een interview dat ze gelooft dat zij en haar ex-man dezelfde buitenaardse ervaring hebben gehad. Dat meldt ABC.

Voordat zij en Peter Jacobson elkaar leerden kennen hebben ze allebei buitenaardsen gezien. Ze denkt dat ze geprogrammeerd waren om elkaar te ontmoeten. Ze hebben op dezelfde plek een litteken.

Drescher uitte via Twitter haar onvrede over het feit dat de Huffington Post er een ontvoeringsverhaal van had gemaakt. “Is het een sensatiekrant geworden?,” vroeg ze zich af. Ze ontkent noch bevestigt haar verhaal.

Drescher is niet de enige beroemdheid die beweert buitenaardse ervaringen te hebben gehad.

Iedereen was er gelijk

In haar memoires schrijft actrice Anne Heche over een buitenaardse alternatieve persoonlijkheid met de naam Celestia. “In de vierde dimensie, waar Celestia vandaan komt, is geen haat,” schreef Heche. “Iedereen was er gelijk. Er was geen kleur, geen ras, geen verschil in geloofsbelijdenis. Er was geen verschil in geslacht. Het was een wereld waar iedereen alles was wat hij of zij wilde zijn. Er was algehele acceptatie en begrip.”

Heche omschreef Celestia als een persoonlijkheid die al jaren bij haar was en dacht dat een ruimteschip haar naar een betere plaats zou brengen. Tegenover New York Times Magazine zei Heche dat ze op de filmset vaak naar haar trailer ging om boodschappen van Celestia op te schrijven.

Tijdens een promotie van de film War of the Worlds vroeg een journalist van een Duits krant aan Tom Cruise of hij gelooft in buitenaardsen. “Natuurlijk geloof ik in buitenaardsen. Ben je werkelijk zo arrogant om te geloven dat we alleen zijn in het universum?,” citeerde CNN hem. “Miljoenen sterren en wij zijn de enige levende wezens? Er is veel waar we geen weet van hebben.”

Wemelt

Voormalig Captain Kirk van Star Trek William Shatner gelooft al lange tijd in het bestaan van buitenaards leven. “Er is zonder twijfel leven buiten de Aarde,” zei hij in 2010 tegenover de Montreal Gazette. “In mijn beleving wemelt – wemelt! – het universum van leven in alle mogelijke vormen. Maar waarom ze ons zouden bezoeken en zichzelf niet bekendmaken begrijp ik niet.”

Rockster Sammy Hagar van Van Halen zegt dat buitenaardsen informatie uit zijn brein konden aflezen. “Ik zag een ruimteschip met daarin twee wezens,” schreef hij in zijn boek Red: My Uncensored Life in Rock. “Ze waren met me verbonden en konden op mysterieuze wijze in mijn bewustzijn komen.”

Bron: Abcnews.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kamerlid

Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei ...

lange frans

Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

In de podcast van Lange Frans is ...

>