Buitenland

Vaccinatiedrama: ‘Ze prikken onze grootouders gewoon weg!’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week dinsdag werd de demente oma van de Duitse Malaika gevaccineerd tegen corona. Donderdag overleed ze. De jonge vrouw klaagt op Twitter: “Ze prikken onze grootouders gewoon weg!” De tweet, die inmiddels is verwijderd, ontketende een heftige discussie.

Nederlandse media stellen na 87 sterfgevallen na toediening van het coronavaccin dat ‘niets wijst op een patroon’. Daar is lang niet iedereen het mee eens. Twitteraar CPD schrijft dat hij een soortgelijke ervaring had. “Mijn oom had ook dementie. Hij werd ingeënt en stierf vijf dagen later. Dat is geen toeval meer.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Zo gezond als een vis

De moeder van ‘Magnoona’ werkt in een tehuis. Daar overleden vier bewoners na de eerste doses van het vaccin, zo laat ze weten. Gebruiker ‘Schlicht’ meldt acht sterfgevallen. “Bij ons zijn 22 bewoners ingeënt. Een week later waren acht van hen overleden. Ze waren alle acht zo gezond als een vis. Er tekent zich een beeld af, maar het lijkt veel mensen niet te deren.”

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Sommige mensen nemen alvast voorzorgsmaatregelen. Zo zou in eerste instantie ook de demente vader van ‘Hanseat’ gevaccineerd worden, maar hij liet een volmacht opstellen. “Zum kotzen! Ik weiger,” reageert hij.

[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

En de rechter vindt alles goed die ons zou moeten beschermen.

Het is oorlog. Gewoon oorlog.

Je kunt beter vluchten als vaccinvluchteling naar Florida in de VS of zo.

Met een onbetrouwbare overheid kun je niets.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

DE TRIBUNALEN VAN NEURENBERG….

De BELANGRIJKSTE VRAAG bij de genetische vaccins is dat ze al meer dan twee maanden niet zijn getest en als zodanig als experimenteel moeten worden beschouwd. De tribunalen van Neurenberg in de zaak van Dr. Josef Mengele verklaarden dat het een misdaad tegen de menselijkheid is als het medisch experiment zonder hun toestemming aan de patiënt wordt opgedrongen, en dergelijke experimenten moeten aan de patiënt worden uitgelegd en hij moet een document ondertekenen waarin staat dat hij dat is, zich ervan bewust dat hij zou kunnen overlijden of ziek zou kunnen worden van het experiment, maar hij is daartoe bereid.
Er kan in de samenleving geen enkele vorm van dwang zijn als paspoortontzegging of straffen om hem te dwingen, anders verliest hij zijn baan. Evenmin kan een ouder zijn kinderen dwingen de vaccinatie te ondergaan. Dit geldt vooral omdat het VIRUS NIET IS GEISOLEERD OF BEWEZEN .

Geen variatie
Geen variatie
3 jaren geleden

Zo werkt dat met endlösung.
Eerst de ouderen, zwakkeren, gehandicapten, daarna het andere klootjesvolk, om volgens de richtlijnen van psycho Bill Gates de wereldbevolking te reduceren.
De schapen die overblijven worden volgens Chinees gebruik 24/7 gevolgd via hun Green paspoort, strafpunten etc

Mensen wordt wakker!!!!!
Stem FVD!!!!!

Annette
Annette
3 jaren geleden

Wat vreselijk voor die oude mensen die zichzelf niet kunnen verweren. Waar zijn kinderen en kleinkinderen? Die “Hanseat” komt gelukkig wel voor zijn vader op. Toch is het allemaal wel te begrijpen. Verklaring: onze kinderen en kleinkinderen zijn inmiddels al volkomen geïndoctrineerd. Dat zie ik aan mijn eigen kinderen. Toen ik mijn dochter laatst vertelde dat wij ons niet lieten prikken, was zij totaal overstuur. Zij was er echt van overtuigd dat wij dan binnenkort wel aan corona zouden doodgaan. Dan zou zij ons niet meer kunnen zien. Zo erg is het inmiddels al gesteld. De leugens zijn, omdat zij dagelijks herhaald zijn, waarheid geworden. Uiteraard heb ik haar verteld dat zij niet voor ons gaat uitmaken wat goed is. Dat kunnen wij nog prima zelf. Het hoeft geen betoog dat zij zich wel laat inenten. Ik houd mijn hart vast. Hier zie je dus de tweedeling in de maatschappij: zelfs binnen familie.

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x