Great ResetBuitenland

Hier zie je waarom de Great Reset gedoemd is te mislukken

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Journalist Andrew Lawton is in Davos om verslag te doen van het World Economic Forum en wat schetst zijn verbazing? Iedereen – ook journalisten en deelnemers – moet bij aankomst een PCR-test laten afnemen.

Als je geen PCR-test afneemt, wordt de chip in je badge gedeactiveerd. Ja, echt. Als je positief test op corona wordt de chip eveneens gedeactiveerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png


Ook Savanah Hernandez, die vanuit Davos verslag doet voor Turning Point USA, merkt op dat deelnemers alleen naar binnen mogen met een negatieve coronatest.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ze leren niets van gemaakte fouten

“Hier zie je waarom de natte droom van de technocraten, de Great Reset, gedoemd is te mislukken,” schrijft neuroloog Jan Bonte. “Ze leren niets van gemaakte fouten. Kom op jongens, je doet het voor Klaus.”

“De dictators worden gedicteerd een PCR-test af te nemen. Benieuwd of Rutte ook meedoet aan het testen. Hij zei immers dat testen zonder klachten zinloos is,” merkt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons op.

In 2021 zei premier Rutte, die deze week acte de présence geeft in Davos, dat hij nog nooit was getest. “Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt. De PCR-test heeft geen zin als je geen klachten hebt,” benadrukte hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjaak
Sjaak
1 jaar geleden

Is gewoon een mediastrategie.
Ze moeten de besmettingswaan hoog houden om naarveen volgende lockdown toe te werken waarbij de ongevaccineerden als gevaarlijk besmettelijk zullen worden neergezet en afgemaakt.
De pcr show in Davos is duivels theater.

William
William
1 jaar geleden

Op de teststaafjes zit nl ook de shit MRna dus maak je borst maar nat Rutte.. jij bent de volgende met hartklachten en bloedklonters…

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik ben stomverbaasd ná het lezen van dit artikel.

IEDEREEN moet worden getest, dus ook bijvoorbeeld de hele groep uit onze regering, vóórdat ze daar in Davos überhaupt binnen mogen komen?

En, ALS dat dan zo is, hoeveel mensen worden er dan positief getest en mogen daar in dat roversnest, NIET binnenkomen?

Jullie lezen al: VRAGEN, VRAGEN, VRAGEN.

Wij hoeven het uiteraard niet meer te hebben over de BEWEZEN zéér onbetrouwbare PCR-test. Daar zijn al meer dan genoeg woorden (en teksten) over vuil gemaakt.

Inderdaad heeft Mark Rutte dat zelf ook toegegeven: zonder klachten is die test totaal waardeloos.

Maar goed…. Wij zitten NU midden in het zogenaamde winterseizoen. Maar in plaats van voor de mens gezond vriesweer met een fijn zonnetje, zitten wij al dagenlang in het meest ellendige herfstachtige weer met veel regen en nauwelijks zon.

Dat vertaalt zich dan ook in heel veel zieke mensen. En dan zeker niet alleen de “gevaccineerden”, maar ook veel uit onze kringen. En ik praat dan even uit eigen ervaring.

Je eigen immuunsysteem (en DAT hebben WIJ gelukkig allemaal nog) moet overuren draaien om ons op de been te houden.

NU over Davos: IK kan niet geloven dat al die hoge hotemetoten ALLEMAAL zó super gezond zijn, dat ze allemaal slagen voor de PCR-test. Dat lijkt mij statistisch onmogelijk.

En WAAROM zou Mark Rutte, die claimt nog nooit een PCR-test te hebben laten doen, ineens wel hieraan meewerken.

Nee…. OOK dit verhaal heeft op de een of andere manier weer een andere agenda. En ik blameer zeker niet ninefornews voor het delen van dit artikel. Ik denk dat Andrew Lawton en Savannah Hernandez dit specifiek hebben MOETEN delen met de hele wereld. Ofschoon…. volgens mij dan alléén via de alternatieve kanalen.
Volgens mij wordt er bij de NPO nauwelijks aandacht aan besteed.

Jullie weten: waar NIET over bericht wordt, bestaat namelijk niet.

Onbekend
Onbekend
1 jaar geleden

Pcr meet rna, meer niet.

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x