Great ResetBuitenland

Bilderberg 2023 van start, deze Nederlanders zijn van de partij

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

In Lissabon is de Bilderbergconferentie begonnen. De politie is in groten getale aanwezig en er zijn zelfs bomhonden ingezet. De straat waar de deelnemers aankomen, is afgesloten met dranghekken en barricades.

Journalisten en activisten worden zo ver mogelijk op afstand gehouden van het hotel waar de wereldleiders en zakenmagnaten bij elkaar komen. Deze elitaire globalisten houden net als kakkerlakken niet van licht, zegt Dan Dicks van Press For Truth, die op locatie is. Dus we gaan ze in de spotlight zetten, aldus Dicks.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Kaag en Rutte

De komende dagen spreken de aanwezigen over onder meer kunstmatige intelligentie, het bankenstelsel, China, de energietransitie, Europa, fiscale uitdagingen, India, de NAVO, Rusland, Oekraïne en Amerikaans leiderschap.

Namens Nederland nemen Ben van Beurden van Shell, Dolf van den Brink van Heineken, professor Victor Halberstadt van de Universiteit Leiden, minister van Financiën Sigrid Kaag, Rolly van Rappard van CVC Capital Partners, premier Rutte en Peter Wennink van ASML deel aan de bijeenkomst.

Opvallende namen

Andere opvallende namen zijn: directeur van Vattenfall Anna Borg, Pfizer-baas Albert Bourla, voorzitter van het World Economic Forum Børge Brende, Henry Kissinger, secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg, voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola en EU-buitenlandchef Josep Borrell.


4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Bommetje erop.

Helga
Helga
1 jaar geleden

Een kinzhal in lissabon is n mooi begin

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
1 jaar geleden

Al’s ik de lijst correct heb doorgenomen is Ruttler de enige premier van een land die aanwezig is? Triixie staat niet genoemd maar die heeft geloof ik een (bijzonder) voozittersschap oid

Annette
Annette
1 jaar geleden

HET GROTE KWAAD oftewel de deelnemers aan de Bilderbergconferentie 2023, zijn nu bijeen in Portugal.

Dan Dicks van Press for Truth noemt deze griezels “kakkerlakken”, die niet van het licht houden. Dat lijkt mij een prima vergelijking. Het ZIJN ook allemaal kakkerlakken. De naam “mens” verdienen zij absoluut niet meer.

De komende paar dagen zullen wel besteed worden aan methoden om de USELESS EATERS (zo worden WIJ natuurlijk in hun kringen genoemd) nog wat meer de duimschroeven aan te draaien.

Zo langzamerhand wordt het steeds moeilijker om nog een beetje positief te blijven. De kreet van “Wij zijn met méér!” werkt niet zo goed meer bij mij.

Want je hebt er geen barst aan, als die “méér” alles maar over zijn kant laat gaan.

Vorige week stond er een heel interessant stukje in Gezond Verstand. Dat ging over de zogenaamde “sub-elite”. Dat is een best wel redelijke groep van mensen, over het algemeen hoog opgeleid met goede functies, die al jaren geïndoctrineerd is op de universiteiten. ZIJ lopen keurig in de pas, want als zij dat NIET zouden doen, dan kunnen zij hun luxe leventje gelijk gedag zeggen.

Wij proberen altijd een verklaring te vinden voor het feit, dat een zó kleine groep machtswellustelingen in staat is om zóveel mensen te gijzelen.

De reden dat dat tot nu toe nog aardig lukt, is dat er een significante groep is, die puurr uit eigenbelang meeloopt. Last van gewetensbezwaren hebben deze lui niet, want hun geweten hebben zij allang in de wilgen gehangen.

Ik denk inderdaad, dat satan op dit moment als een brullende leeuw rondwaart over onze Aarde.

Maar zoals het spreekwoord zegt: AAN ALLES KOMT EEN EIND.

Van MIJ kan dat niet snel genoeg gaan.

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x