Buitenland

Kijk: Rutte en Kaag onder politiebegeleiding naar schimmige Bilderbergconferentie

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

In Lissabon is de Bilderbergconferentie afgetrapt. De Bilderberggroep maakte vlak voor aanvang de deelnemerslijst en agenda bekend.

Deelnemers zijn niet bepaald loslippig. Op het vliegveld van Lissabon hield deelnemer Radoslaw Sikorski de kaken stijf op elkaar. De Poolse ex-defensieminister twitterde eerder dat de Nord Stream-gaspijpleidingen, die gas vervoerden van Rusland naar Duitsland, zijn opgeblazen door de Verenigde Staten. “Bedankt VS,” schreef Sikorski op Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de schaduw

De Canadese onderzoeksjournalist Dan Dicks van Press For Truth, die al 17 jaar verslag doet van de Bilderbergconferentie, stelde Sikorski vragen over deze tweet, maar kreeg geen antwoord.

De Bilderberggroep kon jarenlang in de schaduw opereren en beweerde lange tijd zelfs dat de Bilderbergconferentie niet bestond en een complottheorie was. Onafhankelijke media zorgen er nu voor dat de groep zich niet langer kan verschuilen.

Rutte en Kaag onder politiebegeleiding naar conferentie

De Canadese vicepremier Chrystia Freeland, die lang geleden nog schreef dat Bilderberg een geheimzinnige, misdadige groep is, neemt dit jaar ook deel aan de Bilderbergconferentie. Dicks wil graag van haar weten of ze er nog steeds zo over denkt nu ze zelf lid is. Freeland bevroor eerder bankrekeningen van betogers tijdens het truckersprotest in Canada.

Dicks en reporter Josh Friedman zagen op het vliegveld van Lissabon ook hoe een stralend lachende premier Rutte en minister Kaag aankwamen en onder politiebegeleiding naar het hotel werden gebracht. Friedman vroeg Rutte om te zwaaien, wat hij vervolgens deed.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sandra
Sandra
10 maanden geleden

Misselijk makend 🤮🤮

J.Eland
J.Eland
10 maanden geleden

Verschrikkelijk wat een vertoning!!

Marcow
Marcow
10 maanden geleden

https://www.weareready.world/

Blijkbaar de grootste demo morgen bij de bilderbergers

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

YOU WILL EAT ZE BUGZzz….

De plannen van deze Bilderbergconferentie voor de Wereldbevolking voor de aankomende 2 jaar:

1. De Kosten van levensonderhoud zullen explosief stijgen dankzij door Bilderberg gecreëerde wereldwijde Crises. Armoede zal het gevolg zijn, de Middenklasse moet immers ook Bottomfeeder worden.

2. Natuurrampen en extreme weersomstandigheden, o.a. doordat de zon een verhoogde activiteit vertoont tot 2050 & natuurlijk niet te vergeten een snufje Geo-engineering middels onze Operation-Popeye Weather-Warfare. Het onvermogen van Goyim om onze gemanipuleerde Klimaatverandering tegen te gaan, zal leiden tot droogte, overstromingen, mislukte oogsten, hongersnood & Holodomors.

3. Een Geo-economische confrontatie tussen Amerika, China & Rusland, das Viertes Euro-Reich heeft al enige tijd geleden economische zelfmoord gepleegd, De-Dollarisering is inmiddels in volle gang gezet…

4. Middels de beproefde Divide et impera-tactiek, zal de Bilderberg-groep de Polarisatie binnen samenlevingen bevorderen o.a. met een ongelimiteerde instroom van vluchtelingen, Übermenschen uit Oekraïne & Untermenschen uit de rest van de wereld. Dit zal vanzelf tot ernstige conflicten, rassenrellen en burgeroorlogen leiden.

Bron – Wereldwijd risicorapport Bilderberg 2023

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x